-
Από αυτά που έχω διαβάσει μου αρέσουν τα
Fiat Panda
Suzuki Swift Sport
Mini Cooper S
και το
Seat Leon Cupra
Tα υπόλοιπα δεν μου κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση, είτε γιατί είναι πολύ ακριβά είτε γιατί είναι αδιάφορα οδηγικά.
Οδηγικά καλύτερο είναι το Cooper έχει την καλύτερη μούρη αλλά είναι πολύ ακριβό και επιπλέον οι χώροι του δεν εξυπηρετούν.
Οπότε,
αν ήθελα δεύτερο αυτοκίνητο και ήμουν πλούσιος θα έπαιρνα το cooper S.
Aν ήθελα δεύτερο αυτοκίνητο και δεν μου περίσσευαν θα ήμουν ανάμεσα σε swift και panda και
αν ήθελα ένα αυτοκίνητο θα επέλεγα το Cupra. -
clio RS και για μενα.....
-
CLIO RS
Μου τη σπάει το concept 'Mini' (αν ήταν άλλο όνομα και δεν κατακρεουργούσε βάναυσα το ιστορικό μοντέλο, θα το ψήφιζα - ίσως )
-
ΜΙΝΙ από μένα. Για εργένηδες κατοίκους Αθηνών (σαν εμένα δηλαδή... ) είναι το καλύτερο που μπορείς να έχεις κατά την ταπεινή μου άποψη! Ομορφο, εύκολο στην κίνηση στην πόλη (δεν θα έλεγα όχι σε ημιαυτόματο-αυτόματο σασμαν πάντως.... ), γρήγορο όταν πρέπει, με άπειρη λίστα εξοπλισμού, δεν θα πει όχι σε στροφιλίκι ή σε ταξίδι και δεν θα κολώσει πουθενά...
Το μόνον πρόβλημα είναι το...κόστος! Αλλά δεν βρίσκω και κανένα από τα υπόλοιπα...φτηνό!
Πλην του Panda! Εκπληκτικό αυτοκινητάκι πόλης (και όχι μόνον!) , αλλά πρέπει η Fiat να βγάλει επιτέλους και μια ενδιάμεση έκδοση 80 ίππων που να διατίθεται και με ημιαυτόματο και τετρακίνητο , για πιο 'ήπιες' καταστάσεις... -
Θα διαλεγα ρενο αρ-ες με κλειστα ματια(αν εβλεπα το κουτακι ωστε να βαλει την ψηφο...),αλλα το βαρος του με φρεναρει για να το πω καλυτερο απο τα αλλα.
Αλλα μηπως ειναι και gti κανενα απο τα παραπανω πλην του ρενου χωρις την ...ενσταση?
Θα μου πεις εδω περσι περασε για gti το μιατα,σε λεπτομερειες θα κολαμε?
'ψηφισε ανθρωπε μου και μη μας ζαλιζεις!'Υγ. οσοι λετε για τον ορθιο κουβα ,το παντα,δειτε λιγο καλυτερα το κλιο ,ειναι και αυτο ο 'τετραγωνισμος' του gti,σε ..ολους τους αξονες χ,ψ,ζ....
Μινι κουπερ,επειδη ειναι και πολυ gti!!!
τεσπα..... -
ψηφισα clio RS αν και νομιζω οτι το φετινο gti της χρονιας θα εχει υπερτροφοδοτουμενο μοτερ
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
ψηφισα clio RS αν και νομιζω οτι το φετινο gti της χρονιας θα εχει υπερτροφοδοτουμενο μοτερΤο πήραμε το μάθημά μας πλέον έ;
Οπως κάθε χρόνο,έτσι και φετος θα βγεί το 'γκόλφ' -
Για το 3 MPS, δεν βλέπω ούτε σχόλια ούτε ψήφους, γιατί άραγε?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για το 3 MPS, δεν βλέπω ούτε σχόλια ούτε ψήφους, γιατί άραγε?τι γιατι?
δεν εχεις δει φωτο? -
Εχει φοβερο χαρακτηρα,για αυτο.
Απο οπου και να περασει προκαλει τα βλεμματα....Στη μαζντα τους ειπαν 'διακριτικο' και αυτοι ακουσαν 'μην βαλετε κανενα διακριτικο'.
-
Σωστά όταν υπάρχει το θείο σχέδιο του λεόν ακόμα και μία φερράρι 430 φαίνεται κουβάς
Όντως το μάζντα έχει πρόβλημα στον αισθητικό τομέα, αλλά μεγαλύτερο έχει το λεόν και το πάντα (γιατί δεν τα βγάζουν τρίπορτα?)
-
Αν το βγάζανε σε σεντάν έκδοση ίσως να το σώζανε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αν το βγάζανε σε σεντάν έκδοση ίσως να το σώζανεΣίγουρα.
Το 4d είναι πολύ ομορφότερο. -
Cupra γιατί είναι πιο πολυχρηστικό σε σχέση με το MINI που είναι πιο ωραίο σχεδιαστικά.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Αν το βγάζανε σε σεντάν έκδοση ίσως να το σώζανε
Σίγουρα.
Το 4d είναι πολύ ομορφότερο.+1.
Πάω να ψηφίσω τον Ιθπανό.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για το 3 MPS, δεν βλέπω ούτε σχόλια ούτε ψήφους, γιατί άραγε?
τι γιατι?
δεν εχεις δει φωτο?Πού και να το δεις κι από κοντά
-
Συμφωνώ με τα σκεπτικά μερικών πιο πριν. Ειδικά του taurus για το τι είναι GTi. Αντίθετα δεν συμφωνώ με την άποψη που εξετάζει το πόσο αγωνιστικό είναι ένα GTi, για μένα δεν είναι και δεν θα έπρεπε να είναι.
Το Panda λόγω σωματότυπου δεν μπορώ να το δεχτώ για GTi όσο καλό και να είναι, όπως δεν μπορώ να δεχτώ και τα όσα των 200+ αλόγων και πολλών λεφτών.
Έτσι μου μένουν αυτά με τα μεσαία άλογα, μεσαίο μέγεθος και χώρους. Αυτά που είναι αρκετά μικρά για να είναι παιχνιδιάρικα και αρκετά μεγάλα για να βολεύεσαι γενικότερα εντός και εκτός πόλης. Και από αυτά μου μοιάζει καλός συμβιβασμός το 207. Το Swift το βλέπω ως too little και το Polo το θεωρώ too late. -
Panda για μένα.
Υ.Γ.: ίσως θεωρηθεί εκτός πνεύματος της εποχής μας αυτό, αλλά μήπως τα 'σωστά' GTi ΔΕΝ πρέπει να είναι 'τουρμπισμένα';
-
πάντως υπάρχει 1 που ψήφισε το Yaris TS και {edit} 2 το Polo GTi...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πάντως υπάρχει 1 που ψήφισε το Yaris TS...Κι αλλος ενας το corsa opc!
GTi της χρονιάς - Μέγαρα 22/04/2007