-
Ουτε δικο σου θα μπορούσε να ναι.
-
Μου αρέσει που έχω διαβάσει το νόμο του Μέρφυ.
-
Μ αρεσει που τον διαβασες και δεν καταλαβες τιποτα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου αρέσει που έχω διαβάσει το νόμο του Μέρφυ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μου αρέσει που έπλυνα τον λέοντα σήμερα μετά από κανένα δίμηνο, και επιτέλους έγινε ανθρώπινος.
Δεν μου αρέσει που έβρεξε.
Δε μαθαινεις απ τα λαθη μου μαλλον... Ασε που εγω εχω και μαυρο... Σε μπλε δε φαινεται τπτ..τα ιδια σ#$%ά φαινεται είτε το πλυνεις είτε όχι...Να ρωτα και τον κουκο...
Οριστε και οι νομοι του Murphy...
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, θα βρέξει.
- Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου, δε θα βρέξει.
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να βρέξει, δεν θα βρέξει.
- Αν δεν πλύνεις το αυτοκίνητό σου για να μη βρέξει, θα βρέξει.
- Αν πλύνεις το αυτοκίνητό σου σκεπτόμενος ότι αφού το πλένεις για να βρέξει δεν θα βρέξει, θα βρέξει...
Εδώ και 20 περίπου χρόνια όποτε έχει πλύνει το αμάξι του ο θείος μου έχει βρέξει είτε την ίδια μέρα, είτε την επόμενη
Αυτό συμβαίνει καλοκαίρι-χειμώναΔε μ' αρέσει που την τελευταία περίοδο ζω ως ΚΟΕίτης (κατασπαταλιστής οικογενειακού εισοδήματος), μιας και τα τεκταινόμενα στην παιδεία με έχουν βγάλει εντελώς εκτός κλίματος και πρακτικά βαριέμαι τη ζωή μου...
-
Μου αρέσει που σήμερα κόψαμε την πίτα του snowclub.gr. Μου αρέσει επίσης που είχε μαζευτεί πολύς κόσμος για την εκδήλωση στο 1950.
Δεν μου αρέσει που φάγαμε το κρύο της αρκούδας, και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το νυχτερινό σκι λόγω αέρα και συνεχούς χιονόπτωσης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που φάγαμε το κρύο της αρκούδας, και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το νυχτερινό σκι λόγω αέρα και συνεχούς χιονόπτωσης.Ελα τωρα,πριν λιγες βδομαδες παραπονιοσουν οτι δε ριχνει χιονι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που σήμερα κόψαμε την πίτα του snowclub.gr. Μου αρέσει επίσης που είχε μαζευτεί πολύς κόσμος για την εκδήλωση στο 1950.Δεν μου αρέσει που φάγαμε το κρύο της αρκούδας, και αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το νυχτερινό σκι λόγω αέρα και συνεχούς χιονόπτωσης.
Δε μου αρέσει που δεν πήγα στο Πήλιο γιατί θα πήγαινα για snowboard το τριήμερο.
Δε μου αρέσει που χιονίζει όλο το τριήμερο και έχει ομίχλη και κάθομαι -
Μ'αρέσει που όταν είπα στη μάνα μου να μου δώσει 300 ευρώ με ρώτησε τί τα ήθελα. Τότε της απάντησα ότι τα ήθελα για να πάω να πάρω την τιμονιέρα της Logitech με τα 3 πετάλια, για να μπορώ να παίζω το Richard που καίει Rally, γιατί δεν μπορώ άλλο με το πληκτρολόγιο. Όταν εκείνη μου απάντησε να την αφήσω ήσυχη εγώ της τα ξαναζήτησα. Τότε, αφού ξαναρνήθηκε, της είπα ότι θα πάω να σηκώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό και θα πάω να τρέξω σε πραγματικούς αγώνες ράλλυ. Μ'αρέσει που τότε και δίχως δεύτερη σκέψη, με ξαναρώτησε πόσα ευρώ ήθελα να μου δώσει. Είμαι πολύ πούστης όμως...
-
Στο 'Μ' αρέσει' μάλλον θα λες αυτό:
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Μ'αρέσει που όταν είπα στη μάνα μου να μου δώσει 300 ευρώ με ρώτησε τί τα ήθελα. Τότε της απάντησα ότι τα ήθελα για να πάω να πάρω την τιμονιέρα της Logitech με τα 3 πετάλια, για να μπορώ να παίζω το Richard που καίει Rally, γιατί δεν μπορώ άλλο με το πληκτρολόγιο. Όταν εκείνη μου απάντησε να την αφήσω ήσυχη εγώ της τα ξαναζήτησα. Τότε, αφού ξαναρνήθηκε, της είπα ότι θα πάω να σηκώσω τον τραπεζικό μου λογαριασμό και θα πάω να τρέξω σε πραγματικούς αγώνες ράλλυ. Μ'αρέσει που τότε και δίχως δεύτερη σκέψη, με ξαναρώτησε πόσα ευρώ ήθελα να μου δώσει.Ενώ στο 'Δε μ' αρέσει' μάλλον αυτό:
Είμαι πολύ πούστης όμως...
-
Μπα... Κι αυτό στο 'μ΄αρέσει' μπαίνει γιατί ξέρω πώς να το χρησιμοποιώ
-
Μου αρέσουν οι βραδυνές βόλτες με το ποδήλατο εδώ.
Δε μου αρέσει που μόλις πέσει ο ήλιος η θερμοκρασία ακουμπάει με το ζόρι τους -3 και η μύτη μου μπλαβιάζει.... -
Μου αρέσει που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάνουνε ποδήλατο.
-
Δλδ για τα λεφτά.....γινεσαι πούστ*ς?
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Μου αρέσει που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάνουνε ποδήλατο χωρις σελα.+1
-
Έλα... παρατράβηξε το αστείο. Νομίζω πως όλοι κατάλαβαν πώς το εννοώ.
-
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μου αρέσει που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάνουνε ποδήλατο χωρις σελα.
+1
Πριν 2 χρόνια μου έκλεψαν τη ΣΕΛΑ από το ποδήλατο, μέρα μεσημέρι μέσα στο κόσμο (όχι, δεν έκανα ποδήλατο χωρίς σέλα). Πριν μερικούς μήνες, πάλι μέρα μπροστά στο κόσμο, έκοψαν τη κλειδαριά και το πήραν ολόκληρο.
-
Παραφρασμένο είναι...
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Είμαι πολύ πούστης όμως...πάσο
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#2]