-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Α, οκ. Στο άλλο Citroen που έχω στρίβει η μεγάλη σκάλα μόνο και δέν μπορώ να πώ οτι με έχει βολέψει ιδιαίτερα.Σε κανα δύο βδομάδες θα δω τα φώτα του C4 στην πράξη!
EDIT: Το άλλο Citroen είναι αυτό: http://briefcase.pathfinder.gr/download/347688/DSCN1812 copy.jpg Στη φωτογραφία διακρίνεται το εσωτερικό φανάρι που είναι λίγο στριμένο.
WOW!!! Εχεις DS, και την κυκλοφορεις κιωλας???
Ωραιος -
Θανάση για την οροφη και να τελειωσει η εγγύηση λογικα θα το καλύπτει και η ασφαλεια στην θραύση κρυστάλλων .
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
EDIT: Το άλλο Citroen είναι αυτό: http://briefcase.pathfinder.gr/download/347688/DSCN1812 copy.jpg Στη φωτογραφία διακρίνεται το εσωτερικό φανάρι που είναι λίγο στριμένο.
Αυτό που δείχνουν στο 'Μαρία η άσχημη' είναι?
Κούκλα η άτιμη (η DS, όχι η Μαρία).
-
Γιατί ρε Νίκο, η Μαρία τι έχει;
-
Καλα, να δειτε πως ειναι κανονικα...
Ειδα κατι φωτο παλιες της, και ειναι φινο κοματακι...(Και βεβαια ειμαι off topic )
-
Τελικά μήπως να έπαιρνα ένα Clio RS που βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου? Απο την άλλη, η εμφάνιση και τα gadget του C4 είναι πολύ μπροστά απο το Clio. Και στο κάτω-κάτω δέν πιστεύω να είναι τόσο αργό το δίλιτρο.
Anyway, η προκαταβολή έχει δοθεί, το δάνειο έχει εγκριθεί οπότε είναι πολύ αργά να κάνω πίσω.
-
δεν χρειαζεται να μετανοιωσεις για κατι.Το κλιο δεν ανηκει καν στην ιδια κατηγορια με το c4.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τελικά μήπως να έπαιρνα ένα Clio RS που βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου? Απο την άλλη, η εμφάνιση και τα gadget του C4 είναι πολύ μπροστά απο το Clio. Και στο κάτω-κάτω δέν πιστεύω να είναι τόσο αργό το δίλιτρο.Anyway, η προκαταβολή έχει δοθεί, το δάνειο έχει εγκριθεί οπότε είναι πολύ αργά να κάνω πίσω.
στα ίδια λεφτά; πως;
απλή παράθεση στοιχείων εργοστασίων
C4 2.0 VTS -> 177hp/7000 - 20,6/4750 - 227km/h - 8,3' - 1337kg - 23900 euro
Clio RS -> 200hp/7250 - 21,9/5550 - 215km/h - 6,9' - 1240kg - 26500 euroοι τιμές αγοράς χωρίς τις προσφορές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τελικά μήπως να έπαιρνα ένα Clio RS που βγαίνει στα ίδια λεφτά περίπου? Απο την άλλη, η εμφάνιση και τα gadget του C4 είναι πολύ μπροστά απο το Clio. Και στο κάτω-κάτω δέν πιστεύω να είναι τόσο αργό το δίλιτρο.
Anyway, η προκαταβολή έχει δοθεί, το δάνειο έχει εγκριθεί οπότε είναι πολύ αργά να κάνω πίσω.
στα ίδια λεφτά; πως;
απλή παράθεση στοιχείων εργοστασίων
C4 2.0 VTS -> 177hp/7000 - 20,6/4750 - 227km/h - 8,3' - 1337kg - 23900 euro
Clio RS -> 200hp/7250 - 21,9/5550 - 215km/h - 6,9' - 1240kg - 26500 euroοι τιμές αγοράς χωρίς τις προσφορές...
ρε καλυτερα clio μη σου πω κ type r μεταχειρισμενο..ειπαμε ωραια η citroen
αλλα να ειμαστε κ ρεαλιστες.... -
Ρε παιδιά τι σχέσει έχει το ένα αμάξι με το άλλο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά τι σχέσει έχει το ένα αμάξι με το άλλο?δεν είπε κανείς ότι έχει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά τι σχέσει έχει το ένα αμάξι με το άλλο?Καμία. Πέρα από τα ίδια κυβικά.
-
Εντάξει τότε....
-
Παίδες πουλάνε στην γειτονιά μου ένα AX GTI λουκουμάκι.
Δεν το ξέρω προσωπικά το αυτοκίνητο, αλλά φαίνεται άψογο. 1800 -
1800 μου φαίνονται πολλά...
1500 πουλήσαμε το ΖΧ πέρυσι...
-
Αν είναι λεμάνς, ατρακάριστο και δεν θέλει επισκευές καλά είναι.
-
Μήπως να έχει και την υπογραφή του Folz επάνω?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μήπως να έχει και την υπογραφή του Folz επάνω?Ποιος είναι αυτός πάλι?
-
Ο Πρόεδρος της PSA ρε άσχετε.
(Αν και όταν έβγαινε το AX δεν ήταν αυτός).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ο Πρόεδρος της PSA ρε άσχετε.(Αν και όταν έβγαινε το AX δεν ήταν αυτός).
Άσχετος είσαι και φαίνεσαι ρε. Το ήξερα
CITROËN FORUM