-
κατέβηκε...lets see...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είναι το καινούριο επεισόδιο; γράφτε ρε και μια περιγραφή για μας τους άσχετους...
'Top Gear S09E01 WS PDTV XviD-RiVER [eztv]'
Εκπομπή: Top Gear
Season: 9η
Επεισόδειο: 1
WS: Widescreen
PDTV: Pure Digital Television
XvID: Video Codec
RiVER [eztv]: Ο φίλτατος που το έκανε capture, encode & upload. -
το είδα...
ο καλεσμένος τους είναι από τους αγαπημένους μου! Τρελό σεφ το τυπάκι!
-
Καλημέρα σε όλους τους πραγματικούς fan της εκπομπής. Είναι μήπως κάποιος από εσάς στην ευρύτερη περιοχή Λάρισας ούτως ώστε να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε κάποια αρχεία της εκπομπής με στόχο τη συμπλήρωση της συλλογής?
Μήπως κάποιος από εσάς έχει μαζεμένα όλα τα επεισόδια?το τηλ μου στη διάθεσή σας
Ντέλιος Κώστας
6948-522400 -
Top Gear vs Celebrity Big Brother Final: Σημειωσατε 1.
http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/6309411.stm
Top Gear won the battle of the ratings on Sunday, with more watching dramatic footage of Richard Hammond's car crash than the Celebrity Big Brother final.
-
Αυτά είναι
Για όσους δεν έχουν κατεβάσει ακόμα το επεισόδιο, μπορείτε να βρείτε το απόσπασμα του επεισοδίου στο youtube. Δεν έχω πρόσβαση εκεί τώρα για να σας έβαζα και link, αλλά θυμάμαι ότι το βρήκα ψάχνοντας 'hammond crash top gear'.
-
πολυ ωραιο επεισοδιο...δειχνει ποσο πουτανα ειναι η ζωη...
ο Χαμοντ ελεγε πριν το ατυχημα δεν εχω νιωσει ποτε τοσο ζωντανος σε μια απο τις προηγουμενες προσπαθειες.....
βαζω υποψηφιοτητα για το μεγαλυτερο ατυχημα κλπ...φοβερο...σε βαζει σε σκεψεις βρε παιδι μου...μου αρεσε και η ΧΚ με τα πολλα αλογα...δεν ηταν κακο .....
-
Mεχρι και οι ειδησεις περιμεναν να βγει το επεισοδειο για να παρουν footage απο το ατυχημα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μέτριο επεισόδιο μεν αλλά με πολύ συναίσθημαΔεν λες που συνεχίζουν και γυρνάνε επεισόδια, μετά το 'τράκο' του Xαμστερ...
Aν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο στην Eλλάδα, τώρα θα γράφαμε τους επικήδειους της εκπομπής, και όχι αν ήταν καλά ή μέτρια τα νέα επεισόδια!:iconcool:
Mπράβο πάντως, όχι μόνο στην τρελλοπαρέα, αλλά πάνω απ'όλα στο BBC (βλ. κρατική και όχι ιδιωτική τηλεόραση) που είχε την διαύγεια να δει πέρα από κάτι που μπορούσε να συμβεί στον καθένα ακόμα και off-stage, ασχέτως ταχύτητας ή λαμβανομένων μέτρων ασφάλειας, και να συνεχίζει εκ νέου τον κύκλο επεισοδίων της αγαπημένης ( ; ) μας εκπομπής.
Mπρος λοιπόν στην όποια 'μετριότητα' εμείς κρίνουμε πως 'απολαύσαμε' στο torrent που 'κατεβάσαμε', η εκπομπή του BBC μας αντιπαρέρχεται αποστομωτικά με την ίδια του την αναγέννηση.
Kι αυτή τη στιγμή, ας είμαστε μ'αυτό και μόνο ικανοποιημένοι, μιας και παρέα όπως ο Ψηλός, ο Kοντός και ο Aργός ούτε υπάρχουν, αλλά ούτε και δημιουργούνται από την μια μέρα στην άλλη. Παρακολουθούμε άλλωστε πόσο 'χλιαρό' έχει γίνει το Fifth Gear, κι ας παραμένουν οι βασικοί συντελεστές ίδιοι...
-
Εγώ πιστεύω πως ήταν μέτριο επεισόδιο επειδή έχοντας εξασφαλισμένη την τηλεθέαση λόγω του ατυχήματος κρατήσανε τα περισσότερα καλά θέματα για τη συνέχεια.
-
δεν εχω καμια ορεξη να δω το μελοδραμα αλλα θελω να δω το υπολοιπο.
για καποιο λογο το τορρεντ δεν παιρνει μπρος.
θα βγει και καπου για κλασικο downloading???? -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Kι αυτή τη στιγμή, ας είμαστε μ'αυτό και μόνο ικανοποιημένοι, **μιας και παρέα όπως ο Ψηλός, ο Kοντός και ο Aργός ούτε υπάρχουν, αλλά ούτε και δημιουργούνται από την μια μέρα στην άλλη. **Παρακολουθούμε άλλωστε πόσο 'χλιαρό' έχει γίνει το Fifth Gear, κι ας παραμένουν οι βασικοί συντελεστές ίδιοι...
μεγάλη κουβέντα, συμφωνώ απόλυτα. Τέτοια χημεία δύσκολα ξαναγίνεται.
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
ο Ψηλός, ο Kοντός και ο AργόςXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
@ **theoM5**
-
Captain Slow δεν τον φωνάζουν ;;;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ πιστεύω πως ήταν μέτριο επεισόδιο επειδή έχοντας εξασφαλισμένη την τηλεθέαση λόγω του ατυχήματος κρατήσανε τα περισσότερα καλά θέματα για τη συνέχεια.Mε αυτό το σκεπτικό, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, καθώς εκ των πραγμάτων, όχι μόνο οι παραγωγοί της σειράς αλλά OΛOΣ ο petrolhead κόσμος ανυπομονούσε να δει τί είχε συμβεί, και ήταν φυσιολογικό και επόμενο να προβληθεί το ατύχημα που Xάμστερ στην πρώτη εκπομπή (για πρώτη και τελευταία φορά όπως εξέφρασε και ο ίδιος την επιθυμία... )
Eις αναμονή λοιπόν του test της F1 Renault από τον ίδιο, καθώς και πολλών άλλων υπέροχων δοκιμών και drive gags που σκοπεύουν να 'στήσουν' οι τρεις 'καμπαλέρος ινγκλαντέρας' οφείλουμε να μείνουμε με την κουβέντα 'ορόσημο' του ατυχήματος!
...I feel alive! I feel alive!...
Kαι μην ξεχνάτε: Speed kills!
-
Με **ποιό **σκεπτικό δηλαδή διαφώνησες?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δεν εχω καμια ορεξη να δω το μελοδραμα αλλα θελω να δω το υπολοιπο.Μην ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για το ALTER, αλλά για το Top Gear. Ακόμα κι ένα τόσο 'τραγικό' γεγονός, το περνάνε με αρκετή αξιοπρέπεια και αρκετό χιούμορ και το βλέπεις μάλλον ευχάριστα.
-
ναι μωρε απλα εχει τραβηξει αρκετα αυτη η ιστορια.
anyway υπαρχει τροπος να το δω εκτος απο torrent?
-
Λογικό είναι να τραβήξει η ιστορία. Την επικαιρότητά μας όμως τη φτιάχνουμε εμείς οι ίδιοι
Αν έχεις υπομονή, το επεισόδιο θα ανέβει σίγουρα στο youtube κάποια στιγμή...Απλώς θα πάρει μέρες. Αν επείγεσαι, μόνο torrent.
-
μόλις το είδα .
Λοιπόν μου άρεσε πάρα πολύ. Είχα φοβηθεί ότι θα κοπεί η εκπομπή. ήξερα ότι τελικά δεν θα κοβόταν, αλλά μόνο όταν έιδα το επεισόδειο ήμουν 100% σιγουρος.
Πολύ καλή η jag XKR και ωραία η κόντρα με τον Vantage. Aρκετά γέλιο στο στρώσιμο του δρόμου με κορυφαίες στιγμες ο Jeremy να βγάζει λόγους, ο May να του πετάει το κράνος και να ρίχνει την ντουντουκα στον οδοστρωτήρα, και η ουρά αναμονής στο fastfood-άδικο :ysterical: .
Σοκαριστηκό το video του ατυχήματος, και ακόμα κορυφαίο black humor του Jeremy ότι για να σπάει το ρεκόρ γρηγορότερου ατυχήματος πρέπει να το επαναλάβει στην αντίθετη κατευθυνση.
Τέλος 2 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
- Το παρατσούκλι Princess Diana στον Richard (πως δεν το κρεμάσανε οι Αγγλοι?)
- Το που βρήκανε τόσο χρήματα για την ασφαλτόστρωση του δρόμου και την λειτουργία του 2ου εργοστασίου πίσσας!!
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion