-
Το πολύ 15000
-
Το πολύ 15000
-
Το πολύ 15000
-
lancia Y
toyota yaris
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
lancia Ytoyota yaris
+1
επισης swift
-
Ότι και να πάρει ας το πάρει ημιαυτόματο ή αυτόματο...Αν νιώσει την ευκολία του αυτόματου θα το λατρέψει ο,τι και να είναι!
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως λόγος να 'μάθει το κανονικό', αν το σκεφτείς ψύχραιμα! -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
...αυτόματο σασμάν...Πιάσε κόκκινο! (ferrarirot )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ότι και να πάρει ας το πάρει ημιαυτόματο ή αυτόματο...Αν νιώσει την ευκολία του αυτόματου θα το λατρέψει ο,τι και να είναι!
Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως λόγος να 'μάθει το κανονικό', αν το σκεφτείς ψύχραιμα!+1
-
Lancia Ypsilon κι από εμένα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Lancia Ypsilon κι από εμένα.+1
και αν βγαίνει αυτόματο
+2 -
Οχι ρε παιδιά αυτόματο το πρώτο της αυτοκίνητο! Μετά δεν θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο.
Προτείνω Honda Jazz, Suzuki Swift. -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Οχι ρε παιδιά αυτόματο το πρώτο της αυτοκίνητο! Μετά δεν θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο.
Προτείνω Honda Jazz, Suzuki Swift.Και εγώ την έχω αυτή την απορία... Μετά θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο? Ρίχνω μια ματιά σε αυτά που είπαμε και επιστρέφω με παρατηρήσεις. Οτιδήποτε άλλο δεκτό.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Lancia Υ δίχρωμο με δίχρωμα δέρματα και αυτόματο σασμάν.Μακράν το ωραιότερο γυναικείο αυτοκίνητο της κατηγορίας.Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο, αλλά ξεφεύγει από τα 15k που έθεσε σαν οροφή ο φίλος.
-
μεικτή ασφαλιση και χειροκινητο.
ΚΙΑ Ceed ειναι μια τιμια προταση, βεβαια το citroen ειναι πιο ωραιο εμφανισιακα -
Εκείνο που θα τη βολέψει πολύ είναι το Suzuki Swift.
Συμπαθητικό σχήμα, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, πολύ καλή ορατότητα σε όλες τις μεριές, σχήμα που βοηθάει στο παρκάρισμα και να το οριοθετείς, καλός εξοπλισμός, οικονομικό, πολύ φιλικό στην οδήγηση και στα πλαίσια της τιμής που θέτεις. Επίσης πολύ σημαντικό ότι είναι και ιδιαίτερα αξιόπιστο σαν αυτοκίνητο.
Το έχει αγοράσει μια φίλη μου, και κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να προσαρμοστεί στις διαστάσεις του κτλ. Πήγαμε και βόλτα ενώ το οδηγούσε εκείνη, και παρατήρησα πως ήταν ιδιαίτερα φιλικό στη χρήση για γυναίκα οδηγό.
-
Golf 1.4 Trendline. Τιμή 14.760 euro. Καθαρά γυναικείο.
-
swift
corsa -
Η γυναίκα μου έχει ένα Nissan Micra 1.0 του 1999 μοντέλο. Πολύ οικονομικό.
-
micra 1,2.πανευκολο, νευρικο (80 αλογα) και με καλη ορατοτητα και εξοπλισμο και ευχαριστο εσωτερικο.ειτε το cafe latte χρωμα που παει με ενα βεραμαν εσωτερικο.
μεση καταναλωση 5,6. φουλ εξοπλισμενο γυρω στα -
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Προτείνω Honda Jazz, Suzuki Swift.Και εγώ την έχω αυτή την απορία... Μετά θα μπορεί να οδηγήσει χειροκίνητο? Ρίχνω μια ματιά σε αυτά που είπαμε και επιστρέφω με παρατηρήσεις. Οτιδήποτε άλλο δεκτό.
Θέλετε τη συμβουλή κάποιου που το πρώτο του αυτοκίνητο έτυχε να είναι αυτόματο? (απλά δεν υπήρχε κάτι άλλο να οδηγω εκείνη την περίοδο που πήρα δίπλωμα και μου έμεινε)
ΑΝ χρειαστεί να οδηγήσει κανονικό σε περίπτωση ανάγκης δεν θα έχει πρόβλημα, θα τα καταφέρει. Θέλω να πω ότι δεν ξεχνιέται η διαδικασία. Στην αρχή θα είναι λιιιιγο αγχωμένη και θα νιώθει όπως την πρώτη μέρα στη σχολή οδήγησης, αλλά το μόνο (και σχετικά εύκολο) που μπορείς να κάνεις για να το αποφύγεις είναι να της δίνεις το δικό σου που και που για καμιά βόλτα.
@νδρέας
Αγορά αυτοκινήτου γυναίκας