-
Αν μας προσβάλλει η ιστορία ας μην πάει κανείς να τους δει (ναι, καλά! )
ΜΜ, συμφωνώ μαζί σου.
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Χωρίς να τάσσομαι υπερ ή κατά, μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι ο δήμος Αθηναίων ανα διαστήματα θέτει υπο την αιγίδα του ανάλογες αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις (γύρος Αθήνας με ιστορικά οχήματα, αντίστοιχη εκδήλωση με ηλιακά αυτοκίνητα κτλ), οπότε δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.Ε, δεν είναι και το ίδιο.
-
Γιώργο, η 'μομφή' πάει κυρίως στις αρχές. Φυσικά και εμένα αν μου την χάριζε ένα στρουμφ θα έλεγα ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
...Εδώ σε πλευρίζει περιπολικό και σε φωνάζουν:Σκίστοοοο......Κι από την άλλη, με το 106 σε γράφουν γιατί πήγαινες με 101 αντί 90.
Κοινωνία ιερόδουλε... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως είτε εντός Dustball είτε εκτός συνήθως η τροχαία δεν σε γράφει για ταχύτητα αν οδηγείς εξωτικό όχημα
εγραψες σε αλλο τοπικ για τέτοια περιστατικά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό
μονο ως 'βλαχία' (εχει φεράρι wow κλπ) και ίσως φόβο (για τυχόν γνωριμίες του οδηγου) του αστυνομικού μπορώ να το εξηγήσω
γιατί στην τελική παράνομοι είμαστε και εγω με το 206 που πάω με 160 και εσύ με το Lada που πας με 160 και εσυ με τη zonda ferari porsche κλπ και σε κάθε περίπτωση ο αστυνομικός πληρώνεται για να εφαρμόζει το νόμο
Δεν διαφωνώ μαζί σου.Το ίδιο παράνομος είσαι με κάθε όχημα.
Αλλά στο φινάλε τι να κάνω ?Να τον παρακαλώ να με γράψει?Εδώ σε πλευρίζει περιπολικό και σε φωνάζουν:Σκίστοοοο......
φυσικά όχι
το προβλημα δεν βρίσκεται στον 'παρανομούντα' αλλά στον αστυνομικό που δεν έχει καταλάβει ποιά είναι η δουλειά του και πώς να την κάνει σωστά
-
Γιατί το πρόβλημα και η ευθύνη βρίσκεται μόνο στον αστυνομικό?
Δηλαδή το να παίρνεις μέρος σε κάτι εξ'ορισμού παράνομο δεν είναι καταδικαστέο?
Βάζω εγώ φωτιά σε ένα δάσος. Φταίει μόνο ο δασοφύλακας που δεν με είδε?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Γιατί το πρόβλημα και η ευθύνη βρίσκεται μόνο στον αστυνομικό?Δηλαδή το να παίρνεις μέρος σε κάτι εξ'ορισμού παράνομο δεν είναι καταδικαστέο?
το τι κάνεις εσύ και αν το αντέχεις 'ηθικά' είναι δικιά σου δουλειά και φυσικά απο τι στιγμή που κάνεις κατι 'παράνομο' πρέπει να είσαι ΠΑΝΤΑ έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες αυτού
το να σε συλλαμβάνουν να κάνεις κάτι παράνομο και να σε αφήνουν είναι ευθύνη του αστυνομικού
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το τι κάνεις εσύ και αν το αντέχεις 'ηθικά' είναι δικιά σου δουλειά και φυσικά απο τι στιγμή που κάνεις κατι 'παράνομο' πρέπει να είσαι ΠΑΝΤΑ έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες αυτού
το να σε συλλαμβάνουν να κάνεις κάτι παράνομο και να σε αφήνουν είναι ευθύνη του αστυνομικού
ωραία. δεν διαφωνούμε
άρα έχουμε ευθύνη και από τις 2 πλευρές -
Εχω δει και διαφημισεις στα λεωφορεια του οασα..
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ωραία. δεν διαφωνούμε
άρα έχουμε ευθύνη και από τις 2 πλευρέςμα δεν είπα οτι δεν υπάρχει ευθύνη και στις δυο πλευρές
απλά δεν μου άρεσε το οτι κρίνεσαι ανάλογα με το τι οδηγείς και οχι με βάση τους νόμους που είνια δουλεία του αστυνομικού να εφαρμόζει
-
αφού έγραψες '...απο τι στιγμή που κάνεις κατι 'παράνομο'....'
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάντως είτε εντός Dustball είτε εκτός συνήθως η τροχαία δεν σε γράφει για ταχύτητα αν οδηγείς εξωτικό όχημα
εγραψες σε αλλο τοπικ για τέτοια περιστατικά και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό
μονο ως 'βλαχία' (εχει φεράρι wow κλπ) και ίσως φόβο (για τυχόν γνωριμίες του οδηγου) του αστυνομικού μπορώ να το εξηγήσω
γιατί στην τελική παράνομοι είμαστε και εγω με το 206 που πάω με 160 και εσύ με το Lada που πας με 160 και εσυ με τη zonda ferari porsche κλπ και σε κάθε περίπτωση ο αστυνομικός πληρώνεται για να εφαρμόζει το νόμο
Δεν διαφωνώ μαζί σου.Το ίδιο παράνομος είσαι με κάθε όχημα.
Αλλά στο φινάλε τι να κάνω ?Να τον παρακαλώ να με γράψει?Εδώ σε πλευρίζει περιπολικό και σε φωνάζουν:Σκίστοοοο......
Γιατί γίνεται αυτό;
Αν έγραφε η τροχαία Φεράρι με 160 στην εθνική, ΟΛΟΙ οι 'δημοσιογράφοι' θα έπεφταν να φάνε τους άσχετους που δεν ξέρουν και γράφουν ΟΛΑ τα αμάξια. -
Ο χρήστης patro έγραψε:
απορω γιατι ασχολεισαι , δε βαρεθηκες ? τι μπορεις να κανεις ?Μπορούμε να κάνουμε αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Και σ'αυτό στηρίζονται οι κυβερνώντες,αφού φυσικά κανονίζουν να ρίχνουν και κάνα ξεροκόματο υπόσχεσης ή βολέματος στους οπαδούς τους.Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Έρχονται εκλογές,για να μας δω όλους τους δυσαρεστημένους.Απο μένα
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Γιατί το πρόβλημα και η ευθύνη βρίσκεται μόνο στον αστυνομικό?Δηλαδή το να παίρνεις μέρος σε κάτι εξ'ορισμού παράνομο δεν είναι καταδικαστέο?
Ειναι καταδηκαστεο να βαζεις φωτια υπο την αιγιδα του δημου.
Ολοι ξερουν τι θα συμβει μολις τα αυτοκινητα απομακρυνθουν απο τις καμερες.
Κατεβασμα και σανιδα... Υπο την αιγιδα του δημου....
Δεν ειναι οτι κατακρινω το 'Κατεβασμα και σανιαδα'... Μ αρεσει και θα παω να δω την εκκινηση αν βρω χρονο.... Αυτη η ανοχη της πολιτειας και τα στραβα ματια που κανει οταν πεφτει ζεστο το παραδακι ειναι που μου σπαει τα νευρα... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ωραία...μην παίζουμε με τις λέξεις.
άρα μιλάμε για κάτι παράνομο το οποίο το προωθεί και η πολιτεία.άρα διπλό το κακό. -
συμφωνω με τον mad max
ρε νταξ κακα τα ψεματα αυτοι που εχουν το χρημα και τα κονε κανουν ο,τι γουσταρουν...
και στην τελικη εγω σου λεω δεν φταιει και τοσο ο εκαστοτε τροχαιος..
και εξηγουμαι:
ακομα και αν τον γραψει ο τροχαιος τον τυπο με πχ μια λαμπο τι θα καταφερει (εκτος οτι ρισκαρει να φαει κανα γειωμα γιατι λεφτα = κονε);
αποκλειεται να την πληρωσει την κληση ετσι κ αλλιως
αλλα και να την πληρωσει.. τι μπορει να ειναι 150 ευρω για καποιον που εχει αυτοκινητο 300.000 ευρω; κατα πασα πιθανοτητα, ο,τι ειναι και τα 15 ευρω για καποιον που εχει αυτοκινητο 30.000 ευρω
οποτε ο τροχαιος ξερει οτι το συστημα δεν τον προστατευει για να εφαρμοσει σωστα το νομο και στην τελικη δεν ασχολειται για να μη βρει και κανα μπελα..το θεμα δεν ειναι αυτο.. αυτα ειναι χιλιοειπωμενα αλλωστε...
αναρωτιεμαι το εξης:
ο δημος αθηναιων θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση σε περιπτωση που καποιος οργανωνε κατι αντιστοιχο με, πχ ραλι ή φιεστα st;
αυτο ειναι το πρωτο.
και το αλλο ειναι αυτο που λεει o Vasgti.
αυτα απο μενα.
παω να τρεξω στους δρομους -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο δημος αθηναιων θα ειχε την ιδια αντιμετωπιση σε περιπτωση που καποιος οργανωνε κατι αντιστοιχο με, πχ ραλι ή φιεστα st;
αυτο ειναι το πρωτο.όχι βέβαια...αυτά δεν φτιάχνουν καλή 'μούρη'
Βέβαια μετά θα έρθει κάποιος και θα πει ότι ένα ραλί μπροστά στην λάμπο δεν είναι τίποτα...οπότε θα αρχίσει άλλος πόλεμος
παω να τρεξω στους δρομους
έρχομαι..περιμενέεε!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
ωραία...μην παίζουμε με τις λέξεις.
άρα μιλάμε για κάτι παράνομο το οποίο το προωθεί και η πολιτεία.άρα διπλό το κακό.Δεν παιζω με τις λεξεις
Δεν απλα για κατι παρανομο το οποιο προωθει και η πολιτεια....
Αλλα για κατι απο το οποιο σκοπευει να βγαλει και καποιο κερδος -οχι απαραιτητα χρηματα- -
σίγουρα...
από την στιγμή που προσπαθεί να 'φανεί'...μετά έρχονται και τα $$$ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όταν εγώ αντιδρούσα για κάτι αντίστοιχο, με έλεγαν ξενέρωτο.Τώρα κατάλαβα πόσο δίκιο είχες τότε..
-
Eντελώς καλοπροαίρετα, μπορούμε να έχουμε συνοδεία αστυνομίας σε ενδεχόμενο touring τoυ 4ΤΦ;
Δριμύ κατηγορώ προς τις αρχές