-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
MEN 24 > Special EditionΤάνια Ντερβό: Ψήφος και απόλαυση
Πολιτικό ρεπορτάζ... από το MEN 24
Δημοσίευση: 19 Μαίου 2007Οι Βελγικές εκλογές της 10ης Ιουνίου θα είναι συναρπαστικές: Η Τάνια Ντερβό έχει δεσμευτεί προεκλογικά για 5 λεπτά απόλαυσης σε 40000 ψηφοφόρους του ΝΕΕ. Και αν βγει σκοπεύει να τηρήσει τη δέσμευση της στο ακέραιο.
Την λένε Τάνια Ντερβό, είναι υποψήφια του κόμματος ΝΕΕ («όχι») στο Βέλγιο και υπόσχεται … 40.000 πεοθηλασμούς (!) σε ψηφοφόρους, αλλά και θαυμαστές της, απ’ όλο τον κόσμο.
Μπα εγώ δεν θα τη ψήφιζα. Οι πολιτικοί όλο 'ΘΑ' είναι και άμα βγούνε τα ξεχνάνε! Άσε που μετά μας π... κι' όλας
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
edit Ηλία, αυτά που γνωρίζω τα ξέρω από πολύ φίλο/αδελφό, που είναι επίσης και δικός σου φίλος, και που τον ξέρουν και πολλοί ακόμα από εδω... Δεν είναι απλά φιλολογία συνδικαλιστών...Το ξέρω και συμφωνώ και σου ξαναλέω ότι δεν απαντούσα σ' εσένα.
Για να σου αποδείξω ότι κατάλαβα και ότι συμφωνούμε, να παραθέσω ένα παράδειγμα:
Χρειαζόταν ένα σούπερ μάρκετ συνεταιρισμού, 2 - 3 πωλητές. Τι έκανε; Φυσικά προσελάμβανε, με καθαρά κομματικά κριτήρια. Περνούσαν κάνα δυο χρόνια κι αυτοί έπαιρναν 'προαγωγή'. Οπότε, πάλι προσλαμβάνονταν (με τα ίδια κριτήρια, μην επαναλαμβανόμαστε) νέοι για τις πωλήσεις και οι παλαιοί γίνονταν διοικητικοί. Για να μην πολυλογούμε, δέκα χρόνια μετά είχε 14 άτομα διοικητικό προσωπικό και του έλλειπαν τρεις πωλητές. Κι επειδή δεν είχε χρήματα για να προσλάβει πωλητές, έκλεισε.Η α/α κατάσταση ουδεμία σχέση έχει με φαντασία - ούτε συνέβη μια μόνο φορά. Είναι πέρα για πέρα αληθινή, όσο κι αν μερικοί κλείνουν τα μάτια για να μη βλέπουν.
edit
Για να μη σου πω για τους τεχνικούς του ΟΑΣΑ, του ΗΣΑΠ και του ΟΣΕ και πόσοι απ΄αυτούς θα ήθελαν να πάνε κάπου να δουλέψουν, αλλά δεν τους αφήνει το κύκλωμα να σταματήσουν να κάθονται.
Ρεμάλια. -
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
πολύ σωστό και έξυπνο!
-
-
Πως ο τυφώνας katrina επέδρασε στο e-health? Δεν το βρήκα στα ελληνικα (αν το βρει κάποιος ας το βάλει). Εν ολίγοις το άρθρο λέει πως μετά τον τυφώνα καταστράφηκαν πολλά αρχεία των νοσοκομείων με ιστορικά ασθενών που δεν είχαν προλάβει να μπουν στο e-health. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί ασθενείς να πεθάνουν καθότι χάθηκαν τα στοιχεία, οι θεραπείες και τα απαραίτητα φαρμακα που χρείαζονταν.
Στην προσπάθεια να αποφευχθεί κατι παρόμοιο στο μέλλον εγινε εντατικοποίηση του να περαστουν τα αρχεία αυτα στο e-health.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα δημόσια νοσοκομεία δεν θα πουληθούν και δεν ξέρω ποιος το προτείνει αυτό. Το να μανατζαριστούν όμως με τρόπο που να μειώνει το περιττό κόστος, είναι μια αναγκαιότητα. Προς το παρόν τους μάνατζερ παριστάνουν τυχάρπαστοι διορισμένοι πολιτικάντηδες ή γιατροί που αγοράζουν τα χάπια 3 φορές ακριβότερα από την τιμή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Έτσι ονευρεύεσαι ε;
Δεν θα πουληθούν, αλλά θα απαξιωθούν ώστε ο κόσμος να στρέφεται στα ιδιωτικά, να κονομάνε οι αποστολόπουλοι και να ξεζουμίζονται τα ταμεία (να γυρνάει το χρήμα, γενικώς).
Ενέργειες όπως η μίσθωση κρεβατιών εντατικής σε τιμή 3πλάσια απ' αυτήν που θα χρειαζόταν για να λειτουργήσουν τα αντίστοιχα δημόσια, αυτό μου δείχνει! Και πολλά, πολλά άλλα....
-
'*Θεωρούμε ότι η ευθύνη του δημιουργού του συνδέσμου, δέν μπορεί ούτε να ταυτιστεί με την ευθύνη του προσώπου που περιλαμβάνει στο ιστοχώρο του άλλον ιστοχώρο, ή μέρος αυτού (μέσω υπερσυνδέσμου - link), ούτε να επεκταθεί τόσο ώστε να περιλαμβάνει προληπτική αυτο-λογοκρισία. *'
http://www.develop4democracy.org/petition/'Δηλώνω ότι συμφωνώ με το κείμενο για την υπεράσπιση του Αντώνη Τσιπρόπουλου, διαχειριστή του blogme.gr'
http://www.develop4democracy.org/petition/sign.phpΤι λέτε;
-
Xωρίς να παίρνω το μέρος κανενός , θεωρώ πως έπρεπε να ελέγξει το blog του. Σε κάθε site που είναι δημόσιο , οφείλεις να ελέγχεις κάποια πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Πανέξυπνο!
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Xωρίς να παίρνω το μέρος κανενός , θεωρώ πως έπρεπε να ελέγξει το blog του. Σε κάθε site που είναι δημόσιο , οφείλεις να ελέγχεις κάποια πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα.Τοτε να κλείσουν και μερικές εφημερίδες γιατί έχουν αγγελίες για αδήλωτες πόρνες, λέω 'γω τώρα...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Xωρίς να παίρνω το μέρος κανενός , θεωρώ πως έπρεπε να ελέγξει το blog του. Σε κάθε site που είναι δημόσιο , οφείλεις να ελέγχεις κάποια πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα.
Τοτε να κλείσουν και μερικές εφημερίδες γιατί έχουν αγγελίες για αδήλωτες πόρνες, λέω 'γω τώρα...
Εάν οι αγγελίες ( το κείμενο δηλαδή ) βρίζουν νομικά ή φυσικά πρόσωπα τότε μάλλον κάποιος θα επέμβει ή κάνω λάθος ; Λέω 'γω τώρα...
-
Disclaimer: Δεν είμαι δικηγόρος, δεν ξέρω καν αν τα blogs εντάσονται σε κάποιο υπάρχον νομικό πλαίσιο και η σκέψη μου είναι απλοϊκή ή/και λανθασμένη
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τοτε να κλείσουν και μερικές εφημερίδες γιατί έχουν αγγελίες για αδήλωτες πόρνες, λέω 'γω τώρα...
Εάν οι αγγελίες ( το κείμενο δηλαδή ) βρίζουν νομικά ή φυσικά πρόσωπα τότε μάλλον κάποιος θα επέμβει ή κάνω λάθος ; Λέω 'γω τώρα...
Η διαφορά όμως είναι οτι δεν υπήρχε αναδημοσιευμένο υβριστικό κείμενο αλλά απλώς link σε άλλη σελίδα που μπορεί να είχε ότι ήθελε.
Το παράδειγμα με την αγγελία (ενδεχομένως άστοχο) είχε την έννοια οτι η ίδια η αγγελία είναι απλώς ένα 'link' που απο μόνο του ως κείμενο ('Ξανθιά Κινέζα προσφέρει μασαζ στο χώρο σου...') δεν είναι νομικά κολάσιμο με την έννοια που θα δημιουργούσε προβλήματα στην ίδια την εφημερίδα. Το οτι στην πραγματικότητα η κοπέλα δεν είναι φυσιοθεραπεύτρια άλλα πόρνη είναι άλλου παπά ευαγγελιο. Ας πιάσουν την κοπέλα κι αυτόν που την εκδίδει (την κοπέλα, όχι την εφημερίδα)...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Disclaimer: Δεν είμαι δικηγόρος, δεν ξέρω καν αν τα blogs εντάσονται σε κάποιο υπάρχον νομικό πλαίσιο και η σκέψη μου είναι απλοϊκή ή/και λανθασμένηXωρίς να παίρνω το μέρος κανενός , θεωρώ πως έπρεπε να ελέγξει το blog του. Σε κάθε site που είναι δημόσιο , οφείλεις να ελέγχεις κάποια πράγματα που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα.
Η διαφορά όμως είναι οτι δεν υπήρχε αναδημοσιευμένο υβριστικό κείμενο αλλά απλώς link σε άλλη σελίδα που μπορεί να είχε ότι ήθελε.
Το παράδειγμα με την αγγελία (ενδεχομένως άστοχο) είχε την έννοια οτι η ίδια η αγγελία είναι απλώς ένα 'link' που απο μόνο του ως κείμενο ('Ξανθιά Κινέζα προσφέρει μασαζ στο χώρο σου...') δεν είναι νομικά κολάσιμο με την έννοια που θα δημιουργούσε προβλήματα στην ίδια την εφημερίδα. Το οτι στην πραγματικότητα η κοπέλα δεν είναι φυσιοθεραπεύτρια άλλα πόρνη είναι άλλου παπά ευαγγελιο. Ας πιάσουν την κοπέλα κι αυτόν που την εκδίδει (την κοπέλα, όχι την εφημερίδα)...
Η λογική για το blog είναι η εξής ( θεωρώ , δεν είμαι νομικός ) και συνδυάζω τη λογική που παραθέτω με αυτά που σίγουρα ξέρω : Εάν εγώ βάλω ένα link για παιδεραστία εδώ ή σε οποιοδήποτε forum , ανεξάρτητα εάν υπάρχει επισκεψιμότητα από εδώ προς τα εκεί και οι διαχειριστές το αφήσουν σε κοινή θέα , τότε είναι υπόλογοι. Παράδειγμα 2 : Η Microsoft απείλησε πολλά sites με κλείσιμο και μηνύσεις γιατί επέτρεπαν download του νυν Vista τότε , σε alpha/beta φάσεις ακόμη , Longhorn. Ειδικά για μία alpha έκδοση ( νομίζω την 3780 ) έκλεισε προσωρινά γνωστό forum επειδή επέτρεψε στα μέλη του να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και download links.
Κατά συνέπεια ο διαχειριστής του blog ήταν υπεύθυνος να αφαιρέσει τους συνδέσμους. Και υποθέτω ότι εάν διώκεται μόνο γι' αυτό δεν δικαιολογείται η κατάσχεση του σκληρού δίσκου του ( εάν είναι αλήθεια ) παρά μόνο εάν υπάρχουν υποψίες ότι ο ίδιος είναι διαχειριστής αλλά και host και του άλλου site. -
Κατακραυγή στην Ολλανδία για ριάλιτι με έπαθλο τη μεταμόσχευση νεφρού
Θυελλώδεις αντιδράσεις προκαλεί στην Ολλανδία η επικείμενη προβολή τηλεοπτικού προγράμματος, στη διάρκεια του οποίου μία ασθενής σε τελικό στάδιο θα επιλέξει μεταξύ τριών ανθρώπων που χρήζουν μεταμόσχευσης νεφρού εκείνον στον οποίο θα δωρήσει τα όργανά της.
Παρά τις ενστάσεις το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο BNN δηλώνει ότι θα ποχωρήσει κανονικά στην προγραμματισμένη για τη βράδυ της Παρασκευής προβολή της εκπομπής, την οποία «υπογράφει» η εταιρεία παραγωγής του δημοφιλούς ριάλιτι Big Brother, Endemol.
«Είναι μία τρελή ιδέα. Δεν είναι δυνατόν στην Ολλανδία να ψηφίσουν οι άνθρωποι για το ποιος θα λάβει νεφρούς» δήλωσε στο BBC η Γιουπ Ασμα του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, απηχώντας το κλίμα που επικρατεί στον πολιτικό κόσμο.
Η 37χρονη δωρήτρια οργάνων, γνωστή ως Λίσα, θα επιλέξει με βάση το ιστορικό των διαγωνιζόμενων, την προσωπικότητά τους και συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους τους.
Οι τηλεθεατές θα μπορούν να την συμβουλεύουν μέσω γραπτών μηνυμάτων στη διάρκεια του 80λεπτου προγράμματος.
Ο πρώην επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου BNN απεβίωσε από νεφρική ανεπάρκεια και ανέμενε χρόνια στις λίστες για μία μεταμόσχευση νεφρού.
Ο ολλανδικός σταθμός υπεραμύνεται της απόφασής του να προβάλει την επίμαχη εκπομπή, λέγοντας πως θα αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης δωρητών οργάνων στην Ολλανδία.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
http://fakellaki.blogspot.com/
νομιζω οτι η κοπελα που γραφει τελικα πεθανε
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://fakellaki.blogspot.com/νομιζω οτι η κοπελα που γραφει τελικα πεθανε
Ναι, το Σάββατο ήταν η κηδεία της..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατακραυγή στην Ολλανδία για ριάλιτι με έπαθλο τη μεταμόσχευση νεφρούΘυελλώδεις αντιδράσεις προκαλεί στην Ολλανδία η επικείμενη προβολή τηλεοπτικού προγράμματος, στη διάρκεια του οποίου μία ασθενής σε τελικό στάδιο θα επιλέξει μεταξύ τριών ανθρώπων που χρήζουν μεταμόσχευσης νεφρού εκείνον στον οποίο θα δωρήσει τα όργανά της.
Παρά τις ενστάσεις το ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο BNN δηλώνει ότι θα ποχωρήσει κανονικά στην προγραμματισμένη για τη βράδυ της Παρασκευής προβολή της εκπομπής, την οποία «υπογράφει» η εταιρεία παραγωγής του δημοφιλούς ριάλιτι Big Brother, Endemol.
«Είναι μία τρελή ιδέα. Δεν είναι δυνατόν στην Ολλανδία να ψηφίσουν οι άνθρωποι για το ποιος θα λάβει νεφρούς» δήλωσε στο BBC η Γιουπ Ασμα του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, απηχώντας το κλίμα που επικρατεί στον πολιτικό κόσμο.
Η 37χρονη δωρήτρια οργάνων, γνωστή ως Λίσα, θα επιλέξει με βάση το ιστορικό των διαγωνιζόμενων, την προσωπικότητά τους και συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους τους.
Οι τηλεθεατές θα μπορούν να την συμβουλεύουν μέσω γραπτών μηνυμάτων στη διάρκεια του 80λεπτου προγράμματος.
Ο πρώην επικεφαλής του τηλεοπτικού δικτύου BNN απεβίωσε από νεφρική ανεπάρκεια και ανέμενε χρόνια στις λίστες για μία μεταμόσχευση νεφρού.
Ο ολλανδικός σταθμός υπεραμύνεται της απόφασής του να προβάλει την επίμαχη εκπομπή, λέγοντας πως θα αναδείξει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης δωρητών οργάνων στην Ολλανδία.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Πριν λίγο καιρό στις ΗΠΑ ο εισαγγελέας μια πολιτείας απαγόρευσε (βάσει νομοθεσίας - συντάγματος) την προβολή Reality 24ωρο με θέμα κάποιους καρδιοπαθείς εκ των οποίων ο νικητής θα έκανε εγχείριση καρδιάς ΔΩΡΕΑΝ αλλά με τις κάμερες στο χειρουργείο και την παρακολούθηση της μετεγχειριτικής πορείας του. (επρόκειτο για άπορους καρδιαπαθείς με συγκεκριμμένο πρόβλημα που έχριζε επέμβασης. Δυστυχώς δεν θυμάμαι λεπτομέρειες γιατί το είχα ακούσει στο ράδιο)
Φαίνεται ότι οι Ολλανδοί είναι πιο προοδευτικοί.
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
**Σας περιμένουμε την Τετάρτη 30 Μαϊου στην πεζογέφυρα στην λεωφόρο Ποσειδώνος (2η στάση του τράμ στον Αγ. Κοσμά) :
Ο Δήμαρχος Ελληνικού
Παριστάμενοι Τυχεροί - τυχερές
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια
Πάρτε εργαλεία, σχοινιά, τη μπουλντόζα σας κι ελάτε να παίξετε με τα άλλα παιδάκια στο Ελληνικό. Τα σύρματα που έχουν βάλει νυχτομάγαζα, πρωινομάγαζα, αθλητομάγαζα και μπράβοι, είναι για φεύγα. Μην το χάσετε.Συμμετοχή δωρεάν!**
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
http://fakellaki.blogspot.com/
νομιζω οτι η κοπελα που γραφει τελικα πεθανεΝαι, το Σάββατο ήταν η κηδεία της..
Έχω πονέσει αφόρητα, έχω νιώσει τον πανικό νιώθοντας τον ανυπέρβλητο πόνο να έρχεται, έχω σκεφτεί αμέτρητες φορές ν'αυτοκτονήσω λόγω του πόνου, έχω περάσει άπειρες ώρες στο κρεββάτι ουρλιάζοντας απ'τον πόνο, έχω χρειαστεί για μεγάλα διαστήματα τη βοήθεια των άλλων, έχω καταστραφεί οικονομικά, έχω καταστρέψει οικονομικά την οικογενειά μου, έχω υπάρξει βάρος για την οικογένειά μου, έχω υπάρξει βάρος για τους φίλους μου, έχω υποστεί το όποιο ρίσκο δεκάδων χειρουργικών επεμβάσεων, έχω κάνει τραύματα κατακλίσεως, έχω χάσει απολαύσεις αμέτρητες, έχω στερηθεί διασκεδάσεις , έχω διακόψει τις σπουδές μου πάνω από τρεις φορές, έχω χάσει εκδρομές, έχω στερηθει ταξίδια, έχω στερηθεί την ξενοιασιά στις κινήσεις λόγω του πόνου ή του φόβου του πόνου, δεν έπαιξα επαγγελματικά βόλλευ, δε φόρεσα ποτέ μίνι φούστα λόγω της ατροφίας-λόγω του πόνου, αντιμετώπισα την αμφισβήτηση του πόνου μου από τους γιατρούς, αντιμετώπισα την αμφισβήτηση του πόνου μου από τους γονείς μου ήδη πριν από την εφηβεία μου μεχρι τα 25 μου,,..........
Τόσα χρόνια πόνος, σε κάνει να ξανασκέπτεσαι ό, τι σε ενοχλεί και τα 'προβλήματά σου' ...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#3]