-
Φίλοι μου καλησπέρα
έχω ένα Corolla 1.4 του 2002 και σκέφταμαι να το αλλάξω με ένα AUDI A4 1.6 καινούργιο. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι οι επιδόσεις του A4 φοβάμαι μήπως είναι υποδεέστερες του ΤΟΥΟΤΑ εσείς τι λέτε ισχύει κάτι τέτοιο? -
Φίλοι μου καλησπέρα
έχω ένα Corolla 1.4 του 2002 και σκέφταμαι να το αλλάξω με ένα AUDI A4 1.6 καινούργιο. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι οι επιδόσεις του A4 φοβάμαι μήπως είναι υποδεέστερες του ΤΟΥΟΤΑ εσείς τι λέτε ισχύει κάτι τέτοιο? -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Σημειωτέον οτι με τα λεφτά για το Audi 1.6 αγοράζεις το Avensis 1.8 στην πλούσια έκδοση και σου μένουν και λεφτά στην άκρη.
Μη σου πω ότι το παίρνεις και αυτόματο-σειριακό και πάλι σου μένουν ...ρέστα.
Οταν ομως μετα απο μια 10ετια θελησει να πουλησει το Avensis 1.8 θα δει τι μ@λ@κια που εκανε και δεν πηρε το A4 1.6
-
Ο χρήστης Askianos έγραψε:
Σημειωτέον οτι με τα λεφτά για το Audi 1.6 αγοράζεις το Avensis 1.8 στην πλούσια έκδοση και σου μένουν και λεφτά στην άκρη.
Οταν ομως μετα απο μια 10ετια θελησει να πουλησει το Avensis 1.8 θα δει τι μ@λ@κια που εκανε και δεν πηρε το A4 1.6
μεχρι τοτε μπορει να χει πεθανει κιολας...
-
Γιατί μετά από 10 χρόνια το Α4 θα έχει γίνει αμαξάρα....?Οτι να 'ναι....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
1.Οταν ομως μετα απο μια 10ετια θελησει να πουλησει το Avensis 1.8 θα δει τι μ@λ@κια που εκανε και δεν πηρε το A4 1.6
2.μεχρι τοτε μπορει να χει πεθανει κιολας...
1.Και στα 10 χρονια που θα το τρωει στη μαπα θα εινια καλυτερα;
2.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, τι λετε εδω μεσα
3.ρε φιλος, παρε το Α3 1,8 να τελειωνουμε
-
Άπαιχτος φίλε!
-
Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον τύπο που επίτηδες φόραγε στενά παπούτσια ωστε να ανακουφίζεται όταν τα βγάζει στο σπίτι του.
Έτσι και εδώ: μπορεί να είναι μάπα το αυτοκίνητο αλλά σε δέκα χρόνια....Ανακούφιση!
-
Το παν δεν ειναι μονο το ποσο γρηγορο ειναι ενα αυτοκινητο, υπαρχουν κι'αλλοι παραγοντες (π.χ. φρενα,κρατημα,παθητικη ασφαλεια) που μπορει να σε οδηγησουν να το επιλεξεις. Εξαρταται τι ζηταει ο καθενας απο ενα αυτοκινητο. Δεν αμφιβαλο οτι το Α4 μπορει να ειναι αργο λογο βαρους στα 1.600cc σε σχεση με το Αvensis 1.800cc ή το 1.600cc οχι ομως οτι θα το βγαλουμε και τελειως αχρηστο.
-
δε το βγαλε κανεις αχρηστο...το α4 μπορει να ειναι μια καλη πλατφορμα αλλα ειδικα στην εκδοση του 1,6 πετας τα ρουχα σου ψηλα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε το βγαλε κανεις αχρηστο...το α4 μπορει να ειναι μια καλη πλατφορμα αλλα ειδικα στην εκδοση του 1,6 πετας τα ρουχα σου ψηλα...Με την τιμή που έχει...'μια συνουσία μυστική', θα λεγα.
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Άμα κάποιος θέλει ένα μεγάλο, άνετο αυτοκίνητο, δεν θέλει επιδόσεις και δεν θέλει να ρυπαίνει το περιβάλλον, γιατί να μην το πάρει ?Γιατι στα λεφτά αυτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Το Α4 1,6 με τον 8βαλβιδο ειναι ΠΑΛΤΟ
Και εκτός αυτού αλλάζει στο ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ COROLLA 1.4 VS AUDI A41.6