-
Γειά σας
Εδώ και μερικές μέρες είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Opel astra H 1.6 sport.
Όλα καλά, για την ώρα, αλλά έχω να κάνω μια ερώτηση:
Πού είναι οι ποτηροθήκες Ε! οεο
και μην μου πείτε για αυτές στις πόρτες γιατί μέχρι να βγάλεις απο εκεί το ποτήρι
Για πείτε καμμιά ιδέα... μηπως και βγάλουμε καμμιά άκρη.Ευχαριστώ.
-
Γειά σας
Εδώ και μερικές μέρες είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός Opel astra H 1.6 sport.
και μην μου πείτε για αυτές στις πόρτες γιατί μέχρι να βγάλεις απο εκεί το ποτήρι
-
Γειά σας
-
Ταξιδευεις με συνοδηγο...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ταξιδευεις με συνοδηγο...Ναι αλλά θα με κράξει αν της πω να τους κρατάει
-
Παρτε εναν και μοιραστειτε τον...ετσι κανουμε εμεις!
-
Αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα πρίν το πάρεις δεν το πρόσεξες?
-
Αρχιζεις να πινεις εσπρεσσο για να μην χρειαζεται να παιρνεις μαζι σου τον καφε στο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Αφού είναι τόσο σημαντικό για σένα πρίν το πάρεις δεν το πρόσεξες?Με ζάλισε η ομορφιά του
-
Το καινούριο mx5 έπρεπε να αγόραζες...
2θέσιο με 4 ποτηροθήκες!Σε καταστήματα τύπου autoplus έχω δει επιπρόσθετες ποτηροθήκες,
σίγουρα αν ψάξεις στα καταστήματα που εμπορεύοντε προιόντα αυτοκινήτου θα βρείς. -
Ο **κρουσενταριφεν **νομίζω είπε ότι έχει βάλει μια στο αμάξι του...
-
Ο χρήστης supreme έγραψε:
Το καινούριο mx5 έπρεπε να αγόραζες...
2θέσιο με 4 ποτηροθήκες!Σε καταστήματα τύπου autoplus έχω δει επιπρόσθετες ποτηροθήκες,
σίγουρα αν ψάξεις στα καταστήματα που εμπορεύοντε προιόντα αυτοκινήτου θα βρείς.Ευχαριστώ.
Θα ψάξω για ποτηροθήκες αεραγωγού (αρκεί να αντέξουν οι αεραγωγοί το βάρος) απλώς ήθελα να ακούσω ιδέες μήπως κάποιος βρήκε καμμιά πιο πρακτική λύση.
Η μαμά Opel έπρεπε να το είχε διορθώσει τουλάχιστον στο facelift (όπως το δικό μου), ας έβγαζε τουλάχιστον ένα έξτρα, κρίμα.
-
Η αλήθεια είναι ότι οι aftermarket ποτηροθήκες δεν είναι ότι καλύτερο για την αισθητική του εσωτερικού. Αλλά παραμένουν λύση ανάγκης.
Για το Astra, αρκετά περιοδικά στα διάφορα τεστς έχουν τονίσει αυτό το αρνητικό σημείο του εσωτερικού του. Για τη γενικότερη έλλειψη χώρων αποθήκευσης μικροαντικειμένων και ποτηροθηκών.
-
Οι γερμανοί δεν πίνουν όταν οδηγούν (πίνουν Πρίν και Μετά).
Για τους έλληνες θέλει ειδικό f/l το astra.
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Θα ψάξω για ποτηροθήκες αεραγωγού (αρκεί να αντέξουν οι αεραγωγοί το βάρος) απλώς ήθελα να ακούσω ιδέες μήπως κάποιος βρήκε καμμιά πιο πρακτική λύση.ΟΧΙ!!!! Μην το κάνεις! Το έκανα στο ολοκαίνουριο Astra G με μία μικρή θήκη για κινητό και ΣΚΙ-ΣΤΗ-ΚΕ ο αεραγωγός! Εχασε την ομαλή κίνηση του και δεν μπορούσε να κρατήσει τη θέση του. Επεφτε κάτω διαρκώς και δεν μπορούσα να τον κουμαντάρω...
Τελικά σε μία λακούβα έφυγε εντελώς και έψαχνα να τον βρω μέσα στο αυτοκίνητο... Είχε ξελασκάρει εντελώς...Προτείνω να του βάλεις ειδικό κλιπ της http://www.proclipusa.com ώστε να κουμπώσει εκεί πάνω η ποτηροθήκη. Εγώ πάντως έτσι είχα λύσει το πρόβλημα με τη θήκη κινητού...
http://www.proclipusa.com/core/framewor ... 853441.jpg
-
Δεν ήξερες, δε ρώταγες;
Ντεν υπάρκουν ποτηροτήκες.
Για μπουκαλάκια δες στη θήκη της πόρτας. Μη χρησιμοποιήσεις τη θέση για ποτήρι (λέμε τώρα) που βρίσκεται στο εσωτερικό της πόρτας του ντουλαπακίου, είναι άχρηστη, ειδικά αν κινείσαι.
Δοκίμασε στο κουτί πίσω από το χειρόφρενο. Ίσως εκεί να μπορεί να προσαρμοστεί μια ποτηροθήκη με αυτοκόλλητο. -
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Αρχιζεις να πινεις εσπρεσσο για να μην χρειαζεται να παιρνεις μαζι σου τον καφε στο αυτοκινητο.Σωστος... παρα το οτι εχω 2 ποτηροθηκες στο sti δεν εχουν χρησιμοποιηθει ποτε...
-
ΟΧΙ!!!! Μην το κάνεις! Το έκανα στο ολοκαίνουριο Astra G με μία μικρή θήκη για κινητό και ΣΚΙ-ΣΤΗ-ΚΕ ο αεραγωγός! Εχασε την ομαλή κίνηση του και δεν μπορούσε να κρατήσει τη θέση του. Επεφτε κάτω διαρκώς και δεν μπορούσα να τον κουμαντάρω...
Τελικά σε μία λακούβα έφυγε εντελώς και έψαχνα να τον βρω μέσα στο αυτοκίνητο... Είχε ξελασκάρει εντελώς...Προτείνω να του βάλεις ειδικό κλιπ της http://www.proclipusa.com ώστε να κουμπώσει εκεί πάνω η ποτηροθήκη. Εγώ πάντως έτσι είχα λύσει το πρόβλημα με τη θήκη κινητού...
http://www.proclipusa.com/core/framewor ... 853441.jpg
Στο G, όπως και στο F που είχα πριν, οι αεραγωγοί ήταν αφαιρούμενοι ενώ στο H είναι κολλημένοι, το μόνο πρόβλημα είναι οτι οι πλαστικές γρίλιες φαίνονται πολύ ψεύτικες και τις φοβάμαι μην σπάσουν αλλά ο αεραγωγός να φύγει δεν νομίζω.
Η λύση με την θήκη πίσω από το χειρόφρενο είναι πολύ καλή αλλά είναι μόνο μια και η ποτηροθήκη θα την 'πιάσει' όλη οπότε δεν θα υπάρχει χώρος για κινητό, ψιλά, χαρτιά διοδίων κ.λ.π.
Περι καφέδων και λοιπών μικροαντικειμένων