-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μου αρέσει που πηγαίνω να αγοράσω την κυριακάτικη εφημερίδα και έχουν μείνει μόνο οι εκδόσεις με το 'δώρο' dvd, cd, σεμεδάκι και ξέρω γω. Στο διάλο, δεν αγοράζω!+1
ΔΕΝ τα θέλω τα σεμεδάκια γμτπμ.
-
γιατι ρε παιδιά τοσο μίσος με τα σεμεδάκια
για την προίκα σας φροντίζουν οι άνθρωποι
-
Δε μ΄ αρέσει που έχουν κλείσει οι μισοί δρόμοι που οδηγούν στο Πανεπιστήμιο Πατρών και αναγκάστηκα σήμερα να πηγαίνω μπρος πίσω για φτάσω στον προορισμό μου.
-
-
-
Πωπω, επικό λιώσιμο θα γίνει. Όσο δεν έλιωσα στο wow θα λιώσω με το starcraft.
-
+1
Επιτελους! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Δεν μου αρέσει που πηγαίνω να αγοράσω την κυριακάτικη εφημερίδα και έχουν μείνει μόνο οι εκδόσεις με το 'δώρο' dvd, cd, σεμεδάκι και ξέρω γω. Στο διάλο, δεν αγοράζω!
προσωπικά τις έχω κόψει εδώ και 1 χρόνο περίπου, παραπήγε το κακό.....
Πήρα την Κυριακή ξανά το βήμα, άρχισα να το αγοράζω ξανά λόγω των DVD για τα τεχνολογικά θαύματα. Λοιπόν, τι αγοράζεις με 3 (τρία)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- Το υπέροχο μυθιστόρημα του Umberto Eco Το Ονομα του Ρόδου με σκληρό εξώφυλλο.
Απαράδεκτη έκδοση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- Το υπέροχο μυθιστόρημα του Umberto Eco Το Ονομα του Ρόδου με σκληρό εξώφυλλο.
Υπέροχο;;;
Μια ανοησία μου φάνηκε, έφτασα μέχρι την 153 σελίδα , δεν αντέχω άλλο τις μονότονες περιγραφές-κατεβατά.
Και το πλήρωσα 20e. -
Μ'αρέσει που τελείωσα την άσκηση που έχω να παραδώσω αύριο και δουλεύει στο 101%.
Δεν μου αρέσει που θα την είχα τελειώσει εδώ και μία βδομάδα αν δεν καθόμουν να ψάχνω τα λάθη του καθηγητή και να κάνω διορθώσεις στον δικό του κώδικα.
Δεν μου αρέσει που δεν κατέβηκα Αθήνα το Σαβατοκύριακο εξαιτίας της άσκησης.
-
Μου αρέσει :
- η βόλτα με την συμβία μου στην θάλασσα
- η αγορά ενός εργαλείου που μου έλυσε τα χέρια (12inch tablet notebook)
- που έρχεται 3ημερο
Δεν μου αρέσει :
- ο σπαστικός καιρός...ή βρέξε ή σταμάτα...από Ραφήνα μέχρι Αγία Παρασκευή σε κάποια σημεία είχε καυτό ήλιο και 500μ πιο κάτω μπόρα...
- η σιγουριά της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου ...ψωνάρες!
- όταν δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, γλάστρες και λοιποί παρατρεχάμενοι σχολιάζουν για ποδόσφαιρο και έχουν και απόλυτη άποψη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει :- η βόλτα με την συμβία μου στην θάλασσα
**- η αγορά ενός εργαλείου που μου έλυσε τα χέρια (12inch tablet notebook) **:yahoo: - που έρχεται 3ημερο
Δεν μου αρέσει :
- ο σπαστικός καιρός...ή βρέξε ή σταμάτα...από Ραφήνα μέχρι Αγία Παρασκευή σε κάποια σημεία είχε καυτό ήλιο και 500μ πιο κάτω μπόρα...
- η σιγουριά της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του τίτλου ...ψωνάρες!
- όταν δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, τραγουδιστές, γλάστρες και λοιποί παρατρεχάμενοι σχολιάζουν για ποδόσφαιρο και έχουν και απόλυτη άποψη.
Νομίζω πως τώρα τα φτυσε ο κορσαιρ επιτελους. Mirage, το έργο μας ολοκληρώθηκε.
- η βόλτα με την συμβία μου στην θάλασσα
-
γιατί;
-
Από την ζήλια του.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από την ζήλια του.Μόνο μην βγάλεις τα XP Σάββα γιατί θα αυτοκτονήσει ο κόρσα.
-
Moυ αρέσει που είμαι σπιτι με την οικογένεια
Που θα κανω αναβαθμιση στο ποδηλατο
Που θα παω για σερβις την ξανθουλα.Δεν μου αρεσει που θα μεινω μονο 6 μερες και μετα παμε για αλλες πολιτειες.
Δεν μου αρεσει που το C5 πήρε και άλλη παραταση και που τελικα θα ερθει μαλλον με μπεζ υφασματινο εσωτερικο.... -
-
Δε μ' αρέσει που είμαι χάλια μαύρα, ο λαιμός μου είναι σαν να έχω καταπιεί καρφίτσες και το σώμα μου σαν να έχω φάει ξύλο. Άτιμε παλιόκαιρε!
Δε μ' αρέσει επίσης που με την ασταμάτητη εδώ και μια βδομάδα βροχή δε μπορώ να χαρώ το Χορνετάκι μου (και έλεγα τώρα το 3ήμερο να πάω και ένα ταξιδάκι)
Τι διάολο, Φεβρουάριο έχουμε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε μ' αρέσει που είμαι χάλια μαύρα, ο λαιμός μου είναι σαν να έχω καταπιεί καρφίτσες και το σώμα μου σαν να έχω φάει ξύλο. Άτιμε παλιόκαιρε!Δε μ' αρέσει επίσης που με την ασταμάτητη εδώ και μια βδομάδα βροχή δε μπορώ να χαρώ το Χορνετάκι μου (και έλεγα τώρα το 3ήμερο να πάω και ένα ταξιδάκι)
Τι διάολο, Φεβρουάριο έχουμε?
Περαστικά! Ο καιρός θα είναι μια χαρά σήμερα και, ιδίως, αύριο. Πήγαινε για
καμιά βουτιά και θα περάσουν όλα.Μ'αρέσει που έφτιαξε ο καιρός και ίσως πάω Θάσο για μπανάκι. Έχετε να
προτείνετε καμιά καλή παραλία;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]