-
Τη γνωρίζετε αυτη τη μάρκα? Μόλις πρόσφατα τη έμαθα καθως και οτι συμμετέχουν με δικη τους ομάδα και κινητήρες Ferrari στην F1..
επίσης (για λόγους μάρκετινγκ πιστεύω) εχουν λανσαρει και ενα απίστευτο ποδήλατο... βασικά 1000 φορες καλύτερα τα ποδήλατα τους εμφανισιακα απο οτι τα αυτοκίνητα....
-
Τη γνωρίζετε αυτη τη μάρκα? Μόλις πρόσφατα τη έμαθα καθως και οτι συμμετέχουν με δικη τους ομάδα και κινητήρες Ferrari στην F1..
επίσης (για λόγους μάρκετινγκ πιστεύω) εχουν λανσαρει και ενα απίστευτο ποδήλατο... βασικά 1000 φορες καλύτερα τα ποδήλατα τους εμφανισιακα απο οτι τα αυτοκίνητα....
-
-
Nαι απ'οτι φαινεται 8α γινει ευρεως γνωστη μεσω της F1. Μονο που το αγοραστικο κοινο δε 8α αλλα3ει. Το πολυ πολυ να μπει σαν αφισα σε κανενα παιδκο δωματιο.
Εχει βγαλει κ ενα αηδιαστικο SUV. Εμετικο τελειως!
Κ τα C8 τρεχουν κ σε καποιο πρωτα8λημα πιστας αν δεν κανω λα8ος. -
Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα τα Spyker μου θυμίζουν :
Πιστεύω στο μέλλον θα βελτιωθεί πολύ πάντως, αν και το τραγελαφικό suv δεν είναι και το καλύτερο δείγμα:
-
OMG!! έχεις δίκιο!!!!!!
μήπως ζήλεψαν λίγο τη Porsche με την επιτυχία της Cayenne???
-
Αν δεις τον Ροζ Πάνθηρα (την καινούρια ταινία που παίζει και ο Ζαν Ρενό) θα δεις σε 2-3 σκηνές ένα τέτοιο, δίπλα από εκεί που παρκάρει το smart.
-
-
είχε τεστάρει ένα τέτοιο ο JC στο Top Gear.
πήγαινε σαν δαιμονισμένο!
-
τα spyker ει ai απ τα λίγα εναπομείναντα καθαρόαιμα αγωνιστικά.Είναι ότι πιο exclusive μπορείς να αγοράσεις καθώς είναι όλο χειροποίητα και μπορείς να παρακολουθείς όλη την εξέλιξη κατασκευής του αυτοκινητου σου μέσω internet(με το που παραγγείλεις ένα spyker σου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπεις in real time την εξέλιξη στην παραγωγή του και να παρεμβαίνεις)!!!
και σε ότι αφορά την αισθητική για ρίξτε μια ματια στο C12 και πείτε μου την γνώμη sas.to αμάξι απλώς δεν παίζεται!!!!!!!!!και από επιδόσεις...500άλογα 60kg ροπή -
τα spyker ει ai απ τα λίγα εναπομείναντα καθαρόαιμα αγωνιστικά.Είναι ότι πιο exclusive μπορείς να αγοράσεις καθώς είναι όλο χειροποίητα και μπορείς να παρακολουθείς όλη την εξέλιξη κατασκευής του αυτοκινητου σου μέσω internet(με το που παραγγείλεις ένα spyker σου δίνουν τη δυνατότητα να βλέπεις in real time την εξέλιξη στην παραγωγή του και να παρεμβαίνεις)!!!
και σε ότι αφορά την αισθητική για ρίξτε μια ματια στο C12 και πείτε μου την γνώμη sas.to αμάξι απλώς δεν παίζεται!!!!!!!!!και από επιδόσεις...500άλογα 60kg ροπή
http://www.spykercars.com/?pag=8
Spyker