-
Σαμαράκια ? Ποιά σαμαράκια ?
Σοβαρά τώρα: φρενάρισμα τελείως, βάζουμε 1η και με 1 χλμ περνάμε. Και άσε τους από πίσω να κορνάρουν αντί για σένα ...
-
Γιατι ρε παιδιά, τι έχουν τα σαμαράκια ? μια χαρά ειναι...αν εχεις εντούρο μηχανή χαιρεσαι να έχει ο δρόμος σαμαράκια
Χαριλαου προς πυλαια ο δρόμος είναι γεμάτος σαμαράκια (οπου και το γνωστό ομώνυμο ουζερί 'σαμαρακια'). Οταν μέχρι πριν δύο χρονια είχα το xr 250 ηταν ο αγαπημένος μου δρομος -
Εδώ πρέπει να ευχαριστήσω το θεό που η αρμόδιοι - αναρμόδιοι του Ηρακλείου δεν έχουν ακόμα ανακαλύψει αυτό το χόμπι. Την ηλιθιότητα αυτή την εφάρμοσε στις αρχές της δεκαετίας του 90 ο Διοικητής της 115 Πτέρυγας Μάχης στα Χανιά, φτιάχνοντας σαμαράκια από μπετό στον περιφερειακό δρόμο του αεροδρομίου. Τα ξήλωσε άρον άρον μετά από λίγες μέρες όταν άρχισαν να κόβουν οι μάνες από τις σούστες των R9( κηροζίνοφόρα οχήματα). Αν τα σαμαράκια είναι από άσφαλτο ή μπετό το συχνό πότισμα με πετρέλαιο τα κάνει αόρατα.
-
Ο χρήστης logikos έγραψε:
Πάντως στην Καλαμαριά που μένω το φαινόμενο δεν έχει πάρει (ακόμα τουλάχιστον) τις διαστάσεις που έχει πάρει αλλού. Υπάρχουν σαμάρια, αλλά προσωπικά έχω δει μόνο μπροστά σε σχολεία.
Σε μία μόνο περίπτωση (πάλι μπροστά σε σχολείο) υπάρχει ένα απαράδεκτο πράγμα που είναι από το ίδιο υλικό με το οδόστρωμα (ένα απαράδεκτο γκρι γλιστερό πράγμα που κάνει τρύπες παντού ) και είναι κάθετο στον δρόμο και δεν φαίνεται με τίποτα. Αν δεν το ξέρεις... άουτς...Πού ακριβώς βρίσκεται το σχολείο (για να προσέχω αν περάσω από εκεί);
Είναι το σχολίο που βρίσκεται στην πλατεία Σκρα, σε ένα στενό-παράλληλο της Αδαμαντίου Κοραή. Λίγο πιο πάνω από εκείνο το πολύ καλό γυράδικο που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του( ). Αν είσαι από Καλαμαριά (και γράφεις εδώ ), αποκλείεται να μην το ξέρεις Η ταβέρνα δίπλα στο γυράδικο λέγεται τα δίδυμα...
Και τα ίδια σαμαράκια υπάρχουν και στον δρόμο από την πάνω μεριά του σχολείου. Προσοχή, ιδίως αν είναι βράδυ... -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αν τα σαμαράκια είναι από άσφαλτο ή μπετό το συχνό πότισμα με πετρέλαιο τα κάνει αόρατα.παιδιά μη σας μπαίνουν ιδέες και σκοτώσουμε κανά μοτοσυκλετιστή
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πού ακριβώς βρίσκεται το σχολείο (για να προσέχω αν περάσω από εκεί);
Είναι το σχολίο που βρίσκεται στην πλατεία Σκρα, σε ένα στενό-παράλληλο της Αδαμαντίου Κοραή. Λίγο πιο πάνω από εκείνο το πολύ καλό γυράδικο που αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του( ). Αν είσαι από Καλαμαριά (και γράφεις εδώ ), αποκλείεται να μην το ξέρεις Η ταβέρνα δίπλα στο γυράδικο λέγεται τα δίδυμα...
Και τα ίδια σαμαράκια υπάρχουν και στον δρόμο από την πάνω μεριά του σχολείου. Προσοχή, ιδίως αν είναι βράδυ...Πρόκειται σύντομα να μετακομίσω στην Καλαμαριά, γι' αυτό ρωτώ. Πάντως κατάλαβα πού βρίσκεται το γυράδικο... εεε... το σχολείο ήθελα να πω. Ήδη έχω ανακαλύψει ένα πολύ καλό γυράδικο στην περιοχή, που κάνει και μοσχαρίσιο γύρο (όποιος δεν έχει δοκιμάσει 'χάνει' ).
-
ωχ ναι εκεινα τα αορατα ειναι...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντως στην Καλαμαριά που μένω το φαινόμενο δεν έχει πάρει (ακόμα τουλάχιστον) τις διαστάσεις που έχει πάρει αλλού. Υπάρχουν σαμάρια, αλλά προσωπικά έχω δει μόνο μπροστά σε σχολεία.
Σε μία μόνο περίπτωση (πάλι μπροστά σε σχολείο) υπάρχει ένα απαράδεκτο πράγμα που είναι από το ίδιο υλικό με το οδόστρωμα (ένα απαράδεκτο γκρι γλιστερό πράγμα που κάνει τρύπες παντού ) και είναι κάθετο στον δρόμο και δεν φαίνεται με τίποτα. Αν δεν το ξέρεις... άουτς...Πού ακριβώς βρίσκεται το σχολείο (για να προσέχω αν περάσω από εκεί);
Και τα ίδια σαμαράκια υπάρχουν και στον δρόμο από την πάνω μεριά του σχολείου. Προσοχή, ιδίως αν είναι βράδυ...για το Plaza λες
τρελό φαϊ λέμε!Σπύρος
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αν τα σαμαράκια είναι από άσφαλτο ή μπετό το συχνό πότισμα με πετρέλαιο τα κάνει αόρατα.
παιδιά μη σας μπαίνουν ιδέες και σκοτώσουμε κανά μοτοσυκλετιστή
Η φθορά μπορεί να αρχίσει από τις άκριες χωρίς κίνδυνο. Όταν καθαρίσει το πρώτο κομμάτι το οποίο θα διαλέγουν σίγουρα οι μοτοσικλετιστές (είμαι και εγώ ένας από αυτούς) η φθορά μπορεί να γίνει σε μεγαλύτερες ποσότητες.
Κανείς δεν είπε να κολυμπήσουμε το σαμαράκι στο πετρέλαιο, προς θεού.
ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ