-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.29content.com/serious/FSWrenaultf1castellet.htmlΑυτό το... Megane F1 Team πρέπει να είναι Φο-Βε-Ρό στο δρόμο! Το θέλω
-
Τι να το κάνεις; Άσχημο είναι, αργό είναι, ακριβό είναι, γαλλικό είναι, χαλάνε, αχ, βαχ, άφησα το φαί στη φωτιά, ο θερμοσίφωνας, σπάσανε οι αποχετεύσεις, γεμίσαμε σκατά...
-
Ναι... γι αυτό τρέχα να τα φτιάξεις!
-
Ο χρήστης gpgp έγραψε:
κανενα scenic και για εμενα;;;
εχω βρει ενα 2003/2004 μοντελο 39000 χλμ 1600 priviledge.
xmmm
δινω το δικο μου (θελω πετρελαιο τζιπ γιατι μενω κρητη).........GRAND SCENIC(7 θεσιο) 1600 mod 7/2006 4.200 km φουλ εχτρα και τη διπλη ηλιοροφη.
ποσο το δινεις;;
μου στελενεις πληροφοριες στο georkor@yahoo.gr;;
και εαν εχεις και φωτο. -
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
κανενα scenic και για εμενα;;;
εχω βρει ενα 2003/2004 μοντελο 39000 χλμ 1600 priviledge.
xmmm
δινω το δικο μου (θελω πετρελαιο τζιπ γιατι μενω κρητη).........GRAND SCENIC(7 θεσιο) 1600 mod 7/2006 4.200 km φουλ εχτρα και τη διπλη ηλιοροφη.
ποσο το δινεις;;
μου στελενεις πληροφοριες στο georkor@yahoo.gr;;
και εαν εχεις και φωτο.εστειλα mail
-
Σημερα το πρωι μπαινω στο αμαξι βαζω μπροστα. Κατεβαζω το παραθυρο του οδηγου, το οποιο μολις τερματισε προς τα κατω, εκανε ενα περιεργο θορυβο. Προσπαθησα να το ξανακλεισω αλλα ο γρυλλος ειχε παραδωσει πνευμα.
Εκτος εγγυησης, εδω και 3 μηνες, παω στη Ρενω. Μετα απο αγωνιωδη αναμονη μου ανακοινωσαν οτι θα το βαλουν στην εγγυηση στο 100%
Ζητησα να μαθω τί υψος ειχαν οι υπαλληλοι εκει μεσα να τους αναψω μια λαμπαδα αλλα δεν μου ειπαν , απλα χαμογελασαν.Ομως, τί μανικι κι αυτο ρε παιδι μου. Για να αλλαχτει ο μηχανισμος μιλαμε για χοντρο αγγουρι. Πηρε μιση ωρα στον υπαλληλο να ξεβιδωσει το καλυμα της πορτας και αλλη μιση ωρα για να το ξαναβιδωσει. Οταν τελειωσε διαπιστωσε οτι ειχε συνδεσει αναποδα τα καλωδια και οταν πατουσε το κουμπι για να κατεβει το τζαμι, αυτο ανεβαινε και το αντιθετο
Τον λυπηθηκα τον κακομοιρη. Υστερα απο κι αλλη αναμονη εφυγα απο το συνεργειο, αλλα στην πορεια διαπιστωσα οτι ειχε ξεχασει να συνδεσει το ηχειο στην πορτα του οδηγου , οποτε πρεπει να ξαναπω, μαλλον τη Δευτερα για να μου το φτιαξουν.
-
Φτιάξ'το μόνος σου ρε συ, δεν θα σε δυσκολέψει φαντάζομαι!!! Εδώ το λύνεις και το δένεις μόνος σου τα Σαββατοκύριακα!
-
παλι αυτος εδω?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σημερα το πρωι μπαινω στο αμαξι βαζω μπροστα. Κατεβαζω το παραθυρο του οδηγου, το οποιο μολις τερματισε προς τα κατω, εκανε ενα περιεργο θορυβο. Προσπαθησα να το ξανακλεισω αλλα ο γρυλλος ειχε παραδωσει πνευμα.
Εκτος εγγυησης, εδω και 3 μηνες, παω στη Ρενω. Μετα απο αγωνιωδη αναμονη μου ανακοινωσαν οτι θα το βαλουν στην εγγυηση στο 100%
Ζητησα να μαθω τί υψος ειχαν οι υπαλληλοι εκει μεσα να τους αναψω μια λαμπαδα αλλα δεν μου ειπαν , απλα χαμογελασαν.Ομως, τί μανικι κι αυτο ρε παιδι μου. Για να αλλαχτει ο μηχανισμος μιλαμε για χοντρο αγγουρι. Πηρε μιση ωρα στον υπαλληλο να ξεβιδωσει το καλυμα της πορτας και αλλη μιση ωρα για να το ξαναβιδωσει. Οταν τελειωσε διαπιστωσε οτι ειχε συνδεσει αναποδα τα καλωδια και οταν πατουσε το κουμπι για να κατεβει το τζαμι, αυτο ανεβαινε και το αντιθετο
Τον λυπηθηκα τον κακομοιρη. Υστερα απο κι αλλη αναμονη εφυγα απο το συνεργειο, αλλα στην πορεια διαπιστωσα οτι ειχε ξεχασει να συνδεσει το ηχειο στην πορτα του οδηγου , οποτε πρεπει να ξαναπω, μαλλον τη Δευτερα για να μου το φτιαξουν.
Οι γρύλλοι καλύπτονται απο τετραετή εγγύηση νομίζω...
-
Καλημερα παιδια. Εχω ενα clio 1.4 μοντ 05 (οχι το καινουργιο). Φοραω μονο ενα φιλτρο της k&n κ τιποτε αλλο. Προσφατα ενα φιλος μου ειπε να βγαλουμε εντελως το φιλτροκουτι για περισσοτερο μπασο ηχο αλλα κ αποδοση. Καποιος αλλος φιλος ομως (που μαλλον γνωριζει περισσοτερα) μου ειπε σε ηχο μπορει να κερδιζει αλλα λογω του ζεστου αερα που θα τραβαει στο φιλτρο το αυτοκινητο θα χασει εστω κ λιγο. Τι ισχυει?
-
Η πιο σωστή λύση είναι να βγάλεις φιλτροκούτι και πνίχτη(το ορθογώνιο κουτί από όπου ξεκινάει ο σωλήνας που ρουφάει αέρα) και να το αντικαταστήσεις με έναν μακρύ ,ομοιόμορφο εσωτερικά, σωλήνα μεγαλύτερης διαμέτρου που θα καταλήγει στην πεταλούδα. Το θέμα είναι ότι κάποιες μικρολεπτομέρειες είναι αυτές που θα κάνουν την διαφορά μεταξύ της επιτυχίας και της αποτυχίας, οπότε εάν δεν κατέχεις ή δεν μπορείς να βρεις έναν σωστό άνθρωπο να στο φτιάξει, άσε το καλύτερα.
Αυτό για τον ζεστό αέρα που σου έιπε ο φίλος σου είναι 100% σωστό. -
Thanx famas, αυτο που μου προτεινες ως λυση ειναι το ιδιο που μου λεει κ ο φιλος μου οτι θα ηταν καλυτερο. Αυτη την στιγμη το μονο που εχει ειναι ηχο. Επειδη ο ιδιος γνωριζει απο αυτα μου ειπε οτι μπορει να φτιαξει ενα πανομοιοτυπο σωληνα που θα κανει καλυτερη δουλεια απο μια σκουπα, κ μαλλον αυτο θα κανω.
-
Το τιμονι μου εχει αρχισει να ξεφλουδιζει με εντονους ρυθμους. Θελω να παω να παρω ενα απο αυτα τα καλυματα που υπαρχουν αλλα πως θα ξερω τί διασταση να παρω; Εκτος και αν ειναι ολα ιδια. Απο ποιοτητα ποιο ειναι καλυτερο, δηλ αντοχη να μην γλυστραει κλπ;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το τιμονι μου εχει αρχισει να ξεφλουδιζει με εντονους ρυθμους. Θελω να παω να παρω ενα απο αυτα τα καλυματα που υπαρχουν αλλα πως θα ξερω τί διασταση να παρω; Εκτος και αν ειναι ολα ιδια. Απο ποιοτητα ποιο ειναι καλυτερο, δηλ αντοχη να μην γλυστραει κλπ;Eίσαι μέσα στην εγγύηση? Αν ναι να στο αλλάξουν ΧΘΕΣ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το τιμονι μου εχει αρχισει να ξεφλουδιζει με εντονους ρυθμους. Θελω να παω να παρω ενα απο αυτα τα καλυματα που υπαρχουν αλλα πως θα ξερω τί διασταση να παρω; Εκτος και αν ειναι ολα ιδια. Απο ποιοτητα ποιο ειναι καλυτερο, δηλ αντοχη να μην γλυστραει κλπ;
Eίσαι μέσα στην εγγύηση? Αν ναι να στο αλλάξουν ΧΘΕΣ
Οχι, αλλα τωρα που το λες, μου εβαλαν στην εγγυηση το γρυλο της πορτας, ισως να μου βαλουν και το τιμονι. Θα κανω μια ερωτηση, ποτέ δεν ξερεις...
-
αμα εχεις καλη σχεση σεξουαλικη με αυτους κατι θα γινει...
-
Για το γρύλλο δεν σου κάνανε χάρη.
Υπάρχει οδηγία να αλλάζοντε και μετά τα 2 χρόνια.
Εχθές παρήγγειλα κάτι σιδεράκια που βάζει η Renault στον γρύλλο έτσι ώστε να μην έχει φόβο να βγει off. -
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
O τεχνοκρατης ο Ghosn φταιει!
-
Εγω δε νομιζω οτι ειναι αλήθεια αυτό που εγραφε μεσα η δισκετα
Πολύ μαφια υπάρχει εξω
RENAULT FORUM