-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανένα καλό video του GOLF GT 170 (185) υπάρχει να περάσει η 1 ακόμα εβδομάδα για το πάρω? Έχω δει όλα τα σχετικά βίντεο στο youtube..... Υπάρχει κανένα άλλο καλό????
Έχω ένα με beetle 75 (82), jetta 60 (65) και Α3 102 (200), κάνει;
Σημασία έχει να δω το Golf GT...
Εγώ έχω ένα βίντεο με Toyota Supra 2202 άλογα και 0-100 σε 1,2sec
-
Και πόσα δηλωμένα άλογα; Δλδ πόσα πρέπει να υπολογίσει κανείς για να αγοράσει τον αντίστοιχο σανό;
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Κανένα καλό video του GOLF GT 170 (185) υπάρχει να περάσει η 1 ακόμα εβδομάδα για το πάρω? Έχω δει όλα τα σχετικά βίντεο στο youtube..... Υπάρχει κανένα άλλο καλό????
Έχω ένα με beetle 75 (82), jetta 60 (65) και Α3 102 (200), κάνει;
εγώ ένα Κawasaki Ζ1000 127 (140)...
subaru impreza 280(321).
focus 1.6 100(93,2)
VFR 800 107(106.9)
kotetsi 93δυναμικο(105πραγματικες)
παντρεμενες 11(04 το δωσανε)
σαχλαμαρες 166(170)+4 απτον τουρμποκομπρεσορ)
ουφο 15(αστα να παν πραγματικα)...δε πιστευω να ζητάς και λεφτά γι αυτα?
-
Ο χρήστης M.Aslanis έγραψε:
θελω να αγορασω ενα γκολφακι για την πολη.
το πουλανε με δερματινα καθισματα η να του ραψω ενα?
κατι σε φυστικι ας πουμε.Να ρωτήσεις το φίλο σου Lakis G
τωρα ειμαστε μαζι στο ατελιε του.ελα για καφε κ να σου ραψουμε κανα ταγιερακι.
Δηλωνω ρητος και κατηγορηματικως οτι το ανωτερω δεν ισχυει. Ο κ. Ασλανης δεν ειναι φιλος μου.
Το Golf GT, βγαινει σε ροζ;
-
Αν χώσεις γκαφρά, σε ό,τι θέλεις βγαίνει.
Εδώ κάποιοι το πήραν σε μπλε...
-
Ο χρήστης Lakis G έγραψε:
θελω να αγορασω ενα γκολφακι για την πολη.
το πουλανε με δερματινα καθισματα η να του ραψω ενα?
κατι σε φυστικι ας πουμε.Να ρωτήσεις το φίλο σου Lakis G
τωρα ειμαστε μαζι στο ατελιε του.ελα για καφε κ να σου ραψουμε κανα ταγιερακι.
Δηλωνω ρητος και κατηγορηματικως οτι το ανωτερω δεν ισχυει. Ο κ. Ασλανης δεν ειναι φιλος μου.
Δεν νομίζεις Λάκη ότι GT χρειάζεται ένα πιο βαρβατί χρώμα?
-
Παρόν!
-
Παλι μαζευομαστε ΟΙ ΒΑΡΒΑΤΟΙ;;;
-
Ο χρήστης Lakis G έγραψε:
Σε άσπρο με μαύρο δέρμα βγαίνει, όπως και η Azure
-
Να ρωτήσω ρε παιδιά.... Πήρα ετοιμοπαράδοτο το GOLF GT από τον Παζαρόπουλο. Μου είπαν ότι θα το έχω σε 13-15 εργάσιμες ημέρες (περιμένω ήδη 9 μέρες εργάσιμες)... Αυτό το χρονικό διάστημα είναι πάντα ακριβείας? Υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνει και να το πάρω σε λιγότερες ( ή σε περισσότερες φτου φτου μην το καντεμιάσω )
Απλά ρωτάω αν έχει περάσει κάποιος παρόμοια εμπειρία. (Βλέπετε ο φίλος Spyros.s παίρνει αύριο το Hondaκι του και ζήλεψα…. Θέλω και εγώ το δικό μου ΤΩΡΑ!!!! -
Εγω φιλε οταν παρηγγειλα το GOLF TSI μου ειπαν και εμενα σε 15 εργασιμες μερες και το πηρα τελικα σε 17.Μονο 2 μερες δηλαδη παραπανω αλλα πιστεψε με φαινονται αιωνες .οποτε το πολυ να σε καθυστερησουν 2-3 μερες.Αντε καλοριζικο
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Να ρωτήσω ρε παιδιά.... Πήρα ετοιμοπαράδοτο το GOLF GT από τον Παζαρόπουλο. Μου είπαν ότι θα το έχω σε 13-15 εργάσιμες ημέρες (περιμένω ήδη 9 μέρες εργάσιμες)... Αυτό το χρονικό διάστημα είναι πάντα ακριβείας? Υπάρχει περίπτωση να παρεκκλίνει και να το πάρω σε λιγότερες ( ή σε περισσότερες φτου φτου μην το καντεμιάσω )
Απλά ρωτάω αν έχει περάσει κάποιος παρόμοια εμπειρία. (Βλέπετε ο φίλος Spyros.s παίρνει αύριο το Hondaκι του και ζήλεψα…. Θέλω και εγώ το δικό μου ΤΩΡΑ!!!!Είναι αυτό που λέει ο λαός: 'Όποιος καεί στο χυλό (βλέπε honda), φυσάει και το γιαούρτι' . Φίλε solaris2k6 λίγη υπομονή ακόμα και θα το έχεις. Στην ουρά είσαι. Σε καταλαβαίνω πάντως απόλυτα. Και εγώ περιμένω ήδη 4 και μήνες, και δεν ξέρω πόσο ακόμα . Υπομονή λοιπόν
-
Οι 20 μερες ειναι 'ετοιμοπαραδοτο' λοιπον,το ελληνικο λεξικο πρεπει να ξαναγραφτεί
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Απλά ρωτάω αν έχει περάσει κάποιος παρόμοια εμπειρία. (Βλέπετε ο φίλος Spyros.s παίρνει αύριο το Hondaκι του και ζήλεψα…. Θέλω και εγώ το δικό μου ΤΩΡΑ!!!!Πίεσε τους λίγο, λέγοντας τους πως έχεις να κάνεις ταξίδι επαρχία και θες να φύγεις με το νέο σου αυτοκίνητο για να του κάνεις και λίγα χλμ... Σχεδόν πάντα πιάνει και αν π.χ. είναι να στο παραδόσουν Δευτέρα ή Τρίτη ενδέχεται να επισπεύσουν λίγο τη διαδικασία και να στο παραδόσουν 2-3 μέρες νωρίτερα (πχ Παρασκευή ή Σάββατο).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απλά ρωτάω αν έχει περάσει κάποιος παρόμοια εμπειρία. (Βλέπετε ο φίλος Spyros.s παίρνει αύριο το Hondaκι του και ζήλεψα…. Θέλω και εγώ το δικό μου ΤΩΡΑ!!!!Πίεσε τους λίγο, λέγοντας τους πως έχεις να κάνεις ταξίδι επαρχία και θες να φύγεις με το νέο σου αυτοκίνητο για να του κάνεις και λίγα χλμ... Σχεδόν πάντα πιάνει και αν π.χ. είναι να στο παραδόσουν Δευτέρα ή Τρίτη ενδέχεται να επισπεύσουν λίγο τη διαδικασία και να στο παραδόσουν 2-3 μέρες νωρίτερα (πχ Παρασκευή ή Σάββατο).
αυτό μπορεί να συμβάλλει αρνητικά στην αξιοπιστία του μοτέρ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι 20 μερες ειναι 'ετοιμοπαραδοτο' λοιπον,το ελληνικο λεξικο πρεπει να ξαναγραφτείΤο αμάξι είναι ετοιμοπαράδοτο.... απλά αργούν οι πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας και γενικά η ετοιμασία και μεταφορά στην αντιπροσωπεία... 5 μέρες κάνει αν το έχουν μέσα στην έκθεση το αμάξι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οι 20 μερες ειναι 'ετοιμοπαραδοτο' λοιπον,το ελληνικο λεξικο πρεπει να ξαναγραφτείΆμα είναι στο τελωνείο τόσο θέλει για να έρθει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι 20 μερες ειναι 'ετοιμοπαραδοτο' λοιπον,το ελληνικο λεξικο πρεπει να ξαναγραφτεί
Άμα είναι στο τελωνείο τόσο θέλει για να έρθει..
Το φέρνουν σπρώχνοντάς το;
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Άμα είναι στο τελωνείο τόσο θέλει για να έρθει..
Το φέρνουν σπρώχνοντάς το;
Θα σε γελάσω πως το φέρνουνε αλλά πρόσφατα φίλος μου πήρε 'ετοιμοπαράδοτο' κι έκανε 15 μέρες να έρθει.
Βέβαια, υπάρχουν και τα ετοιμαπαράδοτα της έκθεσης που τα παραλαμβάνεις σε 3-4 μέρες..
-
Μάλλον είναι θέμα του κάθε πόσο συχνά ασχολείται ο υπάλληλος να πάει να τα εκτελωνίσει και να φτιάξει τα χαρτιά. Αν το κάνουν συχνά είναι κάτω από 10 εργάσιμες μέρες.... Αν πουλάνε λίγα αυτοκίνητα περιμένουν ίσως να μαζευτούν μερικά για να πάνε να ασχοληθούν μια φορά για όλα....
Golf TSi (122, 140, 160, 170 ...και ότι άλλο βρέξει η VW)