-
Μπορείς να πάρεις ενα μεγάλο μπουκάλι υγρά φρένων κα ινα απλώσεις στον ουρανό του πορτες και καπό.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπορείς να πάρεις ενα μεγάλο μπουκάλι υγρά φρένων κα ινα απλώσεις στον ουρανό του πορτες και καπό.Και μετά κάθε φορά που παρκάρω να ανησυχώ για το πώς θα βρω το 1ος έτους αυτοκίνητο μου (ήδη ανησυχώ με την κλήση των 34
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μπορείς να πάρεις ενα μεγάλο μπουκάλι υγρά φρένων κα ινα απλώσεις στον ουρανό του πορτες και καπό.Έτσι ώστε...;!;
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Μπορείς να πάρεις ενα μεγάλο μπουκάλι υγρά φρένων κα ινα απλώσεις στον ουρανό του πορτες και καπό.
Έτσι ώστε...;!;
Το υγρό φρένων είναι αρκετά καυστικό.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Έτσι ώστε...;!;
Το υγρό φρένων είναι αρκετά καυστικό.
+1
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Ζώο ο οδηγός του σχολικού της αδελφής μου.
Ο οποίος, σύμφωνα με την αδελφή μου, επειδή έχασε την έξοδο στην εθνική(αχαρνών, κοκκάλωσε το σχολικό μόλις το κατάλαβε, στη συνέχεια, βγήκε από το σχολικό, και ζήτησε απο τους οδηγούς που είχαν σταματήσει πίσω του να φύγουν για να κάνει όπισθεν. Στη συνέχεια έκανε όπισθεν και βγήκε στην έξοδο!!!!!!!!!!Υπόψιν το σχολικό είναι ΔΙΟΡΟΦΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΌ ΛΕΟΦΟΡΕΊΟ!!!!!!
Η αγαπημένη μου 'κάστα'.
Αλήθεια πόσοι από εσάς που στέλνετε τα παιδιά σας με σχολικό έχετε ζητήσει να μάθετε για τους οδηγούς των σχολικών του σχολείου σας; Αν έχουν την κατάλληλη άδεις οδήγησης π.χ. . -
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Ζώα όσοι διπλό παρκάρουνε αφήνουν όνομα και αριθμό κουδουνιού αλλά δεν είναι εκεί…….ούτε μετά από μια ώρα..Αχ γιατί ο καλός Θεούλης δε μου δίνει την ευκαιρία να 'παίξω' με κάποιον που θα κάνει λάθος να μου αφήσει τηλέφωνο για τέτοια περίπτωση.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ζώα όσοι διπλό παρκάρουνε αφήνουν όνομα και αριθμό κουδουνιού αλλά δεν είναι εκεί…….ούτε μετά από μια ώρα..
Αχ γιατί ο καλός Θεούλης δε μου δίνει την ευκαιρία να 'παίξω' με κάποιον που θα κάνει λάθος να μου αφήσει τηλέφωνο για τέτοια περίπτωση.
Γιατί ρε Θείο; Εγώ αρκετές φορές το κάνω άμα κλείσω κάποιον...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώα όσοι διπλό παρκάρουνε αφήνουν όνομα και αριθμό κουδουνιού αλλά δεν είναι εκεί…….ούτε μετά από μια ώρα..
Αχ γιατί ο καλός Θεούλης δε μου δίνει την ευκαιρία να 'παίξω' με κάποιον που θα κάνει λάθος να μου αφήσει τηλέφωνο για τέτοια περίπτωση.
Γιατί ρε Θείο; Εγώ αρκετές φορές το κάνω άμα κλείσω κάποιον...
Μη το συνεχίζεις θα χάσεις. Δεν έχεις δικαίωμα να κλείσεις κανένα 'για δύο λεπτάκια'. Να κάνεις γύρους μέχρι να βρεις να παρκάρεις. Να πάρεις ταξί, να πας με τα πόδια ναι. Αλλά να κλείσεις κάποιον όχι.
Μην ακούσω ότι δε γίνεται αυτό γιατί οι συνθήκες η υγρασία του εδάφους κ.λ.π..
18 χρόνια κάνω διανομές μέσα στην Αθήνα και ποτέ δεν έχω κλείσει κανένα ούτε με τη σκέψη. Προτιμώ να γυρίζω παρά να ενοχλήσω. Κι έχω πει στους οδηγούς της εταιρείας, πως αν μας πάρουν τηλέφωνο ότι αυτοκίνητο της εταιρείας ενοχλεί θα του πάρει ο διάβολος τον πατέρα.ΑΝ θέλουμε όλα γίνονται.
-
Με την ευκαιρία να δώσω τα συχαρίκια μου στον υπεύθυνο καθαριότητας του δήμου Αθηναίων και στον προϊστάμενο του τον κύριο Δήμαρχο που φρόντισαν ώστε η αποκομιδή των σκουπιδιών στη Σόλωνος να γίνει στις 12:00 το μεσημέρι.
(Υπάρχει και φωτογραφία θα την ανεβάσω αργότερα) -
Kοίταξε. Στην γειτονιά μου έχουμε πρόβλημα τεράστιο για πάρκινγκ. Τεράστιο όμως. Υπάρχει ένα δημοτικό πάρκινγκ κοντά. Εκεί παρκάρουμε πολλοί περισσότεροι από όσοι χωράμε, οπότε οι περισσότεροι αφήνουμε τηλέφωνα. Δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνω και εγώ, δεδομένου ότι όλοι εξυπηρετούμαστε από αυτό. Όταν κάνεις κύκλους 40 λεπτά για να παρκάρεις, δεν έχεις και πολλές λύσεις.
-
Διαφωνώ. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί μέχρι να έρθει ο οποιοσδήποτε αφήνει το τηλέφωνό του, αν φυσικά τον βρεις. Άσε που δεν γίνεται να υποχρεώνεις τον άλλον να έχει μαζί του τηλέφωνο για να σε παίρνει.
-
Ρε παιδια, έμενα σε παροδο (αδιεξοδο σε 15μ), η οποια ομως ηταν καθετη σε κεντρικο δρομο. Ε, καθε φορα ειχα την ιδια δουλεια!
Καποιος το παρατουσε με αλαρμ και περιμενε εσυ σαν τον μ@λ@κ@!
Κορνες? Στα τετοια τους! Και εβγαιναν μετα απο τα μαγαζια (που με ειχαν δει απο πριν) και τις κοτες! Ουτε 1 συγνωμη ρε το κερατο μου!
-
Ζωο, ο τρομπας με το παλιο κουπερακι που ειχε βαλει προβολεις για ραλλυ και τους ειχε αναμενους στην εθνικη! Δεν εβλεπα τπτ! 1η φορα το παθαινω αυτο!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ζωο, ο τρομπας με το παλιο κουπερακι που ειχε βαλει προβολεις για ραλλυ και τους ειχε αναμενους στην εθνικη! Δεν εβλεπα τπτ! 1η φορα το παθαινω αυτο!Γνωστός μου που τα είχε πάρει στο κρανίο πήρε έναν τέτοιο από πίσω και με το που πάρκαρε πήγε και του έβαψε τους προβολείς με ασημί σπρέι αφήνοντάς του κι ένα ωραίο αυτοκόλλητο στο τζάμι που έλεγε κάτι του στυλ 'την επόμενη φορά θα τους βρεις σπασμένους τους κωλοπροβολείς σου και ψάξε να βρεις ποιος από όλους αυτούς που τύφλωσες το έκανε.'
-
Ζωο ο Hummerακιας του οποιου δεν του εφταναν οι φωταρες της μαουνας του, αναψε και τα προβολακια τα οποια χτυπαγαν ακριβως στον καθρεφτη μου.
-
Το παρκάρισμά και μάλιστα σε περιοχες όπου υπάρχει πρόβλημα είναι μεγάλο ζόρι. Όμως υπάρχουν και μεγάλα κα@ικ@@ τα οποία δεν σέβονται κανέναν.
Παράδειγμα λοιπόν.
Δυστηχώς ο μικρός μου αδερφός πριν λίγα χρόνια είχε τροχαίο το οποίο τον αφησε ανάπηρο . Με χίλια ζόρια πήρε αμάξι και αφού πληρώσαμε για κώνους - προειδοποιητικά - ράμπες πεζοδρομίου , πήραμε μια άδεια για να παρκάρει μπροστά στο σπίτι. Τα περισσότερα βράδια όμως αναγκαζόμαστε να καλούμε τον γερανό της τροχαίας για να πάρει το κάρο των ζώων , τα οποία δεν παρατηρούν τις πινακίδες (2) με την σχετική ενημέρωση για το αναπηρικό, τραβάνε και τον κώνο που έχουμε δέσει με αλυσίδα για να μην τον κλέβουνε και παρκάρουν , βάζουν την κουκούλα τους και φεύγουν.
Τα παιδιά από την Τροχαία λοιπον έρονται και κόβουν κλήση στον παραπάνω τυφλό, και αν δεν μπορεί να έρθει ο γερανός, ψάχνουν 2 'ωρες γύρω-γύρω να βρούν μία θέση να παρκάρουμε.
Για πείτε μου λοιπόν , ποιό μπορεί να είναι το κόμπλεξ του καθένα που κάνει κάτι τέτοιο??? -
Ζώο Α: Land Rover Discovery στην Βασιλίσσης Σοφίας αριστερή λωρίδα που αποφασίζει τελευταία στιγμή ότι θέλει να στρίψει αριστερά βγάζοντας φλας την τελευταία στιγμή... όχι φυσικά μπαίνοντας στη λωρίδα που στρίβουν, αλλά παραμένοντας στην αριστερή! Τσίτα φρένα κορνάρισμα κτλ κτλ
Ζώο Β: Φορτηγάκι τύπου τρανσπόρτερ που σε δρόμο που είχα προτεραιότητα αποφασίζει να με γράψει στα @@ του και περνάει. Εγώ φυσικά συνέχισα να τρέχω και φρέναρα τελευταία κυριολεκτικά στιγμή πριν τη σύγκρουση (ακόμα απορώ ΓΙΑΤΙ σταμάτησα αφού το αμάξι της εταιρείας θέλει φτιάξιμο ), κορνάρω, σταματάει στην άκρη, διάλογος.
-Δεν το βλέπεις το στοπ;
-Δίκιο έχεις για το στοπ αλλά έχω φορτηγάκι και δεν έχω ορατότητα (με ύφος)
-Ε αφού δεν έχεις ορατότητα γιατί δεν σταματάς στο στοπ;
-Δεν έχω ορατότητα με το φορτηγάκι και γι'αυτό ανοίχτηκα έτσι, ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ;
-Εσύ να κάνεις υπομονή που έχεις στοπ!Ζώα Γ: Το πρωί σε δρόμο κοντά στο σπίτι μου, όλοι περνάνε το στοπ και όταν περάσεις κορναρο/φρενάροντας σηκώνουν το χέρι για 'συγγνώμη'. Αυτό το σημείο είναι σαν το Τρίγωνο των Βερμούδων δεν μπορώ να το εξηγήσω!
Ζώο Δ: Μεσογείων & Δημοκρατίας στο Ψυχικό. Το ζώο που κινείται επί της Μεσογείων δεν αφήνει κενό σε μας για να περάσουμε απέναντι και έτσι δημιουργείται απίστευτο μποτιλιάρισμα 5-10 λεπτών που φτάνει αρκετά μακριά.
Οι πρώτοι απο Δημοκρατίας φράζουν τη Μεσογείων προς Αθήνα...Δεν μπορώ να εξηγήσω πλέον την έλλειψη παιδείας των οδηγών. Τους τελευταίους τουλάχιστον μήνες, σε όσους παραχωρώ προτεραιότητα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει νόημα για ευχαριστώ. ΚΑΝΕΝΑΣ. Γονείς δεν είχαν αυτοί οι άνθρωποι να τους μάθουν τρόπους;;
-
Ο χρήστης apasp έγραψε:
Το παρκάρισμά και μάλιστα σε περιοχες όπου υπάρχει πρόβλημα είναι μεγάλο ζόρι. Όμως υπάρχουν και μεγάλα κα@ικ@@ τα οποία δεν σέβονται κανέναν.
Παράδειγμα λοιπόν.
Δυστηχώς ο μικρός μου αδερφός πριν λίγα χρόνια είχε τροχαίο το οποίο τον αφησε ανάπηρο . Με χίλια ζόρια πήρε αμάξι και αφού πληρώσαμε για κώνους - προειδοποιητικά - ράμπες πεζοδρομίου , πήραμε μια άδεια για να παρκάρει μπροστά στο σπίτι. Τα περισσότερα βράδια όμως αναγκαζόμαστε να καλούμε τον γερανό της τροχαίας για να πάρει το κάρο των ζώων , τα οποία δεν παρατηρούν τις πινακίδες (2) με την σχετική ενημέρωση για το αναπηρικό, τραβάνε και τον κώνο που έχουμε δέσει με αλυσίδα για να μην τον κλέβουνε και παρκάρουν , βάζουν την κουκούλα τους και φεύγουν.
Τα παιδιά από την Τροχαία λοιπον έρονται και κόβουν κλήση στον παραπάνω τυφλό, και αν δεν μπορεί να έρθει ο γερανός, ψάχνουν 2 'ωρες γύρω-γύρω να βρούν μία θέση να παρκάρουμε.
Για πείτε μου λοιπόν , ποιό μπορεί να είναι το κόμπλεξ του καθένα που κάνει κάτι τέτοιο???Ειναι απιστευτο!Ισως πιστευουν οτι οι πινακιδες ειναι μαϊμου;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παράδειγμα λοιπόν.
Για πείτε μου λοιπόν , ποιό μπορεί να είναι το κόμπλεξ του καθένα που κάνει κάτι τέτοιο???Ειναι απιστευτο!Ισως πιστευουν οτι οι πινακιδες ειναι μαϊμου;
'ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟ' με spray μαυρη μπογια με μεγαλα γραμματα στο πλαι του αυτοκινητου. Βγαινει με αλοιφη για γρατζουνιες και ως εκ τουτου δεν κανει ζημια. Η ωρα που θα φαει για να την βγαλει εγγυαται το επιθυμητο (για σενα) αποτελεσμα.
Και μια που μιλαμε για ζωα. Ο ....'τιμημενος' τραμπουκος που με εκλεισε για να με κατεβασει κατω για ξυλο, οταν ειδε οτι δεν τον παιρνει να κραταει ροπαλο οταν εγω κραταω πυροσβεστηρα που τον κανω κωλο απο τα 5 μετρα μακρυα (και μετα γινεται και ωραιο οπλο..), ξαναμπηκε μεσα στο καρο του και εφυγε. Αυτο που δεν ειδα (γιατι αμα το ειχα δει τωρα θα εγραφα απο jail adsl) ηταν οτι μου πεταξε αναμμενο τσιγαρο μεσα στο αυτοκινητο με αποτελεσμα να μου κανει μια ωραια τρυπα στο καθισμα.
Δεν το καταλαβα καθ'οτι με ανοιχτα τα παραθυρα, και το καταλαβα οταν παρκαρα και τα εκλεισα και μου μυρισε τσιγαρο. Αμα δεν το ειχα καταλαβει και τοτε θα πηγαινα σπιτι μου και θα λαμπαδιαζε το αυτοκινητο...
αλλα δεν πειραζει, εχω την πινακιδα σου μεγαλε, τωρα ξερω και που μενεις, τα 115 ευρω ζημια* που μου εκανες θα σου φανουν πολυ λιγα μπροστα στο τι θα παθεις εσυ...
*115 ευρω το υφασματινο καλλυμμα της βασης του καθισματος, δηλαδη 0.3 τετραγωνικα μετρα υφασματος . Δεν πηδιεστε λιγο στην Ford μπας και συνελθετε...
Ζώα ζώα ζώα [#4]