-
Ο χρήστης AlexV έγραψε:
Για να έρθει ένα τέτοιο σε μια αξιοπρεπή κατάσταση περίπου τι ποσό απαιτείται??? Να σημειώσω επίσης ότι το συγκεκριμένο δεν έχει καν κινητήρα ενώ -όπως προείπα- τα πεντάλ φαίνεται πως βρίσκονται στην λάθος θέση...$$$$$
Για πολύ προχωρημένους! -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Οχι και Midget βρε παιδιά !!!!
Εσκυψα να δώ ένα στο Ακρόπολις, και ο κόσμος νόμιζε οτι μου είχαν πέσει κέρματα στο δρόμο ...
Εμένα ποιός θα με πηγαίνει βόλτα ?Θα σε πάω εγώ με το ΜΑΓΚΑ!
-
Mπορούμε να προμηθευτούμε τις ζάντες; 'Η το τιμόνι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Mπορούμε να προμηθευτούμε τις ζάντες; 'Η το τιμόνι;Καλυτερα ας το πάρει κάποιος που μπορεί και ας το κάνει πάλι αυτοκίνητο...
Δύσκολο, πάντως, αυτό να είναι αδέσποτο! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Mπορούμε να προμηθευτούμε τις ζάντες; 'Η το τιμόνι;
Καλυτερα ας το πάρει κάποιος που μπορεί και ας το κάνει πάλι αυτοκίνητο...
Δύσκολο, πάντως, αυτό να είναι αδέσποτο!Σωστά, δεν το χα σκεφτεί.
Αν βρείτε κανα πεταμένο φτηνό ξύλινο τιμόνι ή απ' αυτό το μονό μπουλόνι ή κάνα παλιό καρμπυρατέρ, σφυρίξτε μου. Κάτι θέλω για διακοσμητικό. Αν δεν χρησιμεύει σε κανέναν, είναι κρίμα να πεταχτεί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
...είναι κρίμα να πεταχτεί...Τι είπες τώρα!
Καλά, αν δω τιποτα θα σε έχω υπόψη μου! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Για να έρθει ένα τέτοιο σε μια αξιοπρεπή κατάσταση περίπου τι ποσό απαιτείται??? Να σημειώσω επίσης ότι το συγκεκριμένο δεν έχει καν κινητήρα ενώ -όπως προείπα- τα πεντάλ φαίνεται πως βρίσκονται στην λάθος θέση...
$$$$$
Για πολύ προχωρημένους!νομίζω ότι είναι η περίπτωση που λες ....καλύτερα να ψάξω να το φέρω απ΄έξω.
δεν βρίσκω ένα λόγο να το ανακατασκευάσει αυτό. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει ούτε ένα σημείο του το οποίο δεν θα αλλαχτεί με καινούργιο.
μιλάμε για τραγική κατάσταση.
-
Η φωτογραφία είναι μιας φίλης από την Ισλανδία.
-
Αυτή η φωτογραφία έχει τίτλο 'με θέα στον εκκεντροφόρο':
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αυτή η φωτογραφία έχει τίτλο 'με θέα στον εκκεντροφόρο':ΠΩΣ???
-
Μα είναι δυνατόν ???
-
Νεκροψία δεν έχει γίνει ακόμη. Μάλλον από τρελλή μπιέλα!!
-
-
-
Για δείτε εδώ :
http://www.rallylights.com/hella/H4.asp
κάτω έχει αυτή την εικόνα :
το μεσαίο κάλυμμα θα το βρούμε στην Ελλάδα λέτε?
-
http://www.channel4.com/4car/media/feat ... mi-8-2.jpgΝα χαιρόμαστε την προεδράρα μας!!!
Χρόνια πολλά σου, Κώστα! Ο,τι επιθυμείς σου εύχομαι, υγεία, ευτυχία και πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
Αντέ και με 36 άλογα του χρόνου!!!!Χρόνια Πολλά σε όλους τους Κωστάκηδες και στις Ελενίτσες του Φόρουμ μας!!!
-
χρονια πολλα
προεδρε και ιντερνετικα
χρονια πολλα επισης και σ ολους τους κλασσικους μας -
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!
-
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#3]