-
Οδήγησα επιτέλους το αμάξι.Πολύ καλή ποιοτητα κύλισης,καλή ηχομόνωση,λίγο μαλακό το αυτοκίνητο,(δεν το ζόρισα και πολύ,επειδή είναι καινούριο),σκληρά πλαστικά αλλά τίποτα δεν τρίζει ωστόσο,τα καθίσματα δεν στηρίζουν καθόλου,πολύ καλά φρένα,
Δεν μου άρεσε ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το κάλυμμα του λεβιέ ταχυτήτων.Τι πλαστικούρα είναι αυτή ρε παιδιά ,απαράδεκτο.Χάθηκε να βάλουν λίγο δερματάκι οι γιαπωνέζοι?Ωστόσο το κούμπωμα πολύ καλό αν και έχει μεγάλες διαδρομές ο μοχλός
Απο κινητήρα δεν έχω ακόμη άποψη καθώς είναι σε περίοδο στρωσίματος
Ο υπολογιστής ταξιδίου ρυθμίζεται από κάπου αλλού εκτός από το κουμπακι στον πίνακα οργάνων?ηλαδή μπορείς να αλλάξεις την ένδειξη από την μέση ωριαία ταχύτητα στη στιγμιαία ή στην θερμοκρασία από κάποιο άλλο κουμπάκι πιο βολικό εκτός από το κουμπί στον πίνακα?
Αλήθεια σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα Γιαρις που έρχονται στην Ελλάδα? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Αλήθεια σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα Γιαρις που έρχονται στην Ελλάδα?Γαλλία
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αλήθεια σε ποια χώρα κατασκευάζονται τα Γιαρις που έρχονται στην Ελλάδα?
Γαλλία
γαλλια...
-
Μου έχουν πει ότι μπορείς να 'απαιτήσεις' στην παραγγελία σου το αυτοκίνητο να είναι made in Japan! Φυσικά θα περιμένεις...και ότι υπάρχουν μικροδιαφορές προς το καλύτερο για το Γιαπωνέζικο!
Ο 1300αρης κινητήρας βελτιώνεται καθόλου? -
Ναι, μπορεί να φτιαχτεί στην Ιαπωνία.
-
Ο χρήστης eyzhn έγραψε:
Μου έχουν πει ότι μπορείς να 'απαιτήσεις' στην παραγγελία σου το αυτοκίνητο να είναι made in Japan! Φυσικά θα περιμένεις...και ότι υπάρχουν μικροδιαφορές προς το καλύτερο για το Γιαπωνέζικο!
Ο 1300αρης κινητήρας βελτιώνεται καθόλου?Τώρα μας το λες που πήρε ήδη ο syele την TS made in England?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ο 1300αρης κινητήρας βελτιώνεται καθόλου?Τώρα μας το λες που πήρε ήδη ο syele την TS made in England?
-
Υπάρχει περίπτωση ο 13οοαρης αυτός να βελτιώνεται?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, μπορεί να φτιαχτεί στην Ιαπωνία.Το Yaris βγαίνει στην Ιαπωνία ως Vitz νομίζω. Αλλα φυσικά ειναι δεξιοτίμονο, έχει άλλα badges και διαφορές στονε εξοπλισμό... Δεν νομίζω να γίνεται να παραγγείλεις ιαπωνικό...
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=51286
-600 ευρώ για το 1.0 (με A/C)
και από
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=570
2.500 Yaris 1,3 - 375 1,0
Κανονικά έπρεπε να αυξήσουν τις τιμές
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=51286-600 ευρώ για το 1.0 (με A/C)
και από
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=570
2.500 Yaris 1,3 - 375 1,0
Κανονικά έπρεπε να αυξήσουν τις τιμές
Επίσης, το 5θυρο ήρθε σε D-4D, 1.4 με 90 άλογα, 20 κιλά ροπή, 1050 κιλά βάρος και κατανάλωση κοντά στο... τίποτα. Τιμή από 15 χιλιάρικα. Γαμώ τη νομοθεσία μου
-
Καθε ποτε αλλάζουμε λαδια στο 1.3?Και σερβις?
-
15.000 - 30.000
-
Έχει ίδιο κινητήρα με το Daihatsu YRV;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχει ίδιο κινητήρα με το Daihatsu YRV;Ναι, ο ίδιος είναι, με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά ροπής.
Το Copen φοράει ακριβώς τον ίδιο με το Yaris. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, ο ίδιος είναι, με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά ροπής.
Το Copen φοράει ακριβώς τον ίδιο με το Yaris.Αφού είναι ίδιος γιατί θέλει λάδια κάθε 7.500χλμ και σέρβις κάθε 15.000χλμ;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το Copen φοράει ακριβώς τον ίδιο με το Yaris.Αφού είναι ίδιος γιατί θέλει λάδια κάθε 7.500χλμ και σέρβις κάθε 15.000χλμ;
Δεν το ξέρω. Ίσως βάζουν άλλο λάδι μέσα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν το ξέρω. Ίσως βάζουν άλλο λάδι μέσα.
Για να κοιτάξω λίγο το manual.....
-
Από το site της valvoline:
Daihatsu
YRV (Young RV)
YRV 1.3 16V (2000 ->)
Engine K-3Use: Normal
Service intervals:
Check 1000 km
Change 15000 km / 12 monthsΜε κάποιο 5W30/40 πάς σχετικά άνετα στα 15.000 , με 10W40 καλό είναι να αλλάζει στα 7,500 ,όχι οτι δεν μπορεί να παει παραπάνω. Γενικά ακολουθεις το manual...
-
Θα ήθελα να σας ρωτήσω για τη χώρα προέλευσης των Υaris. Mπορείτε να αναφέρετε ποιες εκδόσεις είναι από Ιαπωνία;
Toyota Yaris 2006