-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Λοιπόν, αυτά που θα πρέπει να κάνεις είναι τα εξής: α) να πάρεις (δυστυχώς...) τη Φόρθνετ και να τους ζητήσεις τον αριθμό αποστολής του αποδεικτικού της εταιρείας κούριερ, που μάλλον είναι η Interattica (στα λέω όπως μου τα είπαν) και β) αφού πάρεις τον αριθμό, πηγαίνεις στο νούμερο 113 της Καλλιρόης, όπου βρίσκονται τα γραφεία της εν λόγω εταιρείας κούριερ και πάιρνεις μόνος σου τα πράγματά σου. Ξαναλέω, πως αυτά έκανε ο προαναφερόμενος φίλος. Φαντάζομαι, πως για να υπάρχει αριθμός αποστολής, πρέπει και η ίδια η Φόρθνετ να έχει στείλει το πακέτο σου. Τώρα, πώς και γιατί στο παραπάνω αληθινό συμβάν το πακέτο δεν είχε φτάσει στον παραλήπτη του ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ (παρά πήγε ο ...παραλήπτης του σε αυτό) , αυτό το γνωρίζουν κάποιοι άλλοι...
Ευχαριστώ.
Παρόλα αυτά μόλις τους ξαναπήρα τηλέφωνο και απ'ότι κατάλαβα μάλλον δεν έχει πάει καν στον κούριερ. Μου πρότειναν πάλι να πάω να το πάρω από τα γραφεία τους... Το έδωσαν επείγον (το έχω ακούσει άλλες 6 φορές) αλλά μπορεί να κάνει και εβδομάδα για να το λάβω είπαν..... Όλες αυτές τις εβδομάδες έχω κάνει περίπου 7 τηλέφωνα. Στα πρώτα 4-5 μου έλεγαν ότι η παραγγελία μου δεν είχε καν φύγει από την αποθήκη τους για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Την προτελευταία φορά μου είπαν ότι η παραγγελία προωθείται αλλά άλλαξαν κούριερ και είχαν πρόβλημα. Τώρα πάλι αγνοείται... Τι να πω. Οργάνωση!!!Ένας συνάδελφος ήταν από τους πρώτους που έβαλαν Forthnet 2Play τον Μάρτιο χωρίς προβλήματα. Τώρα είναι χωρίς τηλέφωνο 4 μέρες (το ιντερνετ δουλεύει). Στην Forthnet δεν βρίσκουν καν την σύνδεσή του. Δεν υπάρχει!! Και τελικά νομίζουν ότι βρήκαν γιατί δεν υπάρχει: γιατί λέει δεν τον έχει κόψει ακόμη ο ΟΤΕ!!!! Παρεπιπτόντως την ημέρα που συνδέθηκε δεν είχε τηλέφωνο για κάποιες ώρες, ο ΟΤΕ του έχει ήδη στείλει εκκαθαριστικό και του έχει επιστρέψει χρήματα και η Forthnet του έχει στείλει ήδη 2 λογαριασμούς.....
-
Ρε παιδιά γιατί τέτοια ταλαιπωρία?
Πας σε ένα μαγαζί, παίρνεις ένα Hibox με 99ε και καθάρισες για 7 μήνες (1Mbps για ΟΤΕ ADSL ή 3Mbps για δικό τους κέντρο), μάλιστα υπάρχει μια άκρη που τα δίνει με μια εκπτωσούλα, αν ενδιαφέρετε κανείς μπορώ να μάθω.Έχει το router μέσα και την αιτησούλα την οποία την στέλνεις με fax και σε 10-30 μέρες (αναλόγως σε τι κέντρο πέφτεις ΟΤΕ ΑΡΥΣ ή ιδιώκτητο) είσαι έτοιμος.
Φίλοι μου πάντως είχαν άσχημες εμπειρείες με Τελλάς.
Για μένα 3 εταιρείες αξίζουν τα λεφτά μας, HOL, Forthnet και η Vivodi μόνο για το ότι είναι καινοτόμος στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Vivodi μόνο για το ότι είναι καινοτόμος στην Ελλάδα.Καλα ολα αυτα,δεν ειναι και πρωτοπορος ομως...
-
Έχω μια απορία...Στο γραφείο είχαμε πάρει πριν ένα χρόνο Vivodi 768 προπληρωμένη για ένα έτος. Πέρασε ο χρόνος και τώρα παρατήρησα ότι οι λογαριασμοί που έρχονται από την vivodi χρεώνουν:
Πάγιο τέλος Internet DslNet 768 -> 12,50
Πάγιο τέλος Πρόσβαση DslNet 768 -> 15,90Aυτά προ ΦΠΑ.
Μήπως είμαι κορόϊδο τώρα πια;
Ακούω που πάνε αγοράζουν προπληρωμένες Otenet ή Forthnet για 4 μήνες με 129 μαζί με εξοπλισμό και από τον 5ο μέχρι και μετά με 18,35 τον μήνα. Φίλοι με forthnet και Otenet μου λένε πληρώσανε μια φορά ένα ποσό και μετά δεν έρχεται στον λογαριασμό 2 πάγια τέλη όπως παραπάνω κτλπ
Για βοηθείστε...Υπόψιν είναι για εταιρία με επαγγελματικό ΑΦΜ.
-
Και ενας φιλος μου με Τελλας ακομα περιμενει....... (πεταει ταπες απο βαρελια σαν τον Τζακ Ντανιελς... )
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Ρε παιδιά γιατί τέτοια ταλαιπωρία?
Πας σε ένα μαγαζί, παίρνεις ένα Hibox με 99ε και καθάρισες για 7 μήνες (1Mbps για ΟΤΕ ADSL ή 3Mbps για δικό τους κέντρο), μάλιστα υπάρχει μια άκρη που τα δίνει με μια εκπτωσούλα, αν ενδιαφέρετε κανείς μπορώ να μάθω.Έχει το router μέσα και την αιτησούλα την οποία την στέλνεις με fax και σε 10-30 μέρες (αναλόγως σε τι κέντρο πέφτεις ΟΤΕ ΑΡΥΣ ή ιδιώκτητο) είσαι έτοιμος.
Φίλοι μου πάντως είχαν άσχημες εμπειρείες με Τελλάς.
Για μένα 3 εταιρείες αξίζουν τα λεφτά μας, HOL, Forthnet και η Vivodi μόνο για το ότι είναι καινοτόμος στην Ελλάδα.Και πολύ καλό ρούτερ μάλιστα. 'FritzBox', εύκολο, αξιόπιστο, και με πέντε χρόνια εγγύηση.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και ενας φιλος μου με Τελλας ακομα περιμενει....... (πεταει ταπες απο βαρελια σαν τον Τζακ Ντανιελς... )Μήπως πρέπει να αρχίσει να πετάει τα βαρέλια στη Tellas;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και ενας φιλος μου με Τελλας ακομα περιμενει....... (πεταει ταπες απο βαρελια σαν τον Τζακ Ντανιελς... )
Μήπως πρέπει να αρχίσει να πετάει τα βαρέλια στη Tellas;
Θυμαμαι πριν απο πολυ καιρο που μου ειχε πει οτι βαλανε τελλας. Που να το'ξερε....
Πλακα πλακα, εδω μεσα ακουγα τα χειροτερα για την τεχνικη υποστηριξη της βιβοντι, αλλα εγω:
-εχω παρει 2 φορες τηλ. +περιμενα ~3-4'
-αν στειλω μειλ, την επομενη μερα με παιρνουν στο κινητο.Ενω φορθνετ, εχω ριξει κατι αναμονες 30'+
-
Χθες μετα απο αναμονη 50+ με ενημερωσαν πως
Το username και το password μου ειναι σωστα....
Το μοντεμ 'συγχρονηζει' αρα....
Δεν ειναι δικο τους λαθος....
Κανω εγω κατι λαθος....15/1/2007 - 23/5/2007
Η Οδυσσεια συνεχηζεται!!! -
και εμενα ετσι μου λεγανε!!τις πρωτες 5 φορες.μετα το γυρησανε σε προβλημα του modem!!!τελικα στο τελος παραδεκτηκανε οτι φταιει ο κομβος παλαιου φαληρου!!
-
Ο χρήστης PUNTOCC έγραψε:
και εμενα ετσι μου λεγανε!!τις πρωτες 5 φορες.μετα το γυρησανε σε προβλημα του modem!!!τελικα στο τελος παραδεκτηκανε οτι φταιει ο κομβος παλαιου φαληρου!!Καλα....
Εμενα μου παν να κανω reboot στο μοντεμ....μετα ξανα reboot στον Υ/Η.... format στο Υ/Η γιατι ειναι ιος... και και και.... τελευταια φορα που πηρα τους κανω:
Εκανα reboot στο μοντεμ, ο Η/Υ μου ηρθε χθες και εχω προλαβει να του κανω format και reboot, εχω σβησει το ματι της κουζινας και εκλεισα ολα τα παραθυρα στο Η/Υ μου και στο σπιτι ολοκληρο.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
και εμενα ετσι μου λεγανε!!τις πρωτες 5 φορες.μετα το γυρησανε σε προβλημα του modem!!!τελικα στο τελος παραδεκτηκανε οτι φταιει ο κομβος παλαιου φαληρου!!
Καλα....
Εμενα μου παν να κανω reboot στο μοντεμ....μετα ξανα reboot στον Υ/Η.... format στο Υ/Η γιατι ειναι ιος... και και και.... τελευταια φορα που πηρα τους κανω:
Εκανα reboot στο μοντεμ, ο Η/Υ μου ηρθε χθες και εχω προλαβει να του κανω format και reboot, εχω σβησει το ματι της κουζινας και εκλεισα ολα τα παραθυρα στο Η/Υ μου και στο σπιτι ολοκληρο....το θερμοσιφουνα τον κοιταξες???
-
Αλήθεια υπάρχει κανείς που να του έχουν τηλεφωνήσει από τον πάροχο για να δουν αν είναι εντάξει η σύνδεσή του (και η υγεία του και η οικογένεια κλπ);
Και όμως αυτό συνέβη χθες σε συνάδελφο που προανέφερα ότι είχε μείνει 4 ημέρες χωρίς τηλέφωνο από την Forthnet, ενώ ήταν συνδεδεμένος κανονικά 2 μήνες. Αντέγραψε το email που είχα γράψει εγώ (και στείλει) σε άψογο νομικίστικο ύφος και απειλούσα με καταγγελία της σύμβασης (και με γράψανε εκεί που φαντάζεστε) μόνο που αντί για καταγγελία της σύμβασης έγραψε καταγγελία στα ΜΜΕ και τον ειδικό τύπο!!!! Η σύνδεσή του είχε αποκατασταθεί μέσα σε τρεις ώρες (μέχρι τότε έλεγαν ότι δεν υπήρχε!) και τον πήραν κάμποσα τηλέφωνα και χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί για να βεβαιωθούν ότι όλα πάνε καλά!!!!! -
Καλα....
Εκανα reboot στο μοντεμ, ο Η/Υ μου ηρθε χθες και εχω προλαβει να του κανω format και reboot, εχω σβησει το ματι της κουζινας και εκλεισα ολα τα παραθυρα στο Η/Υ μου και στο σπιτι ολοκληρο....το θερμοσιφουνα τον κοιταξες???
Ειχες δικιο....
Εκλεισα τον θερμοσιφονα το πρωι και τσουπ.... κατα τις 12....
Εχω ιντερνετ.....
Με συνδεσαν στο Tellas Zisto 4MBps+Telephony!!!!!!!
4MBps????
1,5βλεπω.....Χθες βραδυ τρελο γελιο με τον τεχνηκο του τα χωνα, τα χωνα.... ενημερωνε αυτος....
Του κανω
Τα σημειωσες ολα;;;;
Ναι....
Ωραια.... Για πες μου εσυ, τι να κανω;;;; Δεν μπορω να δουλεψω απο το σπιτι μου, και αφηνω 500ευρω το μηνα σε νετ καφε που εχω πισω απο το σπιτι... Μπαινω μεσα κ ο ανθρωπος μου φιλαει τα ποδια και με φωναζει πατερα του! Εχω γινει το πρωτο θεμα στις συνελευσεις ΔΣ και στον καφε του γραφειου... Εχω Ιντερνετ;;; Τι δικαιολογια μοπυ παν σημερα;;;;
Τι αποδωση εχει το aDSL μεχρι το τελος του μηνα;;; της ευδομαδας;;;;
Εκανα καταγγελεια στον ΕΕΤ, το επωμενο βημα ειναι Ευαγγελατος! Δεν παει αλλο!Απαντηση....
Τελος του μηνα μπαινει high speed dslam Forthnet στο φαληρο.... για δεν παιρνεις ενα τηλεφωνο κ αυτους;;;;Α
-
εγω τους πηρα προχθες και τους τα εχωνα και μου λεγανε η γραμμη σας δεν εχει κανενα προβλημα κτλ.κτλ και ξαφνικα μου,εκει που εβγαζα το συναισθημα απο μεσα μου,μου το εκλεισε στην μουρη!! παιρνω και λεω καλα μου το κλεινεται στην μουρη???και τι μου λεει??
θα εχει προβλημα η γραμμη σας -
εγω τους πηρα προχθες και τους τα εχωνα και μου λεγανε η γραμμη σας δεν εχει κανενα προβλημα κτλ.κτλ και ξαφνικα μου,εκει που εβγαζα το συναισθημα απο μεσα μου,μου το εκλεισε στην μουρη!! παιρνω και λεω καλα μου το κλεινεται στην μουρη???και τι μου λεει??
θα εχει προβλημα η γραμμη σαςLOL
-
HELLAS ON LINE στο ιδιόκτητο δίκτυο, 4ΜΒ στην τιμή του ενός χωρίς κανένα πρόβλημα. Και VoIP. Και ευγενέστατοι. Πολύ ικανοποιημένος.
Ελλάδα αθάνατη: http://drivinganarchy.blogspot.com
-
Και η ταλαιπωρεια συνεχηζεται.
Υπαρχει προβλημα και η Τελλας δεν δινει ΙΡ....
Χρεωνει ομως κανονικα..... -
Ο χρήστης erou έγραψε:
HELLAS ON LINE στο ιδιόκτητο δίκτυο, 4ΜΒ στην τιμή του ενός χωρίς κανένα πρόβλημα. Και VoIP. Και ευγενέστατοι. Πολύ ικανοποιημένος.Ελλάδα αθάνατη: http://drivinganarchy.blogspot.com
No more OTE...
-
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;