-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ευτυχώς θα τα βλέπει σπάνια
Το αντίθετο δηλαδή από τις επισκέψεις στο συνεργείο σαν κάτοχος VW.
στην vw δεν επισκέπτονται απλά τα συνεργεία ...τα έχουν σαν δεύτερο σπίτι τους...για να καταλάβεις ξέρουν με το μικρό όλους τους μηχανικούς...
Μα...το λέει και στο εγχειρίδιο λειτουργίας!
-
στην vw δεν επισκέπτονται απλά τα συνεργεία ...τα έχουν σαν δεύτερο σπίτι τους...για να καταλάβεις ξέρουν με το μικρό όλους τους μηχανικούς...
Λάθος αυτό συμβαίνει στα Peugeot, FIAT κ.λ.π. .
Στα VW επειδή είναι premium τους προσφωνούν με το επώνυμό τους. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στα VW επειδή είναι premium τους προσφωνούν με το επώνυμό τους.Χερ δηλαδή?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στα VW επειδή είναι premium τους προσφωνούν με το επώνυμό τους.έχετε δίκιο...που να ξέρω εγώ από premium; Εγώ είμαι ένας απλός πλην αξιόπιστος σχιστομάτης...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
είναι αλήθεια ότι τον ταμία στην vw τον λένε φον μπίχτεν;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Κι επειδή δε θέλω να διαφωνώ διαδικτυακά, και δεν έχω μάθει να μιλώ με διαγράμματα, στατιστικά κ.λ.π. αλλά πρακτικά, όποτε με το καλό βρεθούμε θα πάμε σε κάποια συνεργεία για να δούμε, ποιος που και αν έχει δίκιο ._ )
όσα λιγότερα κυκλοφορούν, τόσες λιγότερες κι οι επισκέψεις, λογικό δεν είναι;
1% των Honda και 3% των VW να 'χει πρόβλημα αξιοπιστίας στην Ελλάδα, η ποσότητα είναι πολλαπλάσια.
'Βλέπω πολλά από το Χ σε οδική βοήθεια, θα χαλάει'
Ε ναι, όταν το Χ έχει πουλήσει κάτι 1000άδες, λογικό είναι. Είδηση είναι αν δεις Ferrari με πρόβλημα
-
σε αντίθεση με το αυτοκίνητο που αγοράζει το οποίο έχει γίνει σούπα...Κλασικά, πουλάει=σούπα, δεν πουλάει=exclusivity, με την Alfa τι σχέση έχεις;
Υ.Γ. Ο Κων/νος έχει τα ..κοχόνες να πει τα στραβά του αυτοκινήτου του αν αυτά εμφανιστούν και θα κράξει όπως και εγώ σε οποιαδήποτε στραβή...κάποιοι άλλοι βέβαια βλέπουν μόνο το...μισογεμάτο ποτήρι... (ikar tm)
μακάρι βέβαια να είμαστε όλοι πάντα ευχαριστημένοι...ναι, ειδικά εγώ δεν έχω πει τίποτα στραβό για καμία εταιρεία, ούτε για τη VW
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χερ δηλαδή?το ξέρεις καλά φον koyk;
-
Άντε πάλι τα % και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Είπαμε μέχρι να πάμε και να δούμε στην πράξη (όχι, 'μου είπαν' ή 'το δικό μου δεν έχει τίποτα') τι ζημιές βγάζουν και τι χρηματικής αξίας αυτοκίνητα και το ξανασηζητάμε. Μέχρι τότε.
._
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χερ δηλαδή?
το ξέρεις καλά φον koyk;
Εγω τον μηχανικό μου, τον φωνάζω Μήτσο!
Βέβαια, τον ξέρω καλά...αφού αλλάζω λάδια κάθε 6500 χιλιόμετρα! -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άντε πάλι τα % και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.Είπαμε μέχρι να πάμε και να δούμε στην πράξη (όχι, 'μου είπαν' ή 'το δικό μου δεν έχει τίποτα') τι ζημιές βγάζουν και τι χρηματικής αξίας αυτοκίνητα και το ξανασηζητάμε. Μέχρι τότε.
._
Ποια είναι η πράξη; να πηγαίνεις στα συνεργεία και να ρωτάς τι βλάβες έχουν τα αυτοκίνητα;
όσο πιο ακριβό είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο ακριβή βλάβη θα βγάλει. Ίδιο κόστος έχει ένα Legend 3,5 V6 4x4 με ένα Jazz;
Η αξιοπιστία δεν μετριέται καθόλου εύκολα γιατί εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από τη χρήση και ΦΥΣΙΚΑ από το πλήθος των αυτοκινήτων. Δεν φταίω αν δεν μπορείς να το δεχτείς επειδή είναι αριθμός ή %
-
Αύριο παραλαμβάνω
Το αμάξι βρίσκεται στην αντιπροσωπεία και αύριο πινακίδες μεταβιβάσεις και τα σχετικά και στον δρόμο μετά.
Επιβεβαιώθηκαν και η φήμες για τον έξτρα εξοπλισμό του 4θυρου ’07. Ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέφτες, VSA και άλλα, περισσότερες πληροφορίες το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο να αφιερώσω.
Καλά να παραλάβετε και οι υπόλοιποι και καλά και αναίμακτα χιλιόμετρα για όλους -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βέβαια, τον ξέρω καλά...αφού αλλάζω λάδια κάθε 6500 χιλιόμετρα!εμένα δεν με ξέρουν, χαλασμένο θα 'ναι
πάτε και για μπύρες; τόσο συχνά που αλλάζεις λάδια, κολλητοί έχετε γίνει
Τη γλύτωσες αυτόν τον χειμώνα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Βέβαια, τον ξέρω καλά...αφού αλλάζω λάδια κάθε 6500 χιλιόμετρα!εμένα δεν με ξέρουν, χαλασμένο θα 'ναι
πάτε και για μπύρες; τόσο συχνά που αλλάζεις λάδια, κολλητοί έχετε γίνει
Τη γλύτωσες αυτόν τον χειμώνα
Είναι απρόσωπο το service στο συνεργείο που πας! Να αλλάξεις!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Άντε πάλι τα % και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Είπαμε μέχρι να πάμε και να δούμε στην πράξη (όχι, 'μου είπαν' ή 'το δικό μου δεν έχει τίποτα') τι ζημιές βγάζουν και τι χρηματικής αξίας αυτοκίνητα και το ξανασηζητάμε. Μέχρι τότε.
._
Ποια είναι η πράξη; να πηγαίνεις στα συνεργεία και να ρωτάς τι βλάβες έχουν τα αυτοκίνητα;
όσο πιο ακριβό είναι ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο ακριβή βλάβη θα βγάλει. Ίδιο κόστος έχει ένα Legend 3,5 V6 4x4 με ένα Jazz;
Η αξιοπιστία δεν μετριέται καθόλου εύκολα γιατί εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό και από τη χρήση και ΦΥΣΙΚΑ από το πλήθος των αυτοκινήτων. Δεν φταίω αν δεν μπορείς να το δεχτείς επειδή είναι αριθμός ή %
Δεν είναι θέμα κόστους της βλάβης, αλλά του επίπεδου γελοιότητας που δεν επιτρέπεται να την παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο π.χ. 40.000+ χιλιάδων ευρώ. Σε τέτοιο επίπεδο χρημάτων και 'ονόματος' ούτε βενζίνη δεν έπρεπε να βάζει ο κάτοχος. Όχι να χάνει το χρόνο του στα συνεργεία για μικρές η μεγάλες ζημιές.
Κατανοητό.Τελευταίο μήνυμα από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα.
Πάμε ή δε πάμε; Έχεις την όρεξη να δεις τι ζημιές βγάζουν στην πραγματική ζωή αυτά που συμπαθείς ή προτιμάς να επιμένεις μέσα στον δικτυακό κόσμο;
Διάλεξε εσύ όπιο συνεργείο θέλεις εγώ δε τα γνωρίζω εξάλλου. -
Μάλλον δεν με ξέρεις καθόλου
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
τι έγινε το παρήγγειλες το γκολφάκι σου; πότε έρχεται;
Σήμερα στις 18:00 πάω στην Honda για ακύρωση και κατευθίαν μετά στην VW για το Golf GT... Είναι ετοιμοπαράδοτο και θα το έχω σε 10-13μέρες
Δεν το είχα διαβάσει αυτό (πολυήμερη αποχή από το 4TF), και καλό θα ήταν κάποιος να το διάβαζε από τα κεντρικά της Honda...
Πολύ χάλι να περιμένεις τόσο καιρό, και τέτοιες κοτσάνες θα έπρεπε να συμβαίνουν μόνο κατ'εξαίρεση, η φράση '4/6/8/12 μήνες αναμονή' να μην υπάρχει καν...
και να το διάβαζε τι να κάνει, αφού δε μας είπε ποιος του έκανε την πουστιά? Απλως μας είπε ότι κάποιος του αλλάζει τα νούμερα... Και η ερώτηση είναι.... ΠΟΙΟΣ? ή ποιον υποψιάζεται. Ενα τηλεφωνάκι στην αντιπροσωπεία δε θα του έκανε κακό..... Μη περιμένουμε να διαβάζουν και τα φορουμ
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μάλλον δεν με ξέρεις καθόλουεγώ σε ξέρω...είσαι ο κλαρκ κεντ
-
Μάλλον δεν με ξέρεις καθόλου
εγώ σε ξέρω...είσαι ο κλαρκ κεντ
Καλά Σπύρο έμαθες ότι παραλαμβάνεις και ακόμα και το χιούμορ σου έχει απογειωθεί . Πραγματικά ζωγραφίζεις.
Άντε με το καλό να το παραλάβεις και εσύ και ο φίλος πιο πάνω. Εμένα αφού δεν με ειδοποίησε ως τώρα ο αντιπρόσωπος με βλέπω να πάω για Μάρτη, ίσως και Απρίλη . Το καλό είναι ότι πλέον έχω χαλαρώσει και απλά περιμένω, γιατί ως γνωστόν 'το καλό πράγμα αργεί να γίνει'
Ηonda Civic 2005