-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πήγα σήμερα και είδα το C4 με την μητέρα μου και αποφασίσαμε να το κλείσουμε αυριο. Μάυρο, 2.0 VTS με μόνο έξτρα το μεταλικό χρώμα. Με το κλειδί στο χέρι θα πάει 22,330 ευρώ.
Απ ότι μου είπε ο πωλητής, μείωσαν πρόσφατα τις τιμές αλλά πλέον δέν υπάρχει άτοκος διακανονισμός. Ότι προκαταβολή και να δώσεις το επιτόκιο στις δόσεις είναι 7%. Οπότε πάλι το ίδιο έρχεται. Μάλλον θα το πληρώσουμε μετρητοίς για να γλιτώσουμε τους τόκους.
Μου κάνει δώρο:
- Πατάκια ( ),
- 4 χρόνια οδική βοήθεια
- Εκπτωτική επιστολή service που σημαίνει: για 3 χρόνια ή 30,000km δώρο τα ανταλακτικά των service και 15% έκπτωση στην εργασία.
Κανένας με C4 να πεί εντυπώσεις? Ακόμα υπάρχει καιρός να επιλέξω κάτι άλλο!
πλάκα μας κάνεις;
2λιτρο VTS (3door) στην μάνα σου; Δηλ ο πατέρας με τι κυκλοφορεί; Με 911;
καλό είναι μωρέ...αλλά νομίζω ότι το 1600 θα ήταν καλύτερο για την μάνα σου.
Mην τον ακούς! Φοβάται μην τον...τσαγιάζει η μανούλα στο δρόμο!
Mr. Elteo, would you like some milk or lemon with your tea?
(με αγγλική προφορά παρακαλώ.... )
Πάντως πολύ ωραίο αυτοκίνητο σε καταπληκτική τιμή! Μόνο αρνητικό τα υψηλά τέλη και η δύσκολη μεταπώληση... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πήγα σήμερα και είδα το C4 με την μητέρα μου και αποφασίσαμε να το κλείσουμε αυριο. Μάυρο, 2.0 VTS με μόνο έξτρα το μεταλικό χρώμα. Με το κλειδί στο χέρι θα πάει 22,330 ευρώ.
Απ ότι μου είπε ο πωλητής, μείωσαν πρόσφατα τις τιμές αλλά πλέον δέν υπάρχει άτοκος διακανονισμός. Ότι προκαταβολή και να δώσεις το επιτόκιο στις δόσεις είναι 7%. Οπότε πάλι το ίδιο έρχεται. Μάλλον θα το πληρώσουμε μετρητοίς για να γλιτώσουμε τους τόκους.
Μου κάνει δώρο:
- Πατάκια ( ),
- 4 χρόνια οδική βοήθεια
- Εκπτωτική επιστολή service που σημαίνει: για 3 χρόνια ή 30,000km δώρο τα ανταλακτικά των service και 15% έκπτωση στην εργασία.
πλάκα μας κάνεις;
Mην τον ακούς! Φοβάται μην τον...τσαγιάζει η μανούλα στο δρόμο!
Πάντως πολύ ωραίο αυτοκίνητο σε καταπληκτική τιμή! Μόνο αρνητικό τα υψηλά τέλη και η δύσκολη μεταπώληση...Μοi..? c'est pas impossible...
-
εγω θα σου προτεινα να πας σε κατι πιο μικρο...
ενα γκολφακι ισως!
(εσωτερικο αστειο, μη δινεις σημασια!)
Δεν θυμαμαι τι εξτρα παιρνει το c4, αλλα τα θερμαινομενα καθισματα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ, οπως επισης και η ηλιοροφη! (κατα τη γνωμη μου παντα!)
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Απο 'αρνητικα' αν θες ειναι αυτο που ειπε ο high fidelity περι μεταπωλησης (αν και προσωπικα δεν με εχει απασχολησει ποτε κατι τετοιο...).. τα τελη δεν τα θεωρω μειον, γιατι αν εχεις αποφασισει για διλιτρο, οποιαδηποτε μαρκα να παρεις, τα ιδια θα πλερωσεις!
ΧΑ! μας τη σκασανε! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
εγω θα σου προτεινα να πας σε κατι πιο μικρο...
ενα γκολφακι ισως!
(εσωτερικο αστειο, μη δινεις σημασια!)
Δεν θυμαμαι τι εξτρα παιρνει το c4, αλλα τα θερμαινομενα καθισματα ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ, οπως επισης και η ηλιοροφη! (κατα τη γνωμη μου παντα!)
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Απο 'αρνητικα' αν θες ειναι αυτο που ειπε ο high fidelity περι μεταπωλησης (αν και προσωπικα δεν με εχει απασχολησει ποτε κατι τετοιο...).. τα τελη δεν τα θεωρω μειον, γιατι αν εχεις αποφασισει για διλιτρο, οποιαδηποτε μαρκα να παρεις, τα ιδια θα πλερωσεις!
ΧΑ! μας τη σκασανε!Ναι.
-
Γιατί πάντα αγοράζεις αμάξια που έχουν απίστευτη μεταπώληση
-
Αλλα και τ ινα λέει αυτό αφού δεν τα πουλάς....τα κάνεις συλλογή!
-
-
ποτέ δεν με νοιάζει η μεταπώληση...εάν με ένοιαζε εμένα προσωπικά δεν θα αγόραζα Citroen.
Γενικά δεν το βλέπω ως επένδυση το αμάξι όπως το βλέπουν πολλοί γερμανοτραφείς...γιατί δεν είναι. -
μα κι εγω δεν θα αγοραζα ποτε αυτοκινητο με βαση την αξια μεταπωλησης που θα εχει μετα απο χ χρονια που ΙΣΩΣ αποφασισω να το πουλησω!
και τα 2 αυτοκινητα ηταν αυτα που ικανοποιουσαν τις αναγκες μου!!
το οτι κραταν υψηλη τιμη μεταπωλησης πες το αν θες 'ευτυχη συγκαιρια' και τιποτε παραπανω...
αυτα ομως ειναι θεωρητικα, γιατι προς το παρον δε σκοπευω να πουλησω κατι απ αυτα!
και στην τελικη αν αποφασισω να πουλησω ενα αυτοκινητο δε θα με νοιαξει αν 'χασω' καποια ευρω παραπανω λογω μη εμπορικοτητας του μοντελου, τη στιγμη που θα το εχω απολαυσει τα χρονια που θα το εχω στην κατοχη μου! -
Επειδή πιάσαμε την C4κουβένα...Μερικά νέα απο το μέτωπο του facelift της.
Θα παρουσιαστεί στο σαλόνι της Γενεύης του 2008 με νεό επιθετικότερο εμπρός τμήμα ,αφού ο αρχισχεδιαστής Jean-Pierre Ploué δεν ειναι ικανοποιημένος απο το υπάρχον, με στοιχεία πιθανώς από το C-Metisse. Μικρές θα είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό και θα αφορούν κυρίως αναβαθμισεις του εξοπλισμού. Αλλαγές θα υπάρξουν και σε οτι αφορά τα μοτέρ με κανούργια diesel ( με δυνατότητες flexi fuel ) και βενζινοκίνητα σύνολα. -
Ευκαιρία για ξεστοκάρισμα των 'παλιών' δηλαδή! Λαμβάνει ο 'Νίκος';
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου κάνει δώρο:
- Πατάκια ( ),
- 4 χρόνια οδική βοήθεια
πλάκα μας κάνεις;
ρε συ σαββα που ειπε οτι ειναι για την μανα του ?
dog80
και με Μια οροφη θα ειναι κουκλι πιστευω αξιζει τα χρηματαKarlBarks εδω
-
o dog80 έχει ένα Santa Fe 2.7 ...
αλλά από την άλλη για να πάει με την μάνα του τι σημαίνει; Δεν είναι 18άρης... ...Σπύρο.
ΥΓ. πλάκα του κάνω...εννοείται...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πάντως πολύ ωραίο αυτοκίνητο σε καταπληκτική τιμή! Μόνο αρνητικό τα υψηλά τέλη και η δύσκολη μεταπώληση...αΚΡΙΒΏς
-
Καθε αυτοκινητο εχει και υπερ και κατα.
Με δεδομενο την νεα τιμη του Xsara Picasso θεωρειτε οτι ειναι μια συμφερουσα αγορα; Τι γνωστα-κλασσικα προβληματα εχει βγαλει ολα αυτα τα χρονια στην αγορα; Ειναι γνωστο παραδειγματος χαριν οτι το Scenic εχει το γνωστα προβληματα με τους πολλαπλασιαστες και τον ιμαντα χρονισμου. Βεβαια θετω την ερωτηση μου σε Citroen-ακηδες αλλα πιστευω οτι ειστε αντικειμενικοι. Δεν το εχω οδηγησει (δεν υπαρχουν διαθεσιμα για test drive) αλλα μεσα και εξω και γενικα η φιλοσοφια του αυτοκινητου μου αρεσει. Μου αρεσει και το Scenis αλλα εχει 4000 -5000 παραπανω. -
geocaza μια απο τα ιδια σκεφτομαι και εγω, μου αρεσει το scenic,μαλλον θα προτιμησω το xsara picasso λογω τιμης, αλλωστε ειναι φτηνο.κριμα που δεν υπαρχουν διαθεσιμα πολλα αυτοκινητα και το μονο που διαλεγεις ειναι απο τις 2 εκδοσεις και χρωμα.Αλλα τα λεφτα ειναι καλα!
κριμα τα βελουδινα καθισματα.καλα πως το σκεφτηκανε;οικογενειακο αυτοκινητο, τι θελεις, να σου ρευτει το μωρο στο βελουδο και να ψαχνεσαι;
τελος παντων, πιθανον να το κλεισω και εγω,αλλωστε πουλαω και το corsaκι. -
το scenic το εχει φιλος και το εχω οδηγησει. Αρκετα καλο, οχι πολυ δυνατό, αλλα ελαστικός κινητήρας που σου επιτρεπει να κινεισαι ανετα χωρις να εισαι ολο κατεβασματα σε επαρχιακο και εθνικη.
Πολλοί χώροι. Από ζημιές, παράθυρα πεσμένα, που αντικαταστάθηκαν μέσα στην εγγύηση και τίποτα άλλο.
το ξαρα δεν το εχω οδηγησει τοοσο πολύ
-
Ο χρήστης geokaza έγραψε:
Καθε αυτοκινητο εχει και υπερ και κατα.
Με δεδομενο την νεα τιμη του Xsara Picasso θεωρειτε οτι ειναι μια συμφερουσα αγορα; Τι γνωστα-κλασσικα προβληματα εχει βγαλει ολα αυτα τα χρονια στην αγορα; Ειναι γνωστο παραδειγματος χαριν οτι το Scenic εχει το γνωστα προβληματα με τους πολλαπλασιαστες και τον ιμαντα χρονισμου. Βεβαια θετω την ερωτηση μου σε Citroen-ακηδες αλλα πιστευω οτι ειστε αντικειμενικοι. Δεν το εχω οδηγησει (δεν υπαρχουν διαθεσιμα για test drive) αλλα μεσα και εξω και γενικα η φιλοσοφια του αυτοκινητου μου αρεσει. Μου αρεσει και το Scenis αλλα εχει 4000 -5000 παραπανω.Στο γραφειο το υπηρεσιακο αυτοκινητο ειναι ενα Xsara Picasso 1.8, το εχω οδηγησει αρκετες φορες και θα μπορουσα να πω πως μου εχει αφησει πολυ θετικες εντυπωσεις. Κυριος στην ανεση, το πως καταπινει τις διαφορες λακουβες του δρομου, τους τεραστιους χωρους, την εργονομικη θεση του λεβιε ταχυτητων (βλεπε civic), πολυ καλα φρενα και καλη ορατοτητα πισω και πλαϊ. Αρνητικο θα μπορουσα να πω την υστερηση λιγο στο γκαζι (ηλεκτρογκαζο) αλλα στην συνεχεια ανεβαζει αρκετα καλα για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου και καλη ροπη.
Για το Senic η αποψη που εχω ειναι (απο μια πολυ μικρη βολτα ενος φιλου), πως δεν με ενθουσιασε, πολυ κακη θεση τιμονιου σαν να οδηγεις φορτηγω, οχι ωραια αισθηση σασμαν, φυσικα μεγαλοι χωροι και αυτο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
o dog80 έχει ένα Santa Fe 2.7 ...αλλά από την άλλη για να πάει με την μάνα του τι σημαίνει; Δεν είναι 18άρης... ...Σπύρο.
Δικό μου (δηλαδή στο όνομά μου και αγορασμένο με δικά μου χρήματα) είναι μόνο το μηχανακι.
Το C4 θα το παίρνει κυρίως η μητέρα μου για να πάει στη λαική. Έχει και ωραίο γάντζο στη θέση του συνοδηγού για να κρεμάς τις σακούλες με τα χόρτα
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
o dog80 έχει ένα Santa Fe 2.7 ...
αλλά από την άλλη για να πάει με την μάνα του τι σημαίνει; Δεν είναι 18άρης... ...Σπύρο.
Δικό μου (δηλαδή στο όνομά μου και αγορασμένο με δικά μου χρήματα) είναι μόνο το μηχανακι.
Το C4 θα το παίρνει κυρίως η μητέρα μου για να πάει στη λαική. Έχει και ωραίο γάντζο στη θέση του συνοδηγού για να κρεμάς τις σακούλες με τα χόρτα
για την λαική δεν της κάνει το 1400;
-
Ο χρήστης lifesparker έγραψε:
geocaza μια απο τα ιδια σκεφτομαι και εγω, μου αρεσει το scenic,μαλλον θα προτιμησω το xsara picasso λογω τιμης, αλλωστε ειναι φτηνο.κριμα που δεν υπαρχουν διαθεσιμα πολλα αυτοκινητα και το μονο που διαλεγεις ειναι απο τις 2 εκδοσεις και χρωμα.Αλλα τα λεφτα ειναι καλα!
κριμα τα βελουδινα καθισματα.καλα πως το σκεφτηκανε;οικογενειακο αυτοκινητο, τι θελεις, να σου ρευτει το μωρο στο βελουδο και να ψαχνεσαι;
τελος παντων, πιθανον να το κλεισω και εγω,αλλωστε πουλαω και το corsaκι.Ναι ειναι οντως σε πολυ καλη τιμη, αλλα ρωταω και παλι αν γνωριζουμε για τιποτα κλασσικα - γνωστα προβληματα που εχει βγαλει το αυτοκινητο. Αλλωστε τωρα πια φοραει την ιδια μηχανη που εχει και το C4.
-
Παιδιά είναι χρόνια στην αγορά το μοντέλο. Πάρτε το!
Μην φοβάστε ζημιές...έχω 8 χρονια Citroen ...σχεδόν απροβλημάτιστα.
Σοβαρά δεν μου έχουν βγαλει. Κατι μικρά νεότητας το C4. -
CITROËN FORUM