-
Για το θέμα με την πάστα στην βάση του επεξερξαστή;
-
Περί videogames: παίζει κανείς SH4?
-
Το θέλωωωωω!!!!!!!
Αλλά δυστχώς δεν παίζει σπασμένο.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Περί videogames: παίζει κανείς SH4?τι ειν τούτο;
-
Silent Hunter 4.
-
νικολα, εγω θα στο εκανα για τσαμπα!
αρκει να με επαιρνες μαζι σου στο ε-σοπ! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
νικολα, εγω θα στο εκανα για τσαμπα!
αρκει να με επαιρνες μαζι σου στο ε-σοπ!+1
-
Σήμερα για αλλαγή πήγα στο κατάστημα του Χαλανδρίου.
Κι εκεί υπάρχει ενδιαφέρον.
Τι άλλο θα χαλάσουμε?
-
Καταλάθος το πόσταρα κι αλλού, τώρα να ρωτήσω στο σωστό μέρος:
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα μου λέει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγκαθισταται από τον Installer ενός άλλου; Εννοώ , να δείχνει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπαίνει στον υπολογιστή μου, ακόμη και τα κλειδιά στο registry; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καταλάθος το πόσταρα κι αλλού, τώρα να ρωτήσω στο σωστό μέρος:
Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που θα μου λέει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εγκαθισταται από τον Installer ενός άλλου; Εννοώ , να δείχνει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μπαίνει στον υπολογιστή μου, ακόμη και τα κλειδιά στο registry;Hijackthis
ΠΟΛΥ δυνατό εργαλείο και γι αυτό επικίνδυνο στη χρήση του. Σου δείχνει ΟΛΕΣ τις αλλαγές που έχουν γίνει στο registry.
Εγώ το έχω να τρέχει μόλις ξεκινάει ο υπολογιστής και βλέπω αν έγινε καμιά αλλαγή στο registry. Μικρό, γρήγορο και δωρεάν.
-
Η Symantec τα θαλάσσωσε.
http://www.pcworld.com/article/id,132050-c,antivirus/article.html
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε μιλώ για τη περίπτωση που θα τον μετακινήσω. Απλά να τον κλείσω για μια δυο ώρες π.χ. για κάποια δουλειά και όταν γυρίσω να τον ξανά ανοίξω.
Με ενδιαφέρει η επιλογή που θα 'ταλαιπωρήσει' λιγότερο τον υπολογιστή.Δες και το παρακάτω.Είναι από την ιστοσελίδα του Ελληνα Επιτρόπου για το περιβάλλον. Εχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κερδίζουμε ενέργεια και πολύ αποκαλυπτικά στοιχεία.
http://ec.europa.eu/environment/climat/ ... dex_el.htm
-
Συμβαινει το εξης παραδοξο...
Στο σπιτι μας εχουμε 2 'μπριζες' για τηλεφωνο. Στη μια εχω βαλει τον υπολογιστη (γραμμη => splitter => pc, τηλ.). Ολα οκ μεχρι εδω.
Οταν βαλω στην αλλη 'μπριζα' μια αλλη συσκευη τηλ. (μαζι με ενα 2ο splitter που λειτουργει ως φιλτρο), χανεται η ΔΣΛ απο τον υπολογιστη!
Πηρα τηλ. στην εταιρια και μου ειπαν οτι μαλλν εχει καει το splitter. Στεκει?
-
Άσε το splitter (που μπορεί να χαλάσει και να ψάχνεσαι χωρίς να μπορείς να βρεις τι φταίει, όπως εγώ ) και βάλε 2 φιλτράκια. Στη μια τηλεφωνική μπρίζα να συνδέσεις διακλαδωτήρα τηλεφωνικής γραμμής σαν αυτόν:
και να συνδέσεις το τλφ με φιλτράκι και το modem/router με δεύτερο καλώδιο. Στις άλλες γραμμές απλά φιλτράκια και θα είσαι ΟΚ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Συμβαινει το εξης παραδοξο...Στο σπιτι μας εχουμε 2 'μπριζες' για τηλεφωνο. Στη μια εχω βαλει τον υπολογιστη (γραμμη => splitter => pc, τηλ.). Ολα οκ μεχρι εδω.
Οταν βαλω στην αλλη 'μπριζα' μια αλλη συσκευη τηλ. (μαζι με ενα 2ο splitter που λειτουργει ως φιλτρο), χανεται η ΔΣΛ απο τον υπολογιστη!
isdn έχεις?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν, οι μνήμες είναι σωστά στη θέση τους, τα πινάκια είναι κεντραρισμένα τέλεια, και πάλι ο υπολογιστής δεν παίζει. Η μητρική δέχεται ρεύμα, με το πάτημα του power δίνει ρεύμα σε ανεμιστήρες και δίσκους, αλλά η κάρτα γραφικών δε βγάζει σήμα, χωρίς να ακούγεται μπιπ ή κάτι τέτοιο.
Σκέφτομαι να τον μοντάρω και να τον πάω ολόκληρο πίσω για να δούμε τι από όλα φταίει.
Καλή τύχη!
'Βλάβη εκτός εγγύησης, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας την καλύψουμε, αγοράστε μια καινούρια'.
Προφανώς εννοείς για τη μητρική, έτσι;
Τους είπες ακριβώς τι έγινε; Μάλλον, γιατί πώς αλλιώς να κατάλαβαν ότι η βλάβη είναι 'εκτός εγγύησης'...
Τώρα, ονομάστε με όπως θέλετε, εγώ θα το πήγαινα και θα έλεγα 'δεν παίζει, φτιάξτε το!'
Εξ άλλου, έχει πλέον ψιλογίνει θεσμός για τις μεγάλες εταιρίες hardware απλά να αντικαθιστούν τα ελαττωματικά 'no questions asked'.. δηλώνεις ότι έχεις βλάβη και θες αντικατάσταση και.. σου στέλνουν σπίτι το υλικό! Μου έτυχε εμένα με το ρούτερ μου (3Com)..
Βέβαια, έξω τους νοιάζει περισσότερο η εικόνα που δίνουν στους πελάτες τους από το κόστος, εδώ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Συμβαινει το εξης παραδοξο...Στο σπιτι μας εχουμε 2 'μπριζες' για τηλεφωνο. Στη μια εχω βαλει τον υπολογιστη (γραμμη => splitter => pc, τηλ.). Ολα οκ μεχρι εδω.
Φίλε μου, όταν βάλεις στη δεύτερη πρίζα συσκευή 'πέφτει' προφανώς πολύ η γραμμή και δεν μπορεί πλέον να συγχρονίσει το modem / router. Και εντελώς απλή συσκευή να βάλεις - που έχοντάς την 'κλειστή' (on-hook) δεν τραβάει καθόλου ρεύμα - πάλι όταν θα σηκώνεις το ακουστικό θα πέφτει η ADSL.
Γενικά το ADSL είναι πολύ ευαίσθητο και είναι λογικό, έτσι; Για σκεφτείτε το, έχουμε 768Kb και 1Mb (και παραπάνω με κάποιους πλην ΟΤΕ παρόχους) στο απλό καλωδιάκι των 2 αγωγών, το οποίο με το μόντεμ δεν πιάνει πάνω από 56Kb PSTN / 64Kb ISDN...
-
Νομίζω ότι αντέχει. Εγώ έχω 3 τηλέφωνα (1 απλό, 1 με οθόνη/αναγνώριση κλήσης και 1 ασύρματο) συν την ADSL και δεν έχω πρόβλημα με απλή PSTN γραμμή.
-
γεια σας παιδιά!
ελπίζω να μην κάνω τίποτα που αντιβαίνει στους κανόνες του forum με το να σας προτείνω μια ιστοσελίδα σχετικού περιεχομένου που κατά τη γνώμη μου αξίζει τον κόπο: http://www.noob.gr
πιο συγκεκριμένα μου άρεσε πολύ ο οδηγός για Online ραδιόφωνο:
http://www.noob.gr/index.php?option=com ... &Itemid=31οι οδηγοί για τα εργαλεία συστήματος
http://www.noob.gr/index.php?option=com ... &Itemid=38που είναι πάντα χρήσιμα για να διατηρείται ο υπολογιστής σε καλά επίπεδα και τέλος έχει κ πολύ καλό κομμάτι για την προστασία του Pc.
εντζοϋ
Ευχαριστώ πολύ,
CARακάξα. -
Έχω γράψει και εγώ σε αυτήν.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]