-
δεν θυμάμαι, αλλά γράψτε άκυρο, βλακειούλα πέταξα
-
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/204554/honda_civic_v_vw_golf.html
Πωπω ειναι καβλα ο κοκκινος σαμουραι^^
Οπως ειπε και ο charmac αντε να πεσουν και οι τιμες για το προηγουμενο. Το τωρινο ομως δεν παιζεται απλα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Οπως ειπε και ο coyote αντε να πεσουν και οι τιμες για το προηγουμενο. Το τωρινο ομως δεν παιζεται απλα
Εγώ το είπα! Δεν φαντάζομαι ο coyote να θέλει να πέσει η τιμή του αυτοκινήτου του.
-
edited και soz
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οπως ειπε και ο coyote αντε να πεσουν και οι τιμες για το προηγουμενο. Το τωρινο ομως δεν παιζεται απλα
Εγώ το είπα! Δεν φαντάζομαι ο coyote να θέλει να πέσει η τιμή του αυτοκινήτου του.
πόσο να πεσει.... πάλι το δώσουμε γιατι εχουμε και την εγγυηση!.
-
-
Τεμπέλης σε type_R ....
Δηλαδή τους περνάμε χαλαρά.....
-
Πόσοι από εσάς συμφωνούν οτι η έλλειψη 'ενιαίας¨μάσκας κάνει το Civic πιο όμορφο ?
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Πόσοι από εσάς συμφωνούν οτι η έλλειψη 'ενιαίας¨μάσκας κάνει το Civic πιο όμορφο ?Εγώ σίγουρα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πόσοι από εσάς συμφωνούν οτι η έλλειψη 'ενιαίας¨μάσκας κάνει το Civic πιο όμορφο ?
Εγώ σίγουρα.
+1
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εγώ σίγουρα.
+1
Και εγώ!!!
-
πόσοι από εσάς συμφωνείτε ότι το golf ακόμα και στην σπέσιαλ εντισιον μοιάζει δίπλα στο type-r με αυτοκίνητο συνταξιούχου;(κοιτάξτε τις 3 πρώτες φώτο)
-
το ...αμησες τώρα.... Θα πέσουν να μας φάνε!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το ...αμησες τώρα.... Θα πέσουν να μας φάνε!!!!Πάντως με περιμετρικά σπόϊλερ, αεροτομή, τη μάσκα αναμεσα στα φανάρια και 2 κόκκινα σηματάκια 'Η' έχεις look Type-R ή όχι?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το ...αμησες τώρα.... Θα πέσουν να μας φάνε!!!!όποιος έχει μάτια βλέπει...αν τώρα αρχίσουν τα εγκάθετα εκείνοι εκτίθενται...
-
Το σιβίκ μου δίνει τήν εντύπωση ότι σχεδιάστηκε για να θυμίζει σούπερ-στρήτ γιαπωνέζικη μοτοσυκλέτα,σε σχέση με το γκόλφ του οποίου ο σχεδιασμός έχει παραμείνει στάσιμος.Εξωτερικά τουλάχιστον δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον στο ελάχιστο.
Αλλά παραμένει μία σταθερή αξία ανάμεσα στα τζι-τι-άι -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το σιβίκ μου δίνει τήν εντύπωση ότι σχεδιάστηκε για να θυμίζει σούπερ-στρήτ γιαπωνέζικη μοτοσυκλέτα,σε σχέση με το γκόλφ του οποίου ο σχεδιασμός έχει παραμείνει στάσιμος.εφόσον το ταπερ θυμίζει σούπερ στρητ μοτοσυκλέτα το γκολφ μου φέρνει κάτι από...Zündapp
-
εφόσον το ταπερ θυμίζει σούπερ στρητ μοτοσυκλέτα το γκολφ μου φέρνει κάτι από...Zündapp
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
...αν τώρα αρχίσουν τα εγκάθετα εκείνοι εκτίθενται...πέστο πάλι
-
οκ το λέω...
εφόσον το ταπερ θυμίζει σούπερ στρητ μοτοσυκλέτα το γκολφ μου φέρνει κάτι από...Zündapp -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Πόσοι από εσάς συμφωνούν οτι η έλλειψη 'ενιαίας¨μάσκας κάνει το Civic πιο όμορφο ?οποτε ξερουμε πως θα ειναι το facelift του απλου civic
Honda Civic Type-R 2007