-
Πολύ σωστός, και να λένε καλά χτες πέτυχα ένα s2k να ούμε, τελείως μαμά ρε μ@λ@κες, ούτε ένα μπλε ΝΕΟΝ απο κάτω, ούτε μια αερτομή απλώστρα, ούτε μαι εξάτμιση σωλήνα βόθρου δεν είχε! Τι φλωράτζες!
Πολύ μαμά ο τύπος (με το στυλ που λέμε εμείς κάγκουρας)
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:ysterical:
laugh at wiennerschnitzel όμως...
Στην Ελλάδα είναι αυτό?
Δε βλέπεις τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια πάνω στο πεζοδρόμιο;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
:ysterical:
laugh at wiennerschnitzel όμως...
Παρατήρηση μεταξύ σοβαρού κι αστείου: σε ανηφόρα με σχετικά μεγάλη κλίση, θα σηκώνεται σούζα στους πίσω τροχούς εξαιτίας της μετακίνησης του κέντρου βάρους.
Μπαααα δε νομίζω. Πρόσεξε μπροστά και χαμηλά στον προφυλακτήρα. Έχει κι εκεί κάποια 'βελτίωση' που λειτουργεί ως αντίβαρο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σκεψου να κανεις οτοστοπ και ο μονος που σταματα να σε παρει θα εχει το πραγμα αυτο .'Ελα φιλαρακι και εγω εκει παω ,θα σε αφησω στην καφετερια που ειναι μαζεμενοι ολοι οι φιλοι σου!!!!'Απαγορεύεται το ώτο - στοπ . . .
-
Είμαι δίπλα από το σπίτι μου, και σκάει μύτη ένα 323 χατσμπακ, με μια τεράαααστια απλώστρα πίσω. Βγάζω κάμερα να το πιάσω, αλλά στο μεταξύ έχει βγει ο οδηγός του. Κρύβω γρήγορα την μηχανή, του κάνω ένα νεύμα και του λέω ωραίο το αμαξάκι σου. Κουνάει κεφάλι και γυρίζει να πάρε κάτι, οπότε βλέπω την μπλούζα του μου έγραφε με μεγάλα γράματα:
Australia Power
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...
οπότε βλέπω την μπλούζα του μου έγραφε με μεγάλα γράματα:Australia Power
Καλό πράγμα η αυτογνωσία
-
-
Μαύρα μπροστινά φώτα
Δεν θα λιώσουν, αποκλείεται. -
-
-
Οχι ρε πούστη μου
-
Δεν απευθύνεσαι σε μένα βέβαια.
Δυστυχώς ναι, Ανδρέα. Αγγλος ο ένοχος.
-
-
+1
-
και σκέψου ότι το πορτοκαλί είναι και εκκεντρικό χρώμα!!!!
Αν υπήρχε η δυνατότητα θα το έπερνε Παπαγαλί Φωσφορίζον!!!!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεν απευθύνεσαι σε μένα βέβαια.Δυστυχώς ναι, Ανδρέα. Αγγλος ο ένοχος.
Τι περιμένεις απο ανθρώπους που τρώνε λάχανα ανάλατα,και 'ντερλικώνουν' κι'όλας;
-
mporei na to exei gia moylari... h na perimenei kai to ypoloipo bodylit toy WRC......
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
και σκέψου ότι το πορτοκαλί είναι και εκκεντρικό χρώμα!!!!Αν υπήρχε η δυνατότητα θα το έπερνε Παπαγαλί Φωσφορίζον!!!!!!!
Το πορτοκαλί το πληρώνεις ΠΟΛΛΑ λεφτά (στο συγκεκριμένο αμάξι).
-
Australia Uber Alles!!!!! [#2]