-
Mπορείς να τα συνδυάσεις όλα.
-
κι εμενα κατι με πιανει, να το προχωρησω να δω το επεισοδιο!
κοιτα, αν τα βλεπεις μαζικα, τοτε βλεπεις ποτε ειχε εμπνευση, ποτε γεμισε την ωρα με χαζομαρες και ποτε ηταν τελειως ανωφελο..
δεν εχω μπει ιδιαιτερα στη νοοτροπια και το σκεπτικο μιας και ξεκινησα πριν απο λιγο καιρο με το 24 (ειμαι στο δευτερο σιζον στα τελειωματα, αλλα δεν αντεξε ο οργανισμος μου αλλο και πατησα ενα γενικωτερο ποζ εδω και αρκετο καιρο)..
αν καταλαβα καλα η κεντρικη 'υποθεση' εχει να κανει με τους μυστηριους τυπους με τα κοκκινα και ολα τ αλλα ειναι γαρνιτουρες..
εν παση περιπτωση, το θεωρω σαν σαπουνοπερα διαστηματος, αλλα το θελω το θελω το χω αναγκη! -
Τα έχετε και σε DVD τα επεισόδια των Lost?
-
Εσύ τι λες;
-
Κι εγώ γιατί δεν τα έχω?!?!?!?!?!?!?
-
ένα ερωτημα ρε παιδιά που με βασανίζει εδώ και χρονια (και που ποτέ δεν ετυχε να λύσω):
ο ηθοποιός από το 'Ιησούς απο τη Ναζαρεθ' (αυτό που δειχνουν κάθε μεγαλη εβδομάδα και ειναι παραγωγή ιταλικη) ποιός είναι;
ξερετε κάτι γι'αυτον; εχει ξαναπαιξει πουθενα αλλού; ζει....?
κατι ειχα ακούσει για το ποιόν της ζωης του πριν να γυρισει το 'εργο' αυτο. αληθευει τιποτα?
-
-
(κλασικα δηλαδή αρβυλες ελεγαν.... )
πάντως εχει κλέισει πανω από 30 χρόνια που γυριστηκε το εργο. φοβερό...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόοοννν....Heroes μας τέλειωσαν και αυτοί, καταπληκτική σειρά. Στην φάση που είχα βαρεθεί το lost, μαζί με το prison break ήταν ό,τι καλύτερο.
Για πες περισσοτερα για το heroes. Τι στορυ παιζει?
Το lost τώρα...Μάλλον μας άκουσαν που λέγαμε ότι το χουν χέσει εντελώς, και είπαν να μας κάνουν άνω κάτω με τα τελευταία επεισόδια...
Άντε, όσοι είναι να τα δείτε, δείτε τα, να μιλήσουμε λίγο γιατί παίζουν πολλές ερωτήσεις και συζητήσεις.
:Ενταξει περιεργο, αλλα περιμενα κατι παραπανω...
Πιστευω οτι μολις ξεκινησει η επομενη σαιζον, θα γυρισουμε στο νησι, δλδ δεν θα σωθουν ακομα... -
Kαλά, εννοείται ότι δεν θα σωθούν ακόμα. Βιάζεσαι.
Στο heroes, καθημερινοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερδυνάμεις. Δεν είναι σε φάση ζούπερμαν κτλ, αλλά κανονικοί άνθρωποι, με αδυναμίες κτλ κτλ. Κλασσικά, υπάρχουν καλοί και κακοί, καλόκακοι κτλ, και πρέπει να σωθεί ο κόσμος.
ΑΚούγεται τετριμένο, αλλά δεν είναι τελικά. Πολύ καλή υλοποίηση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαλά, εννοείται ότι δεν θα σωθούν ακόμα. Βιάζεσαι.Θα σωθουν ποτε???
Στο heroes, καθημερινοί άνθρωποι ανακαλύπτουν ότι έχουν υπερδυνάμεις. Δεν είναι σε φάση ζούπερμαν κτλ, αλλά κανονικοί άνθρωποι, με αδυναμίες κτλ κτλ. Κλασσικά, υπάρχουν καλοί και κακοί, καλόκακοι κτλ, και πρέπει να σωθεί ο κόσμος.
ΑΚούγεται τετριμένο, αλλά δεν είναι τελικά. Πολύ καλή υλοποίηση.
χμμ... Τωρα που σταματησε το λοστ και μεχρι να ξεκινησει και το πριζον μπρεικ....
-
...μάθαμε αυτές τις μέρες από τους τηλεδικαστές και για τα extreme sports...
έχουν αφηνιάσει πάλι...ουστ ρε!
-
Double Post
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μάθαμε αυτές τις μέρες από τους τηλεδικαστές και για τα extreme sports...έχουν αφηνιάσει πάλι...ουστ ρε!
Είναι πραγματικά άθλιοι. Κάποια κανάλια που θέλουν να θεωρούνται 'σοβαρά' έχουν ξεχάσει προφανώς τι παει να πει δημοσιογραφία. Σήμερα στο MEGA προσπαθούσαν να βγάλουν το συμπέρασμα από τα λόγια του Ηγούμενου ότι τα παιδιά προσπαθούσαν να κρύψουν το περιστατικό μόλις φτάσαν στην Μονή. Έλα όμως που ο Ηγούμενος δεν συμφωνούσε και επέμενε ότι τα παιδιά τα είχαν χαμένα και έκλαιγαν! Οπότε επειδή ο Ηγούμενος δεν τα έλεγε όπως ήθελαν λέει ο 'σοβαρός' δημοσιογράφος: 'Εσύ το λέτε με τον τρόπο σας, αλλά είναι φανερό ότι θέλαν να κουκουλώσουν το περιστατικό'. Ο Ηγούμενος προσπάθησε να αντιμιλήσει άλλα γρήγορα ο 'έγκριτος' δημοσιογράφος τον κάλυψε με την αγριοφωνάρα του! Η απόφαση είχε ήδη βγει: 'Ένοχοι οι κατηγορούμενοι. Ο επόμενος παρακαλώ...'
ΥΓ. Κάποιοι από τους διασωθέντες βγάλαν μια ανακοίνωση που ευχαριστούσε τους διασωθέντες. Αυτό το ανέφεραν όλα τα ιδιωτικά. Μόνο που 'αμέλησαν' να αναφέρουν ότι στην επιστολή έλεγε πως έχουν καταθέσει ότι είναι να καταθέσουν και ότι τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Για τον λόγο αυτό δεν θα ήθελαν να γίνονται τηλεδικαστήρια στα κανάλια με θύμα τον φυσιολατρικό τουρισμο!!!'. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κανάλια όπως το ΣΚΑΙ. Έκει το άκουσα και οι άνθρωποι ανέφεραν απλά τα γεγονότα, ασχολήθηκαν 5 λεπτά και προχώρησαν σε άλλα σημαντικά θέματα. Συγχαρητήρια για την δουλειά τους!
-
Aν ακουσε καποιος το τραγουδι στους τιτλους τελους της σειρας singles (νομιζω) σημερα,θα ηθελα να μου το πει..
Νομιζω coldplay το συγκροτημα αν ακουσα καλα τη φωνη του τραγουδιστη! -
closer - singles
-
Τhaaaaaaaaaaaaaanks!
edit : Τωρα ειδα σε ποσο χρονο απαντησες! -
Το κατεβασα και δυστυχως δεν ειναι αυτο....
Με αυτο αρχιζει το σηριαλ απο ο.τι διαβασα,θα ηθελα αυτο με το οποιο τελειωνει,δεν γνωριζω αν τελειωνει καθε φορα με αυτο βεβαια.
Οποτε αν εχει τυχει και καποιος το πετυχε σημερα ας μου το πει,νομιζω πως ισχυει η εντυπωση μου περι coldplay.
Τhnx anyway kid! -
Παρατηρήσεις για εκπομπές:
-
ΕΤ3 και το πρωϊνάδικό της, ενημερωτική εκπομπή(08:00 - 10:00), βέβαια.
Όλα καλά και ωραία, αλλά ρε παιδιά, αυτή η (SUV-οδιαστάσεων) κυρία, πολύ φωνάζει βρε παιδί μου, άσε που γλώσσα δεν βάζει μέσα... Να διακόπτει τους πάντες σε κάθε λέξη, ούτε φράση να μην περιμένει να ακούσει...
Τέτοια 'δημοσιογραφίστικη' συμπεριφορά περιμένω από ιδιωτικά κανάλια και όχι από κρατική τηλεόραση(πολύ κακό και φωνές για το τίποτα, πρωί-πρωί).
Ο άλλος δημοσιογράφος, προφανώς παίζει τον ρόλο της γλάστρας, μιας και μιλάει λίγο και ακόμη και τότε, διακόπτεται απ' την 'σταρ/ηγεμόνα' της εκπομπής. Αν δεν χρειάζεται, ας τον απολύσουν(προσωπικά, τον βρίσκω καλό στη δουλειά του ως δημοσιογράφου), αλλά να τον έχεις εκεί σαν 'συμπλήρωμα' δημοσιογραφικού διδύμου, θυμίζει ιδιωτικά κανάλια και την μαλ@κία που τα δέρνει. -
ΤV100: είναι μια εκπομπή(δεν ξέρω όνομα, ούτε ακριβή ώρα: είναι στην πρωϊνή ζωνη) που παρουσιάζει νέους καλλιτέχνες και μουσικά σχήματα, νέα τοπικά κ.α..
Λοιπόν, αυτή η ξανθιά 'bimbo' που είναι συμπαρουσιάστρια, συνέχεια θέλει να προκαλεί με την εμφάνισή της, ιδιαίτερα τους καλεσμένους αρσενικούς(ακόμη και τους συμπαρουσιαστές της, αν κρίνω από την 'γλώσσα του σώματος'):
όσες φορές έτυχε να αλλάζω κανάλια και να πέσω πάνω στην συγκεκριμένη εκπομπή, αυτή πάντα φοράει κολάν(διαφόρων χρωμάτων) και πάντα -μα πάντα- αφήνει τα βυζόμπ@λά της σχεδόν εκτεθειμένα, με το ανοιχτό μέρος του φορέματρος/μπλούζας να τελειώνει στο διάφραγμα(ή και πιο κάτω).
Να πεις ότι το κάνει μια και δύο, πάει στο καλό, αλλά μάλλον εσκεμμένα το κάνει(δεν λέω, είναι και κάτι άλλες στα μεσημεριανάδικα που μόνο για το 'ξεπέτα όλα' πήραν μια θέση εκεί ).Τέλος πάντων, ίσως δεν θα έλεγα και τίποτα αν μόνο ήταν προκλητικά ντυμένη, αλλά βρε παιδί μου, να μην προσπαθεί να προκαλεί ακόμη περισσότερο με τις κινήσεις και τη συμπεριφορά της, εσκεμμένα: π.χ, εχθές είχε καλεσμένα κάτι φοιτητές νεαρούς που ασχολούντα, λέει, με free-running, και το πόσες φορές έσκυψε προς τα εμπρός στη διάρκεια της συνέντευξης(ώστε να αναλάβει η βαρύτητα τις μπάλες) και μάλλον έφερε αμηχανία σε μερικούς(αν και προσπάθησαν να μην το δείξουν και να κοιτάξουν και αλλού) και μάλιστα σε μια τηλεοπτική εκπομπή(που τους παρουσίαζε στο κοινό για πρώτη φορά).
Τέλος πάντων, δεν βαριέσαι... εδώ υπάρχουν πράγματα πολύ χειρότερα και ουσιαστικώς επικίνδυνα για την (τωρινή και μακροπρόθεσμη) ψυχική και νοητική υγεία των πολιτών ετούτης της χώρας(κανάλι 4ε, Λιακό, κ.α...)
Επεξεργασία
- Εγνατία.
Η Εγνατία έχει κάτι αστέρια στο δυναμικό της, άλλο πράγμα. Δεν αμφιβάλλω ούτε λίγο ότι αν ήμασταν στην εποχή της ιεράς εξέτασης, αυτός ο παπάς που κάνει εκπομπή, θα είχε στείλει πάρα πολύ κόσμο στον θάνατο.
Ο τύπος είναι ψυχάκιας ανίατος*, και μπορεί να συγκριθεί μόνο με τους Βαπτιστές και Ευαγγελιστές των ΗΠΑ και με μουλάδες του Ιράν και Αφγανιστάν. Τέτοιο πλύσιμο εγκεφάλου(αν υπάρχει καθόλου), ούτε σε επιστημονικά εργαστήρια δεν μπορεί να γίνει.
*Απλά να σημειώσω ότι ξέρω παπάδες που είναι καλοί, λογικοί και βοηθούν από το μισθό τους συναθρώπους μας, και τους σέβομαι ακριβώς για αυτό.
-
-
H χοντρη της ΕΤ3 ονομαζεται Μελινα Καραπαναγιωτιδου. Χροοοοοονια ολοκληρα εκανε το ρεπορταζ Θεσσαλονικης του ΑΝΤ1, 'γαλαζιο παιδι' κι αυτη μολις βγηκε η Νουδου στην εξουσια, προτιμησε τη σιγουρια του δημοσιου φορεα. Κουβαλησε ομως μαζι της το υφος και το ηθος του καναλιου που την ανεδειξε. Αναγωγη, αγενεστατη, εξυπνακιας και αγραμματη. Για τα λιονταρια, κοινως...
Για τη Λεριά λιγα λογια Καλτ φυσιογνωμια, απορω πως δεν την πηρε γραμμη κάνας Θεμος. Ασε που εβαλε και μαλλια και τωρα πλεον βλεπεται. Προ 5ετιας ηταν ενα πατσαβουρι που το επαιζε θεογκομενα
Τηλεόραση