-
Έχω όλα τα στοιχεία εκτυπωμένα... ακόμα και e-mails όμως δεν θέλω να οξύνω καταστάσεις και να φέρω σε δύσκολη θέση την πηγή μου... επίσης άνετα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι και οι 3 κωδικοί θα έρθουν τέλος Μαρτίου και ότι είναι 1 και το αυτό. Από εκεί και πέρα απλά την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια και πάω σε άλλη παράλια.... το δίκιο μου δεν πρόκειται να το βρω. Ποτέ δεν ξέρεις ...κάθε σε εμπόδιο για καλό.
-
πάντως εγώ θα το έχω πριν τις 15 φλεβάρη...επίσης επιβεβαιωμένο...ίσως και νωρίτερα
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
... πάντως να ξέρετε ότι πριν το τέλος Μαρτίου δεν έρχονται Honda...
σε αυτό κάνεις λάθος...θα σου το αποδείξω όταν έρθει η ώρα.
-
Κωνσταντινε σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Καλά κάνεις!
Πάντως αν στην εχει κανει ο dealer σου σηκώνει πολύ κυνηγι. Αν στην εκαναν από τα κεντρικά επίσης!
Βεβαια εγω μυριζομαι δαχτυλο κανενος εγκάθετου για να σε κανει να πάρεις εγκάθετο αυτοκίνητο.... -
Σήμερα στο περιφεριακό της Θεσ/νίκης είδα μαύρο Civic χωρίς πινακίδες, φρέσκο-φρέσκο!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εγώ παιδία την Τετάρτη πάω για ακύρωση της παραγγελίας... σύμφωνα με έγκυρες πήγες δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να έρθει αμάξι πριν από το τέλος Μαρτίου. Επίσης σκάβοντας πιο βαθιά είδα ότι μου είχαν αλλάξει 2 φορές αριθμό παραγγελιάς.... προφανώς κάποιος αυτήν την στιγμή οδηγάει το δικό μου Honda.
Άρα Τετάρτη ακυρώνω το Honda και πάω για ετοιμοπαράδοτο Golf GT 170hp..
Αυτά από μένα ... εύχομαι σε όλους καλό κουράγιο ... πάντως να ξέρετε ότι πριν το τέλος Μαρτίου δεν έρχονται Honda...
Ελπίζω τον Απρίλιο λόγο της δικής μου ακύρωσης κάποιος άλλος να είναι χαρούμενος...
Φιλικά
και ευχαριστώ όλους που απάντησαν και έλυσαν τις απορίες μου αυτόν τον χαμένο καιρό που περίμενα το αμάξι...
Κωνσταντίνος
ποιος το έκανε αυτό? Ο ντήλερ? Να πάρεις να κάνεις παράπονα...
Παράπονα;
Μήπως αξίζει να το τραβήξεις λίγο περισσότερο; -
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Σήμερα στο περιφεριακό της Θεσ/νίκης είδα μαύρο Civic χωρίς πινακίδες, φρέσκο-φρέσκο!το έβγαλες φωτογραφία ;
-
Τελικά εκείνο το Civic Hybrid θα έρθει ποτέ ;
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Εγώ παιδία την Τετάρτη πάω για ακύρωση της παραγγελίας... σύμφωνα με έγκυρες πήγες δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να έρθει αμάξι πριν από το τέλος Μαρτίου. Επίσης σκάβοντας πιο βαθιά είδα ότι μου είχαν αλλάξει 2 φορές αριθμό παραγγελιάς.... προφανώς κάποιος αυτήν την στιγμή οδηγάει το δικό μου Honda.Άρα Τετάρτη ακυρώνω το Honda και πάω για ετοιμοπαράδοτο Golf GT 170hp..
Αυτά από μένα ... εύχομαι σε όλους καλό κουράγιο ... πάντως να ξέρετε ότι πριν το τέλος Μαρτίου δεν έρχονται Honda...
Ελπίζω τον Απρίλιο λόγο της δικής μου ακύρωσης κάποιος άλλος να είναι χαρούμενος...
Φιλικά
και ευχαριστώ όλους που απάντησαν και έλυσαν τις απορίες μου αυτόν τον χαμένο καιρό που περίμενα το αμάξι...
Κωνσταντίνος
πολύ καλά κάνεις
ήδη περίμενες πάρα πολύ, ορισμένα πράγματα έχουν και όριο
με το καλό να χαίρεσαι σύντομα το νέο σου αυτοκίνητο όποιο και αν είναι αυτό -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Σήμερα στο περιφεριακό της Θεσ/νίκης είδα μαύρο Civic χωρίς πινακίδες, φρέσκο-φρέσκο!
το έβγαλες φωτογραφία ;
Το έγραψα με τη λογική πως θα το παρέλαβε αυτές τις ημέρες, προσπαθώντας να βοηθήσω στο θέμα των παραδόσεων. Μή χάσετε...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τελικά εκείνο το Civic Hybrid θα έρθει ποτέ ;θες να πεις ότι έρχονται τα κανονικά και περιμένουμε με αγωνία τα υβριδικά;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θες να πεις ότι έρχονται τα κανονικά και περιμένουμε με αγωνία τα υβριδικά;
Να αυτά ρωτάτε και του βάζετε βούτυρο στο ψωμί του.
Η τιμή λογικό είναι να αλλάζει, όλα τα προϊόντα ανεβαίνουν καθημερινά. Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε.4.5 κιλα μαζι με το φιλτρο το Σαββατο τα αλλαξα.
Τότε πιθανόν στις δυο πρώτες αλλαγές να σου έβαλαν ένα τετράλιτρο και απλά να συμπλήρωσαν από κάποιο άλλο ανοιγμένο που είχαν εκεί, ενώ στη τρίτη αλλαγή να άνοιξαν και ένα ακόμα.
(Σου έδωσαν το περίσσεμα; Κανονικά πρέπει) -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
θες να πεις ότι έρχονται τα κανονικά και **περιμένουμε με αγωνία **τα υβριδικά;
-
Σήμερα το απόγευμα είχα τηλέφωνο από τον τοπικό ντίλερ...το εντερπραιζ βρίσκεται στην χώρα μας...θα γίνω ευτυχής κάτοχος το δεύτερο δεκαήμερο του φλεβάρη το αργότερο. Ξέρω ότι η υπόθεση του κωνσταντίνου επιβάλλει το τακτ να μην το πανηγυρίσω στο τοπικ μας αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που οι τρόποι μου έχουν πάει περίπατο...
Αυτό σημαίνει ότι αφενός το πλοίο κατέφθασε αφετέρου ότι ο ντηλερ του Κων/νου του έκανε λαδιά. Δεν ξέρω αν έχει το κουράγιο να τους κυνηγήσει αλλά θα τους άξιζε εφόσον τον είχαν 6 μήνες στο περίμενε...είμαι σίγουρος ότι αυτοί έχασαν από αυτό διότι πλέον ο συγκεκριμένος θα ακούει χοντα και δικαιολογημένα θα τρέχει μακριά επηρεάζοντας παράλληλα και άλλους . Ελπίζω να του προσφέρει κάτι ανάλογο και γιατί όχι κάτι καλύτερο η νέα του επιλογή. Άντε να περάσουν οι γ@....μενες μέρες τώρα...θα κοιμάμαι και θα βλέπω όνειρα σε dual displayΥ.Γ. Σε μπλε φόντο φυσικά
-
από τώρα, μέχρι 15-20 Φεβρουαρίου που θα το παραλάβεις,
τί θα κάνει το αυτοκίνητο?
-
από τώρα, μέχρι 15-20 Φεβρουαρίου που θα το παραλάβεις,τί θα κάνει το αυτοκίνητο?
το αργότερο 10 φλεβαρη...με την χόντα έχω μάθει να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Αν έρθει νωρίτερα όλα καλά. δεν ξέρω τον χρόνο που θέλει για να εκτελωνιστεί και να παραδοθεί στον ντηλερ...βάλε και τον χρόνο για τοποθέτηση των αισθητήρων παρκαρίσματος. Δεν ξέρω βαρέθηκα να περιμένω και δεν με νοιάζει πλέον για λίγες μέρες επιπλέον καθυστέρηση
-
από τώρα, μέχρι 15-20 Φεβρουαρίου που θα το παραλάβεις,τί θα κάνει το αυτοκίνητο?
ηλιοθεραπεία
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στη τρίτη αλλαγή πάλι λογικό να πέφτει η τιμή μια και το λιπαντικό που έβαλαν είναι ημισυνθετικό. (Μια απορία. Γιατί άλλαξες τύπο λιπαντικού στη τελευταία αλλαγή και δεν έμεινες στο ultra; )
Για την ποσότητα, μια μικρή βοήθεια για την χωρητικότητα σε λάδι θα βοηθήσει να καταλάβουμε.Δεν το πήρα χαμπάρι ότι άλλαξε τύπο λαδιού. Γιαυτό ήθελε το επόμενο service να είναι σε 7500 χιλ και όταν έκανα φασαρία, είπε 'άντε 10000χιλ'.
Η ποσότητα μπορεί να φθάσει αν δεν κάνω λάθος σύμφωνα με τον κατασκευαστή τα 5,2 λίτρα
-
ΤΟ CIVIC ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ HONDA ΣΕ ΡΕΚΟΡ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟ 2006
Η Honda πέτυχε για έκτη συνεχόμενη φορά ρεκόρ πωλήσεων στην Ευρώπη. Το τελικό νούμερο πωλήσεων για το ημερολογιακό έτος ήταν κοντά στις 310.000 (πραγματικό 309.867), μία αύξηση 8,4% σε σχέση με το 2005. Αυτό το αξιόλογο αποτέλεσμα αντιπαραβάλλεται με τα νούμερα από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, τα οποία δείχνουν ότι η συνολική αγορά του αυτοκινήτου αυξήθηκε οριακά, λίγο κάτω από το 1%.
Κλειδί στην επιτυχία της αύξησης της Honda το 2006 υπήρξε η μεγάλη ζήτηση για το νέο Civic. Το 5θυρο Civic, το οποίο ξεκίνησε να πωλείται στις αρχές του 2006 στην Ευρώπη, δέχτηκε πολλές παραγγελίες χάρη στην σπορ σχεδίαση και την συνολική του απόδοση. Οι πωλήσεις της οικογένειας Civic αυξήθηκαν κατά 33,4% στα 105.313 αυτοκίνητα το 2006.
Η αυξανόμενη ζήτηση για τον πολυβραβευμένο diesel κινητήρα σε όλη την Ευρώπη περιγράφεται από την αύξηση κατά 36,6% στις πωλήσεις των diesel μοντέλων, οι οποίες έφτασαν στις 84.427 (αναλογία 1 στα 4 αυτοκίνητα που πωλούνται).
Το 2007, με τα νέα CR-V και Civic 3θυρο που θα κατασκευάζονται στην Μεγάλη Βρετανία και θα προστεθούν στην γκάμα της, η Honda αναμένει να αυξηθούν οι Πανευρωπαϊκές της πωλήσεις κατά 13% και να φτάσουν τις 350.000 μονάδες.
Από τα νέα της HONDA.
... Που να είχανε και αυτοκίνητα...... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
από τώρα, μέχρι 15-20 Φεβρουαρίου που θα το παραλάβεις,
τί θα κάνει το αυτοκίνητο?
το αργότερο 10 φλεβαρη...με την χόντα έχω μάθει να σκέφτομαι το χειρότερο σενάριο. Αν έρθει νωρίτερα όλα καλά. δεν ξέρω τον χρόνο που θέλει για να εκτελωνιστεί και να παραδοθεί στον ντηλερ...βάλε και τον χρόνο για τοποθέτηση των αισθητήρων παρκαρίσματος. Δεν ξέρω βαρέθηκα να περιμένω και δεν με νοιάζει πλέον για λίγες μέρες επιπλέον καθυστέρηση
Μπράβο ρε σι spyros.s χαίρομαι που σου ήρθε...και που ήμουνα λάθος. Να ξέρεις πως είναι περίπου 15 μέρες για να βγουν πινακίδες, τέλη κτλ. όπως δηλαδή και ένα ετοιμοπαράδοτο... Επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω πως η διαδικασία εκτελωνισμού και μεταφοράς στον dealer κρατάει 7 μέρες... Αυτές οι τιμές λογικά πρέπει να είναι οι maximum.
Οι αισθητήρες παρκαρίσματος μπαίνουν στο χρονικό διάστημα που θα περιμένεις έτσι και αλλιώς για τις πινακίδες.Να προσέξεις επίσης γιατί μερικοί dealers επειδή δεν έχουν αμάξι για την έκθεση βάζουν κάποια από αυτά που είναι να παραδοθούν.. έτσι γίνεται κακή χρήση από υποψήφιους πελάτες που θέλουν να δουν τις αντοχές π.χ του ντουλαπιού.
Ηonda Civic 2005