-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σαν κακό και βεβιασμένο f/l του υπάρχοντος. Η Peugeot 'ξέχασε' να σχεδιάζει όμορφα αυτοκίνητα...Ακριβως ετσι!!! Μα τον θεο... οταν το ειδα νομιζα πως ηταν το 307 σε κανα facelift αλα 207 στυλ!
Σιγουρα επρεπε να κανουν κατι ποιο φρεσκο...
-
Χάλια, όχι τόσο απόλυτα, όσο λόγω του υπερβολικού family look...
207, 307 και 308 θα πρέπει να μάθουμε όλη τη σημειολογία μπας και τα ξεχωρίζουμε από παραπάνω από 10 μέτρα απόσταση. Ούτε λίγο τα χρώματα δεν μπορούσαν να αλλάξουν; Από το 206, αυτό το μπλε έχει γίνει πλέον θεσμός!
-
Eμένα μου άρεσε πάντως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eμένα μου άρεσε πάντως...Συμφωνώ Κωνσταντίνε για το πίσω μέρος. Μπροστά, με τίποτα...
-
Όντως, δίκιο έχεις. Τώρα που το βλέπω, το μπρος είναι μια αηδία ολόκληρη. Τι να πω. Μακάρι να κάνουν το θαύμα τους στον πίσω άξονα, αλλά παπάρια, δεν το βλέπω πλέον.
-
μπροστά μου θυμιζει
kai apo pisw einai wanabe-megane
-
Μια χαρά είναι. Πότε έρχεται ωρέ?
-
Ογκώδες 207 ή 206 f/l. Δεν είναι άσχημο, μόνο που δείχνει σχεδιαστικά ηλικιωμένο πριν καν κυκλοφορήσει.
-
Χάλια είναι, ιδίως από εμπρός.
'Τι μούρη θα φτιάξουμε στο 308;;; Απλό! Πάρε τα φώτα του 307, κότσαρε τη μάσκα και τα φτερά του 207, κόλλησε και τον προφυλακτήρα του 407 και... έτοιμο το νέο family look!!'
-
Συμπληρώνω: Παντελής έλλειψη φαντασίας, λες και στέρεψαν!!
Ίσως το κάνουν για να προωθήσουν τα Σιτροέν!!
-
To Tiida μου θύμισε που το είδα σ' αυτό το μπλε...
Τι κερδίζουν με τους πλευρικούς καθρέπτες σε αυτή τη θέση; Έχω παρατηρήσει ότι όλο και περισσότερα μοντέλα τους έχουν εκεί, με φινιστρίνι μπροστά ή χωρίς...
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Μια χαρά είναι. Πότε έρχεται ωρέ?Το αργότερο το Σεπτέμβρη.
-
Απορω πως θα το ξεχωτιζουμε απο το 207 στο εμπρος μερος. Ε πισω ειναι κοματακι καλυτερο.
-
-
Μ'αρέσει...
Αλλά θα το ξαναδώ αύριο.
-
Καλαίσθητο είναι γενικά, τη χρησιμότητα δεν βλέπω...για 207 μια χαρά είναι το facelift!
Το εσωτερικό με τους τρεις στρογγυλούς αεραγωγούς, τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...
Λεβιέδες ακόμα να αλλάξουν οι άτιμοι...;
-
Απο μεσα παμε καλα... αν και ημαρτον με αυτο τιμονι ποια... ιδιο με του Ντινου ειναι
Απο εξω... χμμμ.... αναμικτα συναισθηματα. IMO απο τα πλαγια η γραμμη του αυτοκινητου επρεπε να αλλαξει (θυμιζει εντονα 307) και κατα προτιμηση για αρχη να χαμηλωνε... αλλα τελος παντων. Δεν ειναι ασχημο, απλα δεν εχει την 'φρεσκαδα' (ισως κανα αποσμητικο spray να βοηθουσε ) -
Μάλλον έχουμε μια υποψηφιότητα για εδώ.
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=16424 -
Οντως αυτο γερασε πριν βγει ακομα στους δρομους. Πιο πολυ μου κανει σαν δευτερο facelift του 307 παρα σε νεο μοντελο. Παει το καψε το μοντελο η peugeot.
-
να δουμε τι αλλο θα φωρτοσουν στο επομενω 309...
- να αρχισω απο την μουρη το πλαστικο στην μασκα φερνει η για χερουλι η για πετσετοθηκη!
- το v που εχει μπροστα ειναι καλο.
- το αυτοκινητο συνεχιζει την ταση του 207 που ο πισω προβολος και γενικα το πισω μερος ειναι λες και θα πεσει.
-οι αεραγωγοι φερνουν mercedes k ford.
Τεσπα σε θεμα design o νικητης της κατηγοριας ακουει το ονομα fiat bravo!
Peugeot 308