-
Εντάξει ρε παιδιά ηρεμία, ζώα πάντα υπάρχουν, αρκετοί πριν παραλάβουν το αμάξι, όταν έβλεπαν την κατάσταση αυτή στο TD, με ρωτούσαν αν υπάρχει κάποια ασφάλεια που να μπορεί να βγεί, ή τελος πάντων πόσο έχει να πάρουν απο τα ανταλλακτικά το τσουτσούνι, να το έχουν μόνιμα κουμπομένο!
Πρωσοπικά αν και φοράω πάντα ζώνη, μου τη σπάει αυτή η μαλακία, ο άλλος ρε αδερφέ δεν θέλει να φοράει ζώνη.....τι δικτατορία είναι αυτή!
-
-
Εντάξει ρε παιδιά ηρεμία, ζώα πάντα υπάρχουν, αρκετοί πριν παραλάβουν το αμάξι, όταν έβλεπαν την κατάσταση αυτή στο TD, με ρωτούσαν αν υπάρχει κάποια ασφάλεια που να μπορεί να βγεί, ή τελος πάντων πόσο έχει να πάρουν απο τα ανταλλακτικά το τσουτσούνι, να το έχουν μόνιμα κουμπομένο!
Προσωπικά αν και φοράω πάντα ζώνη, μου τη σπάει αυτή η μαλακία, ο άλλος ρε αδερφέ δεν θέλει να φοράει ζώνη.....τι δικτατορία είναι αυτή!
Καμία δικτατορία... ας βγει απόφαση ότι σε περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα, αν κάποιος πάθει κάτι, και αυτό οφείλετε καθαρά σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας, ο άλλος εμπλεκόμενος, είτε φταίει είτε όχι, να μην φορτωθεί την κατηγορία πρόκλησης σωματικών βλαβών ή ακόμα και ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
σε αυτή την περίπτωση να κόψουν το λαιμό τους όλα τα ζώα που δεν φοράνε ζώνη
όμως επειδή δεν είναι έτσι τα πράγματα, με νοιάζει ο κάθε μαλάκας που δεν φοράει την ριμάδα, και μπορεί από τη μιά στιγμή στην άλλη να μου κλείσει το σπίτι!
-
@jm000
+1 -
Εννοείται το +1.
-
Εγώ μια φορά που ένας φίλος μου αρνήθηκε να φορέσει ζώνη ενώ οδηγούσα, φρέναρα απότομα και παραλίγο να χτυπήσει το κεφάλι του στο ταμπλο
Η αλήθεια είναι ότι το παράκανα αλλά νομίζω ότι πλέον θα φοράει πάντα ζώνη!
Να σημειώσω ότι πήγαινα με 30 περίπου!!
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Να σημειώσω ότι πήγαινα με 30 περίπου!!με καλά φρένα και καλή άσφαλτο, με αυτή την ταχύτητα το αμάξι κοκαλώνει...
-
Ρε παιδια αυτο το μπιπ ειναι απιστευτα σπαστικο.. Εμενα παλι καλα που δεν εχει το αμαξι μου αλλα σε αλλα που οδηγαω εχει και μου σπαει τα νευρα απιστευτα.. Πρεπει επιτελουσ να το κανουν οι εταιριες να δουλευει σωστα.
Εγω φοραω ΠΑΝΤΑ ζωνη εκτος και θελω να παρκαρω.. Δε μπορω να παρκαρω με ζωνη. Γιατι θα πρεπει να ακουω αυτο τον αθλιο ηχο?
Επρεπε να μη λειτουργει κατω απο μια ταχυτητα 20χλμ/ωρα. -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Ρε παιδια αυτο το μπιπ ειναι απιστευτα σπαστικο.. Εμενα παλι καλα που δεν εχει το αμαξι μου αλλα σε αλλα που οδηγαω εχει και μου σπαει τα νευρα απιστευτα.. Πρεπει επιτελουσ να το κανουν οι εταιριες να δουλευει σωστα.
Εγω φοραω ΠΑΝΤΑ ζωνη εκτος και θελω να παρκαρω.. Δε μπορω να παρκαρω με ζωνη. Γιατι θα πρεπει να ακουω αυτο τον αθλιο ηχο?
Επρεπε να μη λειτουργει κατω απο μια ταχυτητα 20χλμ/ωρα.ε?
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Επρεπε να μη λειτουργει κατω απο μια ταχυτητα 20χλμ/ωρα.Γιατί??????? Αυτό εμποδίζει τον όποιο ηλίθιο να πέσει πάνω σου με ''πολλά'' και να σου κάνει ζημιά???? Όχι μόνο επειδή δεν φοράς την ζώνη, αλλά και γιατί ο αερόσακος θα σου κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά έτσι!!!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με εμποδιζει η ζωνη στον ελιγμο σταθμευσης! Περιεργο σου φαινεται?
Και οταν πηγαινω πολυ αργα 10-15κμ παλι με ενοχλει -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Και οταν πηγαινω πολυ αργα 10-15κμ παλι με ενοχλειΝαι!
Δεν με ενοχλεί...τι να πω.
-
O βομβητής δεν ακούγεται (όχι στο δικό μου τουλάχιστον) όταν έχει σταματήσει το αυτοκίνητο και κάνω ελιγμούς στάθμευσης.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και οταν πηγαινω πολυ αργα 10-15κμ παλι με ενοχλειΝαι!
Δεν με ενοχλεί...τι να πω.
Και 'μένα με ενοχλεί ορισμένες φορές όταν παρκάρω. Λίγο πριν αρχίσω να κάνω όπισθεν τη βγάζω. Ε, με πόσα θα πέσει ο άλλος πάνω μου στο στενό που ίσα-ίσα χωράς να περάσεις?
-
Πάντως αυτά τα Disclaimers (πάντα να φοράτε την ζώνη ασφαλείας -γραμμένο σε προϊόν που φτιάχτηκε για να σε διευκολύνει να μην την φοράς ) έχουν φτάσει στα όρια της αθλιότητας. Φαντάζομαι ότι σε λίγο θα αρχίσουν να πωλούν όπλα με ταμπελίτσα που θα γράφει 'Do not use it to shoot'
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πάντως αυτά τα Disclaimers (πάντα να φοράτε την ζώνη ασφαλείας -γραμμένο σε προϊόν που φτιάχτηκε για να σε διευκολύνει να μην την φοράς ) έχουν φτάσει στα όρια της αθλιότητας. Φαντάζομαι ότι σε λίγο θα αρχίσουν να πωλούν όπλα με ταμπελίτσα που θα γράφει 'Do not use it to shoot'σαν τα πακέτα τσιγάρα είναι γιατί σας κάνει εντύπωση?
-
Τα πακέτα τσιγάρων δεν γράφουν πάνω 'Μην Καπνίζετε'
Αν το συγκεκριμένο προϊόν έγραφε από κάτω 'Η Χρήση του μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, ή θάνατο' θα ήταν πιο λογικό τουλάχιστον.
-
Κανονικα επρεπε να'ναι ο κανονας και οχι το απιθανο αλλα να που δεν γινεται συχνα.
Γυρω στις 16.00 στο ποταμι ,προς Αθηνα,ο συνηθης χαμος,αλλες πεντε λουριδες να ειχε παλι πηχτρα θα ηταν,ακουγεται σειρηνα περιπολικου,οχι συνεχης αλλα συχνη,το βλεπω να ελισσεται αναμεσα τριτη και τεταρτη λουριδα,προσπερναει ενα φορτηγο (4η λουριδα ο κυριος) και ενα νοημα του μπατσου με το χερι τον ξαποστελνει να παει στις δεξιοτερες.Και συνεχιζει τον δρομο του. -
Προχθές στην κάθοδο του Κηφισού στο ύψος των ΚΤΕΛ είδα οδηγό μηχανής που φορούσε καουμπόικο καπέλο και το κρατούσε με το ένα χέρι για να μην το πάρει ο αέρας!
Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας;
-
Ενα απο τα πιο απιθανα που εχω δει ηταν ανημερα της Πρωτοχρονιας, ενας τυπος σταματαει στην ακρη το αμαξι του, ανοιγει την πορτα, κατεβαινει και τελικα σκυβει και ξερναει ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]