-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
:woohoo:Καλά, εσύ ειδικά είσαι το τελευταίο άτομο που θα περίμενα να βγει από το σπίτι του.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:woohoo:
Καλά, εσύ ειδικά είσαι το τελευταίο άτομο που θα περίμενα να βγει από το σπίτι του.
Κι όμως!
Βγήκα χθες και μάλιστα γύρισα στις 7 το πρωί, έχοντας καταναλώσει ποτά (ουκ έστιν ο αριθμός ).
Ο λόγος: ήμουν σε άλλη πόλη!
Τις τσικνοτέτοιες τις αποφεύγω γιατί είναι ΟΛΟΙ έξω και δεν πρόκειται να φας ούτε στην ώρα σου, ούτε καλά. Είμαι και σνιμο, συν της άλλης.
-
Τι θα πει σνίμο;
-
Καλά, εσύ ειδικά είσαι το τελευταίο άτομο που θα περίμενα να βγει από το σπίτι του.
Κι όμως!
Βγήκα χθες και μάλιστα γύρισα στις 7 το πρωί, έχοντας καταναλώσει ποτά (ουκ έστιν ο αριθμός ).
Άμα μου πεις ότι βγήκες και με γυναίκα, θα τα δω όλα.
+1 στον συνταξιδιώτη μου!
-
Ο Νάσος σταμάτησε να γκρινιάζει, ο Σαρμαδακος με γυναίκα, τι άλλο θα δούμε σήμερα;
Την Γιαννάκου να χορεύει μπλουζ με τους αναρχικούς;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κι όμως!
Άμα μου πεις ότι βγήκες και με γυναίκα, θα τα δω όλα.
+1 στον συνταξιδιώτη μου!
σνιμο = σνομπ
Με γυναίκα δεν βγήκα, αλλά αυτές που ήταν γύρω μου, μου μιλούσαν! WOW!
-
Με γυναίκα δεν βγήκα, αλλά αυτές που ήταν γύρω μου, μου μιλούσαν! WOW! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με γυναίκα δεν βγήκα, αλλά αυτές που ήταν γύρω μου, μου μιλούσαν! WOW!
Φαντάσου σε τι απελπιστική κατάσταση βρίσκονται.
-
Εμένα πάντως αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν με βλέπουν, οπότε εσύ μια χαρά είσαι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα πάντως αλλάζουν πεζοδρόμιο όταν με βλέπουν, οπότε εσύ μια χαρά είσαι.Επειδή κάνεις πολλή παρέα με τον Πάσχο και βρωμάς λαδίλα! Να το κοιτάξεις!
(Πρέπει να βρω κάτι να γκρινιάζω, μου την είπες πολύ άσχημα... )
-
Μόλις γύρισα από την έξοδο με την οικογένεια!
Πήγα σε ιταλικό φίλου και έφαγα (μαζί με τον υιό) μια Pisteca Fiorentina 1,5 kgr!!!!!Καταραμένη δίαιτα!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ε βεβαια.Μονο εκει που αρεσει στις γυναικες ειμαι αργός...ΡΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ!!!
Παίδες, αυτό του το είπα εγώ χτες στο msn, ο κάγκουρας αντιγράφει και ατάκες τώρα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε βεβαια.Μονο εκει που αρεσει στις γυναικες ειμαι αργός...
ΡΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΑ!!!
Παίδες, αυτό του το είπα εγώ χτες στο msn, ο κάγκουρας αντιγράφει και ατάκες τώρα...
Tι λες βρε αλητη κοκορα με τις χρυσαφιες ζαντες;;
Οταν τα ελεγα εγω αυτα εσυ ετρωγες Neslac και πίτουρα.Γιδι,ε γιδι...
Πωωωωωωωωωωω...γυρισα κι εγω μολις,πολύς κόσμος σ αυτες τις ταβερνες ρε παιδι μου... Αλλα νταξ,εφαγα τα παϊδια μου,τα τζατζικια μου,τα μπυρονια μου...κι ησυχασα...
Ντινε αυτο που εγραψες ότι εισαι 3 σελιδες πισω ξερεις οτι θα μπει στην υπογραφη μου ετσι;Νασο,αυτός κανει πολλή παρεα μαζι μου,οχι εγω...
Παω να πλυνω τα χερια μου τωρα γιατι εχουν ακομα λαδι.Μπερπ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παω να πλυνω τα χερια μου τωρα γιατι εχουν ακομα λαδι από το χρέπι μου. Μπλιαχ... -
ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ,μονο quote ξερεις να κανεις.Βγες σε 20 λεπτα κι ελα να με συναντησεις Ολυμπιακο χωριο...
Θα ρθει κι ο χρμες να ανοιξουμε.ΤΩΡΑ.ΚΟΤΑ. -
Δεν έρχομαι ρε, άδικος κόπος θα είναι και τζάμπα βενζίνη καμμένη...
Αφού δεν πρόκειται να φτάσεις μέχρι εκεί... -
Αμα φτασω ομως θα με δεις με τα κυαλια.capici;
ΚΟΤΑ.Οριστε ποιος ειναι κοτα.Χρμες ετοιμος εισαι;Φευγουμε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα φτασω ομως θα με δεις με τα κυαλια.capici;ΚΟΤΑ.Οριστε ποιος ειναι κοτα.Χρμες ετοιμος εισαι;Φευγουμε;
-
Ενταξει ρε,πιστευω φτανω χαλαρα μεχρι εκει.Ο γυρισμος ειναι λιγο κορωνα γραμματα...
Αμα εισαι κοτα ομως μην ερθεις.Θα ριξω μονο στον χρμες.Εσυ στο κοτετσι σου. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο Νάσος σταμάτησε να γκρινιάζει, ο Σαρμαδακος με γυναίκα, τι άλλο θα δούμε σήμερα;Εσυ να γινεσαι Αντρας. Δινω αποδοση 100...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#10]