-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ λοιπον, ετοιμασου για humbling:
Εκτός και αν την έχεις ανάγκη αυτή την εκτόνωση μετά από τα όσα δεινά υφίστασαι στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της πολυεθνικής ? (ποιός ξέρει πόσες 'σφαλιάρες' τρως και πόσες από αυτές υπομένεις αδιαμαρτύρητα προσπαθώντας να επιζήσεις και να ανέβεις...) Οπότε να μην σου τη στερήσουμε...
-
Οποιος δεν ειναι διαθετιμενος να τρωει σφαλιαρες (με την καλη εννοια, τιποτε παραπανομο ή αδιαντροπο και αχαρακτηριστο βεβαιως, τουλαχιστον εδω στις ΗΠΑ), δεν προκειτε να παει ουτε ενα εκατοστο επανω σε τιποτε.
-
Οι σφαλιαρες που τρωω επαγγελματικως δεν εχουν να κανουν τιποτε με αυτα που γραφω εδω. Δεν ξερεις τι λες για ακομη μια φορα. Υποθετεις για προσωπικα μου και εμεσα με προβαλεις (not that I cant take it). Σε συγχωρω αυτη την φορα.
-
-
Γαβριήλ, κατάφερες να προκαλέσεις τον Νάσο (απίστευτο), κατάφερες να προκαλέσεις ακόμα και τη δική μου 'έκπληξη'. Περίμενα από εσένα σχεδόν τα πάντα, αλλά όχι και αυτό.
2-3 παρατηρήσεις μόνο:- 'Δεν έχεις ιδέα' για τον όρο πετυχημένη εταιρεία
- Αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις το τι λεει ο άλλος. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα. Μπορεί να είναι 'καλύτερα τότε'
- Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που κάνεις συγκρίσεις γιατι 'δεν έχεις ιδέα'
- Απορώ γιατί η Renault δεν το κλείνει το μαγαζί ως μη επιτυχημένο αφού η Ford έχει μεγαλύτερο τζίρο...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οταν αποφασίσεις να ωριμάσεις, να πάρεις τους συνομιλητές σου στα σοβαρά και να τους δείξεις τον προσήκοντα σεβασμό (τουλάχιστον σε αυτούς που σου δείχνουν το σεβασμό αυτό), τα ξαναλέμε.
(Συγνώμη από τους λοιπούς συν-forum-ίστες για το παρόν μήνυμα)
Οποιος με σεβαστηκε, το σεβαστηκα αναλογα. Εαν εκανα το αντιθετο, τοτε πες μου που ειναι και θα ζητησω 6 φορες συγνωμη δημοσια και οπως διαλεξεις εσυ και οι αλλοι.
Νας, τωρα που δεν εχεις τιποτε να πεις επι της ουσιας, αφου σου εφερα τα γεγονοτα (νουμερα) και επαλειθευτηκαν αυτα που ελεγα θεωριτικως πριν φερω τα νουμερα, αλλαζει την 'εγωιστικη στρατηγικη' στο 'εισαι ανωριμος και δεν μ'αρεσει ο τροπος που τα λες'.
Πριν δεν σου αρεσαν αυτα που ελεγα, τωρα που τα απεδειξα, δεν σ'αρεσει ο τροπος που τα λεω.
Sad indeed.
-
- ΟΚ. Πανε ζησε στην Βουλγαρια ή στην Αλβανια τοτε. Κινα ακομη καλυτερα. ή μηπως προτιμας Κουβα? Αφου ξερεις τι θες
[list:392m4o7f]Οχι μαγκα μου, τετοια χαρη δε βλεπεται στον αιωνα τον απαντα.Μοσχαρια ε μοσχαρια που μιλατε για πολιτισμο.Εσεις ρε ανθρωποφαγοι που επιβιωσατε αφανιζοντας λαους, μιλας?Εδω ζουμε και ΕΔΩ θα ζουμε για οσο υπαρχει ο πλανητης γη, οπως επιβιωσαμε χιλαδες χρονια[/list:u:392m4o7f][list:392m4o7f]Εδω θα ζησω γιατι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα υποστηριζω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορα οσο μπορω.Θα δινω ενα κοματι απ απ τον εαυτο μου για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ για να εχω δουλεια εγω, το παιδι μου, η γυναικα μου, ο γειτονας μου, ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ.Αν υποστηριξω την ΔΙΚΗ σου αγορα θα μεινω εγω ανεργος.Το χρημα θα φυγει εξω, αρα εγω δεν εχω ωφελος.Εσυ υποστηριξε την την πατριδα ΣΟΥ κι εγω τη δικη ΜΟΥ Αλλα ξεχασα.Για σενα πατριωτης ειναι αυτος που υποστηριζει σε παγκοσμια κλιμακα την αμερικανικη οικονομια.[/list:u:392m4o7f]>2. Εαν νομιζεις οτι οι μεγαλες εταιριες δεν ειναι τιμιες και το γυραδικο της γειτονειας ειναι, δεν εχεις ιδεα τι λες.
[list:392m4o7f]Οι μεγαλες εταιριες.........οι μεγαλοαπαταιωνες ειναι τιμιοι?Τι μας λες βρε συ?Αληθεια?Μηπως ξερεις απο τι φτιαχνεται τα χαμπουργερ των μακ ντοναλτς?Εχεις δει τη φυλη σου πως εχει μεταλαχτει απ τα βιομηχανικα σκουπιδια που τρωτε στο βωμο του πλουτου και του φορτου εργασιας?Τωρα ειδικα που θα ανακαλυψτε και το συνθετικο λαδι για μαγειρεμα που θα αντεχει για 1000 τηγανισματα εγω θα κοψω το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.Απο τετοια προβατα σαν κι εσενα τα οικονομανε οι εξυπνοι.Παρτο χαμπαρι, το ποσα οικονομαει μια κωλοεταιρια δεν ειναι απαραιτητο και ταυτοσημο με την ποιοτητα.[/list:u:392m4o7f]>3. Το οτι τα Κερφουρ και οι αλλες ειρθαν στην Ελλαδα και ισωπεδωσαν πολλα απο τα μικρα μαγαζακια (και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο αυτο θα συμβαινει στην Ελλαδα), δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειναι τυχαιο που οι κωλλωσοι ειναι κωλλωσοι. Υπαρχει εξηγησει που κανει νοημα και που εσυ αρνησε να καταλαβεις.
[list:392m4o7f]Εδω θα κανω εκληση και στους 'δικους' μας [/list:u:392m4o7f][list:392m4o7f]Τα ισωπεδωσαν γιατι ο κοσμος σε παγκοσμια κλιμακα λειτουργει σαν ΠΡΟΒΑΤΟ.Οταν ομως τελικα τα ισωπεδωσουν τελειως ξερεις τι θα γινει?Θα σου πουλαει τη ντοματα σε τριπλασια τιμη απο σημερα και θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που το εβαλες μονος σου θηλια στο λαιμο.Και μη νομιζεις οτι σε λυπουνται και στα δινουν τσαμπα.Την τσεπη τους κοιτανε.Σε πληροφορω οτι εχω δει προιοντα ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ απ το μπακαλικο της γειτονιας.Αλλα το προβατο οταν παει εκει στα 10 ειση που εχει προσφορες τσιμπαει σε ενα συνολο 300 ευρω και μετα παει στο μπακαλη και του λεει 'εχεις λαδι και να στο πληρωσω οταν εχω'?Γι αυτο ειμαστε μ@λ@κες και οχι γιατι ο μεγαλοαπατεωνας κοιταει να σε εξοντωσει.Εγω προσωπικα ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, γιατι δεν με προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Συν οτι το χρημα φευγει εξω απ την πατριδα μου.[/list:u:392m4o7f][list:392m4o7f]Επισης ξεχνας εναν αλλο βασικο παραγοντα ο οποιος ειναι βασικος στην προσπαθεια που κανει μια μικρη χωρα οπως η Ελλαδα να αναπτυχθει.Ασχετα με το οικονομικο μεγεθος, γιατι με συγκρινεις ιδιες εταιριες αλλα με διαφορετικο μεγεθος αγορας.Ιδιο τζιρο πχ θα εκανε μια ελληνικη ναυτικλιακη εταιρια εαν ο πλυθισμος μας ηταν 300 εκατομυρια?Η κερδοφορια μετραει παρτο χαμπαρι.Τωρα ποιος ειναι ο βασικος παραγοντας?[/list:u:392m4o7f][list:392m4o7f]Τι θα κανατε ως κρατος ΕΣΕΙΣ εαν η Ελλαδα αποφασιζε πχ να εκμεταλευτει τα πετρελαια του Αιγαιου η το ουρανιο της Καβαλας-Θρακης?Ξερεις τι θα κανατε ανθρωποφαγοι?Θα βαζατε το κολ@δαχτυλο σας οπως παντα για θερμο επεισοδειο με την Τουρκια.Οι ελαχιστες Ελληνικες εταιριες ξεκινησαν προσφατα και διαγραφουν λαμπρο μελλον και εσεις ισωπεδωσατε τα πλουτη του κοσμου για φτασετε σημερα στην ποιο τρομοκρατικη μορφη.Εχετε ρημαξει ολο τον πλουτο των χωρων, και μιλας γιατι δεν υπαρχει αναπτυξη?[/list:u:392m4o7f][list:392m4o7f]Ανθρωποφαγοι του κερατα [/list:u:392m4o7f]
-
Ηξερα οτι οταν θα εφερνα τα γεγονοτα και νουμερα, κανεις δεν θα αντιδρουσε πολιτισμενα. Αλλα τοσο χαμηλο επιπεδο δεν περιμενα. Πρεπει να μαθετε να λετε, ΟΚ εχεις δικιο. Σορρυ for preaching. Παμε...
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γαβριήλ, κατάφερες να προκαλέσεις τον Νάσο (απίστευτο), κατάφερες να προκαλέσεις ακόμα και τη δική μου 'έκπληξη'.
Προκαλεσω τον Νασο. Wow! Παω για Γκινες ε?
Περίμενα από εσένα σχεδόν τα πάντα, αλλά όχι και αυτό.
Σε εξεπληξα και παλι ε? Μπραβο μου. I still got it...
2-3 παρατηρήσεις μόνο:
Ενοεις 4? Σορρυ.
- 'Δεν έχεις ιδέα' για τον όρο πετυχημένη εταιρεία
Μπα! Απλως δουλεψα και δουλευω σε μερικες. Εσυ σε ποσσες δουλεψες? Εξυπνε.
ΟΚ. Ας πουμε οτι δεν εχω ιδεα. Πες μου εσυ, τι σημενει ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ εταιρια. Σε προκαλω! Let's go.
- Αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν μπαίνεις καν στον κόπο να διαβάσεις το τι λεει ο άλλος. Ξαναδιάβασε αυτά που έγραψα. Μπορεί να είναι 'καλύτερα τότε'
Το εκανα. Και? I still stand by my statements. Διορθωσε με. Μπορεις?
- Θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που κάνεις συγκρίσεις γιατι 'δεν έχεις ιδέα'
ΟΚ. Δειξε μου τις δικες σου συγκρισεις. Πουντες? Μετα απεδηξε οτι οι δικες μου ειναι χειροτερες απο τις δικες σου. Σε προκαλω και παλι. Let's go.
- Απορώ γιατί η Renault δεν το κλείνει το μαγαζί ως μη επιτυχημένο αφού η Ford έχει μεγαλύτερο τζίρο...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Επηδει η Φορντ ειναι μεγαλυτερη της Ρενω σημενει οτι η Ρενω πρεπει να κλεισει? Αυτα τα οικονομικα που τα εμαθες. Σορρυ, αλλα δεν μου αφηνεις περιθωρια να σου πω οτι απο το παραπανω φενεται ποσα καταλαβενεις για το πως λειτουργει ο επιχειρηματικος τομεας ανα τον κοσμο. Και εχεις το θρασος να με κατηγορεις και να μου δηνεις συμβουλες του στυλ παραπανω. Τι να σου πω?
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Εγώ να πω μόνο ένα μεγάλο μπράβο στον gavriil.Δεν λεω οχι στα μπραβο (ακομη και τα ειρωνικα μπραβο), αλλα συνηθως θελω να ξερω γιατι μου τα δινουν. Λοιπον?
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Γαβριήλ, κατάφερες να προκαλέσεις τον Νάσο (απίστευτο), κατάφερες να προκαλέσεις ακόμα και τη δική μου 'έκπληξη'. Περίμενα από εσένα σχεδόν τα πάντα, αλλά όχι και αυτό.
2-3 παρατηρήσεις μόνο:- 'Δεν έχεις ιδέα' για τον όρο πετυχημένη εταιρεία
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Τωρα φιλε syele, μετα απο ολα αυτα, για τα νουμερα και γεγονοτα που σου παρεθεσα, εχεις να πεις τιποτε? Δηλαδη κατι που να εχει substance που λενε εδω. Κατι χειροπιαστο, οπως τα νουμερα που εκανα τον κοπο να σου φερω εγω. Πρεπει να εχεις κατι ποιο ουσιαστικο απο το παραπανω να πεις, ελιπζω!
Θες να επεκταθουμε σε αλλα νουμερα? Με αλλα λογια, με ποιους και με ποσους διαφορετικους τροπους θες να σου δηξω οτι οι εταιριουλες που λισταρισες απο την Ελλαδα, δεν ειναι παρα αυτο. Τιποτε ιδιαιτερο και το μονο που δεν μπορουν να χαρακτηριστουν, ειναι ως...'πετυχημενες' στον χωρος τους.
Λοιπον?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειναι θλιβερο για νεους ανθρωπους να μην καταλαβενουν την εννοια της 'ισχυρης οικονομιας'. Και μαλιστα να εχουν το θρασος να κανουν τετοιες δηλωσεις....
How sad...
**Hey Γαβρηλάκο, ξέρεις τι είναι άσπρο και κρατάει μαστίγιο; **
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
- ΟΚ. Πανε ζησε στην Βουλγαρια ή στην Αλβανια τοτε. Κινα ακομη καλυτερα. ή μηπως προτιμας Κουβα? Αφου ξερεις τι θες
[list:32z5w9ti]Οχι μαγκα μου, τετοια χαρη δε βλεπεται στον αιωνα τον απαντα.Μοσχαρια ε μοσχαρια που μιλατε για πολιτισμο.Εσεις ρε ανθρωποφαγοι που επιβιωσατε αφανιζοντας λαους, μιλας?Εδω ζουμε και ΕΔΩ θα ζουμε για οσο υπαρχει ο πλανητης γη, οπως επιβιωσαμε χιλαδες χρονια[/list:u:32z5w9ti][list:32z5w9ti]Εδω θα ζησω γιατι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και θα υποστηριζω την ΕΛΛΗΝΙΚΗ αγορα οσο μπορω.Θα δινω ενα κοματι απ απ τον εαυτο μου για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ για να εχω δουλεια εγω, το παιδι μου, η γυναικα μου, ο γειτονας μου, ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΟΥ.Αν υποστηριξω την ΔΙΚΗ σου αγορα θα μεινω εγω ανεργος.Το χρημα θα φυγει εξω, αρα εγω δεν εχω ωφελος.Εσυ υποστηριξε την την πατριδα ΣΟΥ κι εγω τη δικη ΜΟΥ Αλλα ξεχασα.Για σενα πατριωτης ειναι αυτος που υποστηριζει σε παγκοσμια κλιμακα την αμερικανικη οικονομια.[/list:u:32z5w9ti]>2. Εαν νομιζεις οτι οι μεγαλες εταιριες δεν ειναι τιμιες και το γυραδικο της γειτονειας ειναι, δεν εχεις ιδεα τι λες.
[list:32z5w9ti]Οι μεγαλες εταιριες.........οι μεγαλοαπαταιωνες ειναι τιμιοι?Τι μας λες βρε συ?Αληθεια?Μηπως ξερεις απο τι φτιαχνεται τα χαμπουργερ των μακ ντοναλτς?Εχεις δει τη φυλη σου πως εχει μεταλαχτει απ τα βιομηχανικα σκουπιδια που τρωτε στο βωμο του πλουτου και του φορτου εργασιας?Τωρα ειδικα που θα ανακαλυψτε και το συνθετικο λαδι για μαγειρεμα που θα αντεχει για 1000 τηγανισματα εγω θα κοψω το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.Απο τετοια προβατα σαν κι εσενα τα οικονομανε οι εξυπνοι.Παρτο χαμπαρι, το ποσα οικονομαει μια κωλοεταιρια δεν ειναι απαραιτητο και ταυτοσημο με την ποιοτητα.[/list:u:32z5w9ti]>3. Το οτι τα Κερφουρ και οι αλλες ειρθαν στην Ελλαδα και ισωπεδωσαν πολλα απο τα μικρα μαγαζακια (και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο αυτο θα συμβαινει στην Ελλαδα), δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειναι τυχαιο που οι κωλλωσοι ειναι κωλλωσοι. Υπαρχει εξηγησει που κανει νοημα και που εσυ αρνησε να καταλαβεις.
[list:32z5w9ti]Εδω θα κανω εκληση και στους 'δικους' μας [/list:u:32z5w9ti][list:32z5w9ti]Τα ισωπεδωσαν γιατι ο κοσμος σε παγκοσμια κλιμακα λειτουργει σαν ΠΡΟΒΑΤΟ.Οταν ομως τελικα τα ισωπεδωσουν τελειως ξερεις τι θα γινει?Θα σου πουλαει τη ντοματα σε τριπλασια τιμη απο σημερα και θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο που το εβαλες μονος σου θηλια στο λαιμο.Και μη νομιζεις οτι σε λυπουνται και στα δινουν τσαμπα.Την τσεπη τους κοιτανε.Σε πληροφορω οτι εχω δει προιοντα ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΑ απ το μπακαλικο της γειτονιας.Αλλα το προβατο οταν παει εκει στα 10 ειση που εχει προσφορες τσιμπαει σε ενα συνολο 300 ευρω και μετα παει στο μπακαλη και του λεει 'εχεις λαδι και να στο πληρωσω οταν εχω'?Γι αυτο ειμαστε μ@λ@κες και οχι γιατι ο μεγαλοαπατεωνας κοιταει να σε εξοντωσει.Εγω προσωπικα ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, γιατι δεν με προσφερουν ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Συν οτι το χρημα φευγει εξω απ την πατριδα μου.[/list:u:32z5w9ti][list:32z5w9ti]Επισης ξεχνας εναν αλλο βασικο παραγοντα ο οποιος ειναι βασικος στην προσπαθεια που κανει μια μικρη χωρα οπως η Ελλαδα να αναπτυχθει.Ασχετα με το οικονομικο μεγεθος, γιατι με συγκρινεις ιδιες εταιριες αλλα με διαφορετικο μεγεθος αγορας.Ιδιο τζιρο πχ θα εκανε μια ελληνικη ναυτικλιακη εταιρια εαν ο πλυθισμος μας ηταν 300 εκατομυρια?Η κερδοφορια μετραει παρτο χαμπαρι.Τωρα ποιος ειναι ο βασικος παραγοντας?[/list:u:32z5w9ti][list:32z5w9ti]Τι θα κανατε ως κρατος ΕΣΕΙΣ εαν η Ελλαδα αποφασιζε πχ να εκμεταλευτει τα πετρελαια του Αιγαιου η το ουρανιο της Καβαλας-Θρακης?Ξερεις τι θα κανατε ανθρωποφαγοι?Θα βαζατε το κολ@δαχτυλο σας οπως παντα για θερμο επεισοδειο με την Τουρκια.Οι ελαχιστες Ελληνικες εταιριες ξεκινησαν προσφατα και διαγραφουν λαμπρο μελλον και εσεις ισωπεδωσατε τα πλουτη του κοσμου για φτασετε σημερα στην ποιο τρομοκρατικη μορφη.Εχετε ρημαξει ολο τον πλουτο των χωρων, και μιλας γιατι δεν υπαρχει αναπτυξη?[/list:u:32z5w9ti][list:32z5w9ti]Ανθρωποφαγοι του κερατα [/list:u:32z5w9ti]
G60POWER χαιρομε να βλεπω απαντησεις δικες σου σε γραφομενα μου διοτι, οντως εισαι διασκεδαστικος. Σοβαρα και με ολη την καλη ενοια, κιας με αποκαλεσες επιθετα πιο πανω. ΑΥτο ειναι το τελευταιο. Εισαι ενα διαφορετικο μπαχαρικο στο ολο θεμα. Μπορει αυτα που λες να μπορουν να χαρακτηριστουν με διαφορα αρνητικα ως επι το πλειστον επιθετα, ομως δινεις μια....αλλη γευση στο ολο κλιμα. Μην παψεις να γραφεις....
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Οσα δεν προκειτε να κατασκευασουν ολα τα γυραδικα της Ελλαδος στα επομενα 150 χρονια.
Σχετικά με τα goody's ...είναι μια νέα σχετικά με τα ΜcDo επιχείρηση, που τώρα αρχίζει να εξαπλώνεται..
Το γεγονός οτί ήδη εκτόπισε τα McDo από την ελληνική αγορά είναι μεγάλη επιτυχία δεδομένης της δύναμης των McDo και των χαμηλότερων τιμών τους.
.Βεβαιως Τακ. Ομως αυτο δεν σημενει οτι τα Γκουντις ειναι πιο πετυχημενη εταιρια απο τα Μακ. Τα Γκουντις ειναι μια σταγονα κοντα στα Μακ επιχειρηματικως στον τομεα. Δεν λεω οτι τα Γκουντις ειναι μηδεν. Ειναι λιγοτερο πετυχημενη εταιρια απο οτι αλλες. Γουεντις, Subway, etc. Συμφωνεις ή οχι?
-
Πίσω απο το πληκτρολόγιο είμαστε άνετοι και ωραίοι και μάγκες και έχουμε και 'άποψη' και την υποστηρίζουμε σθεναρά και ειρωνευόμαστε χυδαία τους συνομιλητές μας..... όταν βρεθούμε όμως τετατετ και μας τα χώσουνε λέμε και ευχαριστώ, έτσι δεν είναι gavriil;
Ωραίος!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Συνέχισε .... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Έτσι απλώς για την Ιστορία, οι Εταιρείες είναι Intralot, Κυριακούλης, Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης.
Όλες μετοχικές εισηγμένες στο ΧΑΑ.Να προσθέσω μερικές ακόμη:
- Μαϊλλης, μία από τις κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες συσκευασίας (έχουν αγοράσει εταιρείες στις ΗΠΑ, τον Καναδά κτλ. κτλ.)
.
ΜΑΙΛΛΗΣ, Μ. Ι., Α.Ε.Β.Ε.
ΚΛΑΔΟΣ : Βιομηχανία (Μεταλλικά Προϊόντα &
Κατασκευές)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Παραγωγή μεταλλικών και πλαστικών τσερκιών συσκευασίας και φιλμ
αυτόματης συσκευασίας. Εισαγωγές και εμπόριο μηχανών συσκευασίαςΒΑΣΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
HORQHETA HOLDING LTD
ΕΔΡΑ: British Virgin IslandsΜιχαήλ Ιωά. Μαϊλλης Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος
ΜΕΤΟΧ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ : Euro 55.212.222
ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ : Euro 213.789.050
(31.12.2002)
ΠΩΛΗΣΕΙΣ : Euro 93.968.146
(01.01.2002 - 31.12.2002)Ενεργητικο = 336 εκ Ευρω
Απο το σαιτ τους:
M.J. MAILLIS Group founded in 1968, is involved in the manufacture and distribution of end of line industrial solutions. This includes strapping, wrapping and taping packaging material, strapping tools and machines, wrapping, shrinking and carton sealing machines and special bands. It offers complete solutions, covering both the heavy-duty and light packaging markets and serves all industrial applications. Maillis Group operates in more than 52 countries worldwide, through a network of 34 owned Affiliate companies and more than 350 independent distributors.
Avery Dennison Corporation is engaged in the production of pressure-sensitive adhesives and materials, and the production of consumer and converted products. Some pressure-sensitive adhesives and materials are converted into labels and other products through embossing, printing, stamping and die cutting, and some are sold in unconverted form as base materials, tapes and reflective sheeting.
150 North Orange Grove Blvd.
Pasadena, CA 91103Philip Neal, 62
Chairman, CEOSales $4.43 ΔΙΣ
Μετ. Κεφαλαιο: $5.90 ΔΙΣ
Ενεργητικο = $3.6 ΔΙΣ
Amcor Limited offers a wide range of packaging and packaging-related services in Australia and New Zealand. Within these regions, the Company's products include boxes and cartons, plastic bottles, jars and containers, cans, closures, flexibles and packaging papers.
679 Victoria Street, AbbotsfordChris Roberts, 57
ChairmanSales (ttm) $6.88 ΔΙΣ
Μετ. Κεφ. $4.69 ΔΙΣ
Ενεργητικο = $6.01 ΔΙΣ
Sealed Air Corporation, operating through its subsidiaries, is engaged in the manufacture and sale of a wide range of food, protective and specialty packaging products. The Company operates in two business segments: Food Packaging, which provides a variety of flexible films, bags and associated packaging and absorbent pads, and Protective and Specialty Packaging, which include its cushioning and surface protection products and certain other products.
Saddle Brook, NJ 07663William Hickey, 58
Pres, CEO, DirectorSales $3.28 ΔΙΣ
Μετ. Κεφ. $4.13 ΔΙΣ
Ενεργητικο = $4.2 ΔΙΣ - Μαϊλλης, μία από τις κορυφαίες στον κόσμο εταιρείες συσκευασίας (έχουν αγοράσει εταιρείες στις ΗΠΑ, τον Καναδά κτλ. κτλ.)
-
Πέρασα 3/4 της ώρας να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες που δεν έτυχε να διαβάσω τις προηγούμενες ημέρες.
Συμπεράσματα:-
Πρέπει να κλείσουν όλες οι μικρότερες εταιρίες από τις αντιστοιχες αμερικάνικες, αφού δεν έχουν λόγο υπάρξης
-
Τα νούμερα κάνουν πετυχυμένη μία εταιρία (άσχετα αν αποδειχθεί στο μέλλο, ότι ήταν ψευτικα)
-
Το WRC, σαν αγώνας στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με τους αντίστοιχους αμερικάνικους.
-
Πίστα δεν μπορούμε να φτιάξουμε επειδη δεν υπάρχουν κονέ (connections)
-
To μπιφτέκι του Mac είναι καλύτερο από των Goodys (by the way, έχουν ανοίξει και στην Πορτογαλία) και
-
Περιμένουμε στην Ελλάδα ανθρώπους, μανατζερς με οικονομικές γνώσεις σαν το Γαβριήλ για να τρέξουν Projects όπως μία πίστα.
Γιατί δεν έρχεσαι να βοηθήσεις την χώρα σου? Βοήθησες τους αμερικάνους και έγιναν οι μεγαλύτεροι στον κόσμο. Έλα κι από 'δώ...
ΥΓ Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις το αυτονόητο. (Σωκράτης δια στόματος Πλάτωνα)
-
-
Τι είν' η πατρίδα μας?
Μην είν' οι κάμποι?
Μην είναι τα ψηλά βουνά?Γαβριήλ,για να τελειώνουμε!
Το οτι δουλεύεις σε μια πολυεθνική νομίζεις οτι σε κάνει να ξέρεις και να μπορείς να κρίνεις τα πάντα?Ο όρος επιτυχημένος για σένα είναι θέμα μεγέθους!Αρα η Renault να κλείσει!!καλά το λέει ο Στέλιος!!
Grow up!!
See you later!!!.............. ..σε μεγααααααλη παραλία!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Έτσι απλώς για την Ιστορία, οι Εταιρείες είναι Intralot, Κυριακούλης, Αργυρομεταλλευμάτων & Βαρυτίνης.
Όλες μετοχικές εισηγμένες στο ΧΑΑ.Να προσθέσω μερικές ακόμη:
- Δαναός (νομίζω δεν είναι στο ΧΑΑ), μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε ναυτιλιακό software (αυτό είναι όταν λέμε 'target': δεν τους ενδιαφέρει να συγκριθούν με τη Microsoft, αρκεί να είναι καλοί στο συγκεκριμένο, έστω και 'niche' τομέα στον οποίο απευθύνονται)
Βρες εσυ τα νουμερα. Και μετα θα σου δωσω αλλων εγω.
- Δέλτα (στην οποία ανήκει η Goody's που λέγαμε)
ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Κερκύρας 3
177 78, Ταύρος, ΑττικήΚΛΑΔΟΣ : Βιομηχανία (Είδη Διατροφής)
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
Παραγωγή παγωτώνΒΑΣΙΚΗ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ
ΔΕΛΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.
ΚΛΑΔΟΣ: Συμμετοχικές ΕταιρείεςΔημήτριος Αρι. Δασκαλόπουλος ΠρόεδροςΜΕΤΟΧ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ : Euro 11.504.962
ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ : Euro 16.930.237
(31.12.2002)
ΠΩΛΗΣΕΙΣ : Euro 72.009.082
(01.01.2002 - 31.12.2002)
Dreyer's Grand Ice Cream manufactures and distributes ice cream.T.
Gary Rogers, Chmn./CEO
William F. Cronk III, Pres.
Timothy F. Kahn, Exec. VP/COO
Alberto Romaneschi, Exec. VP/CFO.Sales $613.2 εκατ.
Μετ. Κεφ. = $10.1 ΔΙΣ
Ενεργητικο 2001 = $875 εκ.
Τωρα υπαρχουν 2 ακομη μετοχικες με το ονομα ΔΕΛΤΑ. Και οι 2 ειναι ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΕΣ.
Ουτε θα προσπαθησω διοτι οι πωλησεις και τα νουμερα ειναι τοσο μικρα που ακομη και μικρες συμμετοχικες σε G7 χωρες ειναι πολλαπλασιες των νουμερων που παρατηρω. Ειναι γελοια η κατασταση οταν ακουω να μιλανε για πετυχημενες Ελληνικες εταιριες. Σορρυ.
-
Mα ποιος είσαι? Ο ICAP?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι είν' η πατρίδα μας?
Μην είν' οι κάμποι?
Μην είναι τα ψηλά βουνά?Γαβριήλ,για να τελειώνουμε!
Δεν ξερω εαν ειμαστε κοντα στο τελος διοτι ακομη βλεπω κοσμο να γραφει. Και να επιμενει σε οφθαλμοφανες πραγματα που δεν αξιζουν συμπαρασταση. Μακαρι να τελειωναμε χτες με αυτο το θεμα.
Το οτι δουλεύεις σε μια πολυεθνική νομίζεις οτι σε κάνει να ξέρεις και να μπορείς να κρίνεις τα πάντα?
Τα παντα? Σε καμια περιπτωση. Μακαρι να ηξερα τα παντα, ή ακομη και τα μισα των παντων. Ομως:
Να κρινω για το ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΙΓΟΕΤΕΡΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Κουκ, παρτο απο μενα, ειμαι 100% σιγουρος οτι ξερω ακριβως για το τι μιλαω, πολυ καλυτερα και απο ολες τις αυτοκινητιστικες μου γνωσεις (που δεν ειναι πολλες) για να σου δωσω ενα reference. Καλυτερα τωρα Κουκ? Δεν επιμενω χωρις λογο. Οχι οτι παιζει ρολο αυτο.
Ο όρος επιτυχημένος για σένα είναι θέμα μεγέθους!Αρα η Renault να κλείσει!!καλά το λέει ο Στέλιος!!
Απο το μεγεθος αρχιζει σιγουρα το ποσο πετυχημενη ειναι μια (ειδικα μετοχικη αλλα οχι μονο) εταιρια. Σιγουρα υπαρχουν και αλλες γωνιες, ομως η πιο 'χοντρη' γωνια ειναι το μεγεθος και το μεριδιο της αγορας. Αυτος ειναι ο κυριος σκοπος μια (κυριως μετοχικης) εταιριας. Να γινετε μεγαλυερη, ειδικα σε μετοχικο κεφαλαιο, δηλαδη να κανει πλουσιοτερους τους μετοχους της.
Ομως, δεν μπορω να καταλαβω γιατι λες οτι η Ρενω πρεπει να κλεισει. Η Ρενω δεν κλειενει διοτι παει μια χαρα απο πλευρας διογκωσης. Ειδικα μετα την δουλεια με την Νισσαν. Υγιεστατη απο τα λιγα που ξερω. Και μπραβο τους, το αξιζουν 101%. Δεν θα γινοταν εαν δεν το αξιζαν.
Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι η Ρενω πρεπει να κλεισει, και πως αυτο ειναι συνδεδεμενο με την συναρτηση 'μεγαλη εταιρια = πολυ πιθανον πιο πετυχημενη απο τις μικροτερες' ?
Grow up!!
See you later!!!.............. ..σε μεγααααααλη παραλία!!!
Ειναι εμφανες οτι το επιπεδο αρχισε και πεφτει εμφανεστατα ακομη και απο αυτους που προσπαθησαν να το κρατησουν σε χαμηλα επιπεδα. ΟΚ Κουκ. Οτι πεις.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πέρασα 3/4 της ώρας να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες που δεν έτυχε να διαβάσω τις προηγούμενες ημέρες.
Συμπεράσματα:-
Πρέπει να κλείσουν όλες οι μικρότερες εταιρίες από τις αντιστοιχες αμερικάνικες, αφού δεν έχουν λόγο υπάρξης
-
Τα νούμερα κάνουν πετυχυμένη μία εταιρία (άσχετα αν αποδειχθεί στο μέλλο, ότι ήταν ψευτικα)
-
Το WRC, σαν αγώνας στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με τους αντίστοιχους αμερικάνικους.
-
Πίστα δεν μπορούμε να φτιάξουμε επειδη δεν υπάρχουν κονέ (connections)
-
To μπιφτέκι του Mac είναι καλύτερο από των Goodys (by the way, έχουν ανοίξει και στην Πορτογαλία) και
-
Περιμένουμε στην Ελλάδα ανθρώπους, μανατζερς με οικονομικές γνώσεις σαν το Γαβριήλ για να τρέξουν Projects όπως μία πίστα.
Γιατί δεν έρχεσαι να βοηθήσεις την χώρα σου? Βοήθησες τους αμερικάνους και έγιναν οι μεγαλύτεροι στον κόσμο. Έλα κι από 'δώ...
ΥΓ Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις το αυτονόητο. (Σωκράτης δια στόματος Πλάτωνα)
τι να πω και εγω που ολα αυτα θα τα βαλω στην εργασια μου
-
-
Gavril,
ΜΕΓΑΛΕΣ εταιρείες, ΜΙΚΡΟΙ άνθρωποι.
Δε δουλεύουν μόνο στο USA άνθρωποι σε πολυεθνικές, αλλά και εδώ στην Ελλάδα. Με μια μικρή διαφορά μετά τις 8-10-12 ώρες δεν πάμε σε πολυεθνικές βλ. Mc Donalds να φάμε αλλά τσακίζουμε παιδάκια στο ταβερνάκι στη γωνία. -
Προσπαθεις να τα περνεις ολα στραβα ή ειναι συμπτωση?
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Συμπεράσματα:- Πρέπει να κλείσουν όλες οι μικρότερες εταιρίες από τις αντιστοιχες αμερικάνικες, αφού δεν έχουν λόγο υπάρξης
Μπορεις να μου εξηγησεις τι σε κανει να πιστευεις κατι τετοιο? Για σενα δεν υπαρχει η εννοια του 'ποιο πετυχημενου'? Ή εισαι πρωτος ή δεν υπαρχεις ειναι τα οικονομικα που εμαθες εσυ?
- Τα νούμερα κάνουν πετυχυμένη μία εταιρία (άσχετα αν αποδειχθεί στο μέλλο, ότι ήταν ψευτικα)
Δηλαδη τι υπονοεις? Ομως, σιγουρα τα νουμερα κανουν μια εταιρια πετυχημενη. Εσυ ξερεις καποιο αλλο τροπο? Διοτι ολοι οι αλλοι που απαρτιζουν τον χωρο της χρηματοοικονομιας τοσες δεκαετιες, πρεπει να ξερουν λιγοτερο απο σενα. Για διαφωτισε μας.
- Το WRC, σαν αγώνας στην Ελλάδα δεν συγκρίνεται με τους αντίστοιχους αμερικάνικους.
Απο ποια πλευρα? Και ποιος ισχυρηστικα κατι τετοιο? Και τι παει να πει αυτο? Εσυ πες μας...
- Πίστα δεν μπορούμε να φτιάξουμε επειδη δεν υπάρχουν κονέ (connections)
Αυτο απο που ειρθε παλι? Ετσι λες οτι ειπα εγω? Εαν ναι, κανεις 100% λαθος. Τα κονε ειναι ενα απο τα σημεια ομως. Και τα κονε δεν γινοντε επηδει ξερεις καποιον. Πρεπει να ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ το ΚΟΝΕ στην επιχειρημτολογια. Τα παντα πρεπει να τα κερδισεις.
- To μπιφτέκι του Mac είναι καλύτερο από των Goodys (by the way, έχουν ανοίξει και στην Πορτογαλία) και
Ποιανου μπιφτεκι ειναι καλυτερο το λεει μονο η αγορα. Θες τα νουμερα παλι? Εαν ηταν η Γκουντις καλυτερα στα παντα, τοτε αυτη θα ηταν εκει που ειναι η Μακ. Εαν η Γκουντις ειναι καλυτερη τοτε ειναι απλα θεμα χρονου πριν γινει η νεα ΜΑΚ. Σωστα?
- Περιμένουμε στην Ελλάδα ανθρώπους, μανατζερς με οικονομικές γνώσεις σαν το Γαβριήλ για να τρέξουν Projects όπως μία πίστα.
Και εδω εχεις αποδηξει 100% οτι εχει κομπλεξικο προβλημα με μενα. Ετσι εγραψα εγω? Οτι εγω εχω τις γνωσεις αυτες που χρειαζοντε? Γιατι βαζεις λεξεις στο στομα μου και με κανεις να φενομαι ο Διαολος? Εγω δεν εχω ιδεα απο πιστες. Ομως μπορω να διακρινω μια εταιρια απο μια αλλη απο πλευρας επιτυχιας και καταλαβαινω γιατι η διαφορα. Αυτο σιγουρα το ξερω.
Και ακομη μια φορα εκεινο το κομπλεξ που ελεγα πιο πριν. Nice.
Ακριβως! Thanks for the help!
Γιατι δεν φτιαχνονται πιστες?