-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πλεον δεν πηγαινω σε κοσμοπολιτικα μερη για διακοπες. Νοικιαζω ενα ομορφο σπιτακι με θεα τη θαλασσα στην ανατολικη μεριά της Ευβοιας, το οποιο ειναι πανω απο ταβερνα και διπλα ακριβως στη θαλασσα. Εχει μεγαλο μπαλκονι με τραπεζακι και παω και την αραζω εκει. **Αλλοτε με κοπελα και αλλοτε με γονεις.. **Απειρη ηρεμια, η παραλια διπλα δε παιρνεις αμαξι, το ταβερνειο διπλα, πινεις τις μπυρες σου και ανεβαινεις σπιτι για ξεκουραση και το βραδακι ανοιγεις το ταβλι και παιζεις με τις ωρες, (οσο σε τρωνε τα κουνουπια).
Το σπιτι εχει αρκουδα, μπανιο, κουζινα και τιβι (χεστηκαμε για τιβι) και δινω 50ευρω τη βραδιά.
Έτσι πως το γράφεις, περίμενα να διαβάσω 'άλλοτε με κοπέλα και άλλοτε με αγόρι..'
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πλεον δεν πηγαινω σε κοσμοπολιτικα μερη για διακοπες. Νοικιαζω ενα ομορφο σπιτακι με θεα τη θαλασσα στην ανατολικη μεριά της Ευβοιας, το οποιο ειναι πανω απο ταβερνα και διπλα ακριβως στη θαλασσα. Εχει μεγαλο μπαλκονι με τραπεζακι και παω και την αραζω εκει. Αλλοτε με κοπελα και αλλοτε με γονεις..Απειρη ηρεμια, η παραλια διπλα δε παιρνεις αμαξι, το ταβερνειο διπλα, πινεις τις μπυρες σου και ανεβαινεις σπιτι για ξεκουραση και το βραδακι ανοιγεις το ταβλι και παιζεις με τις ωρες, (οσο σε τρωνε τα κουνουπια).
Το σπιτι εχει αρκουδα, μπανιο, κουζινα και τιβι (χεστηκαμε για τιβι) και δινω 50ευρω τη βραδιά.
Η περιγραφή μου θυμίζει πολύ Στόμιο ???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλεον δεν πηγαινω σε κοσμοπολιτικα μερη για διακοπες. Νοικιαζω ενα ομορφο σπιτακι με θεα τη θαλασσα στην ανατολικη μεριά της Ευβοιας, το οποιο ειναι πανω απο ταβερνα και διπλα ακριβως στη θαλασσα. Εχει μεγαλο μπαλκονι με τραπεζακι και παω και την αραζω εκει. **Αλλοτε με κοπελα και αλλοτε με γονεις.. **
Απειρη ηρεμια, η παραλια διπλα δε παιρνεις αμαξι, το ταβερνειο διπλα, πινεις τις μπυρες σου και ανεβαινεις σπιτι για ξεκουραση και το βραδακι ανοιγεις το ταβλι και παιζεις με τις ωρες, (οσο σε τρωνε τα κουνουπια).
Έτσι πως το γράφεις, περίμενα να διαβάσω 'άλλοτε με κοπέλα και άλλοτε με αγόρι..'
Ακούγεται πολύ καλό πάντως για 3-4 μέρες! Παραπάνω νταξ θα βαρέσω ενέσεις.
-
Πάντως για να λέμε και τα καλά, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το καλοκαίρι που είχαμε πάει στο Μικρό Πάπιγκο σε έναν παραδοσιακό ξενώνα και η τιμή ήταν 50€ τη βραδιά με πρωινό. Τελικά, πρωινό φάγαμε μόνο τη μία μέρα γιατί τις άλλες θέλαμε να φεύγουμε νωρίς για να γυρνάμε στα χωριά και στα Γιάννενα.
Στο τέλος, όταν πήγαμε να πληρώσουμε μας χρέωσε μόνο τη μία μέρα 50€ και τις υπόλοιπες -που δεν πήραμε πρωινό- μας κράτησε 40€. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πλεον δεν πηγαινω σε κοσμοπολιτικα μερη για διακοπες. Νοικιαζω ενα ομορφο σπιτακι με θεα τη θαλασσα στην ανατολικη μεριά της Ευβοιας, το οποιο ειναι πανω απο ταβερνα και διπλα ακριβως στη θαλασσα. Εχει μεγαλο μπαλκονι με τραπεζακι και παω και την αραζω εκει. **Αλλοτε με κοπελα και αλλοτε με γονεις.. **
Απειρη ηρεμια, η παραλια διπλα δε παιρνεις αμαξι, το ταβερνειο διπλα, πινεις τις μπυρες σου και ανεβαινεις σπιτι για ξεκουραση και το βραδακι ανοιγεις το ταβλι και παιζεις με τις ωρες, (οσο σε τρωνε τα κουνουπια).
Ακούγεται πολύ καλό πάντως για 3-4 μέρες! Παραπάνω νταξ θα βαρέσω ενέσεις.
Αυτό που γράφει ο citastak δεν είναι κακό...Κάποτε κιεγώ έλεγα ότι θα τρελαθώ αν κάνω τέτοιες διακοπές,αλλά από όταν παντρεύτηκα και κάναμε και την κόρη είναι αυτό που ψάχνω... (ηρεμία,καμία μετακίνηση για μπανιο,ησυχία,κλπ)
Το κακό είναι ότι επειδή είναι μικρή ακόμη η κόρη δεν μπορεί να απασχολείται με παιδικές χαρές,άλλα παιδάκια κλπ,οπότε ακόμη δεν το έχουμε κάνει...Είναι ένα όνειρο που περιμένω μια μέρα να βγει αληθινό -
[quote='Έλσα']Πάντως για να λέμε και τα καλά, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το καλοκαίρι που είχαμε πάει στο Μικρό Πάπιγκο σε έναν παραδοσιακό ξενώνα και η τιμή ήταν [b]50
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Πάντως για να λέμε και τα καλά, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το καλοκαίρι που είχαμε πάει στο Μικρό Πάπιγκο σε έναν παραδοσιακό ξενώνα και η τιμή ήταν 50� τη βραδιά με πρωινό.
Πάντως για να λέμε και τα καkά, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το Χειμωνα που είχαμε πάει στο Μικρό Πάπιγκο σε έναν παραδοσιακό ξενώνα και η τιμή ήταν 150� τη βραδιά με πρωινό.
Γιατί σας φαίνεται παράξενο; Oι ξενοδόχοι, αντίθετα με τα περισσότερα καταστήματα, έχουν ελάχιστα μεταβλητό κόστος (καθαριστήριο, πρωινά) και ρυθμίζουν τις τιμές τους ανάλογα με την ζήτηση. Όταν λοιπόν όλος ο ελληνικός λαός πάει στη θάλασσα οι βουνίσιοι κάνουν σούπερ εκπτώσεις, πολύ μεγαλύτερες από κάθε εμπορικό μαγαζί.
Όσοι από εμάς θέλουν και μπορούν να πάνε τριήμερα κόντρα στο ρεύμα είναι οι κερδισμένοι. -
Και εγώ πριν πάω σκεφτόμουν 'ποιος θα ανέβει στο βουνό καλοκαιριάτικο;', αλλά είχε πάρα πολύ κόσμο και ο ξενώνας μας ήταν γεμάτος.
Αλλά ήταν καταπράσινα, σχετικά δροσερά ακόμα και με τους 40 βαθμούς που είχε εκείνες τις μέρες και για όσους δεν μπορούν χωρίς νερό, υπάρχει πάντα ο Βοϊδομάτης!!!
Ε, μετά κατεβήκαμε στα Σύβοτα για μπάνιο και πληρώσαμε 50€ για πολύ ωραίο δωμάτιο ομολογουμένως, αλλά χωρίς πρωινό! -
Γιατι ρε καθίκια με πήρατε στο ψιλό;;;;
Ναι είναι καλά για 4-5 μερούλες. Κλείνεις και το κινητό, και το ανοίγεις μόνο αργά το βράδυ για να δεις τις κλήσεις.
Στις Πετριές Ευβοίας είναι. Και έχει και πολύ ωραίο δρόμο για να πας....
Φερρυ απο Αγια Μαρίνα...Καλά εγώ ονειρεύομαι καλοκαιρινές διακοπές και έξω έχει 15 πόντους χιόνι (χωρίς υπερβολή)
-
Για να μην γράψω και εγώ τις εμπειρίες μου από απαράδεκτους ξενοδόχους, έχει κανείς να προτείνει διαμονή στο Πήλιο? Λέω να την κάνω λίγο μετά το Πάσχα για 2-3 μέρες.
Thanx!! -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Για να μην γράψω και εγώ τις εμπειρίες μου από απαράδεκτους ξενοδόχους, έχει κανείς να προτείνει διαμονή στο Πήλιο? Λέω να την κάνω λίγο μετά το Πάσχα για 2-3 μέρες.
Thanx!!Ξενώνας 'Θαλλώ' (χμμμ... νομίζω έτσι) στην Τσαγκαράδα
-
Στον 'Παλιο Σταθμο' στις Μηλιες εχω μεινει. Πολυ ευχαριστημενος μονο που αν εισαι καποιου 'κυβισμου' με τη μυρωδια της κουζινας θα φυγεις πολυ βαρυτερος και αντιστοιχα φτωχοτερος
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στον 'Παλιο Σταθμο' στις Μηλιες εχω μεινει. Πολυ ευχαριστημενος μονο που αν εισαι καποιου 'κυβισμου' με τη μυρωδια της κουζινας θα φυγεις πολυ βαρυτερος και αντιστοιχα φτωχοτεροςΤο συγκεκριμένο το έχει συμμαθητής μου!
Φάγαμε στην εκδρομή του 4ΤΦ στο Πήλιο πρόπερσι!!!
Πολύ καλό όντως!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Thanx!!Ξενώνας 'Θαλλώ' (χμμμ... νομίζω έτσι) στην Τσαγκαράδα
σπιτακια Ρανια στην τσαγκαραδα!
μεζονετα με τζακι κατω, κρεββατι/μπανιο επανω.
μικρη κουζινιτσα για να καλυψει βασικες (βασικοτατες) αναγκες. ημουν εκει τριημερο -
τιμη? τηλεφωνο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το συγκεκριμένο το έχει συμμαθητής μου!
Πολύ καλό όντως!
Τα σεβη μου στον κυριο συμμαθητα, ειδικα για την κουζινα (αν και τα δωματια την ανοιξη να ακους τα νερα ηταν σουπερ)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
τιμη? τηλεφωνο?για τη ρανια, εννοεις?
η τιμη που εδωσα ηταν 70 τη βραδυα χωρις πρωινο.
τηλεφωνο αυριο γιατι δεν εχω την καρτα μαζι μου -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στον 'Παλιο Σταθμο' στις Μηλιες εχω μεινει. Πολυ ευχαριστημενος μονο που αν εισαι καποιου 'κυβισμου' με τη μυρωδια της κουζινας θα φυγεις πολυ βαρυτερος και αντιστοιχα φτωχοτερος
Πολύ καλό όντως!
δεν σου ξεφεύγει τίποτα Νικ ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πολύ καλό όντως!
δεν σου ξεφεύγει τίποτα Νικ ε;
Γνωριμίες μεσιέ Σαββάς....
-
Ετσι έτσι....οι πιο απολαυστικές μάλιστα! Ευγε!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ...