-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Μάλλον δεν διατύπωσα σωστά το post μου cpp. Μιλάω για κομπλεξικούς ανθρώπους οπού κινούνται στην αριστερη λωρίδα της εθνικής με 90 άντε 100χλμ και αρνούνται να κάνουν δεξια για ότι αυτοκίνητο και να έχουν πίσω τους (πόσο μάλλον σε ένα μικρό παλιο FIAT). Αναφέρομαι σε κομπλεξικούς οδηγούς με τέτοια αυτοκίνητα, χωρίς να θέλω να θίξω τα αυτοκίνητα τα ίδια όπως επίσης και ανθρώπους που έχουν τέτοια αυτοκίνητα και οδηγάνε σωστά.Το ποστ αυτό μου θύμισε ένα σκηνικό που μου περιέγραψε ένας φίλος μου.
Ο πατέρας του είχε μια BMW 320 Cabrio Ε46 βελτιωμένη στην AC Snitzer με 250+ άλογα. Κάποια μέρα βρισκόταν στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και ενώ προσπέρναγε με ~160 χλμ/ώρα μια συστοιχία 5-6 αυτοκινήτων (έχει σημασία το ότι δεν ήταν κολλημένος χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα) του κόλλησε από πίσω ένα Rallye και άρχισε να του παίζει φώτα. Μόλις λοιπόν πέρασε τα αυτοκίνητα αυτά έκανε δεξιά, τον άφησε να περάσει, ξανάκανε αριστερά από πίσω του (σε απόσταση ασφαλείας) και άρχισε να επιταχύνει μαζί του. 180 το Rallye 180 αυτός, 200 το Rallye 200 αυτός, 210 το Rallye 210 αυτός. Ε, κάπου εκεί το Rallye ψόφησε, ο πατέρας του φίλου μου άνοιξε φλας, περίμενε, του έπαιξε φώτα, περίμενε (πάντα διατηρώντας μια απόσταση ασφαλείας) και αφού ανταπόκριση δεν είδε (απόδειξη του πόσο ζώο ήταν ο οδηγός του Rallye) τον προσπέρασε από δεξιά με 230+ χλμ/ώρα.
Ηθικά διδάγματα:- Όλοι οι οδηγοί BMW δεν κατασκηνώνουν χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα. Υπάρχει και η πιθανότητα απλά να προσπερνάνε εκείνη τη στιγμή
- Οι 'θιγμένοι' από αυτούς που δεν πατάνε το eject mode για να τους ανοίξουν δρόμο να περάσουν πολλές φορές αποδεικνύεται ότι οι ίδιοι είναι πιο ζώα όσον αφορά το θέμα με το οποίο θίχτηκαν, μιας και αυτοί θίχτηκαν χωρίς λόγο (ο άλλος προσπερνούσε νόμιμα), ενώ αυτοί δεν έκαναν δεξιά από πρόθεση.
- Μια BMW 320 Cabrio μπορεί να αποδειχτεί πιο γρήγορη από ένα Rallye (υπάρχει και η AC Snitzer και όσοι την έχουν επισκεφτεί δεν κολλάνε υποχρεωτικά διακριτικά της βελτίωσης στην οποία έχουν προβεί)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το ποστ αυτό μου θύμισε ένα σκηνικό που μου περιέγραψε ένας φίλος μου.
Ο πατέρας του είχε μια BMW 320 Cabrio Ε46 βελτιωμένη στην AC Snitzer με 250+ άλογα. Κάποια μέρα βρισκόταν στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας και ενώ προσπέρναγε με ~160 χλμ/ώρα μια συστοιχία 5-6 αυτοκινήτων (έχει σημασία το ότι δεν ήταν κολλημένος χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα) του κόλλησε από πίσω ένα Rallye και άρχισε να του παίζει φώτα. Μόλις λοιπόν πέρασε τα αυτοκίνητα αυτά έκανε δεξιά, τον άφησε να περάσει, ξανάκανε αριστερά από πίσω του (σε απόσταση ασφαλείας) και άρχισε να επιταχύνει μαζί του. 180 το Rallye 180 αυτός, 200 το Rallye 200 αυτός, 210 το Rallye 210 αυτός. Ε, κάπου εκεί το Rallye ψόφησε, ο πατέρας του φίλου μου άνοιξε φλας, περίμενε, του έπαιξε φώτα, περίμενε (πάντα διατηρώντας μια απόσταση ασφαλείας) και αφού ανταπόκριση δεν είδε (απόδειξη του πόσο ζώο ήταν ο οδηγός του Rallye) τον προσπέρασε από δεξιά με 230+ χλμ/ώρα.
Ηθικά διδάγματα:- Όλοι οι οδηγοί BMW δεν κατασκηνώνουν χωρίς λόγο στην αριστερή λωρίδα. Υπάρχει και η πιθανότητα απλά να προσπερνάνε εκείνη τη στιγμή
- Οι 'θιγμένοι' από αυτούς που δεν πατάνε το eject mode για να τους ανοίξουν δρόμο να περάσουν πολλές φορές αποδεικνύεται ότι οι ίδιοι είναι πιο ζώα όσον αφορά το θέμα με το οποίο θίχτηκαν, μιας και αυτοί θίχτηκαν χωρίς λόγο (ο άλλος προσπερνούσε νόμιμα), ενώ αυτοί δεν έκαναν δεξιά από πρόθεση.
- Μια BMW 320 Cabrio μπορεί να αποδειχτεί πιο γρήγορη από ένα Rallye (υπάρχει και η AC Snitzer και όσοι την έχουν επισκεφτεί δεν κολλάνε υποχρεωτικά διακριτικά της βελτίωσης στην οποία έχουν προβεί)
Στο περίπου έτσι μου έτυχε πριν λίγα χρονάκια...
Οι διαφορές είναι οι εξής: μπροστά μου είχα αμάξι που είχε μπροστά του άλλο άμάξι και όλοι μαζί περιμέναμε ένα φορτηγό να προσπεράσει ένα άλλο φορτηγό. Βέβαια επειδή 2 φορτηγά είναι αδύνατον να μην τα προσέξει κάποιος, ο επερχόμενος BMWδάκιας επίτηδες μου έπαιζε τα φώτα του από μακρυά, μέχρι και μου κόλλησε.
Τη συνέχεια ίσως και να τη φαντάζεστε αλλά καλύτερα να μην την πω....
(πάντως έκανα δεξιά και τον άφησα να με περάσει ο σκατογύφτουλας, μετά έγινε το σόου).
-
δεν μας ειπες μονο αν αυτος ειχε επισκεφτει την ac schnitzer
-
να χαρώ γω οδηγάρες που πάνε με 200 στους δρόμους της ελλάδας και το γράφουν και στο φόρουμ.
εύγε ((c) n.olympios)
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
να χαρώ γω οδηγάρες που πάνε με 200 στους δρόμους της ελλάδας και το γράφουν και στο φόρουμ.εύγε ((c) n.olympios)
πηγαινε εσυ με 120 στην αδεια ΕΟ (και κανε και ολα τα υπολοιπα 100% νομιμα) και μονο τοτε εχεις δικαιωμα να κρινεις. Μεχρι τοτε εισαι απλα υποκριτης μου φαινεται...
-
δε μίλησα για νομιμότητα. και edit Πρόσεχε τις εκφράσει σου! [kouk], που θα τολμήσεις να πεις σε άλλον άνθρωπο πότε έχει δικαίωμα να κρίνει!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το ποστ αυτό μου θύμισε ένα σκηνικό που μου περιέγραψε ένας φίλος μου.
Η εγώ δεν γράφω σωστά, ή εσείς δεν θέλετε να καταλάβετε....και μάλλον το δεύτερο συμβαίνει.
Δεν είπα πουθενα οτι ο άλλος κάνει προσπέραση και πάω και του κολλάω. Ξαναλέω... ο άλλος δεν προσπερνάει αλλα κάθετε στην αριστερή με σταθετη ταχύτητα (80-100, με τη μεσαία λωρίδα να πηγαίνει πιο γρήγορα!!!) και ενώ είναι άδεια η λωρίδα μπροστά του αλλα και δεξια δεν κάνει στην άκρη, ενώ όταν πάς να τον περάσεις απο δεξια πατάει τέρμα το γκάζι. Εκεί είναι ειδικά που ορισμένα άτομα με γρήγορα/καλά αυτοκίνητα έχουν μια νοοτροπία 'οχι δεν θα με περασεις, θα είσαι πίσω μου γιατι έχω πιο γρήγορο αυτοκίνητο'. Εκεί είναι που αν μπορώ να τους περάσω το κάνω και με θράσος μάλιστα για να τους τσαντίσω, αφου έτσι κι αλλιώς τέτοια άτομα δεν πρόκειτε να βάλουν ποτέ μυαλό.
Δεν έχω εμποδίσει ποτέ γρηγορότερο αυτοκίνητο να με περάσει γιατι απλα το σιχαίνομαι να μου το κάνουν εμένα. Επίσης καταλαβαίνω πότε κάποιος κάνει προσπέραση χαλάρα και πότε απλά σέρνεται στην αριστερή.
υγ1.για να σταματήσει στα 210 το rallye κανα κακόμοιρο 1.6 8v νορμάλ θα ήταν, ε Βαγγέλη???
υγ2. ΒΜW 320 Ε46 με 250+ στο μοτέρ; Μάλλον κάτι δεν μας λές καλά.... -
εύγε ((c) n.olympios)Περάστε από τη γραμματεία για να κανονίσετε τα περί πληρωμής, παρακαλώ.
-
δε μίλησα για νομιμότητα. και edit Πρόσεχε τις εκφράσει σου! [kouk], που θα τολμήσεις να πεις σε άλλον άνθρωπο πότε έχει δικαίωμα να κρίνει!Μπράβο ωραια συμπεριφορά........
-
@MichalisCorsa
Με συγχωρείς, δεν έγινα κατανοητός.
Όταν είπα μου θύμισε δεν εννοούσα ότι έκανες το ίδιο πράγμα, απλώς μου ήρθε αυτό το σκηνικό στο μυαλόΟ χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
...
υγ2. ΒΜW 320 Ε46 με 250+ στο μοτέρ; Μάλλον κάτι δεν μας λές καλά....Δεν έχω λόγο να πω ψέματα
Αν έχει κάποια σημασία το μοτέρ τα έφτυσε ~2 χρόνια μετά τη βελτίωσή του εξαιτίας πλήρης απώλειας λαδιών. Η ένδειξη του λαδιού παρουσίαζε πρόβλημα πολύ καιρό πριν και άναβε σε ξεκάρφωτες στιγμές, χωρίς να έχει πραγματικά παρουσιαστεί κάποια απώλεια λαδιού. Το συνεργείο από την πλευρά του δε μπορούσε να εντοπίσει το πρόβλημα. Τη φορά λοιπόν που άναψε λόγω πραγματικής απώλειας ο πατέρας του φίλου μου δεν ασχολήθηκε μαζί της (είχε βαρεθεί να κατεβαίνει και να ελέγχει τη στάθμη του λαδιού κάθε φορά που άναβε) και αν δεν κάνω λάθος κάτι έπαθε με μπιέλες. Το συνεργείο αναγνώρισε την συνυπευθυνότητά του, ο κινητήρας αλλάχτηκε δωρεάν με καινούργιο και το αυτοκίνητο πουλήθηκε ~2 μήνες μετά. -
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
δε μίλησα για νομιμότητα. και edit Πρόσεχε τις εκφράσει σου! [kouk], που θα τολμήσεις να πεις σε άλλον άνθρωπο πότε έχει δικαίωμα να κρίνει!
Μπράβο ωραια συμπεριφορά........
εσύ απ'ότι φαίνεται δεν αντιλήφθηκες το πόσο σημαντικό είναι αυτό που συνέβη. αν δω ότι άλλοι μιλάνε για τα δικαιώματά μου και, όχι μόνο αυτό, αλλά και καθορίζουν πότε έχω και πότε όχι, αντιδρώ. θα έπρεπε και σεις, αλλά εδώ που ζούμε το να απαιτήσεις το δικαίωμά σου θεωρείται μπανάλ ή/και γραφικό.
η συζήτηση αλλιώς ξεκίνησε, όπως και να'χει.
Όπως κι εσυ δεν αντιλήφθηκες ότι δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλεις!![kouk]
-
Μην ανυσυχείς το αντιλήφθηκα, αλλα θα μπορούσες να είχες γράψει διαφορέτικά και όχι τόσο απότομα. Ελπίζω τώρα να έγινε κατανοητό το προηγούμενο σχολιο μου.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κορυφαιο ζωο, αυτος που με προσπερασε απο δεξια, ενω ειχα αναμενω δεξι φλας, λιγο πριν την εισοδο της Α.Ο.
ΛΕΑ, νυσιδες, διαγραμμιση και τα σχετικα δεν υπηρχαν......
Αρχισα να αλλαζω λωριδα με την πολυκατοικια και να τον κλεινω.....
Αρχησε να κορναρει και να παιζει φωτα αλλα τον εγραψα εκει που δεν επιανε!Τελικά πρόλαβε και σε προσπέρασε από δεξιά ή πήγε να το κάνει και του έκοψες τη φόρα?...
Με προσπερασε απο τερμα δεξια στο σημειο οπου υπαρχει εσωχη
για αυτους που θελουν να μπουν στην Α.Ο. Επιδει προφανως δεν ειχε σκοπο να μπει στην Α.Ο. εκοψε.
Εγω αρχησα να μπαινω στην εσωχη της Α.Ο. και να τον κλεινω -
δε μίλησα για νομιμότητα. και edit Πρόσεχε τις εκφράσει σου! [kouk], που θα τολμήσεις να πεις σε άλλον άνθρωπο πότε έχει δικαίωμα να κρίνει!Εσενα σου δωσε κανενας το δικαιωμα να βρηζεις εδω μεσα;;;;
Κουκ!!!!!!
-
To τσογλανι που προσπαθησε να ανοιξει την barchetta προχθες το βραδυ.Διέλυσε το χερουλι που ανοιγει την πορτα ευτυχως χωρις να καταφερει να ανοιξει την πορτα.Ετσι και πετυχω κανεναν απο την γειτονια εστω και να σταβοκοιταζει το αμαξι μου θα του πιω το αιμα.
Και σαν μην εφτανε η ζημια δεν υπαρχει ανταλλακτικο στην Ελλαδα και πρεπει να ερθει απο Ιταλια!!!
Ασε που θα θελει να βαφτει στο χρωμα του αμαξιου -
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:rant: To τσογλανι που προσπαθησε να ανοιξει την barchetta προχθες το βραδυ.Διέλυσε το χερουλι που ανοιγει την πορτα ευτυχως χωρις να καταφερει να ανοιξει την πορτα.Ετσι και πετυχω κανεναν απο την γειτονια εστω και να σταβοκοιταζει το αμαξι μου θα του πιω το αιμα.Και σαν μην εφτανε η ζημια δεν υπαρχει ανταλλακτικο στην Ελλαδα και πρεπει να ερθει απο Ιταλια!!!
Ασε που θα θελει να βαφτει στο χρωμα του αμαξιουΣορρυ κιωλας....
Αλλα εχω καποιες ερωτησεις....
α - Γιατι δεν καταφερε να το κλεψει;;;
Ειναι Φιατ και ειναι καμπριο.
Αρα δεν ειναι και τοσο δυσκολη λεια.
β - Μηπως ηθελε απλα να κανει ζημια;;;;
Λεγοντας ζημια ενοω να κλεψει καποιο συγκεκριμενο ανταλακτικο που δεν υπαρχει διαθεσιμο στην Ελλαδα... Λεω εγω!
Η απλα να σου σπασει τα νευρα για δικους του λογους.... -
Ζώα όσοι διπλό παρκάρουνε αφήνουν όνομα και αριθμό κουδουνιού αλλά δεν είναι εκεί…….ούτε μετά από μια ώρα..
Επίσης ζώα οι τροχαίοι που με πλήρη αδιαφορία απλά έκοψαν κλήση και μου είπαν (ότι με μια βεβαίωση που μου έδωσαν) να κάνω μήνυση!!!
ΒΡΕ παιδία στην δουλειά μου θέλω να πάω όχι να πληρώνω δικηγόρους και να τρέχω στην ΓΑΔΑ…
Μήπως είναι στάνη όλο το κράτος….ρητορική η ερώτηση!!! -
Ο χρήστης @ndy έγραψε:
Ζώα όσοι διπλό παρκάρουνε αφήνουν όνομα και αριθμό κουδουνιού αλλά δεν είναι εκεί…….ούτε μετά από μια ώρα..
Επίσης ζώα οι τροχαίοι που με πλήρη αδιαφορία απλά έκοψαν κλήση και μου είπαν (ότι με μια βεβαίωση που μου έδωσαν) να κάνω μήνυση!!!
ΒΡΕ παιδία στην δουλειά μου θέλω να πάω όχι να πληρώνω δικηγόρους και να τρέχω στην ΓΑΔΑ…
Μήπως είναι στάνη όλο το κράτος….ρητορική η ερώτηση!!!Αν έχεις φίλο δικηγόρο (άρα όχι ο κούκος αηδόνι), θα σου πρότεινα να κάνεις τη μήνυση. Δε νομίζω να την χάσεις και ο &^%:*^%& θα πάρει ένα μάθημα (σε 2-3 χρόνια που θα εκδικαστεί).
Υ.Γ.: Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις μετανιώνω που δε σπούδασα δικηγόρος (ελλείψει δικηγόρου στο στενό οικογενειακού-φιλικό περιβάλλον).
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
:rant: To τσογλανι που προσπαθησε να ανοιξει την barchetta προχθες το βραδυ.Διέλυσε το χερουλι που ανοιγει την πορτα ευτυχως χωρις να καταφερει να ανοιξει την πορτα.Ετσι και πετυχω κανεναν απο την γειτονια εστω και να σταβοκοιταζει το αμαξι μου θα του πιω το αιμα.
Και σαν μην εφτανε η ζημια δεν υπαρχει ανταλλακτικο στην Ελλαδα και πρεπει να ερθει απο Ιταλια!!!
Ασε που θα θελει να βαφτει στο χρωμα του αμαξιουΣορρυ κιωλας....
Αλλα εχω καποιες ερωτησεις....
α - Γιατι δεν καταφερε να το κλεψει;;;
Ειναι Φιατ και ειναι καμπριο.
Αρα δεν ειναι και τοσο δυσκολη λεια.
β - Μηπως ηθελε απλα να κανει ζημια;;;;
Λεγοντας ζημια ενοω να κλεψει καποιο συγκεκριμενο ανταλακτικο που δεν υπαρχει διαθεσιμο στην Ελλαδα... Λεω εγω!
Η απλα να σου σπασει τα νευρα για δικους του λογους....Μολις τον πιασω θα τον ρωτησω
Αν ηθελε απλα να κανει ζημια θα εσκιζε την κουκουλα.Εχει συναγερμο το αμαξι ο οποιος ενεργοποιηθηκε ,το ειδα το πρωι οταν πηγα να το ανοιξω .Επαγγελματιας κλεφτης δεν ηταν γιατι θα ηξερε οτι το κουμπι της πορτας απλα βγαζει προς τα εξω το χερουλι.Την προσοψη του cd την βγαζω παντα.Τιποτα κολοπαιδα μαλλον ηταν που ελπιζω να μην μου κανουν και αλλη ζημια.
Ζώα ζώα ζώα [#4]