-
Δεν ειχα υποοψυν μου το γραμμα του νομου, για το τι δικαιοματα εχεις αλλα ακομα κ αν ηθελα να μπω σε αυτη την διαδικασια δεν θα ιδρωνε κανενος το αυτακι!!
Εδω αθωονουν καθημερινα τοκογλυφους, εμπορους ναρκωτικων,σωματεμπορους κ θα συγκηνιθουν με τον σταρχιαδιασμο του μπατσου?
Οτι κ να κανεις σε αυτο το κρατος ειναι ματαιο, απλα! -
Συνέβη πριν λίγο:
Δαχτυλίδι Κηφισίας, είσοδος στα διόδια της Α.Ο., πληρώνω στο ταμείο τέρμα δεξιά, και την ώρα που ξεκινάω αντιλαμβάνομαι περιπολικό να περνάει από την ειδική λωρίδα ακόμα πιο δεξιά μου, δίπλα στον τοίχο. Σταματάει κοιτώντας με, κορνάρει ελαφρά με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ κόρνα του περιπολικού (όχι την σειρήνα), τον αφήνω να περάσει και... σηκώνει το χέρι σε νεύμα 'ευχαριστώ'!
Δεν ξανάγινε!!! (μπράβο στο παλικάρι)
-
των Φώτων σήμερα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
και... σηκώνει το χέρι σε νεύμα 'ευχαριστώ'!Δεν ξανάγινε!!! (μπράβο στο παλικάρι)
Κι ομως, εγω σταματαω μπροστα σε πολλα περιπολικα και τους κανω νοημα να περασουν, και με ευχαριστουν σχεδον παντα!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
και... σηκώνει το χέρι σε νεύμα 'ευχαριστώ'!
Δεν ξανάγινε!!! (μπράβο στο παλικάρι)
Κι ομως, εγω σταματαω μπροστα σε πολλα περιπολικα και τους κανω νοημα να περασουν, και με ευχαριστουν σχεδον παντα!!!
+1
-
Οι 2 ζητάδες πριν λίγο που βίασαν το φανάρι της Καυταντζόγλου στην εγνατία. Κόκκινο στεγνά και ασάλιωτα.
Μου ρθε να τους πάρω από πίσω και να τους σπάσω το κεφάλι με τον πυροσβεστήρα μου.
Αλήθεια, έχοντας κρατήσει τα νούμερά τους, τι μπορώ να κάνω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αλήθεια, έχοντας κρατήσει τα νούμερά τους, τι μπορώ να κάνω;
Τίποτα.
-
υπουργολογική κι υπουργοσυμπεριφορά...
Κάθε μέρα -λένε οι περίοικοι- το υπουργικό έβγαινε από το εσωτερικών με συνοδεία διέσχιζε ΚΑΘΕΤΑ τη Β. Σοφίας, παραβίαζε διπλή διαχωριστική ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να μπει στο ρεύμα προς Χίλτον.
Κάποιος ειδικός φρουρός υποτίθεται -από που κι ως που; - ότι έκλεινε τα δύο ρεύματα για να περάσει το υπουργικό
Ε σήμερα μία μηχανή που πήγαινε προς Σύνταγμα έπεσε πάνω στο υπουργικό -ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς-
κι εις ανώτερα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ε σήμερα μία μηχανή που πήγαινε προς Σύνταγμα έπεσε πάνω στο υπουργικό -ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς-κι εις ανώτερα
Ε ρε και να ειχαν τον kacey απο την απεναντι, τι θα ακουγε ο υπουργος....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
υπουργολογική κι υπουργοσυμπεριφορά...Κάθε μέρα -λένε οι περίοικοι- το υπουργικό έβγαινε από το εσωτερικών με συνοδεία διέσχιζε ΚΑΘΕΤΑ τη Β. Σοφίας, παραβίαζε διπλή διαχωριστική ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να μπει στο ρεύμα προς Χίλτον.
Κάποιος ειδικός φρουρός υποτίθεται -από που κι ως που; - ότι έκλεινε τα δύο ρεύματα για να περάσει το υπουργικό
Ε σήμερα μία μηχανή που πήγαινε προς Σύνταγμα έπεσε πάνω στο υπουργικό -ευτυχώς χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς-
κι εις ανώτερα
Το καλύτερο είναι ότι ο υπουργός εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλος, όχι μόνο δε ζήτησε συγγνώμη, αλλά 'δικαιολογήθηκε' αναφέροντας ότι ο ειδικός φρουρός είχε διακόψει την κυκλοφορία...
ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ που μου 'γινες και υπουργός και νομίζεις ότι μεγάλωσαν τα... ...άιντε νυχτιάτικα!
Μία ζωή βλάχοι
-
Μάλλον θα έπρεπε να παραιτηθεί ο 'σεμνός και ταπεινός' υπουργός που 'σεμνά και ταπεινα' έδινε διαταγή να διακόπτεται η κυκλοφορία και να περάσει η αφεντομουτσουνάρα του και αυτό οδηγήσε σε ένα τροχαίο ατύχημα ( πέρα από την ταλαιπωρία των ζώω εεεε θυμά εεεε πολιτών που τον ψήφισαν ). Αυτά βέβαια σε καμιά άλλη χώρα... Στην Ελλάδα απλά κάνεις την μαλακία ( ναι την γράφω την λέξη αν προσβάλει σβήστε την γιατί να βάλω τα @ και να κρύβομαι πίσω από μια οδοντογλυφίδα ) και μετά πετάς μια ηλίθια δικαιολογία και όλα κυριλέ
Και τραυματισμοί να υπήρχαν....δεν βαριέσαι ο άλλος σκότωσε μια κοπέλα οδηγώντας τύφλα, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοοτέστ ( ξέρεις ποιος είμαι εγω ρε κλπ ) και τώρα αν δεν κάνω λάθος είναι νομάρχης Σάμου.... -
Μην το ψάχνετε το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή είναι αστυνομικός....οπότε ολα καλά του έκατσαν του προκόπη!
Για τον άλλο που σκότωσε την κοπέλα, δεν φταίει αυτός.....τα υπόλοιπα καμάρια μας φταίνε που δεν έκανα άρση της ασυλίας του....αλλά νταξ...κόρακας κοράκου μάτι βγάζει?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
κι εις ανώτερα
Εγω αμα ημουν με το αυτοκινητο, θα εβαζα και σημαδι την πορτα του μαλακουπουργακου.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μην το ψάχνετε το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή είναι αστυνομικός....οπότε ολα καλά του έκατσαν του προκόπη!αυτό το είπαν ακόμα και στις ειδήσεις...'είναι και αστυνομικός που να μιλήσει, μην φάει καμία μετάθεση'
απαράδεκτη λογική!
Εάν σκεφτόμαστε έτσι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.-
-
Έχω την αίσθηση ότι τα χώνουμε σε λάθος topic. Μου φαίνεται ότι αυτό είναι πιο κατάλληλο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
:whatever: Μάλλον θα έπρεπε να παραιτηθεί ο 'σεμνός και ταπεινός' υπουργός που 'σεμνά και ταπεινα' έδινε διαταγή να διακόπτεται η κυκλοφορία και να περάσει η αφεντομουτσουνάρα του και αυτό οδηγήσε σε ένα τροχαίο ατύχημαΝα παραιτηθει? Στην Ελλαδα?
Πιο πιθανο ειναι να πυροβολουσαν τους καμικαζι!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
:whatever: Μάλλον θα έπρεπε να παραιτηθεί ο 'σεμνός και ταπεινός' υπουργός που 'σεμνά και ταπεινα' έδινε διαταγή να διακόπτεται η κυκλοφορία και να περάσει η αφεντομουτσουνάρα του και αυτό οδηγήσε σε ένα τροχαίο ατύχημα
Να παραιτηθει? Στην Ελλαδα?
Πιο πιθανο ειναι να πυροβολουσαν τους καμικαζι!
E kala leme kai kamia malakia na pernaei i ora....
Perissotera gia to thema kai gia to poios ftaiei.... sto post mou edo. -
Επί ΠΑΣΟΚ μια χαρά ωρύονταν όλοι τους για παραιτήσεις σε κάθε μαλακία που γινόταν. Τώρα, κοκοκοκο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
κι εις ανώτερα
Ου...Καλα εισαι....
Αν δεν υπεγραφε την παραιτηση του ο υπουργισκος, ο Kacey δεν θα φευγε!Ο χρήστης avel έγραψε:
κι εις ανώτερα
Εγω αμα ημουν με το αυτοκινητο, θα εβαζα και σημαδι την πορτα του μαλακουπουργακου.
Kαι θα κανα 'kick-down' στο Astra.....
-
μάγκες ελάτε εδώ για αυτό το θέμα...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]