-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι άλλο ένα πρωί πρωί στην έξοδο της Αχαρνών με διαμελισμένο μοτοσικλετιστήΧθες στη Λεωφόρο Αθηνών προς Κόρινθο σταμάτησαν δίπλα μου 4 δικάβαλα παπάκια με 16χρονους χωρίς κράνη. Ξαφνικά ξεκίνησαν όλοι μαζί με κόκκινο και μην τους είδατε. Αν ερχόταν κανείς με φόρα από τον παράδρομο θα τους είχε κάνει κομμάτια. Ωραίους γονείς έχουν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
κι άλλο ένα πρωί πρωί στην έξοδο της Αχαρνών με διαμελισμένο μοτοσικλετιστή
Χθες στη Λεωφόρο Αθηνών προς Κόρινθο σταμάτησαν δίπλα μου 4 δικάβαλα παπάκια με 16χρονους χωρίς κράνη. Ξαφνικά ξεκίνησαν όλοι μαζί με κόκκινο και μην τους είδατε. Αν ερχόταν κανείς με φόρα από τον παράδρομο θα τους είχε κάνει κομμάτια. Ωραίους γονείς έχουν.
αυτοι ειναι καλοι...
γιατι αλλοι κυκλοφορουν και χωρις φωτα.... -
κλασικα παιδαρελια με μαλι φραχτη καραφτιαγμενο παπι με τακεκαβα εκεντροφορο λαστιχα 1 χιλιοστο παχος αερογραφιες τιμονοπλακα απο αστρα καμια φορα χωρις εξατμιση καν η καμια ζεμπρινγ και παμε ολοι μαζι...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Χτες το βράδυ μετά τη 1:00 (δεν θυμάμαι ακριβώς όμως ώρα) είχε ένα ατύχημα με ένα Golf V να έχει φύγει μέσα σε ένα μαγαζί, στην Κηφισίας στο Μαρούσι. Έτσι φαινόταν τουλάχιστον, αφού την ώρα που πέρασα εγώ, το είχαν ήδη μαζέψει πάνω σε ένα όχημα οδικής βοήθειας. Φαινόταν σε πολύ κακή κατάσταση σαν να είχε χτυπήσει την κολώνα του κτιρίου από την αριστερή πλευρά, περίπου στην κολώνα του αυτοκινήτου. Το σημείο που έγινε το συμβάν είναι στο πρώτο Sάκι της Κηφισίας, αμέσως μετά το φανάρι των πεζών στην αρχή της Βασ. Σοφίας στο Μαρούσι.
Άκουσε κανείς τι ακριβώς έγινε ή αν είχε και άλλα εμπλεκόμενα οχήματα;
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός τελικά. Χτες έμαθα από μια φίλη μου ότι σκοτώθηκε κάποιος γνωστός της στην Κηφισίας το σαββατόβραδο... Φυσικά μιλάμε για το ίδιο ατύχημα...
Τα παιδιά τα γνώριζα και τα δύο και μάλιστα ο ένας ήταν αδερφός παλιού συμμαθητή μου και κάναμε παρέα.
Το ατύχημα ήταν απόρροια καθαρά υπερβολικής ταχύτητας και απειρίας του οδηγού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αυτοκίνητο πήγαινε με τουλάχιστον 140χαώ.
Ας αναπαυθεί η ψυχή τους εν ειρήνη και ας γίνει αυτό επιτέλους ένα μάθημα για τους υπόλοιπους νέους που αρέσκονται σε τέτοιου είδους οδήγηση.
-
Ρε συ πιστεύεις ότ ιένας πεζός μπορεί να υπολογίσει την ταχύτητα ενος αυτοκινήτου?
Εγώ σου λέω ότι αν περάσει ένα σαξόραλο με εξάτμιση ή ένα λεόν τουρμπο κα ισκάει ξ σκάστρα, με σπασμένη δευτέρα περίπου 100χλμ, όλοι θα πούνε 150χλμ, ας είνα ικαλά εκεί που είναι τα παιδιά, και το τι λέει ο καθένας χέστο!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
κι άλλο ένα πρωί πρωί στην έξοδο της Αχαρνών με διαμελισμένο μοτοσικλετιστήΜου θυμησες (όχι οτι το ξεχασα.. ) αντιστοιχο θεαμα που αντικρυσα τα χριστούγεννα,όταν πρωτος σταματησα σε ατυχημα με μηχανακι.Ο ενας δυστυχως (για μενα) 'εφυγε' μπροστα μου.Ευχομαι να μην ζησει κανεις κατι παρόμοιο.Πολύ σκληρό και σου μενει ανεξιτηλο απ τη μνημη.
-
Κηφισσιας 2 μινι κουπερ ς εφυγαν με πολλα, μετα απο κοντρα και αφου μαλλον ακουμπησαν, το ενα επεσε ακριβως πριν απο τα σταρμπακς στο ψυχικο και ο οδηγος σκοτωθηκε επιτοπου, ο αλλος στο αντιθετο ρευμα ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ δεν επαθε τπτ. Πραγματικα ευχομαι με τα νεα μετρα να μας ξεσκισουν ολους αν διακινδυνευουμε την ζωη οσων βρισκονται στο δρομο
-
στάρμπαξ... όπως αλώπιξ...
-
Ας ανατρέξει κάποιος στο θέμα για τις κόντρες να διαβάσει απείρων κάλων επιχειρήματα υπέρ της κόντρας σε δημόσιους δρόμους.
-
Τραλαλό...
Τρεις νεκροί και ένας βαριά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που έγινε την Τετάρτη, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο 10ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 30χρονος Αλβανός, βγήκε από την οδό Αναγεννήσεως στο ρεύμα της Εθνικής προς Πειραιά, όπου συγκρούστηκε με ένα άλλο ΙΧ, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Μετά τη σύγκρουση, ο αλλοδαπός οδηγός έχασε τον προσανατολισμό και άρχισε να κινείται αντίθετα στο ρεύμα προς Πειραιά, έχοντας - προφανώς - την εντύπωση πως κινείται προς Λαμία. Σε απόσταση περίπου 100 μέτρων συγκρούστηκε με άλλα δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν ένας 30χρονος, η 27χρονη σύζυγός του και το 7χρονο κοριτσάκι τους, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ένας 45χρονος, οδηγός ενός από τα ΙΧ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σε άλλο ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε στις 8 το πρωί, στην οδό Αρτέμιδος στο Μαρούσι, τραυματίστηκαν ελαφρά 2 άτομα, όταν φορτηγό αυτοκίνητο, 17 τόνων, που μετέφερε ξυλεία, ανατράπηκε και καταπλάκωσε διερχόμενο ΙΧ. Το βαρύ όχημα ανατράπηκε, επειδή 'βρήκε' στην πεζογεφυρα, κάτω από την οποία περνούσε, ο γερανός, που υπήρχε στην καρότσα. Ελαφρά τραυματίστηκαν μια νεαρή γυναίκα, η οποία οδηγούσε το ΙΧ και ο οδηγός του φορτηγού, που διακομίσθηκαν στο ΚΑΤ.
-
ΤΟ ΖΩΟ ο αλβανός γλύτωσε δηλαδή; Αποκλείεται να έχασε τον προσανατολισμό του. Τόσα αμάξια κατεβαίναν.Βέρτιγκο έπαθε;
Περναγαν οι δικοί μου προς λαμία πιο μετά,ενώ είχαν σβήσει τη φωτιά που είχε προκληθεί..χαμός.
Είπαμε να φτιάξουμε και στην ελλάδα οδηγούς 2ης και 3ης γενιάς για να φτιάξουν λίγο τα πράγματα, ανθρώπους που δεν κατεβήκαν από τα χωριά τους και αρχίσαν να οδηγουν όπως τα μουλάρια τους, που είναι εξοικιωμένοι με οδηγική παιδεία και σεβασμό και γεμίσαμε ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.Πριν κανά δίμηνο, ανέβαινα προς τη γεφυρα της βαρυμπόμπης και κατέβαινε κάποιος με αμάξι αναποδα στην αριστερή λωρίδα (στην οποία κινούμασταν αρκετοί βέβαια). Πήρα την αστυνομία και μου είπαν πως τους είχαν πάρει και άλλοι. Φανταστείτε πόση ώρα το έκανε αυτό.. Και έχει τύχει και σε κολλητό αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ
-
Είπαμε να φτιάξουμε και στην ελλάδα οδηγούς 2ης και 3ης γενιάς για να φτιάξουν λίγο τα πράγματα, ανθρώπους που δεν κατεβήκαν από τα χωριά τους και αρχίσαν να οδηγουν όπως τα μουλάρια τους, που είναι εξοικιωμένοι με οδηγική παιδεία και σεβασμό [b]και γεμίσαμε ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.
Συγνώμη τώρα,περιμένεις οδηγική παιδεία απο Αλβανό οδηγό;Αφού οι άνθρωποι μόλις ακόμη τη δεκαετία του 80,αν έβλεπαν τετράτροχο στο δρόμο το περναγαν για ΑΤΙΑ! Έκει να δειτε τα πιτσιρίκια αλβανάκια να κάνουν ηλιοθεραπεία ξαπλωμένα καταμεσής του εθνικού δρόμου!Σε αυτό κυριολεκτώ αφου το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει στους αλβανικούς δρόμους(λέμε τώρα) εν έτει 1987...
Οση οδηγική παιδεία διαθέτανε οι έλληνες οδηγοί τη δεκαετία του 60,άλλη τόση διαθέτουν και οι αλβανοί οδηγοί σημερα. -
κι αν υπήρχε ΜΙΑ πιθανότητα να μάθουν να οδηγούν οι Αλβανοί, ήρθαν Ελλάδα και κάνουν ότι και οι ελληνάρες, οπότε την έχασαν κι αυτή
-
ε τα ιδια λενε για μας καποιοι....
παντως το να πηγαινει καποιος αναποδα σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας ειναι πολυ συχνο , ευτυχως δε μου εχει τυχει ποτε
-
Ο χρήστης nos1 έγραψε:
Είπαμε να φτιάξουμε και στην ελλάδα οδηγούς 2ης και 3ης γενιάς για να φτιάξουν λίγο τα πράγματα, ανθρώπους που δεν κατεβήκαν από τα χωριά τους και αρχίσαν να οδηγουν όπως τα μουλάρια τους, που είναι εξοικιωμένοι με οδηγική παιδεία και σεβασμό [b]και γεμίσαμε ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ.
Συγνώμη τώρα,περιμένεις οδηγική παιδεία απο Αλβανό οδηγό;Αφού οι άνθρωποι μόλις ακόμη τη δεκαετία του 80,αν έβλεπαν τετράτροχο στο δρόμο το περναγαν για ΑΤΙΑ! Έκει να δειτε τα πιτσιρίκια αλβανάκια να κάνουν ηλιοθεραπεία ξαπλωμένα καταμεσής του εθνικού δρόμου!Σε αυτό κυριολεκτώ αφου το είδα με τα μάτια μου να συμβαίνει στους αλβανικούς δρόμους(λέμε τώρα) εν έτει 1987...
Οση οδηγική παιδεία διαθέτανε οι έλληνες οδηγοί τη δεκαετία του 60,άλλη τόση διαθέτουν και οι αλβανοί οδηγοί σημερα.αυτό ακριβώς λέω. Αλβανοί, ρωσσοπόντιοι δημιουργούν πολύ πρόβλημα. Επιθετική οδήγηση, καμάκι ανελέητο στις άλλες οδηγούς όταν είναι παρέα στο αμάξι, ενώ είναι άθλιοι-επιπόλαιοι οδηγοί. Στην οικογένεια μας έχουν τρακάρει 2αλμπάνια-1ρωσσος ΖΩΑ!
Βλέπουν το αμάξι ως κοινωνικό στατους και μαγκιάς και άστα να πάνε. Πάντως πιο ήρεμοι είναι κάτι πακιστανοί (αρχίζουν να περνουν και αυτοί αμάξια!)που πραγματικά είναι χαμηλών τόνων, πραοι στο τιμόνι, όπως και στο χαρακτηρα τους -
αντιγραφω απο το skodaclub....
-
Απίστευτο τρακάρισμα στην καβουρίου.....ο οδηγός απο ότι έμαθα μόνο γρατζουνιές!
ΜΑκάρι πάντα έτσι να την γλυτώνουμε όλοι!
-
όντως απίστευτο και το συγκεκριμένο σιβίκ φημιζόταν ως 'χάρτινο' οπότε διπλή τύχη!!
(άσχετο είναι και γνωστοί 4τροχοφορουμίτες στο σκοντοφόρουμ, πότε προλαβαίνουν τόσα φόρουμ!!!)
-
Έμαθα ότι έγινε, τα ξημερώματα, τρακάρισμα στην Βουλιαγμένης με 2 νεκρούς. Τον οδηγό ταξί και την επιβάτιδα!
Αυτοκίνητο έπεσε από πίσω επάνω τους, με πολλά, και τους έλιωσε!!! -
καιρος να εξομολογηθω οτι εχω να οδηγησω σχεδον 2 βδομαδες , αλλα δε με νοιαζει , νιωθω ασφαλεια.
ελεος ρε γμτ
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ