-
Κάτι συμβαίνει φίλε. Εκαναν λάθος και δε χρέωσαν το δερμάτινο σαλόνι? Ποιοί οι ταληροκλέφτες? Προφανώς έχουμε να κάνουμε με ακύρωση παραγγελίας για κάποιο προφανέστατο σοβαρό λόγο. Εγώ πιστευω να επιμείνεις στη δική σου παραγγελία και ας πληρώσεις παραπάνω.
-
Κι εγώ ψιλιάζομαι ακύρωση παραγγελίας, πιθανώς στον προηγούμενο που το είχε παραγγείλει να είχαν κάνει δώρο δερμάτινο σαλόνι γι' αυτό δεν σου το χρεώνουν. Μάθε αν είναι στα χαρτιά δηλωμένο στο 2006.
Στη θέση σου θα το έπαιρνα εφ'όσον βεβαιωνόμουν ότι έχει πινακίδες 2007, εξάλλου αν γίνει κάτι θα έχεις εγγύηση -
Ο πωλητής με βεβαιώνει πως το αμάξι είναι στο τελωνείο. Δεν έχει εκτελωνιστεί ποτέ.
Εγγύηση θα έχω αλλά τί να το κάνω αν είναι να μπλέξω με το συνεργείο με το καλημέρα;
-
Αν είναι στο τελωνείο πήγαινε να το δείς αν μπορείς. Οι πωλητές λένε παπάδες προκειμένου να πουλήσουν.... Ενα να είσαι σίγουρος. ποτέ δε ξεχνάνε να χρεώσουν το δερμάτινο η το ποιο μικρό αξεσουάρ ειδικά οι της Chrysler.... Πόσο χρεώνει το μεταλλικό είπαμε? 'Εχεις δει άλλη εταιρία στο 1600 να χρεώνει 900 ευρώ το μεταλλικό χρώμα?
-
Ο χρήστης muzzycoo έγραψε:
Ο πωλητής με βεβαιώνει πως το αμάξι είναι στο τελωνείο. Δεν έχει εκτελωνιστεί ποτέ.Εγγύηση θα έχω αλλά τί να το κάνω αν είναι να μπλέξω με το συνεργείο με το καλημέρα;
Βεβαιώνει?
Ποιος?
Ο πωλητής????Με συγχωρείτε δηλαδή αλλά δεν πιστεύω πωλητή με τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις....
Μόνο αν είναι ο αδερφός μου!!!!
Εγώ θα επέμενα στην παραγγελία μου...
CHRYSLER PT CRUISER - Εντυπώσεις