Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον οικειοποιήθηκαν ή τους τον οικειοποίησαν;
Είμαι 99,9% σίγουρος ότι επισήμως δεν έχουν πάρει τίποτα. Όσες φορές έβγαλα τους κώνους που βάζουν όταν είναι άδειο το πάρκιν ( ) για να βάλω το αυτοκίνητό μου, μου έβαλαν μεν τις φωνές ότι 'εδώ είναι το πάρκιν του μαγαζιού, αφήστε τα κλειδιά να σας το παρκάρουμε' κλπ κλπ, αλλά όταν τους απάντησα σε αγριεμένο ύφος 'σιγά μην ξεβρακωθώ κιόλας, το αμάξι θα μείνει εδώ, τα κλειδιά στην τσέπη μου και κανονίστε να έχουμε άλλα', έκαναν τις πάπιες.
Υποψιάζομαι ότι τους παραχωρήθηκε ο χώρος από κάποιον καλό δήμαρχο που ως συνήθως ψωνίσαμε από αυχένα.
Αν είναι έτσι, σκατά στα μούτρα του. Έτσι κι αλλιώς μαλάκας ήταν ο άνθρωπος, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Αποκορύφωμα, η ξεφτίλα με τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις. Να δούμε τον καινούριο τώρα...
Όσον αφορά την πλατεία έξω από το ναυτικό μουσείο, κάθε απόγευμα είναι τόπος παιχνιδιού για πολλά παιδάκια. Αλλά οι γύφτοι έπρεπε να παρκάρουν 'κάπου'.
Τουλάχιστον έχει παραμείνει χώρος που παίζουν παιδάκια. Από τους λίγους που έχουν μείνει από τότε που ήμουν εγώ παιδί ως σήμερα. Πάλι καλά.