-
Καλά να πάθει -ο dad-
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.glumbert.com/media/birthday
Για πολύ αίμα.ΟΧΙ ρε φιλε... Τι καρ..λα ειναι αυτη!!!
-
Πάντως και ο αδελφός (cameraman) πολύ παλικάρι!!!!! Its off!!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για πολύ αίμα.Κάποιος να δώσει ένα μπουνίδι στα δόντια της κοπελίτσας?
Δε φταίει η βλαμμένη ... ο πατέρας της φταίει που δεν την έμαθε να εκτιμά τίποτα !
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάντως και ο αδελφός (cameraman) πολύ παλικάρι!!!!! Its off!!!!ο καλύτερος! μάλλον ήξερε τι θα συμβεί και το 'χει ρίξει στην πλάκα
-
χαχαχαχαχαχ εγώ θα έκλεινα το μάτι στον μπαμπά της (για να καταλάβει ότι αυτό που πρόκειται να κάνω είναι για πλάκα), θα έμπαινα μέσα στο αμάξι και θα εφεύγα λέγοντάς τους 'μια χαρά είναι το κόκκινο!'
πάντως ο αρραβωνιαστικός αν υπάρχει αρραβωνιαστικός είναι πολύ βλήτο ρε παιδάκι μου.
ο πατέρας της; πάει να την καθησυχάσει; είμαστε καλά;
κλωτσημένη είναι η κοπέλα;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Για πολύ αίμα.Κάποιος να δώσει ένα μπουνίδι στα δόντια της κοπελίτσας?
Δε φταίει η βλαμμένη ... ο πατέρας της φταίει που δεν την έμαθε να εκτιμά τίποτα !
Αυτό! Αντί να το πάρει και να φύγει...εξηγεί στην μαλάκω!!!
-
Τι να της εξηγησει μωρε,λιγο να σκυψει η συγκεκριμενη κοπελια και θα της παρει αλλος οτι αυτοκινητο θελει
-
Δε φταίει η κοπέλα για τη συμπεριφορά της...
Προφανώς τη μεγάλωσαν μέσα σε γυάλα και της έκαναν όλα τα χατίρια για να μάθει να συμπεριφέρεται μ' αυτό τον τρόπο. Αν λάβουμε υπ' όψιν και τον τρόπο που αντιδρά ο πατέρας της όταν η κόρη του του φτύνει στα μούτρα το υπερ-δώρο που της κάνει επειδή είναι κόκκινο και κείνη ήθελε μπλε αμάξι , ε τότε το μόνο που μπορώ να πω είναι: όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο daddy... -
Λίγο ψεύτικο μου φαίνεται το σκηνικό, γιατί αν είδα καλά το αμάξι είναι κάμπριο.
Και μάλιστα ανοιχτό της το έφερε. Ο ντάντυ ήταν ντυμένος μέχρι τα αυτιά... Κάτι δε μου κάθεται καλά...
Οπως και να 'χει ούτε εγώ θα το δεχόμουν. Ε όχι και Saab....
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Οπως και να 'χει ούτε εγώ θα το δεχόμουν. Ε όχι και Saab....
-
Περιπου στα 3/4 του video η κοπελα κοιταζει κατω και προσπαθει να κρύψει το γέλιο της....
-
Είναι fake, δηλ. ηθοποιία. Υπάρχει και δεύτερο videάκι της 'σειράς', με διαφήμιση προς το τέλος, που το κάνει προφανές.
Οχι ότι δεν υπάρχουν τέτοιες κόρες και στην πραγματικότητα....
-
Ειπα κ εγω... Ουτε η Παρις Γλυφτον δεν θα εκανε ετσι...
-
Στο ναυτικο μουσειο κοβουνε την πιτα τους.
Καθε χρονο τετοια μερα η πλατεια εχει την ιδια εικονα, parking.
Η τροχαια δεν κανει τιποτα γιατι ειναι στην διακιοδοσια του λιμεναρχειου το οποιο εννοειται οτι κανει τα στραβα ματια.
θα περιμενε κανεις οτι οι καλεσμενοι ενος μουσειου θα ητανε ενα κλικ παραπανω απο τα ζωα....
Ελλαδισταν
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Στο ναυτικο μουσειο κοβουνε την πιτα τους.Καθε χρονο τετοια μερα η πλατεια εχει την ιδια εικονα, parking.
Η τροχαια δεν κανει τιποτα γιατι ειναι στην διακιοδοσια του λιμεναρχειου το οποιο εννοειται οτι κανει τα στραβα ματια.
θα περιμενε κανεις οτι οι καλεσμενοι ενος μουσειου θα ητανε ενα κλικ παραπανω απο τα ζωα....
Ελλαδισταν
Για τα αρχιζώα με το κωλομάγαζο που λέγεται 'Πισίνα', που έχουν οικειοποιηθεί τον χώρο που ήταν τα Flying Dolphins ως πάρκιν, τα έχουμε ξαναπεί ε?
-
Τον οικειοποιήθηκαν ή τους τον οικειοποίησαν;
Υποψιάζομαι ότι τους παραχωρήθηκε ο χώρος από κάποιον καλό δήμαρχο που ως συνήθως ψωνίσαμε από αυχένα.Όσον αφορά την πλατεία έξω από το ναυτικό μουσείο, κάθε απόγευμα είναι τόπος παιχνιδιού για πολλά παιδάκια. Αλλά οι γύφτοι έπρεπε να παρκάρουν 'κάπου'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τον οικειοποιήθηκαν ή τους τον οικειοποίησαν;Είμαι 99,9% σίγουρος ότι επισήμως δεν έχουν πάρει τίποτα. Όσες φορές έβγαλα τους κώνους που βάζουν όταν είναι άδειο το πάρκιν ( ) για να βάλω το αυτοκίνητό μου, μου έβαλαν μεν τις φωνές ότι 'εδώ είναι το πάρκιν του μαγαζιού, αφήστε τα κλειδιά να σας το παρκάρουμε' κλπ κλπ, αλλά όταν τους απάντησα σε αγριεμένο ύφος 'σιγά μην ξεβρακωθώ κιόλας, το αμάξι θα μείνει εδώ, τα κλειδιά στην τσέπη μου και κανονίστε να έχουμε άλλα', έκαναν τις πάπιες.
Υποψιάζομαι ότι τους παραχωρήθηκε ο χώρος από κάποιον καλό δήμαρχο που ως συνήθως ψωνίσαμε από αυχένα.
Αν είναι έτσι, σκατά στα μούτρα του. Έτσι κι αλλιώς μαλάκας ήταν ο άνθρωπος, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Αποκορύφωμα, η ξεφτίλα με τις πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις. Να δούμε τον καινούριο τώρα...
Όσον αφορά την πλατεία έξω από το ναυτικό μουσείο, κάθε απόγευμα είναι τόπος παιχνιδιού για πολλά παιδάκια. Αλλά οι γύφτοι έπρεπε να παρκάρουν 'κάπου'.
Τουλάχιστον έχει παραμείνει χώρος που παίζουν παιδάκια. Από τους λίγους που έχουν μείνει από τότε που ήμουν εγώ παιδί ως σήμερα. Πάλι καλά.
-
Θεσεις parking δεν υπαρχουν πια, τις πατησε το τρενο,απο εδω και περα θα γινουμε ολοι ζωα...
-
Καλύτερα να πάρουμε το τρένο.
Ζώα ζώα ζώα [#4]