Οι λόγοι που καταργήθηκε το Group B ήταν το οτι τα αυτοκίνητα είχαν γίνει τόσο δημοφιλή που επεσκίαζαν την F1 (ταδε εφη Peti Arikkala,και λεπτομέρειες εχει ο syele)!!
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΝΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΕΛΑ (ΠΧ ΟΤΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΡΑΛΛΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ LATE RUNNERS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ)
ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ ΒΗΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ...
Τώρα σε τι φάση είμαστε?
Γιατι τόσες αλλαγές?Γιατι καμμιά δεν αφήνει περιθώρια για αύξηση της ιπποδύναμης?Γιατι τα ασφάλτινα πάνε για εξαφάνιση?Γιατι οι Αγώνες Ράλλυ πρέπει να μικρύνουν σε διάρκεια?Γιατι πρέπει ντε και καλά να μεταδοθούν απο την τηλεόραση?
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ 16 ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2004...ΤΟΥ ΠΑΡΑ-ΧΡΟΝΟΥ ΙΣΩΣ.
ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...
ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ...
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΦΙΑ ΔΕΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ - ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΕΙ 4ΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙ-ΒΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΟΥ..ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΟΥ...ΓΙΑ ΣΑΣ (ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ;))