-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και να γινε ζημια.... 'Μα κυριε αστυνουλι μου.... αφου ο καλος κυριουλης ηταν απο πισω χι χι χι χι μου'ήταν ο viper μάρτυρας... σίγουρα σε περίπτωση που γινόταν φασαρία θα έδινε στον πίσω το τηλέφωνό του για βοήθεια
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Και να γινε ζημια.... 'Μα κυριε αστυνουλι μου.... αφου ο καλος κυριουλης ηταν απο πισω χι χι χι χι μου'
ήταν ο viper μάρτυρας... σίγουρα σε περίπτωση που γινόταν φασαρία θα έδινε στον πίσω το τηλέφωνό του για βοήθεια
Δε σταμάτησαν καν! Αλλιώς
-
...αλλιώς θα έδινες στεγνά τον αλλλήτη που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της 'χαζογκόμενας'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...αλλιώς θα έδινες στεγνά τον αλλλήτη που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της 'χαζογκόμενας'.Φαντάζεσαι να έλεγε τίποτα τέτοιο αν σταματούσαν;
-
Καθυστερημένο κάπως αλλά το αναφέρω. Μεγάλο ζώο ο οδηγός της εντούρο μηχανής (είχε και συνοδηγό μάλλον κοπέλα) που το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ βρισκόμουν στη Λιοσίων με δεξιό φλας για να στρίψω Ιουλιανού, τη στιγμή ακριβώς που άρχιζα να κόβω σιγά σιγά το τιμόνι δεξιά κι έχοντας 1-2 δευτερόλεπτα πριν κοιτάξει δεξιό καθρέπτη, αποφάσισε να με περάσει από δεξιά (στο λιγοστό χώρο που υπήρχε δεξιά μου) και να κινηθεί ευθεία σα να μη τρέχει τίποτα. Αποτέλεσμα; Ήχος από ξύσιμο λαμαρίνας τη στιγμή που βλέπω δεξιά μου να περνά με σχετική ταχύτητα το ανωτέρω ζώο σα να μη τρέχει τίποτα και να εξαφανίζεται... Στρίβω με όση ψυχραιμία μπορώ και σταματώ στην πρώτη εσοχή του δρόμου. Ο λογαριασμός. Τυχερός μάλλον μέσα στην ατυχία μου. Ξυσμένο δεξιό φτερό στο ανώτερο τμήμα του με ένα πολύ πολύ μικρό βαθούλωμα στο ξεκίνημα του ξυσίματος, αλλά και γδάρσιμο τμήματος του μπροστινού δεξιού φαναριού . Ε, ρε κάτι κόπανοι που υπάρχουν. Γενικότερα πάντως τελευταία παρατηρώ το εξής, κυρίως σε δικυκλιστές μηχανών κι όχι παπιών. Άπαξ και δουν όχημα να ανάβει φλας πχ για αλλαγή λωρίδας (πάντα μιλώ για τουλάχιστον 100 μέτρα μπροστά τους), δεν υπάρχει περίπτωση να κόψουν αμυδρά ταχύτητα η να λοξοδρομήσουν έστω ελάχιστα από την ευθεία τους, όταν εννοείται τους το επιτρέπει η κυκλοφορία, παρά συνήθως επιταχύνουν ή και ανάβουν φανάρια για να προειδοποιήσουν τον αγενή οδηγό που τόλμησε να εκδηλώσει πρόθεση αλλαγής λωρίδας. Τι λέτε ρε λεβέντες, πάτε καλά; Μιλώ πάντα για συνετές κινήσεις σοβαρών οδηγών που δεν αλλάζουν εκβιαστικά λωρίδα αλλά σιγά σιγά κι εφόσον πχ η μηχανή πλησιάζει από πολύ μακριά με όχι πολύ γρήγορο ρυθμό, ξεκινούν δειλά δειλά τη διαδικασία αλλαγής λωρίδας, έχοντας πάντα προηγουμένως προειδοποιήσει για την πρόθεσή τους με άναμμα φλας...
-
Καλά ας έχουν οι μοτοσυκλετιστές την ψευδαίσθηση ότι όλοι κοιτάνε τους καθρέφτες τους...
Πριν 4-5 χρόνια είχα διένεξη με οδηγό μηχανής εντούρο μεγάλου κυβισμού, ο οποίος σε δρόμο με κίνηση επιχειρούσε προσπεράσματα από δεξιά, όπου είχε και παρκαρισμένα. Εγώ γενικά και σταματημένος σε κίνηση να είμαι, ελέγχω συνεχώς τους καθρέφτες ακριβώς για να μη περάσει κανένα τέτοιο ζώο σαν αυτό που περιέγραψε ο lazarefa και με γρατζουνίσει. Φτάνοντας λοιπόν σε εμένα, είναι το εξής σκηνικό: στέναμα δρόμου λόγω παρκαρισμένου οχήματος. Αρχικά πήγε να χωθεί σε ανύπαρκτο χώρο και αφού είδε ότι δεν μπορεί να με προσπεράσει από δεξιά, όταν ξεμπλοκάρουμε λίγο και του ανοίγω χώρο αρχίζει να ζητάει τα ρέστα. Του τη λέω και εγώ έντονα, ότι από δεξιά δεν χώνονται. Και πάνω που αρχίζει τους τσαμπουκάδες, γυρνάω και του λέω: Εσύ νομίζεις ότι όλοι ελέγχουν τους καθρέφτες όπως εγώ και πας και χώνεσαι από παντού... Ένας τέτοιος θα σου τύχει όμως και τότε θα είναι πολύ αργά... Θα σε έχει ξαπλώσει ήδη κάτω...
Δεν του βγήκε λέξη μετά. Μάζεψε τα μούτρα του και εξαφανίστηκε.
Επίσης μιας και λέμε για ζώα. Χθες το μεσημέρι στη Λ.Μεσογείων στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Εθν.Αμυνας μια γυναίκα με ένα Saxo χρώματος πράσινου μεταλλικού, την βλέπω αρχικά να έχει σημαδεμένη όλη την αριστερή πλευρά του Saxo. Ωχ λέω κατάλαβα... Ας την προσέχω. Αμέσως μετά πέφτει το μάτι μου στο ότι οδηγούσε με κλειστούς καθρέφτες!!! Την παρατηρούσα επίτηδες πως πήγαινε και ούτε καν κοιτούσε τι συμβαίνει γύρω της!!! Καμία επαφή με το περιβάλλον! Αλίμονο στους συνοδοιπόρους της... Ήταν στη μεσαία λωρίδα όσο την παρατηρούσα. Η απορία μου φυσικά είναι αν και όταν ήθελε να αλλάξει λωρίδα τι θα έκανε...
Φρόντισα ωστόσο να εξαφανιστώ το συντομότερο από γύρω της...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Επίσης μιας και λέμε για ζώα. Χθες το μεσημέρι στη Λ.Μεσογείων στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Εθν.Αμυνας μια γυναίκα με ένα Saxo χρώματος πράσινου μεταλλικού, την βλέπω αρχικά να έχει σημαδεμένη όλη την αριστερή πλευρά του Saxo. Ωχ λέω κατάλαβα... Ας την προσέχω. Αμέσως μετά πέφτει το μάτι μου στο ότι οδηγούσε με κλειστούς καθρέφτες!!! Την παρατηρούσα επίτηδες πως πήγαινε και ούτε καν κοιτούσε τι συμβαίνει γύρω της!!! Καμία επαφή με το περιβάλλον! Αλίμονο στους συνοδοιπόρους της... Ήταν στη μεσαία λωρίδα όσο την παρατηρούσα. Η απορία μου φυσικά είναι αν και όταν ήθελε να αλλάξει λωρίδα τι θα έκανε...
Φρόντισα ωστόσο να εξαφανιστώ το συντομότερο από γύρω της...
Mα μια ειναι η κινηση που θα κανει ενστικτωδως:θα γυρισει τον ωμο της και θα δει τι γινεται πισω.Σε καθε περιπτωση παντως,και μποτιλιαρισμα να υπαρχει θα χωθει με το ζορι.Μου χει τυχει 2-3 φορες και τη μια μαλιστα ημουν σε αμαξι φιλης που το εκανε.Η απαντησή της όταν (χεσμενος ) τη ρωτησα γιατι γυρισε πισω για 3 ολοκληρα δευτερολεπτα γραφοντας στα παλια της παπούτσια την κινηση μπροστα; 'Ετσι μου χει πει ο δασκαλος να κανω'... Αντε να ναοιξεις τωρα συζητηση να της εξηγήσεις τι και πως...
-
Ποιους καθρεφτες???? Εδω δε κοιτανε αν εχει STOP ο δρομος!!!! Δεν ειναι αστειο.... Παλιοτερα εχει πεταχτει ΗΛΙΘΙΑ απο τον περιφεριακο στα τουρκοβουνια βγαινοντας στη Γαλατσιου (προς Βεικου) χωρις να κοψει ταχυτητα .Ευτυχως στο ρευμα ανοδου δεν ερχοταν κανεις ενω εγω που κατεβαινα, υπαρχει ορατοτητα, και σε κλασματα δευτερολεπτου σκεφτηκα πως 'εχει stop αλλα θα τη κανει τη μαλακια'. Και την εκανε!!!!! Εντω μεταξυ ειχα κοψει ταχυτητα σε ρυθμους χελωνας! Αλλιως..... Μα ειναι τοσο αναισθητες? Μου εχει ξανατυχει με γυναικες αλλες 3-4 με stop. Και το ωραιο ειναι πως αν τις προσεξεις εξακολουθουν και κοιτανε μπροστα χωρις να ελεγχουν υποτυπωδως αν προλαβαινουν!!!!!!
-
Δεν μου λέτε. Την έπεσε κάποιος στην μάνα μου επειδή του άναψε φώτα που την έκλεισε. Σταμάτησε, και ανέβηκε πάνω στο καπό του 406, έκανε βαθούλωμα, και μετά πήγε να ανοίξει την πόρτα. Επειδή είχε κλειδώσει, πήγε να σπάσει το τζάμι, αλλά δδν μπορούσε.
Τι να έκανε η μάνα μου;
Αν ξεκινούσε και τον πατούσε, τι θα γινόταν; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου λέτε. Την έπεσε κάποιος στην μάνα μου επειδή του άναψε φώτα που την έκλεισε. Σταμάτησε, και ανέβηκε πάνω στο καπό του 406, έκανε βαθούλωμα, και μετά πήγε να ανοίξει την πόρτα. Επειδή είχε κλειδώσει, πήγε να σπάσει το τζάμι, αλλά δδν μπορούσε.Τι να έκανε η μάνα μου;
Αν ξεκινούσε και τον πατούσε, τι θα γινόταν;Αν ξεκινούσε και τον πατούσε μάλλον μετά θα έπρεπε να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας.
Μάρτυρες υπάρχουν; Πινακίδες κράτησε;
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Ποιους καθρεφτες???? Εδω δε κοιτανε αν εχει STOP ο δρομος!!!! Δεν ειναι αστειο.... Παλιοτερα εχει πεταχτει ΗΛΙΘΙΑ απο τον περιφεριακο στα τουρκοβουνια βγαινοντας στη Γαλατσιου (προς Βεικου) χωρις να κοψει ταχυτητα .Ευτυχως στο ρευμα ανοδου δεν ερχοταν κανεις ενω εγω που κατεβαινα, υπαρχει ορατοτητα, και σε κλασματα δευτερολεπτου σκεφτηκα πως 'εχει stop αλλα θα τη κανει τη μαλακια'. Και την εκανε!!!!! Εντω μεταξυ ειχα κοψει ταχυτητα σε ρυθμους χελωνας! Αλλιως.....Αλλιως την πατας όπως την πατησα κι εγω περσυ με μια κ@#$%^& που μου κανε το αμαξι τευχος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου λέτε. Την έπεσε κάποιος στην μάνα μου επειδή του άναψε φώτα που την έκλεισε. Σταμάτησε, και ανέβηκε πάνω στο καπό του 406, έκανε βαθούλωμα, και μετά πήγε να ανοίξει την πόρτα. Επειδή είχε κλειδώσει, πήγε να σπάσει το τζάμι, αλλά δδν μπορούσε.Τι να έκανε η μάνα μου;
Αν ξεκινούσε και τον πατούσε, τι θα γινόταν; -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δεν μου λέτε. Την έπεσε κάποιος στην μάνα μου επειδή του άναψε φώτα που την έκλεισε. Σταμάτησε, και ανέβηκε πάνω στο καπό του 406, έκανε βαθούλωμα, και μετά πήγε να ανοίξει την πόρτα. Επειδή είχε κλειδώσει, πήγε να σπάσει το τζάμι, αλλά δδν μπορούσε.
Τι να έκανε η μάνα μου;
Αν ξεκινούσε και τον πατούσε, τι θα γινόταν;Αν ξεκινούσε και τον πατούσε μάλλον μετά θα έπρεπε να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας.
Μάρτυρες υπάρχουν; Πινακίδες κράτησε;
Μόνο τα 3 γράμματα. Πάνω στον πανικό, ούτε εγώ θα συγκρατούσα μάλλον. Μάρτυρες υπήρχαν, ένας σταμάτησε, αλλά εφόσον δεν υπήρχε η πινακίδα, δυστυχώς τίποτα. Αύριο θα δω τι έπαθε το αμάξι.
Το θέμα είναι ότι την είχε κλείσει όταν σταμάτησε, για να μην φύγει μπροστά. Και όλα αυτά, στον μεγάλο περιφερειακό.
Μαστουρωμένος ήταν μάλλον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν ξεκινούσε και τον πατούσε, τι θα γινόταν;Eγω προσωπικα θα της ελεγα μπραβο. Πιθανως το ιδιο και οι μπατσοι. Ο εισαγγελεας δεν ξερω τι θα εκανε.
ΠΑΝΤΑ το μοναδικο που κραταμε μεσα στον οποιονδηποτε πανικο μας, ειναι να δουμε πινακιδα. Κι ας μην χρειαστει ποτε.
-
Σήμερα στον δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχε ρεπορτάζ για τους διαπληκτισμούς που γίνονται στο δρόμο μεταξύ οδηγών και πως μπορεί να γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα μιας και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν βγει μαχαίρια και πιστόλια, έδειξε και ένα παλικάρι που ακρωτηριάστηκε όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου του έκλεισε επίτηδες το δρόμο και το παιδί έπεσε πάνω στα κηκλιδωματα του δρόμου με την μηχανή του.
Γι αυτό προσοχή εκεί έξω δεν ξέρεις ποτέ τη θα σου τύχη στο δρόμο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν ξεκινούσε και τον πατούσε, τι θα γινόταν;Πινακιδες κρατησε;;;
εξιβρυση, υλικες ζημιες απο προθεση, επιθεση, προθεση για σωματικες βλαβες, ψυχικη οδινη, ... και οτι αλλο πιασει στο δικαστηριο -
Δες 4 ποστ πιο πάνω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δες 4 ποστ πιο πάνω.απαντισα οταν διαβασα το δικο σου ποστ....
Δεν διαβασα ολο το Θρεντ μεχρι το τελος -
Ναι βρε, δεν το είπα εχθρικά, συγγνώμη αν βγήκε έτσι.
Απλά για να μην κάνω quote στον εαυτό μου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι βρε, δεν το είπα εχθρικά, συγγνώμη αν βγήκε έτσι.Απλά για να μην κάνω quote στον εαυτό μου...
εχθρικα:
Wag669:
Ζώα ζώα ζώα [#4]