-
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μια γνωστή αγόρασε ένα κουνέλιΜπορεί κάποιος γνώστης να μου δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες-'οδηγίες' ?
Ευχαριστώ
Πολύ βρωμάνε τα μαμημένα. Θα το διαπιστωσει τόσο αυτη,όσο και όσοι θα την επισκέπτονται στο σπίτι
Πές της να το....πνίξει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
μια γνωστή αγόρασε ένα κουνέλι
Μπορεί κάποιος γνώστης να μου δώσει κάποιες βασικές πληροφορίες-'οδηγίες' ?
Ευχαριστώ
Πολύ βρωμάνε τα μαμημένα. Θα το διαπιστωσει τόσο αυτη,όσο και όσοι θα την επισκέπτονται στο σπίτι
Πές της να το....πνίξει.
Και στη βεραντα να το εχει παλι θα εχει προβλημα μυριζουν τα ουρα του πολυ εντονα
-
Ρε σεις! Αυτά τις τα έχω πει και εγώ και παρά λίγο να με πετάξει από το σπίτι.
Να το πνίξει όμως δεν τις έχω πει
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Ρε σεις! Αυτά τις τα έχω πει και εγώ και παρά λίγο να με πετάξει από το σπίτι.Να το πνίξει όμως δεν τις έχω πει
Προσεχε γιατι μαλλον ψαχνει για αφορμη
-
καλά...θα ψάξω στο net
-
-
Ο 4ος κρατάει φανάρι!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο 4ος κρατάει φανάρι!Kυνηγος ετσι
Καταλαβες οτι προκειται για λαγους και οχι κουνελια -
παιδια επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με κατοικιδια(pet-shop) καθε απορια ευπροσδεκτη.οπου μπορω θα βοηθησω.
μη διστασετε να ρωτησετε οτι θελετε οκ? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
παιδια επειδη η δουλεια μου εχει να κανει με κατοικιδια(pet-shop) καθε απορια ευπροσδεκτη.οπου μπορω θα βοηθησω.
μη διστασετε να ρωτησετε οτι θελετε οκ?http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 640#894640
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
μη διστασετε να ρωτησετε οτι θελετε οκ?http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 640#894640
βασικα μεγαλο κλουβι να κινειται ανετα,αν μπορει να το βγαζει και καποιες ωρες εξω υπο την επιβλεψη της παντα.
Επισης καθε μερα φρεσκο νερο και φαγητο(απο φαγητο μια αναμικτη τροφη για κουνελια και οχι σκετη κουνελινη)
το κουνελι δεν το πιανουμε απο τα αφτια αλλα απο το σβερκο(οπως τις γατες)
Υπαρχουν επισης και βιταμινες για τρωκτικα σε υγρη μορφη για το νερο(μια καλη μαρκα ειναι η bogena)
καθαριοτητα κλουβιου Minimum 2 φορες την εβδομαδαοτι αλλο θες λεγε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
βασικα μεγαλο κλουβι να κινειται ανετα,αν μπορει να το βγαζει και καποιες ωρες εξω υπο την επιβλεψη της παντα.
Επισης καθε μερα φρεσκο νερο και φαγητο(απο φαγητο μια αναμικτη τροφη για κουνελια και οχι σκετη κουνελινη)
Υπαρχουν επισης και βιταμινες για τρωκτικα σε υγρη μορφη για το νερο(μια καλη μαρκα ειναι η bogena)
Exω χασει δυο σκυλακια απο νεοπλασιες . Εχω καταληξει στο συμπερασμα (καλως η κακως) εσυ θα μου πεις , οτι φταιει η τροφη με τα συντηρητικα . Ο πατερας μου ειχε σκυλο που εφτασε τα 22 αλλα ετρωγε οτι και η οικογενεια .
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Exω χασει δυο σκυλακια απο νεοπλασιες . Εχω καταληξει στο συμπερασμα (καλως η κακως) εσυ θα μου πεις , οτι φταιει η τροφη με τα συντηρητικα . Ο πατερας μου ειχε σκυλο που εφτασε τα 22 αλλα ετρωγε οτι και η οικογενεια .
νεοπλασιες? για αναλυσε το μου λιγο αυτο.δωσε περισσοτερες πληροφοριες για τα συμβαντα
-
Ο 4ος κρατάει φανάρι!
Kυνηγος ετσι
Καταλαβες οτι προκειται για λαγους και οχι κουνελιαΟ 4ος της παρέας εννοούσα!
-
Το ενα το εχασα προσφατα με καρκινο στον πνευμονα , αναγκαστηκα να του κανω ευθανασια ,το προηγουμενο εμφανισε ογκιδια ,τα οποια ξεκινησαν απο τον λαιμο και επεκταθηκαν (για καθολικο καρκινο μου μιλησαν οι κτηνιατροι ) .και φιλη μας ζωοφιλη εχασε δυο προσφατα με την ιδια διαγνωση , ηδη στο νεο φιλο μας του μαγειρευουμε παντα , και μονο σε μεγαλη αναγκη του δινουμε ζωοτροφη .
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο 4ος κρατάει φανάρι!
Kυνηγος ετσι
Καταλαβες οτι προκειται για λαγους και οχι κουνελιαΟ 4ος της παρέας εννοούσα!
Καπου παει το μυαλο μου , αλλα το δικο μου εινα και πολυ βρωμικο ,
αλλα μην αποκλειεις τιποτα -
Το ενα το εχασα προσφατα με καρκινο στον πνευμονα , αναγκαστηκα να του κανω ευθανασια ,το προηγουμενο εμφανισε ογκιδια ,τα οποια ξεκινησαν απο τον λαιμο και επεκταθηκαν (για καθολικο καρκινο μου μιλησαν οι κτηνιατροι ) .και φιλη μας ζωοφιλη εχασε δυο προσφατα με την ιδια διαγνωση , ηδη στο νεο φιλο μας του μαγειρευουμε παντα , και μονο σε μεγαλη αναγκη του δινουμε ζωοτροφη .κοιτα να δεις ξερω αρκετα απο κτηνιατρικη αλλα γενικα δεν μιλαω για αυτα διοτι δεν ειμαι κτηνιατρος.Αυτο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι αποκλειεται να εχει σχεση με τη διατροφη του σκυλου.στο θεμα διατροφη εχουν πεσει πολλα εκατομυρια για ερευνες απο τις μεγαλες εταιρειες.Βεβαια οταν μιλαω για ξηρα τροφη εννοειται οτι αποκλειω τις φτηνες τροφες που βρισκει κανεις με 13-20 ευρω.Αυτες δεν εχουν τιποτα να προσφερουν στο σκυλο σου ουτε απο αποψη βιταμινων ουτε απο πρωτεινες.για μενα η τροφη πρεπει να ειναι καλη και επωνυμη οχι απαραιτητα των 50 ευρω,υπαρχουν και με 35 ευρω.Τωρα οσον αφορα το μαγειρευτο να ξερεις οτι το πεπτικο συστημα του σκυλου οπως και το εντερο του δεν εχεου καμια σχεση με του ανθρωπου.Για παραδειγμα εχει αποδειχτει οτι το κρεμυδι πχ ειναι για το σκυλο δηλητηριο.Επισης ο σκυλος για παραδειγμα δεν μπορει να κανει καλη πεψη στα μακαρονια.Το θεμα διατροφη ειναι παρα πολυ μεγαλο για να αναλυθει σε 2-3 παραγραφους.
εγω θα σου προτεινα να ταιζεις το σκυλακι σου μια καλη ξηρη τροφη ειτε premium οπως πχ PRISM, DOG CHOW, TONUS κλπ η ακομα καλυτερα super premium οπως eagle pack, nutro, proplan κλπ.
ελπιζω να σε καλυψα λιγακι
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?