Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα καλά λιπαντικά μπορούν εύκολα και 15000χλμ σε καθαρό κινητήρα υπό προβλεπόμενες συνθήκες χρήσης. Αλλά επειδή μέχρι τώρα ήσουν Ελλάδα δοκίμασε (ειδικά την 1η φορά λόγω Ελλάδος και μέτριου ποιοτικώς λιπαντικού) την σίγουρη συνταγή των 10000χλμ ή 6 μηνών (ό,τι έρθει πρώτο) και παρατηρώντας την λειτουργία του κινητήρα μετά την αλλαγή αποφασίζεις εάν τραβάει μακρύτερα ή όχι η αλλαγή. Υπόψιν, ότι αν κάνεις χημική ανάλυση θα πάρεις την σωστότερη απάντηση αλλά επειδή αυτό είναι κομματάκι μη πρακτικό θα 'ακούς το αυτί σου'.
6 μηνες δεν ειναι ΠΟΛΥ μικρο διαστημα για να αλλαξεις λαδια σε συγχρονο κινητηρα? Δε μιλαμε για μοτερ με 400 αλογα και κοφτη στις 9000 σαλ.
Αν θές να έχεις το κινητήρα σου για μια ζωή, χωρίς να ανοίξουν και άλλο οι ανοχές του, είναι καλό διάστημα!
μα το λαδι δε παθαινει τιποτα σε 6 μηνες!
δε μιλαω για καποιον που κανει 15000χλμ το 6μηνο, σκεψου οτι μπορει να κανει και 5000χλμ.
Το λάδι δεν έχει καμία σχέση με την αρχική του κατάσταση μετά από 6 μήνες έκθεσης στην οξείδωση.
Αλλά, πράγματι η σχεδίαση των σύγχρονων κινητήρων επιτρέπει μακροζωία στα λιπαντικά. Αυτό κυρίως επιτυγχάνεται με την στεγανότητα, ελεγχόμενη αναπνοή, το 'σφιχτό' φίλτρο αέρος, το καλό και πάντα καινούριο φίλτρο λαδιού και τον συλλέκτη υγρασίας (ή πνίχτης - πριν το φίλτρο αέρος).
Ταυτόχρονα εξελίχθηκαν και τα λιπαντικά. Η εποχή που αλλάζαμε λάδια ανά 3000χλμ έχει περάσει ανεπίστρεπτη.
Οπότε κάποιος που δεν σκοπεύει να κρατήσει αυτοκίνητο για μια ζωή μπορεί να ακολουθεί άφοβα τα διαστήματα service που προτείνουν οι κατασκευαστές.
Εγώ όμως που δεν είμαι ο κατασκευαστής που έφτιαξα και πούλησα το αυτοκίνητο, αλλά ο αγοραστής που έχυσα άπειρο ιδρώτα για να το αγοράσω, δικαιούμαι να σκέφτομαι ότι ο κατασκευαστής έχει κάθε λόγο να θέλει να μου ξαναπάρει λεφτά έμμεσα ή άμεσα. Οπότε το κριτήριό του θα είναι πάντα η επαρκής αξιοπιστία αντίθετα με μένα που είναι η απόλυτη αξιοπιστία (όσο 'απόλυτη' μπορεί να είναι). Όποιος δεν γνωρίζει το πότε θα είναι σε θέση να ξαναλλάξει αυτοκίνητο καλό είναι να αναθεωρήσει τον ρυθμό των service. Κοστίζει λίγο παραπάνω, αλλά μπορεί να κοστίζει και φθηνότερα αν αναθεωρήσει και τα σημεία αγοράς των ανταλλακτικών του αυτοκινήτου του.