-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα από τα παρακάτω!Ακόμα δεν έχω αποφασίσει όμως...
To 2o με σειρά Sora είναι;; Η Sora ειναι καλη για να ξεκινήσεις, αλλα αν σε παιρνει επενδυσε σε κατι πιο καλό.
Κιντάκο, τα 500 θα σου φαίνονταν πολλά; Αν ναι, τότε κατεβαίνουμε στα 300+. Στα λευτά αυτά Ideal και Gt φαίνονται να είναι μονόδρομος. Τα Ideal σε αυτα τα χρηματα εχουν πιο καλα περιφερειακα απο τα Gt.
-
Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο ελληνικό φόρουμ για ποδηλασία; Κάνω search στο Google και δε μου βγάζει κάτι...
Ψήνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο ελληνικό φόρουμ για ποδηλασία; Κάνω search στο Google και δε μου βγάζει κάτι...Ψήνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Yπάρχει το οχι και τοσο ανεξαρτητο πλεον cyclist.gr το οποίο έχει και φόρουμ. Φυσικά και το cyclistnews.gr για αγωνιστικά νέα κτλ...
Ξεκινα από το cyclist, παρακάμπτωντας το γεγονός ότι προμοτάρουν τα καταστήματα του φυσικού τους καταστήματος, και προσπαθησε να διαβασεις. Εχει πολύ υλικό, ειδικά για να ξεκινήσεις.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο ελληνικό φόρουμ για ποδηλασία; Κάνω search στο Google και δε μου βγάζει κάτι...
Ψήνομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Yπάρχει το οχι και τοσο ανεξαρτητο πλεον cyclist.gr το οποίο έχει και φόρουμ. Φυσικά και το cyclistnews.gr για αγωνιστικά νέα κτλ...
Ξεκινα από το cyclist, παρακάμπτωντας το γεγονός ότι προμοτάρουν τα καταστήματα του φυσικού τους καταστήματος, και προσπαθησε να διαβασεις. Εχει πολύ υλικό, ειδικά για να ξεκινήσεις.
Ευχαριστώ!
-
Ωραία...
Και πάμε σε μια ερώτηση κρίσεως ( ).
Με 300-400
-
Κιντάκο, τα 500 θα σου φαίνονταν πολλά; Αν ναι, τότε κατεβαίνουμε στα 300+. Στα λευτά αυτά Ideal και Gt φαίνονται να είναι μονόδρομος. Τα Ideal σε αυτα τα χρηματα εχουν πιο καλα περιφερειακα απο τα Gt.Δεν θα θελα να δώσω 500
-
[quote='Kid']
Δεν θα θελα να δώσω 500 -
[quote='A-Viper7']Ωραία...
Με 300-400
-
[quote='A-Viper7']Ωραία...
Με 300-400
-
Η διαφορά του Zig Zag με το Pro Rider είναι μόνο τα φρένα;
Νομίζω τελικά ότι θα καταλήξω προς Ideal. [/url]
-
Η διαφορά του Zig Zag με το Pro Rider είναι μόνο τα φρένα;Νομίζω τελικά ότι θα καταλήξω προς Ideal. [/url]
Για την ακρίβεια φρένα ακτίνες και κέντρα. Πρακτικά δηλαδή καμία διαφορά και όσο για τα δισκόφρενα όπως έχει ειπωθεί ένα v-brake δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα μηχανικό δισκόφρενο. Και συγκεκριμένα μάλλον τίποτα
-
Ο χρήστης potge2 έγραψε:
Για την ακρίβεια φρένα ακτίνες και κέντρα. Πρακτικά δηλαδή καμία διαφορά και όσο για τα δισκόφρενα όπως έχει ειπωθεί ένα v-brake δεν έχει να ζηλέψει και πολλά από ένα μηχανικό δισκόφρενο. Και συγκεκριμένα μάλλον τίποτα
Ακριβώς, μόνο αυτή είναι η διαφορά και γι αυτό επελεξα τα V. Στην IDEAL το φτηνότερο που μπορεί ς να πάρεις με υδραυλικούς δίσκούς, είναι το Hillmaster, με πολύ καλύτερο σκελετο, αλλά τιμή γύρω στο 550.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ακριβώς, μόνο αυτή είναι η διαφορά και γι αυτό επελεξα τα V. Στην IDEAL το φτηνότερο που μπορεί ς να πάρεις με υδραυλικούς δίσκούς, είναι το Hillmaster, με πολύ καλύτερο σκελετο, αλλά τιμή γύρω στο 550.
θέλω και εγώ ΜΤΒ... Για το βορρά πήρα κούρσα (που να βρω βουνά εδώ) και τώρα που θα κατεβω κατω θα την αναβαθμίσω με ένα 400άρι...
ΜΤΒ απο Οκτώβρη και μάλλον κάτι .... πολύ καλό για τα δικά μου δεδομένα. -
Σας ευχαριστώ όλους!
Θα ήθελα και κάποια πρόταση για κράνος...
-
Σας ευχαριστώ όλους!Θα ήθελα και κάποια πρόταση για κράνος...
Το κράνος είναι σαν τη σελλα Πρεπει να το δοκιμάσεις. Πήγαινε σε κατι επωνυμο (cateye, bell,) και κοιτα να εχει σίτα μπροστα στο κεφαλι για να μην μπαινουν σφηκες και να εφαρμοζει καλα στο κεφαλι. (και αρκετους αεραγωγους)
-
Σας ευχαριστώ όλους!
Το κράνος είναι σαν τη σελλα Πρεπει να το δοκιμάσεις. Πήγαινε σε κατι επωνυμο (cateye, bell,) και κοιτα να εχει σίτα μπροστα στο κεφαλι για να μην μπαινουν σφηκες και να εφαρμοζει καλα στο κεφαλι. (και αρκετους αεραγωγους)
Από τιμές σε τι να κοιτάξω; Μην πάρω κάτι σε κατηγορία φελλού...
-
Σας ευχαριστώ όλους!
Από τιμές σε τι να κοιτάξω; Μην πάρω κάτι σε κατηγορία φελλού...
Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν εχω ιδέα για τιμές (εχω 2 κράνη αλλα τα πήρα πριν καμια 3ετία). Φαντάζομαι κανα 70αρι ευρώ παίρνεις κάποιο καλό κράνος (ισως περσινο μοντέλο) σε προσφορά.
Χάζεψε λίγο στο νετ τιμές.
-
Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Δεν εχω ιδέα για τιμές (εχω 2 κράνοι αλλα τα πήρα πριν καμια 3ετία). Φαντάζομαι κανα 70αρι ευρώ παίρνεις κάποιο καλό κράνος (ισως περσινο μοντέλο) σε προσφορά.Χάζεψε λίγο στο νετ τιμές.
Nα 'σαι καλά!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το παράγγειλα στο μέγεθός μου και το περιμένω.....TO ΠΗΡΑ
χθες αργά το απόγευμα. Έκανα μία βόλτα 2 τετράγωνα γύρω-γύρω. Σήμερα τα καλύτερα (αν δεν βρέχει....). Πήρα επίσης και μία σχάρα αυτοκινήτου για 3 ποδήλατα, ένα κράνος, ένα σορτσάκι, ένα πολυόργανο και μου έκανε δώρο κλειδαριά, παγούρι και ένα φωτάκι πίσω.
Φωτό μόλις βγάλω....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
TO ΠΗΡΑΑντε, καλες βολτες
Μπορει καποιος να συστησει καταστημα για αγορα ποδηλατου στη Θεσσαλονικη;
Δεν ενδιαφερομαι για τη φτηνοτερη τιμη, αλλα για μαγαζι στο οποιο μπορουν να κατατοπισουν καποιον ασχετο * με το θεμα.- επιεικης χαρακτηρισμος
Η ζωή...ποδήλατο!