-
κάποιο καλό και πρόσφατο πρόγραμμα για μετατροπή pdf σε αρχείο κειμένου για μετέπειτα επεξεργασία του? 'Φουλ' έκδοση πάντα ε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κάποιο καλό και πρόσφατο πρόγραμμα για μετατροπή pdf σε αρχείο κειμένου για μετέπειτα επεξεργασία του? 'Φουλ' έκδοση πάντα εΥπάρχει τέτοιο πράγμα;;;
-
επειδή το laptop που είχα σταμπάρει δεν το βρίσκω πουθενά διαθέσιμο
ρίξτε καμια ιδέα για κανένα μέχρι 1300 -
πολύ καλή κάρτα γραφικών
επίσης σε πολύ καλή τιμή βρήκα κ αυτό:
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=4234 -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πολύ καλή κάρτα γραφικώνεπίσης σε πολύ καλή τιμή βρήκα κ αυτό:
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=4234αυτό ήταν να πάρω...στο προτείνω με κλειστά τα μάτια.
Τοshiba uber alles φίλε.- -
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
πολύ καλή κάρτα γραφικών
http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... ts_id=4234αυτό ήταν να πάρω...στο προτείνω με κλειστά τα μάτια.
Τοshiba uber alles φίλε.-εχει κ αναγνωστη δακτυλικων αποτυπωματων.
για να μη κοιτα η γυναικα που σερφαρουμε..περιττό είναι...του βάζεις κωδικό (γίνεται σε όλα τα λαπτοπ) και δεν μπορεί καν να το ανοίξει.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κάποιο καλό και πρόσφατο πρόγραμμα για μετατροπή pdf σε αρχείο κειμένου για μετέπειτα επεξεργασία του? 'Φουλ' έκδοση πάντα εΦυσικά το Adobe Acrobat 7 ή 8 Professional.
Αν το pdf είναι σε γραμματοσειρά άγνωστη ή είναι κλειδωμένο με τρόπο που δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί (πχ κάποιο password με 20 πολύπλοκους χαρακτήρες) ή είναι σε μορφή απλών εικόνων που έχουν γίνει έγγραφο pdf, φυσικά το ABBYY Fine Reader 8 Professional (ουσιαστικά το 'διαβάζεις' με το κορυφαίο αυτό πρόγραμμα OCR).
Για να ξεκλειδώσεις (να προσπαθήσεις τουλάχιστον να το κάνεις) κλειδωμένο με password pdf -> Passware Password Recovery Kit Enterprise.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
περιττό είναι...του βάζεις κωδικό (γίνεται σε όλα τα λαπτοπ) και δεν μπορεί καν να το ανοίξει.Κάνεις λάθος, αν κρατήσεις μυστικό το κωδικό θα περάσεις μαρτύρια, ενώ με το αποτύπωμα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πολύ καλή κάρτα γραφικών
Τοshiba uber alles φίλε.-+1
-
Eχει κάνεις εργαλείο μετατοτροπής αρχείου Flash Video (.flv) σε avi ή mpeg?
-
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
Αν το κείμενο στον υπολογιστή σου φαίνεται καθαρό, τότε κατεβάζεις πολύ μικρές φωτογραφίες και μετά τις μεγενθύνεις και φαίνονται θολές. Μη κατεβάζεις thumbnails αντί για τη φωτογραφία.
καθαροτατα φαινεται κ ειναι σε 1440χ900.
απλα πιστευα για καποια παραμετρο του λαπτοπ απ την στιγμη που την ιδια φωτο λογου χαριν στο πσ την κατεβαζει καθαροτερα με 1024χ768.ίδια ανάλυση έχω σε 19άρι τφτ μόνιτορ αλλά μια χαρά φαίνονται.
μάλλον κατεβάζεις μικρές και τις μεγενθύνεις...πονηρουλη...
μαλλον θα ειναι η συνδεση λογω οτι η ληψη δεδομενων γινεται με vmc κ οχι με σταθερη τηλεφωνια.για μια εταιρια που ξερω, οταν χρησιμοποιεις τη vmcc, γινεται αυτοματα μειωση της ποιοτητας των εικονων ωστε να μην χρεωνεσαι με πολλα δεδομενα. Αυτο αν θες το αλλαζεις βεβαια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
περιττό είναι...του βάζεις κωδικό (γίνεται σε όλα τα λαπτοπ) και δεν μπορεί καν να το ανοίξει.
Κάνεις λάθος, αν κρατήσεις μυστικό το κωδικό θα περάσεις μαρτύρια, ενώ με το αποτύπωμα...
Είναι προτιμότερο να ξυπνήσεις με ένα δάχτυλο λιγότερο?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
περιττό είναι...του βάζεις κωδικό (γίνεται σε όλα τα λαπτοπ) και δεν μπορεί καν να το ανοίξει.
Κάνεις λάθος, αν κρατήσεις μυστικό το κωδικό θα περάσεις μαρτύρια, ενώ με το αποτύπωμα...
Είναι προτιμότερο να ξυπνήσεις με ένα δάχτυλο λιγότερο?
νομίζεις ότι δεν θα τραβήξεις μαρτύρια να βάλεις το δαχτυλάκι σου εκεί?
-
Έχω μια απορία...Είναι φυσιολογικό στο speed test που έκανα στην σύνδεσή μου να παίρνω download speed περίπου 200kb/sec ενώ η ονομαστική μου ταχύτητα είναι 768kb/sec? Γιατί τέτοια μεγάλη απόκλιση?
-
Mates,θελω να ''αγορασω'' ενα καλο παιχνιδι racing!
Δεν με ενδιαφερει να παιζω στο δικτυο (γιατι δυστυχως μου ειναι πολυ δυσκολο να ρυθμισω το router μου.. εκτος αν ξερει καποιος να με καθοδηγησει step by step γιατι καποια θυρα λογω firewall ειναι κλειστη ),αλλα με ενδιαφερει να εχει εικονικους αντιπαλους και διπλο να γινεται η σχετικη κοντρα με φιλους!
Θελω να ξεφυγω απο παιχνιδια τυπου need for speed που δεν ειναι αληθοφανες και με βαση τα χαρ/κα που θελω,τι προτινετε να ζητησω? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Mates,θελω να ''αγορασω'' ενα καλο παιχνιδι racing!
Δεν με ενδιαφερει να παιζω στο δικτυο (γιατι δυστυχως μου ειναι πολυ δυσκολο να ρυθμισω το router μου.. εκτος αν ξερει καποιος να με καθοδηγησει step by step γιατι καποια θυρα λογω firewall ειναι κλειστη ),αλλα με ενδιαφερει να εχει εικονικους αντιπαλους και διπλο να γινεται η σχετικη κοντρα με φιλους!
Θελω να ξεφυγω απο παιχνιδια τυπου need for speed που δεν ειναι αληθοφανες και με βαση τα χαρ/κα που θελω,τι προτινετε να ζητησω?Για να περάσεις από arcade σε simulation θα χρειαστείς τιμονιέρα, μιας και τα sims δύσκολα παίζονται με άλλο χειριστήριο.
Διπλό δεν ξέρω να παίζει κανένα sim (το Merceds Benz Wolrd Racing έχει split-screen, αλλα δεν είναι sim... ούτε όμως και arcade, είναι κάτι ενδιάμεσο). Από τα sims, τα περισσότερα από αυτά που ζητάς τα συγκεντρώνει το GTR2 και το παλαιότερο GT Legends. Επειδή όμως είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα παίξεις online, κοίτα και τα LFS και rFactor.
Ότι και να πάρεις από τα παραπάνω, ετοιμάσου να αφιερώσεις πολλές ώρες (ημέρες, μήνες) για να καταφέρεις να γυρίζεις αξιοπρεπώς χωρίς βοηθήματα (και ενέκρινε και κανά κονδύλι για μια καλή τιμονιέρα )
-
Eυχαριστω για την απαντηση!
Τιμονιερα ε?
Ειχα παθει πλακα με μια που ειχε και τριτο πεταλ συμπλεκτη και κανονικο λεβιε αλλα επαθα πλακα και με την τιμη της...300 Ε...Θα το σκεφτω!
Thnx! -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
:hmmm:
Eυχαριστω για την απαντηση!
Τιμονιερα ε?
Ειχα παθει πλακα με μια που ειχε και τριτο πεταλ συμπλεκτη και κανονικο λεβιε αλλα επαθα πλακα και με την τιμη της...300 Ε...Θα το σκεφτω!
Thnx!ξεκίνα με κάτι ευκολότερο...
Logitech Driving Force Feedback
πολύ καλή (αυτή έχω) και σημαντικά φτηνότερη (στο 1/3 της άλλης).
-
Καλο!
Την εχω δει και μου φανηκε πολυ ποιοτικη!
Για κατι τετοιο θα παω!
Ευχαριστω παιδια!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]