-
-
Για τον D-Jet:
Από επεισόδιο του 'Αγιου': Οι ληστές της τράπεζας παραφυλάνε την χρηματαποστολή σε μία 190SL!
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εεεεεεεεε θέλω και εγώ φώτο το ΣΦΤΜΓΑ μου(σπάνιο φοβερό και τρομερό μπεζ γαλλικό αυτοκίνητο μου)
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Από επεισόδιο του 'Αγιου': Οι ληστές της τράπεζας παραφυλάνε την χρηματαποστολή σε μία 190SL!Καλά... εντελώς λάθος επιλογή για όχημα ληστείας... πιο φανταχτερό (και πιο αργό, βέβαια) δε θα μπορούσαν να βρουν! Σε ευχαριστώ πολύ NIGA!
Acro φανταστικές οι φωτογραφίες σου και συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα τους αγώνες!!!Καλή επιτυχία σε όλους!Κάναμε μια σχετική κουβέντα σε άλλο thread για φτηνό και 'ενδιαφέρον' πισωκίνητο και πρότασή μου ήταν η εξής:
Νομίζω ότι, δικαιωματικά πλέον, η Ε21 μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορικό αυτοκίνητο! -
Τέλος για σήμερα με μια φωτογραφία από το μουσείο (μουσειάκι δλδ) της Porsche στο Zuffenhausen:
Ιστορία και τεχνολογία...H Cisitalia-Porsche typ 360 σε δεύτερο πλάνο.
Για το Γιώργο, αυτή τη φορά (ξέρει αυτός)! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Νομίζω ότι, δικαιωματικά πλέον, η Ε21 μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορικό αυτοκίνητο!Αυτοκίνητο με πολλές αναμνήσεις για μένα.
Το έχει ο θείος μου και έχω βρεθεί σαν επιβάτης για 1000άδες χιλιόμετρα.320 με μηχανή που για την εποχή του.... δεν αστειεύεται....
Κατανάλωση ρουφήχτρα κανονικά... και εσωτερικό του οποίου την ποιότητα σας μιλάω ειλικρινά σε καινούργια δεν την έχω δει ακόμα.και φυσικά πάρα πολύ όμορφο για μένα..
-
εμένα μόνο μου θυμίζει DS μπροστά?
-
Με φωνάξατε ???
-
Λευκη Ε 21 316 εχω στην κατοχη απο περυσι,χωρις πινακιδες, εχω μονο το χαρτι οριστικης διαγραφης και αυτο οχι στο ονομα μου.Ειναι μοντελο 1979 θα μπορουσα να βγαλω πιακιδες ιστορικου, για αγωνιστικη χρηση?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εμένα μόνο μου θυμίζει DS μπροστά?Δικιο εχεις ...Αν και νομιζω οτι η DS με διπλα φαναρια παρουσιαστηκε πιο μετα απο το συγκεκριμενο.Συγνωμην αν κανω λαθος
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
εμένα μόνο μου θυμίζει DS μπροστά?
Δικιο εχεις ...Αν και νομιζω οτι η DS με διπλα φαναρια παρουσιαστηκε πιο μετα απο το συγκεκριμενο.Συγνωμην αν κανω λαθος
Το συγκεκριμένο μοντέλο PANHARD 24 μπήκε στην παραγωγή το 1963 και συνέχισε μέχρι το 1967. Η αλλαγή στα μπροστινά φανάρια της DS έγινε το 1967 και ήταν πράγματι επηρεασμένη από την PANHARD, αφού υπήρχε συνεργασία CITROEN - PANHARD ήδη απο το 1955.
-
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Λευκη Ε 21 316 εχω στην κατοχη απο περυσι,χωρις πινακιδες, εχω μονο το χαρτι οριστικης διαγραφης και αυτο οχι στο ονομα μου.Ειναι μοντελο 1979 θα μπορουσα να βγαλω πιακιδες ιστορικου, για αγωνιστικη χρηση?Πινακιδες Ιστορικου μπορεις να βγαλεις.
Βγαζουν ολα τα αυτοκινητα κατασκευης πριν της 31/12/1981 -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κάναμε μια σχετική κουβέντα σε άλλο thread για φτηνό και 'ενδιαφέρον' πισωκίνητο και πρότασή μου ήταν η εξής:
Νομίζω ότι, δικαιωματικά πλέον, η Ε21 μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορικό αυτοκίνητο!Ευχαριστώ για τη 'διαφήμιση'...
.
.
.
.
Ψάξτε για Ε21 320i '76 στις 'Μικρες Αγγελιες' του forum -
912 πορτοκαλί σήμερα στην Κυψέλη σε άριστη κατάσταση!!!!!!!!!!!!!
-
-
Προτείνω όπως ban-αριστεί πάραυτα αυτός ο αισχρός τύπος, ο cavallino!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προτείνω όπως ban-αριστεί πάραυτα αυτός ο αισχρός τύπος, ο cavallino!+1000
χτες στον ύπνο μου οδηγούσα stratos...
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Προτείνω όπως ban-αριστεί πάραυτα αυτός ο αισχρός τύπος, ο cavallino!
+1000
χτες στον ύπνο μου οδηγούσα atos...
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]