-
Τούς κάλεσες όλους;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τούς κάλεσες όλους;Ετσι λέω...
-
Δεν μου αρέσει που σέρνεται η dsl μου...
Ξέρω ξέρω...καταντάω κουραστικός με το να το λέω παντού αλλά........
-
Moυ άρεσε η μοτο-εκδρομή που έκανα σήμερα με παρέα. Ίσθμια από παλιά εθνική (έχουν βάλει καινούρια άσφαλτο στην Κακιά Σκάλα! ), Λουτράκι, λίμνη Ηραίου και επιστροφή από Αλεποχώρι, Ψάθα, Βίλια, Οινόη, Αγ. Σωτήρα.
Μου άρεσε που την περισσότερη ώρα ήμουν γυρτός! Πολύ στροφιλίκι ρε παιδί μου!
Μου άρεσαν τα θαλασσινά στην ψαροταβέρνα, ακριβώς δίπλα στη λίμνη!
Μου άρεσε το μηχανάκι μου... Μετά από το σέρβις πετάει!
Μου άρεσε που σιγά-σιγά άρχισα όλο και πιο πολύ να ξεκομπλάρω και να οδηγώ πιο χαλαρά (και γρήγορα ) στο στροφιλίκι.
Μου άρεσε που είδαμε μία ομάδα από 5-6 δελφίνια (!!!) να σουλατσάρει για τουλάχιστον 5-10 λεπτά στον κόλπο μπροστά από την Ψάθα.
Μου άρεσε που η μεγάλη πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών ανταποκρινόντουσαν στον χαιρετισμό μας.
Μου άρεσε ο καιρός! Ένας απίστευτος ήλιος, πολύ γλυκιά μέρα.
Ήταν μια υπέροχη μέρα σήμερα!!!
Κανονικά θα πρέπει να γράψω ότι δεν μου άρεσε που ο βρωμόγερος με το ελεεινό σεντάν μου πετάχτηκε στην ψύχρα στο δρόμο μετά την Οινόη και πήγε να με πάρει μαζί του ή που κάποιοι κάφροι στην εθνική με αγνοούσαν παντελώς, αλλά δε θα χαλάσω τη μέρα μου γι΄αυτούς... Θα ευχηθώ μόνο να δουλέψει σωστά γι΄αυτούς ο μηχανισμός της φύσης (ξεσκαρτάρισμα δλδ ) και να μην πάρουν κάποιον-κάποιους στο λαιμό τους, όταν αυτό συμβεί...
-
Μου άρεσε αρχικά που πήγα χθες στο ΣΕΦ και είδα αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού μετά από 15+ χρόνια.
Δε μου άρεσε που όσο περνούσε η ώρα ο κάθε κομπλεξικός, στερημένος, καταπιεσμένος στην καθημερινότητά του 'φίλαθλος' του Ολυμπιακού έβγαζε το άχτι του σε διαιτητές, παίχτες, μητέρες/οικογένειες αυτών, πόλεις, κτλ.Μου άρεσαν οι cheerleaders του Ολυμπιακού και τα ελάχιστα ρούχα που φορούσαν. Σε κάθε χορευτικό που περιελάμβανε τούμπα (ή κάτι παραπλήσιο) μειωνόταν κι άλλο λόγω βαρύτητας η ποσότητα υφάσματος που τις κάλυπτε
Δε μου άρεσε που ο μόνος τρόπος να ηρεμήσουν οι 'ζουλού' οπαδοί ήταν να δείξουν τον κώλο τους οι χορεύτριες στα timeout. Ούτε στο Κολοσσαίο να ήμασταν.Δε μου άρεσε που 2-3 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας κι ενώ ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 5-6 πόντους (άρα δεν ήταν εξασφαλισμένη η νίκη) οι μισοί οπαδοί έφυγαν για να προλάβουν τον αγώνα ποδοσφαίρου (με πρώτους αυτούς που έριχναν τα ατελείωτα μπινελίκια λόγω 'αγάπης' προς την ομάδα). Έλεοςςςς. Ήρθαν να δουν έναν αγώνα και φεύγουν χωρίς να δουν ποιος θα κερδίσει για να μην χάσουν 2-3 λεπτά από τον ποδοσφαιρικό αγώνα;;;
Τρανή απόδειξη ότι μιλάμε για οπαδούς και όχι φιλάθλους.Δε μου αρέσει τό ότι κατέληξα στο να μην ξαναπάω σε αγώνα μπάσκετ (και ποδοσφαίρου) του Ολυμπιακού για τα επόμενα 15 χρόνια.
-
Μου αρέσει η διαφήμηση του TWIX με τό ζευγαράκι πάνω στο ποδήλατο
-
Δεν μ'αρέσει που ενώ έχω στείλει mail σε 2 καθηγητές για ένα υπερεπείγον θέμα, με έχουνε γράψει στα @@ τους.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τρανή απόδειξη ότι μιλάμε για οπαδούς και όχι φιλάθλους.
βασικα για μελη μιλας
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που ενώ έχω στείλει mail σε 2 καθηγητές για ένα υπερεπείγον θέμα, με έχουνε γράψει στα @@ τους.Δε σε έχουν γράψει, θα σε πάρουν εκείνοι τηλέφωνο. Μην τους αδικείς, έχουν δουλειά...
(Να το στείλω απευθείας στα ανέκδοτα;;; )
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που ενώ έχω στείλει mail σε 2 καθηγητές για ένα υπερεπείγον θέμα, με έχουνε γράψει στα @@ τους.
Δε σε έχουν γράψει, θα σε πάρουν εκείνοι τηλέφωνο. Μην τους αδικείς, έχουν δουλειά...
(Να το στείλω απευθείας στα ανέκδοτα;;; )
Ρε μλκ, μην παίζεις με τον πόνο μου.. 4 ώρες έχω ακόμα..
-
Βρήκα τον ένα καθηγητή!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που ενώ έχω στείλει mail σε 2 καθηγητές για ένα υπερεπείγον θέμα, με έχουνε γράψει στα @@ τους.Και που νομίζεις ότι είσαι δλδ στην Αγγλία?
-
Δεν μου αρέσει που έχασα τόσα μπινελίκια μαζεμένα
-
Που ξέρεις όμως;
Ισως άν τα έβλεπες να σου άρεσαν ακόμα λιγότερο -
Πότε/Πού έγιναν αυτά?
-
Έχασα τζερτζελέ δηλαδή, ε?
-
Ολοι ψόφιοι για τζερτζελέ είστε ρε
-
Σαν το γαλατικό χωριό ένα πράγμα...