-
Kαι εγώ τους σηκώνω, και το παρμπρίζ το ξύνω με ειδική ξύστρα...
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Αργοπορημένο, δε λέω, αλλά οι Λάμπο ντορς σε απαλάσσουν και από τον φόβο μην περάσει κανείς στο στενό που έχεις παρκάρει και σου ξηλώσει καμία πόρτα όπως την ανοίγεις ξεχασμένος. Και καλά.. εσύ ελέγχεις καθρέπτες. Η χαζογκόμενα που την πότισες δυο ποτά και που στην συνέχεια την πήγες σπίτι σου όμως για .....;;; Δεν είναι κρίμα να σου βγει τόσο ακριβό ένα π####α; Δεν θα το πίστευα να μην έχει τύχει σε κανέναν συνοδηγός που ανοίγει την πόρτα σαν να είναι στην αυλή του...+1
Συν του οτι δεν κινδυνευεις να φας κανεναν με μοτοσυκλετα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι εγώ τους σηκώνω, και το παρμπρίζ το ξύνω με ειδική ξύστρα...Καθώς ξύνεις το παρπρίζ, σπρώχνεις λίγο το καθαριστήρα και ξεκόλλησε. Αν βαριέσαι και λιώνεις το πάγο με το καλοριφέρ, το πρώτο που θα ξεκολλήσει είναι ο καθαριστήρας και σιγά σιγά οι πάγοι από το υπόλοιπο παρπρίζ.
Ακόμα και μια πιθαμή χιόνι να έχει, καλύτερα να είναι από κάτω προφυλαγμένοι καθώς καθαρίζεις το αμάξι (με σκούπα?)
-
Φοβάμαι να τους σπρώξω, γιατί μια φορά ξεκόλλησε το λάστιχο.
Για τον πάγο το κάνω περισσότερο, τόσο χιόνι δεν έχουμε.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ναι, αλλά ο φίλος μας μιλάει για ανθρώπους που έχουν αυτοκίνητα όπως βγήκαν από το εργοστάσιο. Αυτό δεν σημαίνει το 'μαμά';
Αυτο που θελω να πω Χρηστο,ειναι οτι και το 'μαμα' και το 'μεταλλαγμενο' τα χρησιμοποιουν οι ιδιοκτητες τους για τον ιδιο ακριβως λογο αλλα με διαφορετικο budget ο καθενας.
Με λιγα λογια δεν υπαρχουν καγκουρικα αυτοκινητα, υπαρχουν καγκουρικες συμπεριφορες....Ακριβώς αυτό εννοούσα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φοβάμαι να τους σπρώξω, γιατί μια φορά ξεκόλλησε το λάστιχο.Για τον πάγο το κάνω περισσότερο, τόσο χιόνι δεν έχουμε.
Σε πάγο δεν έχει σκιστεί ποτέ λάστιχο, μια φορά σκίστηκε άνοιξη-καλοκαίρι από γύρη που έπεφτε από τα δέντρα και κολλούσε πάρα πολύ (μετά από μια βδομάδα παρκαρισμένο κάτω από τα δέντρα πήγα να πλύνω τα τζάμια και τον έσκισε το μοτέρ). Ήταν όμως παλιός ο καθαριστήρας.
-
Προσωπικά έχω αρχίσει εκστρατεία...
Προσπαθώ να πείσω όλες τις κοπέλες που ξέρω (ανεξαρτήτως ηλικίας) να αποφεύγουν τους κάγκουρες γιατί:
Α: Με ξενερώνουν απίστευτα οι καγκουρογκόμενες
Β: Δεν αξίζουν καμία ευτυχία οι κάγκουρες
Γ: Προστατεύω αυτές που ξέρω -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Αργοπορημένο, δε λέω, αλλά οι Λάμπο ντορς σε απαλάσσουν και από τον φόβο μην περάσει κανείς στο στενό που έχεις παρκάρει και σου ξηλώσει καμία πόρτα όπως την ανοίγεις ξεχασμένος. Και καλά.. εσύ ελέγχεις καθρέπτες. Η χαζογκόμενα που την πότισες δυο ποτά και που στην συνέχεια την πήγες σπίτι σου όμως για .....;;; Δεν είναι κρίμα να σου βγει τόσο ακριβό ένα π####α; Δεν θα το πίστευα να μην έχει τύχει σε κανέναν συνοδηγός που ανοίγει την πόρτα σαν να είναι στην αυλή του...
+1
Kι αυτό ακόμη
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Αργοπορημένο, δε λέω, αλλά οι Λάμπο ντορς σε απαλάσσουν και από τον φόβο μην περάσει κανείς στο στενό που έχεις παρκάρει και σου ξηλώσει καμία πόρτα όπως την ανοίγεις ξεχασμένος. Και καλά.. εσύ ελέγχεις καθρέπτες. Η χαζογκόμενα που την πότισες δυο ποτά και που στην συνέχεια την πήγες σπίτι σου όμως για .....;;; Δεν είναι κρίμα να σου βγει τόσο ακριβό ένα π####α; Δεν θα το πίστευα να μην έχει τύχει σε κανέναν συνοδηγός που ανοίγει την πόρτα σαν να είναι στην αυλή του...
+1
Kι αυτό ακόμη
Nα μη σας πω ότι πρέπει να επιβληθούν δια νόμου σε όλους τους ταρίφες... πάλι πήγε να με φάει ένας σήμερα με την κωλοπόρτα του...
edit: Ήμουν με τη μηχανή.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
με την λογική σου θα έπρεπε να πουλάνε σαν τρελά τα 1007...καταλαβαίνω φυσικά τον συλλογισμό σου όμως ΔΕΝ υπάρχει άνθρωπος που θα το έκανε στην πράξη για αυτό το λόγο...με την λογική σου και το nos είναι χρήσιμο διότι μπορεί να βοηθήσει ένα αυτοκίνητο να προσπεράσει μια...νταλίκα γρηγορότερα...ξέρεις κάποιον που έχει βάλει τέτοιο σύστημα για την
ασφάλεια του;Όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει συγκεκριμένα αυτοκίνητα για λάθος λόγους... Μ3 για να κάνουν ντόνατς, Φερράρι για πουλ-μουρ, Πόρσε για να ρίχνουν γκόμενες, Χάμερ για να κυκλοφορούν Κολωνάκι, Έβο για κόντρες και ευθείες. Εξίσου κάγκουρες είναι και αυτοί και ας έχουν 'μαμά' αυτοκίνητα.
Όλα μια ιδέα είναι λοιπόν και έχουν να κάνουν με το πόσο σωστά χρησιμοποιείς αυτό που έχεις στα χέρια σου. Διαφωνείς?
[ασχετο]
Το Μ3.....Ειναι απλα για να κανεις οοοοοοοοοοολες τις ευθειες καμπυλες.....
[/ασχετο] -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάρει συγκεκριμένα αυτοκίνητα για λάθος λόγους... Μ3 για να κάνουν ντόνατς, Φερράρι για πουλ-μουρ, Πόρσε για να ρίχνουν γκόμενες, Χάμερ για να κυκλοφορούν Κολωνάκι, Έβο για κόντρες και ευθείες. Εξίσου κάγκουρες είναι και αυτοί και ας έχουν 'μαμά' αυτοκίνητα.
Όλα μια ιδέα είναι λοιπόν και έχουν να κάνουν με το πόσο σωστά χρησιμοποιείς αυτό που έχεις στα χέρια σου. Διαφωνείς?
Εγώ διαφωνώ στο τονισμένο κομμάτι. Για βοήθησε με λίγο. Γιατί κάποιος που αγόρασε Ferrari, ή Porsche για να κάνει εντύπωση στα μέρη όπου συχνάζει (ή για να ικανοποιήσει την ματαιοδοξία του, ή για να βγάζει ευκολότερα γκόμενες -προοπτική διόλου απίθανη με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα) και όχι για να οδηγεί γρήγορα είναι κάγκουρας;
Για τον ιδιο ακριβως λογο που καποιος βαζει απιθανα πραγματα στο αυτοκινητο του (σιδερωστρες, περιεργα χρωματα, δυνατα ΙCE κλπ) ωστε να προκαλεσει τη προσοχη των γυρω του.
Η μοναδικη διαφορα τους ειναι οτι (πιθανον) ο ενας εχει λεφτα και ο αλλος (μαλλον) δεν εχει........Εγω θελω δυνατο ICE με CarPuter στο αμαξι μου.....
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Ενδιαφέρον ερώτημα.... Όταν μιλάμε για **ανθρώπους **'κάγκουρες' (κι όχι για αμάξια) εννοούμε μόνο όποιον καγκούρεψε το αμάξι του με διάφορους τρόπους ή ΚΑΙ όποιον [είχε την οικονομική άνεση και] πήρε φτερούγα ή ό,τιδήποτε άλλο για τους λάθος λόγους?....
Ενδιαφέρων ερώτημα. Εγώ για παράδειγμα έχω βάλει στο αυτοκίνητο μου (Ένα BMW 318ci) αεροτομή από Μ3. Είναι ότι πιο διακριτικό μπορεί να φανταστεί κανείς και θεωρώ ότι ομορφαίνει το αυτοκίνητο, αλλά δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό στις επιδόσεις/κρατήματα.
Κατα τη γνωμη μου παντα και χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν.
Αν πηρες το αμαξι επειδη σου αρεσε γνωριζοντας επ'ακριβως τις δυνατοτητες του και χρησιμοποιωντας το συμφωνα με αυτες, βαζοντας παραλληλα κατι διακριτικο επειδη σου αρεσε η απαντηση ειναι σαφεστατα ΟΧΙ!!!!Αν πηρες το αμαξι σου μονο και μονο επειδη ειναι ''ταδε'' μαρκα, ωστε να πουλησεις μουρη αδιαφορωντας φυσικα για τις δυνατοτητες του και εβαλες την ιδια αεροτομη προσπαθωντας να το παιξεις με τη συμπεριφορα σου οτι εχεις και καλα το ''Χ'' μοντελο της ''Ταδε'' μαρκας τοτε ασφαλως η απαντηση ειναι ΝΑΙ.
Απαντωντας τωρα στο ερωτημα του nidosan:
Κατα τη γνωμη σου ποιος απο τους δυο ειναι λιγωτερο καγκουρας:
Ο τυπος με το ''ΤΑΔΕ'' μοντελο που εχει βαλει σιδερωστρες, αυτοκολλητα και φωτακια ξεκουφαινοντας τον κοσμο με το ΙCE,
για να τραβηξει τη προσοχη των πελατων της απεναντι καφετεριας.....................................................ή...................................................
ο τυπος με τη ''ΔΕΙΝΑ'' 'μαμα' φτερουγα που μπαινει σε πλατεια με σχετικη κινηση με τα τεσσερα και με αναποδα
για να τον θαυμασουν οι θαμωνες της απεναντι καφετεριας??Εγω μπαινω σε πλατειες επιδη γλυστρανε.....
Κ οχι επιδη εχουν καφετερειες.....
Και με τα τεσσερα και με αναποδα και με περιπολικο συνοδεια-χωρις-να-το-ξερω.....
Η πλατεια δεν ειναι για επιδειξη, αλλα για ξεκαυ...μα!
Στην μεγαααααααλη πλατεια στους Θρακομακεδονες, οποτε πιανει παγο, ανεβαινουμε για χειροφρενα....
Η πλατεια εχει αστυνομικο τμημα...... ΠΑΝΩ στην πλατεια.....
Τα 'παιδια' απλα μας κοιτανε..... -
αντε να δουμε ποτε 8α χιονισει να παμε...σου ειπα οτι μεχρι παρασκευη μαλλον 8α εχω στα χερια μου φυσα απενεργοποιησης ολων των ηλεκτρονικων βοηθηματων (απο UK)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αντε να δουμε ποτε 8α χιονισει να παμε...σου ειπα οτι μεχρι παρασκευη μαλλον 8α εχω στα χερια μου φυσα απενεργοποιησης ολων των ηλεκτρονικων βοηθηματων (απο UK)Σινδετηρα δηλ.
Και επρεπε να περιμενεις να στο φερουν τα φουστρακια οι Αγγλοι;;;;
Βαριωσουν να πας στο πλαισιο;;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....Εγω θελω καλό ICE με CarPuter στο αμαξι μου.....
-
laugh at rice όμως...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Enter Sandman....
Δεν πραιπει να αναπαραγεται απο ηχοσυστηματα που δεν ξυπνανε νεκρους......
...Κατα τα αλλα, η δυνατη μουσικη κατα την δειαρκεια της οδιγησης μου σπαει τα νευρα.....Λεγοντας δυνατο ενοω ικανο να παιξει πολυπλοκα κομματια στη διαπασον χωρις να παραμορφωνει....
Αλλιως ειναι σαν το τρανζιστορακι του Αστρα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
To Enter Sandman....
Δεν πραιπει να αναπαραγεται απο ηχοσυστηματα που δεν ξυπνανε νεκρους......
...Κατα τα αλλα, η δυνατη μουσικη κατα την δειαρκεια της οδιγησης μου σπαει τα νευρα.....Λεγοντας δυνατο ενοω ικανο να παιξει πολυπλοκα κομματια στη διαπασον χωρις να παραμορφωνει....
Αλλιως ειναι σαν το τρανζιστορακι του Αστρα....για αυτό γράφω καλό!
δυνατό δεν σημαίνει απαραίτητα καλό... -
-
laugh at wiennerschnitzel όμως...
Australia Uber Alles!!!!! [#2]