-
Χαχαχα! καλως ηρθες! Μεγαλη τρελα ε?
-
βγήκε βγήκε βγήκε βγήκεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!
16 Ιουνίου το COLIN McRAE 3 και για Pc! ουεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!
(42.36 έουρος, περίπου)
-
Εεε αυτο ειναι ενα απο τα καλητερα νεα που ακουσει!!!
Βγαινει επιτελους το CMR 3? YES!!!!
Θα σε διορθωσω λιγο ομως, κοστος το πολυ 6 euronx !!
-
Σήμερα βγαίνει η έκδοση των 43 ευρώ, από αύριο η έκδοση των..6
(αν και με το κόστος για επιπλέον ραμ, καλή κάρτα γραφικών, τιμονιέρα..μόνο 6 δεν θα κοστίσει ) -
ασε... είμαι σε δίλημμα! Αναβάθμιση ή xbox? Ιδού η απορία!!! Η διαφορά τους στην τιμή 200 εουρος!
Ααααχ άτιμη τεχνολογία!!!
-
Τελικά πότε βγαίνει??
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Μεγάλε και γ... τα θέματα!Ψάχνω για αντίπαλο στο Sports Car GT της Electronic Arts.Είναι παλιό (1999) αλλά είναι πολύ καλό,και ότι πιο ρεαλιστικό σε συμπεριφορά.Σίγουρα τα γραφικά του δεν είναι Colin McRae 3 αλλά τρώγονται.Είναι αγώνες GT (McLaren,Porsche,Panoz,Lister Storm κλπ) σε πίστες σε όλο τον κόσμο.Ελπίζω να βρω κάποιον που το παίζει,καθώς είναι πολύ δύσκολο και οι ρυθμίσεις παίζουν τεράστιο ρόλο και οι περισσότεροι που το δοκίμασαν δεν μπορούσαν να κρατήσουν το αυτοκίνητο στην ευθεία!Ειδικά τα GT1 με τα 700+ άλογα στους πίσω τροχούς,κάνουν θεαματικότατα replay (αν μπορέσεις να το κρατήσεις στο δρόμο )Το έχω παίξει το Sports Car GT ,αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα.Μόνο στο Hockenheim δεν μπορούσα να κερδίσω με τα GT1 ,γιατί μου έλειπε τελική.Είχε παντως πλάκα με τη στρατηγική των πιτ στοπ.Υπάρχει κανείς που να παίζει ΣΟΒΑΡΑ Gran Turismo 2?Θα ήθελα να μάθω τι ρεκόρ γύρου έχετε στις διάφορες πίστες (και με ποιό αυτοκίνητο...).
-
Προφανώς δεν ασχολήθηκες σοβαρά με ρυθμίσεις κλπ γιατί τα GT1 στο Hockenheim πιάνουν 400 χ.α.ω.!Πάντως στο φουλ δύσκολο έχει αρκετή δυσκολία και δεν κερδίζεις καθόλου εύκολα!
-
Πήρα το **CMR3 **και το είδα πολύ λίγο...
Σαν να μετάνιωσα τα λεφτά του (3 Cd βλέπετε...)
Τα 3 Cd δικαιολογούν τα καλά γραφικά...
Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό... -
φίλε sirgus πήρα και εγώ σήμερα το CMR3. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να το κάνω να λειτουργήσει*(το πήρα 'σπασμένο') Δεν νομίζω πως έχεις δίκιο πάντως! Το παιχνίδι, έχει το καλύτερο μοντέλο φυσικής εδώ και χρόνια !!
Θα έπρεπε πάντως να έχει και το 206
*Το περίεργο είναι πως ζητάει να πιέσεις το 'return' για να συνεχίσεις, και οταν πατάς το έντερ, σε πετάει έξω!!ίσως φταίει ότι έχω τα '98 πρώτη έκδοση... -
Το έχεις παίξει αλλού?
Πάντως δεν μου αρέσουν παιχνίδια που δεν έχουν κανονικά ονόματα.
Ίσως βέβαια το συγκρίνω με το GPL ...
-
Αν ξεκλειδώσει κάποιος το CMR3 παίζει με όλα τα αυτοκίνητα...μεταξύ των οποίων και 2cv 4x4!!!!
Απίστευτό !!! -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αν ξεκλειδώσει κάποιος το CMR3 παίζει με όλα τα αυτοκίνητα...μεταξύ των οποίων και 2cv 4x4!!!!
Απίστευτό !!!Γιά λέγε,γιά λέγε!!!
Ξέρεις τόν τρόπο; -
Ορίστε!
http://www.gamewinners.com/trainer.php? ... 3ccgen.zip
Πάντως τώρα που το παίζω και περισσότερο...παραμένει απλά ένα εντυπωσιακό παιχνίδι...
Από ρεαλισμό εμένα δεν με ενθουσίασε..
Εκτός αν τελικά αυτά τα αυτοκίνητα με τους 300 ίππους είναι τόσο εύκολα...που δεν νομίζω δηλαδή! -
GRAND TURISIMO....APO TO PROTO EOS TO TELEYTAIO...
MAKRAN TO BEST CAR RACING CAR!
GIA AGONES WRC COLIN MCRAY 2...TO 3 ME APOGOITEYSE LIGO...PANTOS KAI TA DYO KORYFAIA!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ορίστε!http://www.gamewinners.com/trainer.php? ... 3ccgen.zip
Πάντως τώρα που το παίζω και περισσότερο...παραμένει απλά ένα εντυπωσιακό παιχνίδι...
Εκτός αν τελικά αυτά τα αυτοκίνητα με τους 300 ίππους είναι τόσο εύκολα...που δεν νομίζω δηλαδή!κώστα μπορείς να κάνεις μια λίστα με ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που ξεκλειδώνει το Cheat allcars? γιατί εμένα δε μου έβγαλε άλλα από αυτά που είχα ξεκλειδώσει παίζοντας Championship (βέβαια πήρα το πρωτ. και τις τρεις σεζόν)
το cheat για το Ford Super Focus τι σκατά κάνει? δεν είδα καμία διαφορά.
ακόμα δώσε κάνα χρόνο από καμιά ειδική και με τι αυτοκίνητο, έτσι για να συγκρίνουμε.
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ορίστε!
http://www.gamewinners.com/trainer.php? ... 3ccgen.zip
Εκτός αν τελικά αυτά τα αυτοκίνητα με τους 300 ίππους είναι τόσο εύκολα...που δεν νομίζω δηλαδή!κώστα μπορείς να κάνεις μια λίστα με ΟΛΑ τα αυτοκίνητα που ξεκλειδώνει το Cheat allcars? γιατί εμένα δε μου έβγαλε άλλα από αυτά που είχα ξεκλειδώσει παίζοντας Championship (βέβαια πήρα το πρωτ. και τις τρεις σεζόν)
το cheat για το Ford Super Focus τι σκατά κάνει? δεν είδα καμία διαφορά.
ακόμα δώσε κάνα χρόνο από καμιά ειδική και με τι αυτοκίνητο, έτσι για να συγκρίνουμε.
Σπύρος
Ποιά επιπλέον έχεις??
2cv ας πούμε σου έβγαλε?
Γιατί με το cheat λογικά τα βγάζει όλα...Όσο για τους χρόνους...τουλάχιστον εγώ το CMR3 το βρήκα τραγικό παιχνίδι και έτσι ασχολήθηκα ένα απόγευμα μόνο κλαίγοντας τα 3 cd...
-
Συμφωνώ, αν και μπορώ να κρίνω μόνο από το demo που έκανε διαθέσιμο η Codemasters στο site της. Μεγάλη έμφαση στα γραφικά των αυτοκινήτων και όχι αρκετή στο εξωτερικό περιβάλλον (τις ειδικές)... Για την ώρα εργάζονται πυρετωδώς για να κυκλοφορήσουν το Colin 4 το Φθινόπωρο... Οψόμεθα!
Κάτι άλλο: Μήπως ξέρει κανείς κάποιο παιχνίδι στην κατηγορία rally simulator που να επιτρέπει να σχεδιάσεις δικές σου διαδρομές??? Υπάρχει κάτι τέτοιο, έστω σαν add-on, ή δεν έχουμε φτάσει εκεί?...
Νίκος
-
Το V-rally 2 αν θυμαμαι σου δινει τη δυνατοτητα για κατι τετοιο!!!
Ειμαι 99% σιγουρος!!
-
Πιο καλο
παιδακι θα
μου γραψει το
CMR 3 ?
Παιχνίδια αυτοκινήτων στους υπολογιστές!!!!