-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΤΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6-03, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 89 ΧΛΜ ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 50 ΧΛΜ. ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 90 ΗΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 16 ΕΥΡΩ (70 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ). ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΕΣΑ ΣΕ 'ΚΑΛΟΥΣ' ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Δεν τους είπες κι εσύ ότι πάω Ακρόπολις και είμαι επηρεασμένος από τον Martin.....
Ακόμη στα Γιάννενα θα ήμουνα!!!
-
G60POWER
για γραψε τα 'διαδικαστικα' της δικης σουSorry φιλε, οτι μπορουσα εκανα. Τι να πω. Πες μας τουλαχιστον τι ειπες, τι δεν επιασε απο αυτα και γενικα με ποιο σκεπτικο σε καταδικασαν για να ξερουμε τι γινεται.
-
Sorry φιλε, οτι μπορουσα εκανα
[list:hn6n7c3g]Κωστα σοβαρα μιλας?Δεν εχει σημασια που η δικη μας πηρε απο πανω, οι πληροφοριες σου ηταν ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ τοσο για τον διαφορετικο τροπο σκεψης που μπορουμε να εκφρασουμε περα απ τα καθιερωμενα που εχουμε συνιθησει αλλα και για μια ενδεχομενη επαναληψη των γεγονοτων που εχουμε περασει.Αυτο σημαινει οτι με βαση τις ΔΙΚΕΣ σου χρησιμες πληροφοριες τα πραγματα στο μελλον ισως ειναι ποιο ροδινα.Ισως οχι αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.Μη ξεχναμε αλωστε οτι επικοιννονωντας με το συνηγορο του πολιτη, να τονισω οτι ηταν ιδιετερα ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΙ(2 κυριες) και αν και ο χρονος περιορισμενος(εν γνωση μου φυσικα) προσπαθησαν να μου πιστοποιησουν τη σιγουρια τουλαχιστον του αρθρου 104 του ΚΟΚ που μας ανακοινωσες αλλα ματαια, δεν γνωριζαν.Να ξερετε οτι στο συνηγορο του πολιτη καλο ειναι να επικοινωνηστε πρωτα τηλεφωνικα για μια πρωτη επαφη και επειτα με fax η γραμμα ολα τα στοιχεια ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ που σας απασχολουν και σε 2 μηνες περιπου θα εχετε τα αποτελεσματα της ερευνας.Προσοχη ομως εδω.Μη περιμενετε παραπλανητικα η ψευδη στοιχεια, αλλα μονον οτι αληθινο προκυπτει απ την αντιπαραθεση που θα προκυψει το οιοπο να σας δικαιωνει.Και παλι Κωστα ενα μεγαλο ευχαριστω.Να εισαι σιγουρος οτι την επομενη φορα(ειναι πλεον δεδομενο, τουλαχιστον για μενα)θα το αντιμετωπισω διαφορετικα[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Στο ψητο τωρα[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Καλος και καμωμενος πρωι πρωι με τη δροσουλα στον πυργο της κολασεως .Νο 50 στη λιστα του πλημελιοδικειου και ωρα εναρξης 9.Μπαινω μεσα και αντικριζω ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ και ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΕΔΡΟ(παιδια τεκνο )Ωπα λεω ισως λιγο λασκα τα πραγματα αλλα ποιος Θανασης .Αφου ειχε εξετασει απ τα 50 ατομα γυρω στις 6 υποθεσεις που αφορουσαν υπερβολικη ταχυτητα με τον μεγαλυτερο εγκληματια να αγγιζει τα 160km ερχεται και η σειρα μου.Να σημειωσω οτι ολοι τους μεχρι τα 160 km πληρωσαν 325 ευρω.Τωρα φυσικα ο καθενας ελεγε τα δικα του, βιαζομαι, γεναω κλπ κλπ[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Μολις η γκομενα φωναζει εμενα με ρωταει(δεν το περιμενα)[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΜΕ 193? [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Ενα golf της λεω [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Μου λεει.........ΚΙ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟ [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Εχει πλακα λεω να μας πηδηξει ποιο πολυ για θεμα ασφαλεις και συντηρησης αυτοκινητου Της λεω, το αυτοκινητο ειναι σε ΑΨΟΓΗ κατασταση .Με ρωταει τωρα το καθοριστικο.......[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Γιατι ετρεχες με 193? Η απαντηση μου ηταν ΑΠΛΗ και ΣΑΦΗΣ[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Δεν εχω καμια δικαιολογια, πηγαινα με 193 Κανει ενα μορφασμο ο οποιος δηλωνει.......'μπραβο τον π@υστη!!!![/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Και συνεχιζω λεγοντας την(αχ μωρη ρουφιανα )[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Ναι μεν ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ την παραβαση αλλα θελω να επισημανω κατι.[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Ακουω μου λεει[/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Απ τη στιγμη που αποδεχομαι ΕΞ ΑΡΧΗΣ την παραβαση γιατι δεν εχω το δικαιωμα να την πληρωσω στη αρμοδια οικονομικη υπηρεσια αλλα να επιβαρυνθω και με το +50%?Αλλωστε της λεω, το αναφερει ρητα και ΚΟΚ στο αρθρο 104.(τωρα λεω της τον πατησα Αμ δε ομως )ΟΧΙ μου λεει γιατι ειναι πλημελημα οποτε αναγκαστικα ερχεσαι εδω, μου λεει.Εκει ομς κολωσα, παντα σε ΗΠΙΟ τονο και υφος γιατι ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ Βγαινει η αποφαση........250 ευρω συν τα δικαστικα.Εν τω μεταξυ λεει η καριολα τον μπατσο, 'να περιμενεις εχω αλλους 5 να τους παρεις μαζι?? Κομενη ταριφα τα κολωπαιδα [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Σε 5 λεπτα τελειωνει και με τα αλλα παιδια παμε κατω στο ΤΑΜΕΙΟ η μαλλον ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Πληρωνω πρωτος και του λεω του μπατσου.Αυτη η τακτικη σας ξερετε πολυ καλα οτι ειναι καθαρα εισπρακτικη.Εμενα προσωπκα δεν με συνηδητοποιεις με αυτο τον τροπο και ουτε με πειθεις για την ασφαλεια μου ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΕΖΑ ΘΑ ΠΑΩ Με κοιτουσε σαν ηλιθιος [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Eπισης μου λεει ο μπατσος πριν του τα χωσω........'μ αρεσε φιλε που ησουν ειλικρηνεις [/list:u:hn6n7c3g][list:hn6n7c3g]Του λεω, και τι να ελεγα?Γεναει η γυναικα μου με 9 ετων κορη?Ο δικαστης βλακας ειναι?Το συστημα ειναι ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ [/list:u:hn6n7c3g]
-
'να περιμενεις εχω αλλους 5 να τους παρεις μαζι??
Τι να πω και εγω παραπερα, τα ξεφτιλισανε ολα. Καποτε ειχα ακουσει οτι πας και αυτοφωρο για καποια χλμ πανω απο το οριο. Ισχυει αυτο;
-
Τι να πω και εγω παραπερα, τα ξεφτιλισανε ολα. Καποτε ειχα ακουσει οτι πας και αυτοφωρο για καποια χλμ πανω απο το οριο. Ισχυει αυτο;
[list:8mvgj32d]Φιλε μου αν με πιανανε με πιστολι, που σημαινει οτι εχει μπλοκο παρακατω, θα πηγαινα αυτοφωρο [/list:u:8mvgj32d][list:8mvgj32d]Παντως το δικαστηριο απ οτι καταλαβα ειναι τυπικη υποθεση.ΔΕ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Θα πρεπει να αποδειξεις ΣΟΒΑΡΗ δικαιολογια για να απαλαγεις..........οποτε πας πληρωνεις και φευγεις.Γι αυτο και οι ποντοι του διπλωματος μπαινουν κατ ευθειαν με την πιστοποιηση της παραβασης, την ωρα δηλ που σε καλουν στο τμημα με ταυτοτητα, διπλωμα και αδεια.Απ τη στιγμη που ειναι φωτογραφια το θεωρουν ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι εισαι ΕΝΟΧΟΣ [/list:u:8mvgj32d][list:8mvgj32d]Τωρα δεν ξερω στην περιπτωση που τοο ψαξουμε νομικα, και σιγουρα το ηλιθιο συμπλεγμα των νομων θα εχει μπερδεματα ωστε να τους την φερεις, αλλα θελει τρεξιμο και πανω απ ολα αυτο που θα ισχυριστει καποιος να εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βαση[/list:u:8mvgj32d]
-
Εγώ έχω πάλι τη χαζή απορία...
Στη Γερμανία έχουν τα λιγότερα ατυχήματα και ΔΕΝ έχουν όρια ταχύτητας. Εδώ σε κυνηγάνε με την καραμπίνα τη διμούτσουνη αν παραβιάσεις το όριο κι όμως έχουμε τα περισσότερα. Γιατί άραγε; Κανονικά, αν έφταιγε η... ταχύτητα, δε θα έπρεπε εμείς να είμαστε η ασφαλέστερη χώρα της Ευρώπης στον τομέα αυτόν;
-
-
Είναι μύθος πως στη Γερμανία δεν υπάρχουν όρια ταχύτητας. Απλά υπάρχουν ορισμένα τμήματα των αυτοκινητοδρόμων που δεν έχουν όρια ταχύτητας. Κατά τα λοιπά, και μες στις πόλεις, και στο επαρχιακό δίκτυο αλλά και σε αρκετούς αυτοκινητόδρομους έχει όρια ταχύτητας και η Polizei δεν αστειεύεται
-
Αν νομίζεις πως η κυκλοφορία στην Ελλάδα υπερ-αστυνομεύεται, πρέπει να δεις άλλες χώρες όπως τη Μεγ. Βρετανία
-
-
Μα για τις Autobahn μιλάω. Όμως, πρέπει να τονίσουμε ότι η Polizei δεν αστειεύεται και στην περίπτωση που οδηγείς μεθυσμένος και στην περίπτωση που το αυτοκίνητό σου είναι σε κακή κατάσταση και στην περίπτωση που δεν είναι σωστά φορτωμένο το αυτοκίνητο ή φορτηγό...
Η κυκλοφορία στην Ελλάδα μάλλον αστυνομεύεται ΧΑΖΑ. Άλλα έπρεπε να κυνηγάνε (και θα βγάζανε τρελά λεφτά από τα πρόστιμα) κι άλλα κυνηγάνε.
-
Στις Autobahn και γενικοτερα δεν εχουνε ατυχηματα γιατι ξερουνε να οδηγουνε... στην Autobahn δεν μπαινεις ευκολα για παραδειγμα στην αριστερη αν δεν εχεισ 2000+ κυβικα... απλα δεν γινεται γιατι ερχονται απο πισω πορσε και φερραρι με 300αρες... υπαρχει διαχωρισμος στις λωριδες και αποκλειετε να δεις στην λωριδα που θες να κινηθεις καποιον να πηγαινει ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργα... οπως επισης η οδηγηση τους στην πολη ειναι τελειως διαφορετικη... δεν βλεπεις κανεναν να πηγαινει στην αντιστοιχη της κηφησιας με 100 η και 140 ακομα και το βραδυ γιατι ΣΙΓΟΥΡΑ θα του τα κοψουνε... βλεπεις κανενα τουρκο η ελληνα στη χειροτερη να κανει καμια ταρζανια και παλι μικρη σε σχεση με τις εδω...
α και αστις Autobahn εχει ορια απλα δεν ειναι σταθερα... εχουνε ηλεκτρονικες πινακιδες και ρυθμιζεται το οριο αναλογα τις συνθηκες... πχ ομιχλη, βροχη, χιονι... (καθε λωριδα εχει ΑΛΛΟ οριο...)
δεν ξερω ποσοι τα γνωριζετε αυτα η αν ειναι βαρετα απλα τα αναφερω... εκει υπαρχει οργανωση...
κατι αλλο που 'τσουζει' ειναι που τα προστιμα ειναι επι τοπου!!! δηλαδη αν σε πιασουν χωρις κρανος ηπληρωνεις την ιδια στιγμη η περνας νυχτα στο κρατητηριο αν δεν ερθει καποιος να τα δωσει για εσενα... -
Και φαντάζομαι εκεί δε μασάνε από κάτι τύπους (λέγε με Γιώργο 'Καλημέρα Ελλάδα' Παπαδάκη) που φοράνε μεν το κράνος, αλλά ΔΕΝ το έχουν δεμένο στο πηγούνι... Σίγουρα την έχετε δει τη διαφήμιση.
Και, επιτέλους, πόσο δύσκολο είναι και στην Ελλάδα να καταλάβουν ότι κάθε λωρίδα είναι για διαφορετικές ταχύτητες;
-
ΤΟΠΟΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ'': ΚΑΡΔΙΑ
ΟΡΙΟ 110, ΜΕ ΓΡΑΨΑΝΕ ΓΙΑ 130 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ 140.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΑΝΤΑΡ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΩ... -
pozeras
ΤΟΠΟΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ'': ΚΑΡΔΙΑ
Κατω απο τη γεφυρα; Το μπλοκο ηταν πιο μετα και σε σταματησαν; Ωχ και εχω περασει απο το σημειο αρκετες φορες με πολλα
-
Ο χρήστης cadm8 έγραψε:
pozerasΤΟΠΟΣ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ'': ΚΑΡΔΙΑ
Κατω απο τη γεφυρα; Το μπλοκο ηταν πιο μετα και σε σταματησαν; Ωχ και εχω περασει απο το σημειο αρκετες φορες με πολλα
Για δώστε συντεταγμένες που είναι η Καρδιά?
-
λεγεται Καρδία και ειναι μια μεγαλη ανηφορα αφηνοντας πισω το αεροδρομιο και πηγαινοντας προς Χαλικιδικη...αν και αυτο το μπλοκο μου φαινεται ειναι απο τα συνηθισμενα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λεγεται Καρδία και ειναι μια μεγαλη ανηφορα αφηνοντας πισω το αεροδρομιο και πηγαινοντας προς Χαλικιδικη...αν και αυτο το μπλοκο μου φαινεται ειναι απο τα συνηθισμενα...Οκ, λίγο μακριά από Αθήνα.
Πάντως θυμάμαι μια φορά που είχα ανέβει Χαλκιδική όλοι έτρεχαν πάρα πολύ στον δρόμο (εμένα μου φάνηκε στενός και επικίνδυνος εκτός αν έχει αλλάξει τώρα μιλάω για 1997) και όχι μόνο αυτό δεν κράταγαν καθόλου αποστάσεις, μιλάμε ότι οι τύπου πήγαιναν κολλητά κομβοι με 140χλμ -
Φίλε μου, που ακριβώς είναι αυτό το εικονοστάσι;
Στο Λαύριο έχω σπίτι και πηγαίνω όπως καταλαβαίνεις (ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι) συχνότατα και πατημένος (εάν δεν είναι η οικογένεια μέσα)...ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ (ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΤΕΖΑ....) ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΣΟΥ ΧΕΡΙ (ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ) ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΝΑ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΩ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΤΟ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΣΥΧΝΑ.
-
Γεια σας.
Μια φορα με εχουν γραψει στον δρομο απο τον κομβο της Στερνας προς Αργος .Το οριο ειναι αναμεσα στα 50 με 60 και εγω πηγενα με 90 (μου εδειξαν το ρανταρ)το κακο ομως ηταν οτι δεν ειχα το διπλωμα μου μαζι .Τεσπα μου εκοψαν κληση (δεν θυμαμαι το ποσο )και νομιζω και 3 ποντους.Παντως εσβησα τους ποντους και πληρωσα το προστιμο.
Τωρα απο εκει περνω σαν .
Ενα σημειο που θελει προσοχη ειναι αυτο αλλα και το τμημα Αργος-Ναυπλιο -Τολο και Ναυπλιο Μυλους .Εκει κινηται πολιτικο οχημα (ΚΙΑ SPORTAGE)ακριβως στο οριο ταχυτητας (50χλμ)και μολις το περασεις ειδοποιει το μπλοκο και σε σταματουν και σου κοβουν το κεφαλι στεγνα.
Τι κτεο, ζωνες,φαρμακειο,πυροσβεστηρα,φιμε τζαμια οτι μπορεις να φανταστεις στο ζητανε -
εχει βελτιωθει αρκετα απο τοτε αλλα δεν εγινε και αουτομπαν..
καλα αυτοι που κολλανε απο πισω ειναι απιστευτοι!
αλλα και τα 140 που λες μαλλον λιγα ειναι... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εκει κινηται πολιτικο οχημα (ΚΙΑ SPORTAGE)ακριβως στο οριο ταχυτητας (50χλμ)και μολις το περασεις ειδοποιει το μπλοκο και σε σταματουν και σου κοβουν το κεφαλι στεγνα.
Τι κτεο, ζωνες,φαρμακειο,πυροσβεστηρα,φιμε τζαμια οτι μπορεις να φανταστεις στο ζητανεΠάντως μάλλον δεν μπορούν να σε γράψουν έτσι για υπέρβαση ορίου Διότι το άρθρο 20 παράγραφος 11 του ΚΟΚ λέει:
'O έλεγxoς της ταxύτητας των oδικών oxημάτων μπoρεί να γίνεται από τις αρμόδιες αστυνoμικές αρxές και με ειδικές συσκευές. Mε κoινή απόφαση των Yπoυργών Περιβάλλoντoς, Xωρoταξίας και Δημόσιων 'Eργων, Δημόσιας Tάξης και Mεταφoρών και Eπικoινωνιών καθoρίζoνται oι τεxνικές πρoδιαγραφές των ειδικών αυτών συσκευών ως και κάθε άλλη λεπτoμέρεια αναγκαία για την εφαρμoγή της διάταξης αυτής. '
Οπότε το Sportage που λες πρέπει όχι μόνο να διαθέτει 'ειδική συσκευή' (το ταχύμετρο δεν είναι ειδική συσκευή, εκτός που πρέπει να είναι σωστά καλιμπραρισμένο κτλ.) αλλά αυτή η συσκευή πρέπει και να προβλέπεται στην παραπάνω 'κοινή απόφαση'. Αρα αν σε σταματήσουν για ταχύτητα πρέπει να δεις την εν λόγω ειδική συσκευή.
(Αυτό είναι και ένα παραθυράκι για τα ραντάρ: πληρούν τις προδιαγραφές της απόφασης και πως αποδεικνύεται αυτό ? Πρέπει να έχουν κάποιο πιστοποιητικό που να το αποδεικνύει, έτσι δεν είναι ? Μπορεί κάποιος να βρει την απόφαση να δούμε ποιές είναι οι εν λόγω προδιαγραφές ?)
Αν βέβαια σε σταματάνε για άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια-ζώνη-τρίγωνο-φαρμακείο-φλας και ό,τι άλλο, αυτό είναι άλλη ιστορία.
-
Φιλε NASS εχεις δικιο αλλα που να το βρεις.
Εκτος και αν εχεις τοπικα νουμερα πινακιδας οποτε εισαι τυχερος,
εγω εχω καταστημα στη Τριπολη 50 μετρα απο την τροχαια η 33 μου ομως εχει Αθηναϊκες πινακιδες παρολο που με τους πιο πολλους τροχαιους γνωριζομαστε (μια γειτονια ειμαστε)καθε λιγο και λιγακι με σταματουν για ελενχο βεβαια με αφηνουν μετα τα τυπικα αλλα ειναι σπαστικο .Αυτο (τον τοπικισμο)τον εχω δυστιχως συναντησει σε πολλα μερη (ΑΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ) .Αλλλα τι να κανεις,μαθενεις να ζεις με αυτα .
Με τι ταχυτητα σας γραψανε?