-
5 μηνες ακομα μενουν και πηζω τρελα. Καμια ιδεα για να περασουν γρηγορα?
-
5 μηνες?????????? πω πω πω..μετρα τις μερες...
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
5 μηνες ακομα μενουν και πηζω τρελα. Καμια ιδεα για να περασουν γρηγορα?-
Να κοιμάσε όσο πιο πολύ μπορείς
-
Να πίνεις κανα τσιγάρο (πιο πολλά απο αυτα που πίνεις δλδ )
-
Να τα φτιάξεις με τον συνταγματαρχη με το κόκκινο στριγκάκι (θα έχετε και στο ναυτικό τέτοιους) και να περνάς ζάχαρη!
Χωρίς πλάκα κάνε το πρώτο!
-
-
5 μηνες ακομα μενουν και πηζω τρελα. Καμια ιδεα για να περασουν γρηγορα?Θα σου πω έναν... Αυτός:
Και αν κουραστείς αλλάζεις χέρι!
-
εγώ πάλι αναπολώ το κομμάτι της θητείας μου στη Λέρο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ πάλι αναπολώ το κομμάτι της θητείας μου στη ΛέροΕκεινο που σας βγαζαν τις ασπρες ποδιες και σας βαζαν να φατε?
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εγώ πάλι αναπολώ το κομμάτι της θητείας μου στη Λέρο
Εκεινο που σας βγαζαν τις ασπρες ποδιες και σας βαζαν να φατε?
στο παρατηρητήριο ήμουν, ξέχασες?
-
Ηξερα ενα παληκαρι που ηταν να παει στην Λερο ,αλλα τελικα εβαλε μεσο και πηγε Μαραθωνα. Στην προπαιδευση ακουγοταν οτι στην Λερο ηταν σκατα. Ελεγαν οτι το στρατοπαιδο ηταν διπλα στο τρελαδικο και γενικα οτι δεν ειχε αδειες
-
σωστά τα έλεγε, κάτω στην ΥΝΤΕΛ τουλ. πέρσυ το καλοκαίρι δεν υπήρχαν άτομα κι έπαιζαν 50-10 και κάτι τέτοια, εκτός από ορισμένες θέσεις. Ο διοικητής (δε ξέρω αν είναι ακόμα ο ίδιος) πολύ καλός άνθρωπος, όπως και κάποιοι άλλοι μόνιμοι. Υπήρχαν και θέσεις φυσικά με καλύτερες άδειες.
Παιδιά ο καιρός περνάει γρήγορα στο νησί κάνεις και τα μπανάκια σου, έτυχε εγώ να κάτσω και 35 μέρες Λέρο επειδή πάλι υπήρχε έλλειψη ατόμων αλλά δεν είχα παράπονο γιατί ήταν καλοκαίρι και είχε κόσμο το νησί και περνούσαμε καλά. Μπορεί να το είδα εγώ έτσι γιατί ήμουν και οδηγός κι έκανα συνέχεια πέρα δώθε με τις σούπερ τζιπούρες
-
Ηξερα ενα παληκαρι που ηταν να παει στην Λερο ,αλλα τελικα εβαλε μεσο και πηγε Μαραθωνα. Στην προπαιδευση ακουγοταν οτι στην Λερο ηταν σκατα. Ελεγαν οτι το στρατοπαιδο ηταν διπλα στο τρελαδικο και γενικα οτι δεν ειχε αδειεςΤουλαχιστον απο οσα γνωριζα, επι δικης μου θητειας... θα επρεπε κανεις να ειναι παρα πολλα κιλα μ@λ@κας για να θελει να παει στον Μαραθωνα!!! Τωρα το αν εχει αλλαξει κατι δεν το γνωριζω....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ηξερα ενα παληκαρι που ηταν να παει στην Λερο ,αλλα τελικα εβαλε μεσο και πηγε Μαραθωνα. Στην προπαιδευση ακουγοταν οτι στην Λερο ηταν σκατα. Ελεγαν οτι το στρατοπαιδο ηταν διπλα στο τρελαδικο και γενικα οτι δεν ειχε αδειες
Τουλαχιστον απο οσα γνωριζα, επι δικης μου θητειας... θα επρεπε κανεις να ειναι παρα πολλα κιλα μ@λ@κας για να θελει να παει στον Μαραθωνα!!! Τωρα το αν εχει αλλαξει κατι δεν το γνωριζω....
Δεν ηθελε να παει Μαραθωνα. Απλα να μην παει Λερο. Προφανως δεν ειχε μεγαλο βισμα και τον εστειλαν Μαραθωνα. Παντως θα προτιμουσα να παιζω 50 μεσα και 10 εξω και να μην μου πρηζουν τα συκωτια . Στον Παλασκα πλεον παιζουν 1-1 ,αλλα σου πρηζουν τα συκωτια. Οποτε ΛΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΡΟΣ
-
εγω θα παω τον Αυγουστο, αλλα βαριεμαι υπερβολικα τη διαδικασια...
-
Εγω δεν περναω καλα εδω στο νησι.....
Ελπιζω να ερθω το συντομοτερο δυνατον στην Αθηνα ρε γμτ.... -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ελπιζω να ερθω το συντομοτερο δυνατον στην Αθηνα ρε γμτ....Υπερβολές! Προχτές που είχε καθαρή ατμόσφαιρα και φαινόταν τζάμι η Λήμνος σε πήρε το μάτι μου να φιδιάζεις στο Κέι Ψι έΜ
Υπομονή ρε Βάγγο!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ελπιζω να ερθω το συντομοτερο δυνατον στην Αθηνα ρε γμτ....Προσεξε γιατι τα ιδια ελεγα και εγω. Ημουν σε νησι και μετα ηρθα Αθηνα και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. Πες στο βισμα σου να σε στειλει καπου καλα στην Αθηνα. Μην πας σε κανα Παλασκα ή Σδαμ και τρελαθεις εντελως μετα οπως εγω.
-
5 μηνες ακομα μενουν και πηζω τρελα. Καμια ιδεα για να περασουν γρηγορα?Κανε να πιστεψει ο εαυτος σου οτι θες ακομα δυο χρονια.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
5 μηνες ακομα μενουν και πηζω τρελα. Καμια ιδεα για να περασουν γρηγορα?
Κανε να πιστεψει ο εαυτος σου οτι θες ακομα δυο χρονια.
Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω πως ο πατερας μου εκανε 30 μηνες στο πεζικο.Γενικα οι παλαιοτεροι εκαναν 2 και 2.5 χρονια στρατο.
Εμενα οι 12 μηνες μου θα μου φανουν αιωνας και ειμαι και στο ναυτικο.
Ο Krusenstern λογικα θα εκανε 50 μηνες ,γιατι ως γνωστον ειναι ο γηραιοτερος στο φορουμ
-
Ο Krusenstern λογικα θα εκανε 50 μηνες ,γιατι ως γνωστον ειναι ο γηραιοτερος στο φορουμ15 μήνες έκανα ρε στραβόγιαννο
-
εδώ είμαι κι εγώ!
Κατ αρχήν καλή θητεία σε όσους μπήκαν - τελικά δεν είναι τίποτα - απλά μαθαίναις να συνηθίζεις...
Στο Βόλο λίγο πολύ έστρωσαν τα πράγματα. Περιμένουμε τη 299 στις 20 του μήνα με...ανοιχτές αγκάλες!
Εν τω μεταξύ έγινα (μάλλον λόγω ηλικίας) ο νέος επιλοχάς και αυτό φυσικά έχει και καλό και κακό...
οίδομεν...
γενικά δεν είναι άσχημα. Μας πάει στο 3 1 ή 4 1 αλλά και το 2 1 άχρηστο έιναι! γυρίζεις στο Βόλο ή τη Λάρισα επί 10 ώρες...
Χαιρετώ για την ώρα!
Περί Θητείας [#2]