-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το αυτόματο έχεις?Όχι, το αυτοκίνητο ήταν για την σύζυγο και αν μάθαινε σε αυτόματο
δεν θα μάθαινε ΠΟΤΕ να οδηγήσει ουσιαστικά. -
έλω και εγώ να διαλέξω για την σύζηγο που είναι πολύ νέα οδηγός.
Είμαι μεταξύ Picanto - Matiz τι λέτε????
-
Mεταξύ των 2 Picanto αν βάλουμε κι άλλα στο παιχνίδι Panda, τρίδυμα, Picanto κατά σειρά προτίμησης.
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Είμαι μεταξύ Picanto - Matiz τι λέτε????Για να απαντάμε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι μας ρωτάνε χωρίς να προσθέτουμε τρίδυμα, δίδυμα,
πάντα, μάντα που συνεχώς και περιέργως σταθερά παρεμβάλονται εννοείται
ότι μεταξύ Matiz-Picanto το Picanto υπερισχύει.Όμως το matiz έχει δύο πλεονεκτήματα. Με το f/l είναι ποιό 'φρέσκο' οπτικά,
και στη βασική έκδοση είναι φθηνότερο. Αν το κριτήριο είναι ΚΑΘΑΡΑ οικονομικό,
το μικρότερο picanto κάνει 8000+450 με το κλειδί στο χέρι ενώ πχ 'βασικό
matiz είναι περισσότερο από 500€ φθηνότερο'Εγώ προτίμησα να πάρω το 1.1 EX Full (ηλεκτρικά μπρός-πίσω, προβολείς, κλείδωμα,
δερμάτινο σαλόνι, συναγερμό, αερόσακο συνοδηγού, καθρέπτες κλπ κλπ) και έφτασα πέρσυ
τα 9980€ με το κλειδί στο χέρι. Το αυτοκίνητο είναι αξιοπρεπέστατο, ξεκινά
πετώντας στα φανάρια (65 άλογα σε 850κιλά, όταν κάποιοι πουλάνε 70hp σε 1.2Τ)
Δεν συστήνω καθόλου το 3κύλινδρο 1.0 (ούτε στο matiz ούτε στο picanto). -
Δεν νομιζω να ειναι 3κυλινδρο το χιλιαρι picanto
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Είμαι μεταξύ Picanto - Matiz τι λέτε????
Για να απαντάμε ΑΚΡΙΒΩΣ ότι μας ρωτάνε χωρίς να προσθέτουμε τρίδυμα, δίδυμα,
πάντα, μάντα που συνεχώς και περιέργως σταθερά παρεμβάλονται εννοείται
ότι μεταξύ Matiz-Picanto το Picanto υπερισχύει.Όμως το matiz έχει δύο πλεονεκτήματα. Με το f/l είναι ποιό 'φρέσκο' οπτικά,
και στη βασική έκδοση είναι φθηνότερο. Αν το κριτήριο είναι ΚΑΘΑΡΑ οικονομικό,
το μικρότερο picanto κάνει 8000+450 με το κλειδί στο χέρι ενώ πχ 'βασικό
matiz είναι περισσότερο από 500 -
Και τώρα, τα ραααααά, τα άσχημα νέα.
**1o service στο KIA picanto ΣΥΝΟΛΟ: 148€ **
Για τους άπιστους, το τιμολόγιο είναι εδώ:
http://www.carbonpeople.com/forum/kiapica.gifΦίλτρο Αέρος 10,30€
Καθαριστικό Παρπρίζ 1,22€
Λάδι ημισυνθετικό 23,52€
Φίλτρο Γύρης 17,65€
Φίλτρο Λαδιού 4,50€
Ροδέλα Τάπας 0,54€
Εργασία !!! 78,80€Σύνολο (με ΦΠΑ) 148€
Η τιμή πλήρώθηκε από τον υπογράφοντα στην Θεσσαλονίκη
Το ανάλογο post θα γίνει με τα αντίστοιχα
στο thread 'Πόσο κοστίζει το service του αυτοκινήτου σας'.Μέχρι την εγγύηση κύριοι θα με βλέπετε στο εξουσιοδοτημένο σας.
ΜΕΤΑ - ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ.
Κρίμα, γιατί από το αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος. -
ΟΚ πληρώνεις πιο πολλά από όσα δίνω εγώ για το μικρομεσαίο μου
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Και τώρα, τα ραααααά, τα άσχημα νέα.**1o service στο KIA picanto ΣΥΝΟΛΟ: 148€ **
Για τους άπιστους, το τιμολόγιο είναι εδώ:
http://www.carbonpeople.com/forum/kiapica.gifΦίλτρο Αέρος 10,30€
Καθαριστικό Παρπρίζ 1,22€
Λάδι ημισυνθετικό 23,52€
Φίλτρο Γύρης 17,65€
Φίλτρο Λαδιού 4,50€
Ροδέλα Τάπας 0,54€
Εργασία !!! 78,80€Σύνολο (με ΦΠΑ) 148€
Η τιμή πλήρώθηκε από τον υπογράφοντα στην Θεσσαλονίκη
Το ανάλογο post θα γίνει με τα αντίστοιχα
στο thread 'Πόσο κοστίζει το service του αυτοκινήτου σας'.Μέχρι την εγγύηση κύριοι θα με βλέπετε στο εξουσιοδοτημένο σας.
ΜΕΤΑ - ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ.
Κρίμα, γιατί από το αυτοκίνητο είμαι ευχαριστημένος.καταξοδεύτηκες ρε συ.....
Θέλω ένα πικάντο τώρα!
-
Εχουμε πει χιλιες φορες,οτι δεν χανετε την εγγυηση εαν πατε σε μη εξουσιοδοτημενο.Επισης ειναι προφανες οτι δεν χρειαζεται να το πατε σε εξειδικευμενο συνεργειο για να σας αλλαξουν δυο φίλτρα και λάδια.
-
Έλα ντε.
-
[quote='zardoz']Φίλτρο Αέρος 10,30
-
Φιλε Zardoz μαλλον σε κλεβουν εκει που κανεις service δεν εξηγειται αλλιως! Εγω πληρωσα το πρωτο service στα 15.000km 50euro εκ των οποιων τα 25euro ηταν τα ανταλλακτικα και 25ευρω για την εργασια. Στο δευτερο των 30.000km πληρωσα 105 ευρω ομως ειχα 20% εκπτωση σε καποια ανταλλακτικα λογω καποιας προσφορας που ειχαν φετος τα Χριστουγεννα που εκανα το service. Σε αυτα τα λεφτα ειναι μεσα και ενα πλαινο φλασακι που ειχα σπασει σ'ένα τρακαρισμα.
-
Ενα πολυ καλο αμαξι..Δεν βγαζει ζημιες και ειναι πολυ οικονομικο..Ειναι το μονο στην κατηγορια του που εχει δισκοφρενα πισω για περισοτερη ασφαλεια!!Πολυ καλη τιμη με βαση τον ανταγωνισμο!!
-
Οσο για τον εξοπλισμο λογο του οτι αλλαζει συχνα..εαν κανεις μια επισκεψη σε εναν αντιπροσωπο θα σου ληθει καιθε απορια!!
-
πρέπει να το ομολογήσω ..... ήσουν διαφωτιστικότατος
(αν και ζήτησα τη γνώμη κατόχων και όχι πωλητών ) -
Εχουμε ενα Σορεντο στην οικογενεια και ετοιμαζομαστε να παρουμε και ενα Picanto..Απαντησα γιατι το εχω ψαξει το θεμα..
(Δεν ειμαι πωλητης )
-
Για ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟ (1.5 χρόνο τώρα)
δές εδώ: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 454#596454 -
Σε ευχαριστουμε πολυ!!
-
Aγαπητοί φίλοι, μετά απο ένα χρόνο περίπου να μαι πάλι μαζί σας...
Συνέβησαν πολλά -προσωπικά- αυτό το διάστημα και αναγκαστικά είμουν απών.Ελαφρώς αλλαγμένος αυτοκινητικά, καθώς το Fiat Punto 1.2 που είχα το έχει πλέον η σύζηγος, ενώ εγώ είμαι πλέον με το Picanto 1.1 LX, (με ένα αερόσακο δυστηχώς, αλλά με πανέμορφα αλουμινένια ζαντάκια, Sony RadioCD MP3 player, επιπρόσθετο MP3 player stick(USB) που μπαίνει στην αντίστοιχη υποδοχή του RadioCD, επιπλέον δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος, και σε ειδική τιμή το συναγερμό)
Εχω διανύσει περίπου 800χλμ, το αμάξι είναι πολύ καλό, ο κινητήρας, οικονομικότατος, ΑΘΟΡΥΒΟΣ, και κινεί το αμάξωμα τουλάχιστον μέχρι τις 3.500rpm που το έχω ανοίξει μέχρι τώρα αρκετά σβέλτα.
Είναι βέβαια νωρίς για να έχω εμπεριστατωμένη (μετά αριθμοπινάκων ) άποψη, αλλά δεν έχω ακούσει και κανέναν που το έχει για καιρό, να λέει κακά λόγια... Είδωμεν!
σ.σ (1 μήνυμα!!!??? Το avatar μου τι απέγινε? Βρέ αθεόφοβοι τι κάνατε τα post μου? )
KIA PICANTO, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!