-
Προτείνω να δημιουργηθεί κάπου μια λίστα με όλα τα σημεία που υπάρχουν κάμερες ή την στήνουν με ραντάρ ώστε να την τυπώνουμε και να την έχουμε μαζί μας όπου κι αν πάμε.
Η γνώση είναι δύναμη!!!
Μπορώ να αναλάβω την δημιουργία την λίστας αν ξέρω ότι θα συμβάλλουν όλοι...
-
Χθες ήρθε ο αστυφύλακας σπίτι και με ειδοποίησε ότι υπάρχει μια κλήση με φωτογραφία από πέρισυ στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο 22ο Ν.Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου.
[list:161ptsj4]Πρινα απο ενα χρονο?????? Και σε ειδοποιησαν τωρα? [/list:u:161ptsj4][list:161ptsj4]Αρε τι μπαγλαρωμα με αγκαθωτο συρμα θελουν τα οργια [/list:u:161ptsj4]
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σιγα μη σταματησω αμα μου κανει σημα καποιος με πολιτικα!!!ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????
+1 στον Spiro!!!
-
Πριν ενα χρονο Σαβατο πρωι μου χτυπα την πορτα ο τυπας και μου παραδιδει το χαρτακι που ελεγε οτι φωτογραφηθηκα στην περιφεριακη Θεσ/νικης με 170 χ. και πρεπει να παρουσιαστω στο ταδε αστ.τμημα να παραδωσω αδειες διπλωματα.
Τρελαθηκα και επειδη πηγαινω με τετοιες ταχυτητες λεω με πιασανε οι ατιμοι.Δευτερα πρωι πηγαινω λοιπον και εκει ζητω να δω την φωτο μην μας παραμυθιαζουν κιολας και τι βλεπω ενα φιατ τερμπρα σε αριστη φωτο πισω και πλαγια να φαινεται η πινακιδα.Ζητω αμεσως την κληση γιατι του την ειχα δωσει και βλεπω ΝΒΒ 5187 ενω η δικη μου ειναι ΝΕΥ8231 αρχιζω τις φωνες για το λαθος και μου αναφερει οτι το φιατ ειναι δικο μου βασει στοιχειων του μηχανολογικου τοτε επανηλθε και η μνημη μου που ειχα χασει απο τις μαλακιες τους το φιατ ηταν οντως δικο μου και το ειχα πουλησει το 93.Τους λεω λοιπον αντε γεια τωρα και μου την λεει ο αρχιμαλ φιλαρακι αν δεν θελεις να μπλεξεις τραβα να μας βρεις τα στοιχεια αυτου που το πουλησες γιατι την γαμ. επι λεξει σας τα λεω.
Τραβαω ενα λουκι χεστα γιατι το αμαξι αλαξε αλλους δυο αγοραστες και εφαγα δυο μερες να τους εντοπισω και να τους παω τα στοιχεια γιατι με απειλουσαν οτι θα προχωρουσαν την κληση και δεν τους ενοιαζε αν τα στοιχεια ηταν λαθος αυτο ηταν προβλημα του μηχανολογικου και οχι δικο τους .
Γιαυτο οταν παραλαμβανεται κληση ριχτε της και καμια ματια για να μην την πατησετε οπως εγω. -
Καλα εκει επρεπε να του πεις να παει να γαμ.... ο ιδιος. ακου εκει δεν ειναι προβλημα τους. θα πηγαινες στο δικαστηριο, θα εδειχνες οτι το αυτοκινητο εχει πουληθει (δεν ξερω τι γινεται οταν πουλιονται τα αυτοκινητα, αλλα σιγουρα καποιο χαρτι θα εχεις που να το αποδεικνυει) και θα σε αθωωναν κατ'ευθειαν. Δεν μπορουν να σε καταδικασουν για κατι που αποδεδειγμενα δεν εκανες, επειδη τα εχουν μπλεξει στο μηχανβολογικο.
τωρα που το σκεφτομαι, επρεπε να τους πατησεις και μια μυνηση, γιατι αμα ο καινουριος ιδιοκτητης σκοτωνε κανεναν και εφευγε, και του καραταγαν τις πινακιδες, εσενα θα ετρεχαν αυτοφορω μετα....
-
Ο χρήστης dotnet έγραψε:
Χθες ήρθε ο αστυφύλακας σπίτι και με ειδοποίησε ότι υπάρχει μια κλήση με φωτογραφία από πέρισυ στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο 22ο Ν.Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου.Πάω λοιπόν χθές στο τμήμα και βλέπω μια πεντακάθαρη, έγχρωμη φωτογραφία από μηχάνημα που ήταν τοποθετημένο μέσα στα χόρτα σε πάρα πολύ χαμηλό ύψος (ίσως και στο επίπεδο της ασφάλτου) που με έχει μετρήσει 105χλμ/ωρα σε δρόμο με όριο 60!!!
Επειδή είμαι στο +40χλμ/ώρα πάω δικαστήριο, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή. Αν είναι δυνατόν όμως ρε παιδιά ... νέα εθνική οδός με όριο 60!!! Πρέπει να έχουν φωτογραφήσει όλο το κόσμο που πήγε Κρήτη πέρισυ.
Δεν νομίζω να γλύτωσε κάποιος...
well,εγω κινουμαι επι καθημερινης βασεως στην εθνικη απο ενα σημειο, μεταξυ ρεθυμνου κ χανια, προς χανια
σε αυτη την αποσταση που διανυω γνωριζω οτι οπου υπαρχει αυτη η πινακιδα με τα 60 βαζουν κ ρανταρ.......τα 60 ειναι επειδη υπαρχει κομβος σε αυτο σημειο...
εισαι κ ατυχος!!!αν πηγαινες προς τα χανια θα μοπρουσες να αθωονοσουνα γιατι δεν υπαρχει προειδοποιητικη πινακιδα για ρανταρ.αντιθετως προς ρεθυμνο οπου πηγαινες εσυ υπαρχει μια πινακιδα.βασικα μπορεις να πεις οτι μπηκες απο εναν κομβο ποιο κατω που υπαρχει αυτη η πινακιδα κ δε το ηξερες.
θα δω σημερα που θα γυρισω που ακριβως ειναι αυτο το 22 χιλ.... -
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
απογευμα Σαββατου στο γνωστο μπλοκο του περιφερειακου του Καρεα στο ρευμα προς ηλιουπολη πριν το φαναρι δεξια για Καισαριανη βλεπω την τελευταια στιγμη xsara λευκο παρκαρισμενο δεξια επανω στο ασφαλτινο ''πεζοδρομιο'' και ενω παω με 95 [οριο 70] φρεναρω περνωντας μπροστα του με 80............φτανοντας στο φαναρι βλεπω πολλα σταματημενα [''γερη μπαζα''] και βλεπω τον μπατσο να ''σηκωνει'' κεφαλι ψαχνοντας να σταματησει οποιον του ειπαν απο το ρανταρ........και εκει που λεω τωρα με σταματησε περναω χωρις να μου κανει σημα!!!την γλυτωσα παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!
μετα ακουσα και για την ομαδα ''αλφα'' απο της ειδησεις και ηρθε και εδεσε!!!!!!!!!!!
συμβατικα αυτοκινητα και μοτο με πληρωματα που δεν θα φορουν απαραιτητα και στολες θα ελεγχουν στο λεκανοπεδιο για παραβασεις του Κ.Ο.Κ εν κινηση αλλα και στατικα......ηδη το μετρο ξεκινησε και ας προσεχουμε περισσοτερο .........παντως σε σημα απο συμβατικο απο ανθρωπο χωρις στολη μαλλον θα πρεπει να ειναι καποιος πολυ επιφυλακτικος πριν σταματησει γιατι πολλα γινονται στους δρομους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ την γλύτωσα και όχι μόνο αυτό αλλά έσωσα και τρεις τέσσερις που με ακολουθούσαν καθώς φρέναρα γιατί τον είδα σχετικά γρήγορα.
Πάντως οι τέσσερις ή πέντε προπορευόμενοι μου συνελήφθησαν ομαδικώς. Πρώτη φορά είδα τρείς τροχονόμους να βγάζουν τόσα αυτοκίνητα μαζεμένα στην άκρη και είναι μεγάλη η χαρά να είσαι ο πρώτος στην συνέχεια και να σου λένε φύγε. -
Ο χρήστης nickred έγραψε:
Χθες ήρθε ο αστυφύλακας σπίτι και με ειδοποίησε ότι υπάρχει μια κλήση με φωτογραφία από πέρισυ στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο 22ο Ν.Ε.Ο. Χανίων-Ρεθύμνου.
Πάω λοιπόν χθές στο τμήμα και βλέπω μια πεντακάθαρη, έγχρωμη φωτογραφία από μηχάνημα που ήταν τοποθετημένο μέσα στα χόρτα σε πάρα πολύ χαμηλό ύψος (ίσως και στο επίπεδο της ασφάλτου) που με έχει μετρήσει 105χλμ/ωρα σε δρόμο με όριο 60!!!
Επειδή είμαι στο +40χλμ/ώρα πάω δικαστήριο, το οποίο θα γίνει κάποια στιγμή. Αν είναι δυνατόν όμως ρε παιδιά ... νέα εθνική οδός με όριο 60!!! Πρέπει να έχουν φωτογραφήσει όλο το κόσμο που πήγε Κρήτη πέρισυ.
Δεν νομίζω να γλύτωσε κάποιος...
well,εγω κινουμαι επι καθημερινης βασεως στην εθνικη απο ενα σημειο, μεταξυ ρεθυμνου κ χανια, προς χανια
σε αυτη την αποσταση που διανυω γνωριζω οτι οπου υπαρχει αυτη η πινακιδα με τα 60 βαζουν κ ρανταρ.......τα 60 ειναι επειδη υπαρχει κομβος σε αυτο σημειο...
εισαι κ ατυχος!!!αν πηγαινες προς τα χανια θα μοπρουσες να αθωονοσουνα γιατι δεν υπαρχει προειδοποιητικη πινακιδα για ρανταρ.αντιθετως προς ρεθυμνο οπου πηγαινες εσυ υπαρχει μια πινακιδα.βασικα μπορεις να πεις οτι μπηκες απο εναν κομβο ποιο κατω που υπαρχει αυτη η πινακιδα κ δε το ηξερες.
θα δω σημερα που θα γυρισω που ακριβως ειναι αυτο το 22 χιλ....Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
-
Παρασκευή απόγευμα, ώρα περίπου 8, Κορίνθου - Αθηνών, κατεύθυνση προς Αθήνα. Laser σε περιπολικό περίπου 2Km πριν τα διόδια της Κορίνθου, μετά από αριστερή στροφή και πριν τη μεγάλη κατηφόρα.
Είχα διαβάσει στο παρελθόν (εδώ νομίζω) για κάποιον με ανιχνευτή που τον πέτυχε laser, έκοψε και την γλίτωσε. Δεν το είχα πολυπιστέψει όμως γιατί θεωρούσα ότι η δέσμη είναι τόσο στενή που όταν 'χτυπήσει' στην ουσία μετράνε εσένα. Διαψευστικα, γιατί ενώ πήγαινα +40 από το όριο αντιδρώντας γρήγορα την γλίτωσα. Μπορεί απλά να ήμουν τυχερός, δεν ξέρω!
Περιττό να σας πω τι 'πελατεία' μάζευαν στα διόδια... Προσοχή πάντως στο σημείο, γιατί χώνονται σε ένα θάμνο και δεν φαίνονται μέχρι να φτάσεις πλαϊ τους! -
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ Λ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΕΦ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!!!! ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ 2 ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥ ΕΚΑΚΑΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΛΙΣΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 60 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ 80 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ! ΠΟΙΝΗ 150ε ΚΑΙ 4 POINTS.ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ (ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ) ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕΖΕ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 16Ε. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΖΑΡΙΑ, :wink
-
βασικα ειναι θεμα σε τι 'οργανο' θα πεσεις!
αλλοι ειναι διατεθιμενοι να σε ακουσουν και να μειωσουν την τυχον ποινη, και αλλοι ειναι στη καρακοσμαρα τους και δε σηκωνουν κουβεντα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
[Και εγώ την γλύτωσα και όχι μόνο αυτό αλλά έσωσα και τρεις τέσσερις που με ακολουθούσαν καθώς φρέναρα γιατί τον είδα σχετικά γρήγορα.
Πάντως οι τέσσερις ή πέντε προπορευόμενοι μου συνελήφθησαν ομαδικώς. Πρώτη φορά είδα τρείς τροχονόμους να βγάζουν τόσα αυτοκίνητα μαζεμένα στην άκρη και είναι μεγάλη η χαρά να είσαι ο πρώτος στην συνέχεια και να σου λένε φύγε.η γνωση των σημειων που στηνωνται συνηθως και η ετοιμοτητα αρκετες φορες με εχουν γλυτωσει
παντα τετοια φιλε μου
-
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...... ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ; ΤΣΑΚΑΛΙΑ!! ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΘΕΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΦ......
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΛΑΚΑΣ έγραψε:
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...... ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ; ΤΣΑΚΑΛΙΑ!! ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΘΕΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΦ......επειδη το γεγονος ειναι και λιγο αστειο θα ηθελα να πεις εαν το εικονοστασι το χρησιμοποιουν για να μην φαινεται και το στηνουν απο πισω του ή το τοποθετουν μεσα του εχοντας αδειασει το υπολοιπο συνηθες περιεχομενο του;;;;;
γιατι εαν συμβαινει το πρωτο ενταξει δεν ειναι και τιποτα το τραγικο αλλα ενα ακομη δειγμα της κουτοπονηριας τους ......εαν ομως ισχυει το δευτερο [χλωμο το βλεπω] τοτε τι μπορει να πει κανεις;;;;;
αυτο θα πρεπει να το φωτογραφησει καποιος και τοτε θα γελασει καθε πικραμενος .............παρ'ολα αυτα δεν μπορω να το πιστεψω εαν δεν το δω με τα ιδια μου τα ματια.........κατι σαν απιστος Θωμας δηλαδη
-
Εγω παντως πιστευω οτι αμα ειναι αληθεια αυτο με το εικονοστασι, τοτε μια εφημεριδα να το γραψει θα τους κραξουν ΤΟΣΟ πολυ που θα το μαζεψουν το ιδιο βραδυ. στην Αγγλια μια εφημεριδα ειχε πριν μερικες μερες στο εξωφυλλο μια φωτο τροχομπατσων που ειχαν παρκαρει παρανομα και πανω σε πεζοδρομιο εμποδιζοντας ετσι την κυκλοφορια πεζων, για να στησουν ρανταρ. Και οτνα λεω στο εξωφυλλο, εννοω ΟΛΟ το εξωφυλλο. Εγχρωμη φωτο 30χ20 εκατοστα με τις φατσες τους κανονικοτατα. Περιττο να σας πω τι εγινε, ποσο τους εκραξαν ολοι (ακομα και ο διοικητης του συγκεκριμενου county) και φυσικα συμμορφωθηκαν.
Προς DOTNET και NICKRED
Αμα υπαρχει πινακιδα για ρανταρ, μετα κομβος και μετα το ρανταρ, τοτε οι κλησεις ειναι ακυρες γιατι αυτοι που μπαινουν απο τον κομβο δεν μπορουν να δουν με κανενα τροπο την προειδοποιητικη πινακιδα. Και ο νομος λεει για απαραιτητα πινακιδες, ακριβως για να μπορουν να προφυλλασονται οι οδηγοι.
DOTNET αμα δεν ειχε πινακιδα για ρανταρ να το πεις στο δικαστηριο και να ζητησεις την αθωωση σου. -
στο σημειο αυτο θα ηθελα να πω οτι μια φωτογραφικη μηχανη παντοτε σε ετοιμοτητα στο αυτοκινητο μας μπορει να φανει παρα πολυ χρησιμη σε αναλογες περιπτωσεις και οχι μονον!!!!!!
ειναι παρα πολλα χρονια που την εχω παντα μαζι μου γιατι ποτε δεν ξερεις!!!!
εαν δεν ειναι ψηφιακη καλο θα ειναι να εχει μεσα δωδεκαρι φιλμ ωστε να τελειωνει γρηγορα εαν χρειαστει να την χρησιμοποιησουμε και ετσι δεν λυπουμαστε να το εμφανισουμε πριν αυτο τελειωσει!!!!!!!
-
Ο χρήστης ΝΙΚΟΛΑΚΑΣ έγραψε:
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...... ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ; ΤΣΑΚΑΛΙΑ!! ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΥΟ ΑΘΕΟΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΑ ΣΤΡΟΥΜΦ......Φίλε μου, που ακριβώς είναι αυτό το εικονοστάσι;
Στο Λαύριο έχω σπίτι και πηγαίνω όπως καταλαβαίνεις (ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι) συχνότατα και πατημένος (εάν δεν είναι η οικογένεια μέσα)... -
[list:1ye9rk0i]Παλληκαρια, μνολις πριν λιγο..........χαιρετισα [/list:u:1ye9rk0i][list:1ye9rk0i]521 τα ευρα [/list:u:1ye9rk0i][list:1ye9rk0i]Παω να το τελικιασω [/list:u:1ye9rk0i][list:1ye9rk0i]Επανερχομαι[/list:u:1ye9rk0i]
-
Ο χρήστης Minos έγραψε:
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ Λ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΣΕΦ) ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!!!!!! ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ 2 ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΟΥ ΕΚΑΚΑΝ ΣΗΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΚΛΙΣΗ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 60 ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΜΕ 80 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ! ΠΟΙΝΗ 150ε ΚΑΙ 4 POINTS.ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΑ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ (ΠΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ) ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΠΕΖΕ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΟΤΙ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ, ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!. ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΖΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 16Ε. ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΖΑΡΙΑ, :winkΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΤΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6-03, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 89 ΧΛΜ ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 50 ΧΛΜ. ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 90 ΗΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 16 ΕΥΡΩ (70 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ). ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΕΣΑ ΣΕ 'ΚΑΛΟΥΣ' ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΑΡΤΑΣ (ΤΕΤΑΡΤΗ 4-6-03, ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 89 ΧΛΜ ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΗΤΑΝ 50 ΧΛΜ. ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ 90 ΗΤΑΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΙΜΟ. ΤΟΥ ΕΞΗΓΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΕ ΣΕ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ 16 ΕΥΡΩ (70 ΧΛΜ) ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ). ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΕΣΑ ΣΕ 'ΚΑΛΟΥΣ' ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Δεν τους είπες κι εσύ ότι πάω Ακρόπολις και είμαι επηρεασμένος από τον Martin.....
Με τι ταχυτητα σας γραψανε?